Възможно ли е това да е магия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Възможно ли е това да е магия?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2227 пъти
Здравейте, случката която ми се случи, беше когато бях 6-7 клас. Баба ми и баща ми ме заведаха на едно място под предлог с цел да ми правят магия против страх от кучето, а ритуала беше следния:
легнах на земята и около мен направиха кръг от калчища, след ритуала бегло си спомням, че трябваше да спя няколко дена с пепел от тези калчища, след още няколко дена си спомням, че с баба ми отидохме на място на което оставихме един стар коминизон на майка ми тоест го закачихме на едно дърво и си заминахме... Какво според вас е това нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 233583d2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не е възможно, защото магии няма. Просто твоите близки са чули от някъде, че ако убедят детето, че с подобен ритуал страхът ще си отиде - той си отива
И действително се случва - казва се плацебо ефект.
Избрали са „магията“, но можеше и да ти дадат хапче някакво, което уж помага при такъв страх.
Трябвало е да те заведат при детски психолог обаче, защото дори е възможно така да са ти избили страха от кучета, но проблемите са останали и ти и до ден днешен страдаш от разни страхове. Може би вече от магии. Само с психолог ще се излекуваш.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ded05c87e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Добре, а случея с комбинизона?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d1b4559a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Случаят с комбинизона е просто старо тракийско поверие, че като оставиш дрехата си на точно опоменато за светилище място, ще бъдеш здрав, тоест оставяш и болестите си, и лошите си качества там. Връщаш се от там чисто нов.
Свещените места на Св. Марина представляват комплекси от манастирче, лечебен извор (аязмо), дърво (или няколко дървета), на които се закачат конец, дреха или част от нея с вярата, че болестта, преминала в тях, ще се самоунищожи, а човекът ще се прибере вкъщи напълно оздравял. Ако не може болният да отиде лично негова дреха занася негов близък. Или просто се оставя за здраве.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c4b2921faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Магии има, разберете го.. От личен опит знам и няма абсолютно никакъв смисъл да ви лъжа! Има толкова гадни хора, които искат да ти навредят, че започват с тези глупости..

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 6501d23187
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1 ти си идиот/ка. магии има. на моето семейство му беше направена магия от близък човек някой роднина но хората които развалят магии не казват имена. направена е била на баба ми и тя точно след 2 месеца почина и така и не разбраха от какво просто сърцето и било спряло а беше здрава. след това е била подновена и е била направена за вуйчо ми тъй като имаме много фирми и пари и явно някой от роднините мн е завиждал и катастрофирахме 4 пъти за 2 месеца едва не умряхме всички. тази жена при която бяхме каза че магията била в двора на къщата в която живеем и в задния и в предния двор но ние не повярвахме. тя каза да ги изкопаем и да изхорим всичко но ние така и не го направихме защото мислехме че са измислици но гадориите продължиха. катастрофи болести... след 1 год правхме пристройка и трябваше да изкопаят градината с страктори и както си копаха и в задния и в предния двор по един буркан и в тези буркани имаше косми нокти пачета плат от дрехи скъсани, имаше дори игла, парчета от огледало и сякви такива. ние стояхме като вцепенени. след това ги откараха наще на тази жена и и тя има каза да ги изгорят и пепелта да я заровят колкото може по далече някъде в гората. от тогава до сега всичко е ок даже вуйчо ми си има детенце а до преди не можеше когато вуйна ми забремення те бяха мн очудени и не знаеха как е станало. и аз не вярвах но сега вече вярвам

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d1b4559a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Магии няма, има развалячи на магии, които лапат вашите парички, казваики ви, че имате магия.
Всяко нещо, което ви се случи има още едно или няколко обяснения, защо не вярвате, че другите обяснения са правилни, а приемате точно магията за правилно обяснентие на ситуациите от живота ви?
Толкова ли сте слаби, да не можете да командвате живота си и се оставяте някакво бурканче с нещо си, да ви води живота? Игла, буркан, косми, нокти, пачета плат, парчета от огледало са неудошевени предмети създадени в полза на човека. Те нямат силата да променят живота ви, силата е в вашите ръце.
Катастрофирането 4 пъти за 2 месеца, говори само за непредпазливи шофьори, да не би КАТ да каза, че имате магия, затова катастрофирате, или ви написаха акт, за несъобразена с пътните условия скорост?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c28a554fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все повече се убеждавам, че има такива неща. Дали в буркани, или в хартии, но лоша енергия може да се насочи към някого. Мисля, че точно това е магията - насочване на негативна енергия.
Бях чела, че първи това нещо са го практикували преди много векове индийците. По-точно насочвали са от разстояние енергия. Дали е била позитивна или негативна, не мога да знам.
Лошото е, че не мога да си спомня източника на тази информация. Ако на някого му попадне такава, нека да пише.
Не знам защо има хора, които се занимават с такива неща.
Толкова ли са доволни, когато на някого се случат нещастия и защо ги правят на близки хора....?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker