Успех! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96760)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22757)
 Секс и интимност (11239)
 Тинейджърски (20200)
 Семейство (4844)
 Здраве (7806)
 Спорт и красота (4068)
 На работното място (2157)
 Образование (5922)
 В чужбина (1297)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1502)
 Други (13130)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Успех!
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1346 пъти
Не знам дали само днешното време е такова или и миналите времена са били подобни, но е факт, че не можеш да разчиташ на никой друг освен на самия себе си. Ти имаш тяло. Ти имаш ум. Ти имаш чувства. Ти имаш воля. Ти си живо същество и имаш избор как да живееш живота си.
Докъде ще стигнеш, докато разрешаваш на някой друг да командва твоя живот? Докъде ще стигнеш, ако разрешиш да приемеш показаното по телевизия за чистата истина? Докъде ще стигнеш, ако създадеш семейство и позволиш държавата да контролира децата ти чрез медиите? Докъде ще стигнеш? Доникъде!
Ти си най-съвършеното нещо, което Бога е сътворил, независимо как ще го наречеш - Еволюция или Исус Христос. Господ е факт! И ти си сътворен по Негов образ и подобие, както е речено в Библията. И си направен пълен господар на тая земя. На тази планета никой и нищо не стои над теб; никой и нищо не бива да стои над теб. Ти си създаден като Бога.
България е най-бедната държава в ЕС, най-бедната държава от бившия източен блок, и една от най-бедните държави от третия свят. Живота на повечето хора е белязан от злоба, лъжи, кражби, убийства, изнасилвания - поквара. Те са се озлобили толкова много, че биха забили нож в гърба на най-близкия си човек. А какво остава, ако могат да забият тоя нож във вас? Ще разчитате на милост в една зверилница? Както казваше големия Николай Хайтов - "Всяка милост в зверилника е равна на смърт. "
Ние сме на дъното, защото се оставихме някой друг да контролира живота ни. Вълци в овчи кожи бродят тайно сред нас и ни погубват един след друг. Те търсят жертви, за да ги отвлекат и да изсмучат кръвта им. Дали следващата жертва няма да бъдете вие, тези, които разчитате на тяхната милост?
Аз стигнах до нищото, защото се надявах, че хората са разумни и ще подадат ръка на един пречупен младеж, потънал в самосъжаление. Знаете ли какво? Осъзнах, че не само че никой няма да ми помогне, но дори, напротив! , аз ще бъда хванат и разкъсан от вълците. А те бродят сред нас! В нас...
Не искам някой да ми бърше гъза докато умра. Не ща да слушам скапания телевизор, който ми говори толкова много глупости. Аз човек! Аз съм творение на Бога! Жив или мъртъв!
Искам да успея да постигна нещо в живота си. Вие също искате да постигнете нещо!

Основното правило на успеха е:
Разчитайте само и единствено на себе си!

Спрете да слушате какво ви казват, че е редно да направите! Опълчете се против потисниците с цената на кръв, пот и сълзи! Рискувайте да бъдете наранени и изоставени от най-близките си хора, защото те няма да винаги до вас! Живота е ваш. Ако Бога искаше живота да не е ваш, вие нямаше да го живеете. Вие сте в центъра на вашия живот, играете главната роля и ако умрете - никой няма да живее живота ви, всичко ще приключи. Живейте само за себе си, защото вие имате най-голямо значение само и единствено за себе си!

Нямате нужда от награди и признания, за да сте щастливи! Искате да имате успех? Сринете правилата, които ви обграждат като бодлива тел от детските години! Освободете си. Уважавайте най-вече себе си! Обичайте най-вече себе си! Ценете най-вече си! В противен случай, ще ви пожертват за нечия егоистична кауза. Почнете да правите това, което ви прави щастливи и не слушайте чуждите критики и хули, защото те няма да ви помогнат изобщо да постигнете успех и да се издигнете в собствените си очи. Достигнете до отговор на тия въпроси: Какво ви доставя да правите? С какво убивате времето си? Кое е вашето хоби?
Когато разберете всичко това, се отдайте на две неща - Работете неспирно, докато покорявате нови и нови върхове; Вярвайте в себе си и изоставете всеки и всичко, който потиска тая вяра!

Няма кой да се бори вместо вас! Няма кой да живее вашия живот! Най-вече ТРЯБВА да ви пука за вас! Най-вече ТРЯБВА да се грижите за себе си! За да оцелеете.

За човешките дела, разчитайте на себе си. За Божиите - на Бога. Не смесвайте двете дела!

Против депресия спортувайте и се виждайте с хора. Движете се. Натоварвайте се физически и умствено. Стойте заети през цялото време. Това е най-важното условие за оцеляването на хората, които страдат от депресия. Ако не го спазват, ще бъдат смазани завинаги, докато не посегнат на животите си. Когато общувате с хора - разпитвайте ги за живота им, водете си изводи, от кои хора бихте имали полза. Не делете никого на най-добри и добри приятели. Делете ги на полезни и безполезни. Безполезните дръжте далеч от себе си! Затова проучвайте хората и се научете да ги разпознавате възможно най-скоро!
Постоянно бъдете заети с нещо, разсейвайте се и не се оставяйте на никой да ви притиска и да ви казва как да живеете ВАШИЯ живот! Парите на единия, сълзите му, желанието му за власт, обсебващата му любов - те не стигат да притежават вашия живот. Нищо не може да оправдае присвояването на един живот в чужда ползва! Можете да дадете живот, но не можете да си го присвоите, защото той не е ваш. В мига, в който ви се родят деца, знайте че вие започвате да пресъздавате себе си. Научете децата си на родолюбие, вяра, морал, благодарност, великодушие, достойнство и свобода! Никога не казвайте на децата си какво ТРЯБВА да направят, а винаги ги питайте какво ИСКАТ да направят и ЗАЩО!!! Живота на децата ви не е ваш, а техен!
Спрете да гледате постоянно в другите хора! Спрете да гледате кой колко пари получава и какъв дом живее! Спрете да съдите, защото съденето принадлежи на Бога - то е Негово право и дълг. Гледайте в себе си, гледайте света, стремете се да се почувствате значими, защото желанието да бъдеш значим е най-естественото и благородно желание. То дърпа живота напред! То е единствения открит и сигурен лек срещу смъртта.
За да бъдете успешни хора, интересувайте се само от успешните хора. В миналото и днес. Не се интересувайте от тия, които са забогатели след като са си продали душата, станали са масони или членове на някакви сатанински култове. Тези хора са мърши и не заслужават вниманието на успешния човек! Те са истинските врагове на прогреса! Именно те ще се опитат да ви спрат, когато станете успешни! Политици, банкери, сектанти - боклуци!

Вие сте слънцето и смисъла на вашия живот! Без вас живота спира да съществува! Бъдете успешни! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker