Действайте сега, докато не е станало късно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Действайте сега, докато не е станало късно!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2104 пъти
Както вече забелязвате, науката се развива със светкавична скорост, а технологиите станаха много развити. Няма лошо в това, но се развиваме в грешната посока. Развива се технологията, на цената на нашите умения. Създава се илюзия за един по-добър свят, докато реалността търпи упадък. Ставаме зависими от технологията и така с нейна помощ се поддаваме по-лесно на манипулации.
Защо ви пиша всичко това ли? В много сайтове пише за RFID чиповете, които в близкото бъдеще ще бъдат имплантирани под кожата ни. Те ще заменят абсолютно всякакви документи. Ще се знае кои сме, благодарение на тези чипове. Цялата информация за нас ще се съхранява в суперкомпютър. Ако това не ви стряска, тогава вижте по-нататък. В тези микрочипове е вложена технология за психически контрол. Още не съм сигурен дали ще влияят на мислите и убежденията ни, или просто ще бъдат изключени, ако се разбунтуваме и така ще бъдем максимално затруднени. А може би и двете! Без тези чипове, човек няма да може да купува, да продава и въобще да бъде отделен от обществото. Така ни принуждават да ги приемем и да се подчиняваме повече на управляващите ни.
Ето и друг пример. Може би някои лекари не знаят, но ваксинациите и лекарствата не са толкова добри, колкото изглеждат. Само потискат болестта, а не я лекуват напълно. Както казват и по рекламите за сиропите - облекчават кашлицата. Освен това могат да отслабят и имунната система. А питали ли сте се защо ваксинациите са задължителни? Един лекар направи разкритие и каза, че в тях целенасочено се слага алуминий и други вещества, които са вредни за организма. Дори здраво новородено бебе е умряло след ваксинация, но само лекарите са си знаели, че е било здраво. Едва ли го правят само за да ни вземат парите и да ни набутват още лекарства. Зависимост от технологията, слаб организъм, страх от тероризма - всичко това би ни накарало да потърсим помощ, като се надяваме, че развитието ни е за добро.
Ако продължавате да отричате всичко това и не си имате едно наум, няма дори да усетите кога ще се превърнете в безмозъчни биороботи. Започва се с малко - първо са личните карти, после микрочиповете за домашни любимци, след това за затворници, военни и болни и накрая за всички. Вероятно това е преход към Новия световен ред, когато ще бъдем задължени да се поклоним на Дявола. Това започва със зомби апокалипсис, а зомбитата ще сте вие.
Вземете се в ръце, обединете се и не позволявайте да ви контролират по никакъв начин. Анархия е леко силно казано, трябва да знаете кога да си поставяте граници, но животът си е ваш и си го живейте както искате вие, а не както други искат, стига само да не вредите на околните. Дори да ви обвинят, че сте престъпници, не се стряскайте. За мен това са хора, които не желаят да бъдат зависими от системата, но пак казвам, само не прекрачвайте границата.
Успех и си помислете за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: bc703c041f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиле шарено,
ти къде прочете, какиното, че ваксините ЛЕКУВАТ?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 73869a3bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо тая тема не е в измислени?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 97639e1ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2, защо да е в измислени? За много от нещата, които е написал автора е прав. Особено ми харесаха последните изречения. Браво, хубаво е да има повече осъзнати хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 73869a3bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №3 И за кое точно е прав, кой и за какво, ще иска, да конролира, чрез чип всички хора? Каква е целта на занятието му?
Защо ще почва от българия и не мислят ли управляващите че ние сме българи и ще им прецакаме въображаемата система? В краен случай, ще откраднем дистанционното на управляващия, нали и той ще има чип за да може да пазари?
За ваксините никой никога не е казал, че лекуват. Знае се също защо ваксинациите са задължителни.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 34384473a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От автора:

@4: Микрочиповете щели да се разпространяват първо в САЩ. Ти и сега си роб на държавата си, но не го осъзнаваш.
Ефектът от скорошните протести беше само временен. Не става така лесно. Трябва постоянство.
Дори и "той" да има чип, много е важно кой ще дърпа конците.
Ваксините не лекуват и не исках така да се изразя.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c64396f9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не дочетох темата докрая, в същност, и до средата не стигнах.. Миличък, написал си, че технологията ни манипулира и т. н, пък ти си "бил прочел" тези неща. Стягай се, моля те.

Г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47c17a862d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не е казвал че ваксините са лекарство!!!! Ваксините са за да ти подсилят имунната система например срещу тетанус. Нужен е алуминия примерно за да се пребори с тази зараза и затова се бута допълнително в тялото :)

За всичко друго съм съгласен!
Нека само се опитат да ми имплантират нещо :D само с опита ще си останат...

БеЛиЯ МеЧоК

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0f1f17a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Май сте вие тея където дрънкате глупости. Автора си е много прав. Това е самата истина. Въпрос на време е кога ще се случи.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 55a1e5781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Нямам сила дори да говоря по темата..
Защото всички планове вече са факт.
Факт ли е, че натъпкаха народа в любовния му живот и навсякъде тръбят, че всичко е любов? ! Факт е.
Факт ли е, че обърнаха човека СРЕЩУ природата? ! Факт е.
Факт ли е, че се кланяме на технологии, не защото са ни удобни, а защото ние ставаме удобни за тях? ! Факт е.

Както и много други неща..
Но това никой не го интересува, защото фактите са факти и точките вече са изпълнени.
Прост пример, втренчете се 5 минути в компютъра, без да правите нещо, на 6 извъртете поглед и изобщо опитайте да помислите за нещо.. Невъзможно е, нали? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d5a9c9163
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът е прав. А такова нещо като тероризъм в Щатите няма. На 9/11 нямаше "терористична атака". Това бе дело на Буш. Дори самия Бин Ладен отрече да е замесен. Целта на Щатите беше да започнат война и да забогатеят от краденото. Има много филми, статии и снимки, които разобличават, че всичко това е било контролирана експлозия в Кулите, дело на правителството на САЩ. А въпросните "откраднати" самолети, всъщност са пилотирани от самите американци. Защо мислиш, че не са ги свалили? Ако бяха чужди самолети щяха да ги гръмнат, ако бяха дори американски самолети без заповед, и тях щяха да гръмнат преди дори да са достигнали Ню Йорк. Това е друга тема.

Фейсбук е един от инструментите за владеене на света. Сайтът е толкова популярен, че едва ли не цял свят има профил в него - млади и стари. Но дали подозират, че чрез Фейсбук шпионират нас и личната ни информация и тази на роднините ни? Какво вършиш в интернет например, какво търсиш, какво теглиш, какви снимки или видео гледаш. Едно от правилата на Фейсбук е да споделиш истинското си име, дата на раждане, телефонен номер и тем подобни. В случай, че излъжеш, Фейсбук насърчава твоите онлайн "приятели" да те "издадат", че профилът ти не е верен. Дори да нямаш профил, Фейсбук отново могат да те следят чрез бисквитки. Когато видиш един от онези "like" бутони, се изпраща бисквитка до компютъра ти, чрез която следят какво правиш в интернет, а може би дори намират начин да източат лична информация за теб и твоето семейство??

Един мъж, който няма регистрация във Фейсбук е получавал нежелани съобщения от Фейсбук на телефона си. Един ден решил да се свърже с Фейсбук, но те не знаели защо това става. Това се е случвало и на други хора и може би продължава да се случва.

Фейсбук и 9/11 са само част от системата. Ами медиите, които ни лъжат? Скритите им съобщения към публиката? Тайните им сатанински ритуали, излъчвани НА ЖИВО? Тайните съобщения на ДИСНИ? Тайните съобщения в музиката? Въпросните тайни съобщения в повечето случаи са сатанински и то в най-различни форми. Ами "Тероризмът", който в повечето случаи са просто правителствата? Няма да се учудя ако и случаят с Бостън бе дело на правителството. Знаеш ли, че напитки като Кока-Кола имат специални вещества в тях, които ПОДСИЛВАТ шансовете от рак? Има хиляди примери!

Следващата стъпка са микро-чиповете, които рано или късно ще трябва да приемем в себе си. Наричани са още "Mark of The Beast" (Знакът на звяра), понеже върху тях ще бъде гравирано числото 666. Говори се, че официалната дата е 2017 г. Искаш или не искаш - на Тях не им пука.

Колкото и налудничаво да звучи всичко това си е истина. Интернет е най-силното ни оръжие, но е острие с два края...

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3d5a9c9163
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От номер 10

http://www.youtube.com/watch?v=BwYQtQlGmGo

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9ce1ea7a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах преди няколко години куче с чип. Откраднаха го и беше намерено няколко часа (оказа се, че съсед го е откраднал за да го убие).

Бих искал тези чипове, които са за хора да имат и такава опция за предаване на данни за местонахождението. Да видим как ще ми крадете, трепете и всички останали откачени неща извършвани от така наречените `нормални хора`

Този чип е гениално решение за проблема с престъпността. Ще покаже дали си бил на местопрестъплението - и после като тръгнеш да бягаш ще те намерят навсякъде, освен ако не си решил да прекараш живота си в някоя много дълбока пещера :)
Кога и къде мога да гласувам за въвеждането на този чип в България?

ПС: Всеки, който е против подобно нещо ми е ясен. Изобщо не ми се оправдавай. Ходи лъжи тия в детската градина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44b6822749
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Заради такива хора като номер 12 с подобно "мислене" или по скоро липсата на такова, нещата отиват на зле и скоро ще приемат имплантирането на чипове. Номер 12, поне вземи първо малко да се информираш, поне изгледай тези 5 мин откъси и после взимай отношение. Това е много сериозен въпрос за личната свобода и контрола на населението и най малкото е страшно несериозно да сравняваш отнемането на свободата на хората с намирането на някакво псе. Аз не съм домашен любимец, няма шанс да се загубя и не желая да ме приравняват с такъв.

http://www.youtube.com/watch?v=rAYZ9DCuwPs
http://www.youtube.com/watch?v=sNItr1oYo2c
http://www.youtube.com/watch?v=52_3gS3UBpg

K-Man

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44b6822749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С ваксините нещата са много сериозни и опасни. Който не е убеден нека изгледа поне единият от документалните филми:
Shots in the Dark: Silence on vaccine или Vaccine Nation. Можете да ги изтеглите безплатно и от колибка.ком . Специално тези филми трябва да се гледат от такива, които сляпо вярват, че ваксините са полезни и безопасни. Между другото личният ми лекар каза, че никога не е ваксинирал нито едно от 3те му деца. Нито една ваксина за нищо. Най малко ваксинираните хора в световен мащаб са точно лекарите и техните семейства.

K-Man

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker