Приятелки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Приятелки
преди: 11 години, 28 дни, прочетена 1563 пъти
Здравейте, момиче съм на 19 години... и проблема е там че съм забелязала как, като дадено момиче ми стане приятелка и то най-добра -в началото сичко е повече от прекрасно, разбираме се повече от чудесно, забавляваме се, споделяме си като сестри... и след няколко месеца се почва ревност, повярвайте ми като казвам ревност с главно Р, една качили злоба или завист и аз не мога да го определя, и то винаги от тяхна страна незнам защо така се получава. До сега съм имала 3 сериозни приятелства и при трите става така... и в момента пак става така и незнам защо. Попринцип не съм конфликтна личност, дори напротив обичам да се усмихвам, да се смея, не гледам от лошата страна на нещата, жизнерадостна съм и не обичам конфликтите, винаги съм гледала с добро отношение и тон да ги преодолявам... но последните месеци не издържам. Проблема е че най-добрата ми приятелка, не спира да ме ревнува, от други приятелки, от гаджето ми, от кой ли не, усещам и една злоба, която ако не всеки ден, то през ден се излива от нейна страна към мене... затова че съм я пренебрегвала, а не е така защото по цял ден сме заедно, за най-малкото ми вдига скандал, вече дори си меря думите пред нея само и само да не се разсърди, защото не ми се слуша поредната кавга, наскоро почина мой близък и въпреки че знаеше колко ми е тежко пак започна да се заяжда с мен. Знам че отстрани изглежда като мекушавост, но не е така, знам че ако беше друг на моето място щеше да й вика и да и запуши устата веднъж завинаги, но просто не съм такъв човек, все гледам с добро да оправям нещата, защото я обичам и я уважавам, но не издържам. Незнам и защо все така става, имам чувството че ако се караха за мъж щяха да се карат по-малко, отколкото за мен. Вече си мисля че ме приемат за свое гадже, знам ли как да си я обясна тая ревност. Попринцип съм оптимист и гледам да извлека най-хубавото от живота, обожавам да се смея, да съм щастлива... може ли това да ги дразни по някакъв начин? Никога не съм ревнувала приятел, ама никога, защото за мен човек не може да има контакти само с един, живота е такъв, че малко или много трябва да си имаш социални контакти с много хора, такова ни е времето. Колкото аз не ги ревнувам, толкова те обаче ме и незнам защо така става, след като им отделям огромно време, а и тази злоба незнам на каква база е-завист ли, егоизъм ли, не мога си го обясня какво чудо е това. Вече наистина се убеждавам че мъжете са по-добри приятели. На някой случвало ли му се е приятелка да я ревнува така и да проявяват злоба? Как се обяснява това, според вас? Нормално ли е? Ще мине ли някак с времето? ... ще се радвам да чуя повече мнения по въпроса ми! :))Лек ден Ви желая и предварително ви благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: f6bb07224c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм доста по-голяма от теб- 28г. Нямам нито една приятелка, защото винаги се случва това- завист, злоба, интриги. И просто така ми е по-добре. Също като теб, не съм конфликтна личност, и макар, че сама го казвам съм добър човек. Дори на моменти прекалено добър. Омръзнаха ми бедните и дребни душици. Имам само познати, но не и приятелки. Незнам, може би повредата е в мен. А, може би на жените ни е генетично заложено да се конкурираме помежду си и от там да идва всичко. Сигурно не съм ти била полезна и объркано се изразявам, но ти пожелавам успех във всичко и горе главата.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 400a5bd81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първото което ми подказва твоята история е, че си зодия водолей. Ако съм познала ще продължа да коментирам, ако не ще си завра интуицията някъде...

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 0e0a420668
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката към номер 2:Не, не съм водолей :) но ще се радвам да ми помогнеш със съвет :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 22 дни
hash: 400a5bd81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Номер 2: Мацка, и аз имам същият "проблем" ако може така да се нарече, мислих, мислих, така и не можах да си го обясня. И спрях да си насочвам енергията в тази насока, защото го сметнах за маловажно. Всеки човек е свободен да бъде приятел или да не бъде, с когото си поиска в крайна сметка. Приеми го. Мога да изброявам евентуални причини, но не ми се филосоства, за това ще изброя само понятия- завист, конкоренция и не на последно място- при жените е характерна бисексуалността, възможно е някои от тези жени да имат някакво подсъзнателно/осъзнато влечение към теб и от там и ревността. Доста мои приятелки са са падали по мен, а други са ми казвали в прав текст- " Ти си готина, винаги си центъра на вниманието, душата на компанията, аз покрай теб не мога да блесна, предпочитам да се разделим. " Казвам: ОК. А подмолните жени си трупат някаква злоба към мен и се пробват със всички мъже около мен едва ли не да вземат това, което нямам. Ама в крайна сметка мъжете са лесни, така, че не е постижение. На тях отговарям така: " Мама и тате са ме научили да давам старите си играчки на по- нещастните" Дано съм ти помогнала?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker