Проблем с котката ми и нейните малки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с котката ми и нейните малки
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 4741 пъти
Значи котката ми към 28-ми март роди за 3ти път 2 котета, първите 10 дни всичко беше добре, настанихме котката и малките в един шкаф на бесетката ни с одеяло вода и храна. Котката си ги отглеждаше и всичко беше наред до вчера. Прибирам се аз към 7 часа и разбирам от майка ми че котката цял ден я няма. Малките си седяха в шкафа мирно, поне засега. Минаха няколко часа и котка още я нямаше. Най-накрая вечерта я видях, като бягаше от котараци който я преследваха супер бързо. Опитах се да ги изгоня, но те само я гонега из двора ни, и съседните дворове. Малко се уплаших и си помислих че искат да навредят на котката ми, затова започнах да я търса. В двора ни на около 50 метра от бесетката имаме стари бараки и гараж. Започнах аз да я търся из бараката и най-накрая я видях. Седеше на едно място от високо, близо до тавана на бараката и изглеждаше уплашена. Тамън щях да я хвана, но накрая избързах да я хвана, тя се стресна и избяга. Все още беше в бараката но се премеси, аз отидох отвън бараката и през едни дупки успях да я видя. Опитах се да я изкарам та да мога да я хвана, и накрая успях да я изкарам, но беше тъмно и не видях накъде отива. 2 часа обикалях двора вечерта и за съжаление не можах да я намера. Много се уплаших за малките защото трябваше да изкарат ноща сами. Днес нещата бяха още по-зле. Майка ми ми каза че е видяла котката отново днес, но е бягала от котараци отново, след което се е скрила в двора пред нас, който е пълен с храсти и дървета. Обикалях там малко, но от котката нямаше следа. Все пак видях котараците (поне 4-5 различни) който бяха там. Отидох до малките и се уплаших. Постоянно мяукат, като очевидно викат майка си. Даже се опитват да излязат от шкафа но аз се опитвам да ги държа там. Котката не идва при нас, а малките само мяукат. Взех едно мляко и спринцовка и леко успях да им вкарам в устите малко мляко, но не знам дали е подействало.
Може ли котката да се е разгонила толкова бързо, след като е родила? И ако наистина е разгонена, ще оцелеят ли котетата ако им пръскам мляко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: e7470ae729
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ДАВАЙ НА КОТЕТАТА КРАВЕ МЛЯКО. Има специално мляко на прах за котета-бебета от ветеринарна аптека или магазин. Ако даваш друго мляко на котки, може да умрат.
2. Остави котката на мира, в момента и ти я гониш и стресираш. Нека има свободен достъп до котенцата, тя сигурно ще ги премести, ако не са на правилното място. Не мести котенцата! Остави ги да мяукат, майка им ще се грижи за тях.
Ако искаш да помогнеш с храна, давай по-добра храна на майката. За котенцата всичко освен котешко мляко е фатално! Котараците можеш да ги изгониш, пръскайки ги с пистолетче с вода, но най-вероятно сами ще се откажат.
Кастрирай котката си!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker