Най гадната вечер... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най гадната вечер...
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 12667 пъти
С приятелките ми често разпускаме в петък вечерта. Така стана и предната седмица. Приятеля ми беше в командировка и това беше още една добра възможност да не давам обяснения.

Една от приятелките имаше рожден ден и запазихме места в любимото ни заведение. Купона вървеше на 6 и аз се забавлявах искрено. В един момент двама започнаха да ме забиват здравата и беше много трудно да им обясня, че няма как да се получи. Направо бяха нагли. Приятелките ми помогнаха да ги разкараме и аз наистина се поотпуснах. Чашка след чашка и усетих как започна да ме хваща. Спомням си ясно че беше 02.30, когато отидох до тоалетната и онези натегачи ме чакаха от вън и започнаха отново да ме къпят и да ми се обясняват.

Побрах се на масата си, но наистина се почувствах доста зле. Моите дружки продължиха с наздравицата и тук наистина я обърках – не бях се напивала така от студентските години. Спомням си, че приятелки те ме изпратиха до изхода и ми повикаха такси. Даже си спомням, че една от тях ми го плати и му даде адреса му. Изсипах се на задната седалка и пътя изобщо не го помня. Усетих свежия въздух, когато врата на колата се отвори и някой ми помогна да изляза. За малко не паднах по пътя към дома си.
Цяла авантюра докато си намеря връзката с ключовете и когато си влязох усетих нещо силно да ме тиква навътре в дома ми.
Не можах да направя нищо.

Той ме сграбчи и запуши устата. След това ме вкара в хола и без да святка лампата ме повали на земята. Помня че ме завърза, а останалата част не искам да си я спомням но уви.. пренесе ме на канапето и започна да се подиграва с мен. Изнасили ме и после ме занесе в спалнята. Там прави каквото си поиска с мен. Загубих усет за време и пространство, но когато се събудих ми идеше да потъна от срам в земята. Чувствах се отвратително. Само спомена за нощта и ми идеше да скоча.

За капак в банята на огледалото с червило беше написано. Ти си невероятна кучка. Гадния мрачен ден мина в самосъжаления . Не можах да си простя, че така ме прекараха. Чух се с приятелките си и те ме питаха как съм се прибрала, даже се шегуваха с мен..

Но най гадното е че преди два дена получих анонимен sms с адрес –. Със свито сърце отворих страницата и.. щях да припадна. Клип съм фиаското, което съм изживяла. Чисто гола със всички подробности от спалнята ми. Само като видях какви неща съм правила и ми се додрайфа. Но от тъпкача нищо не се виждаше. Просто обезумях и това всичко показано в мрежата. Имаше и снимки. Но това не беше всичко.

Обади ми се човек, които без да ми дава много обяснения ми заяви ,че иска пак да се срещнем – искаше ми много пари – в противен случай щял да пусне клипа свободно в мрежата. Предложи ми и друг вариант – нямало да се откаже и от това да ме повтори. Направо пребледнях. От тогава ми се обажда през половин час и ми говори мръсотии като постоянно ме заплашва. Иска да му кажа решението си. Направо полудявам и не знам какво да правя. И в двата случая е ужасен край или безкраен ужас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 0553c0c1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Oтиди в полицията, би трябвало да могат да проследят IP адреса или пък sms-а или нещо подобно, както и да издирят шофьора на таксито, може би той ще си спомни нещо...? няма от какво да се срамуваш, потърси помощ.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 39870bd18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, много безотговорно от страна на приятелките ти!
Щом са се погрижили да платят таксито, все са се сетили да запишат номера или да погледнат картат на шофьора?

Второ - веднага отиди в полицията!!!! Този човек едва ли ще спре да звъни.Обясни му,че нямаш сумата,която иска и че варианта с "повтарянето" е единствен.Ако полицията знае за тази среща, няма да е трудно да го хванат.Разбира се, живеем в България .. нищо не е сигурно

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 4f16f1be56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Веднага отиваш при адвокат и с клипа и адвоката в полицията. Една грешка се прощава, провален живот не. Ти си насилена, и жертва това е престъпление. Престъпниците ще си го отнесат. И ти ще си понесеш отговорността и последиците, но поне ще ти остане достойнството и бъдещето. Алтернативата е ужас, страх, несигурност. Млада си животът е пред теб, помогни на закона да накаже виновните и си продължи живота.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 7489f031c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лелее.. мила наистина ти съчувствам! Много гаден номер са ти скроили. Ако бях на твое място, независимо от срама, който изпитвам бих се свързала с полицията. Те все нещо ще измислят , все нещо ще направят! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 12f5b2b7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Cтига измислици бе

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 821b501b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   :( :( Незнам какво да кажа, освен, че ужасно много съжалявам..Но това няма как да помогне..Незнам обади се в полицията или незнам..Но пък то в страна като България полицията едва ли ще направи много..Дано има някои от хората тук които да може да ти помогне за съжаление аз не мога..Бъди силна! Говори с приятелките си и им разкажи всичко в крайна сметка те са за това!

ZuZi

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 41f7cfd384
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Обади се в полицията!
Има доказателство - филма. сигурно може да се проследят СМСите, и IP адреса от където е качено филмчето (интернет отдавна не е анонимен)
Може да има някоя камера на заведението заснела нещо.
Може да има и следващо момиче пишещо за кофти вечер ........

Това определено ще постави на изпитание връзката ти. Приятелките ще знаят че си жертва на насилие (може би ще трябва да дават показания) Може да има и съд. Ти трябва да избереш кой живот да живееш и какво да се бориш.

Каквото и да избереш. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e8b34b06f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Aбе ти луда ли си
така е ходиш без мъжа си какво очакваш
какво си пила толкова,на колко си
заслжаваш си го
всеки трябва да отговаря за постъпките си иди разправяй после ,4е си била пияна
Емили

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 87ee350ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ебати и филма.... хахахах стига сте писали измислени истории ееее

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 21d9c07b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ами то по някой път трябва и да се мисли! Като не носиш на пиене по добре не пий! Пък има и полиция, не си мисли,че са съвсем безпомощни, ако подадеш жалба ще се опитат да го хванат. Трябва ти да си решиш какво ще правиш, но вариантите са малко, полиция, признаваш на приятеля си или се молиш да не попадне някой познат на снимките. Но да се тръшкаш у вас и да мислиш какво е станало няма файда! Никой няма да те съжали .

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e7b56de8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Яко си се вкарала във филма

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d1bca5b5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Емили, не струваш! Нито един твои коментар до сега не струва.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f2d4321a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Оставам с впечатлението, че твоите приятелки са си направили една малка "шегичка" с тебе. Сигурна ли си, че те нямат нищо общо с това твое изживяване?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker