На 24 съм, а всички които не ме познават ме мислят за 15 годишен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

На 24 съм, а всички които не ме познават ме мислят за 15 годишен
преди: 11 години, 26 дни, прочетена 2241 пъти
Значи днес вече е върха! Отидох до магазина и викам на продавача да ми даде един голям снакс мечка гризли да има какво да ям като си пускам филм по-късно. А той ми даде някакъв детски с играчки вътре.. Вика хубави се падали. Да не съм дете, че да ми дава такива. Аз му казах, че тоя нестава и ми даде друг. Къда тръгвах ми каза чао момченце. 0. 0

Отивам на дискотека от моята компания само на мен ми искат лична карта.
Може би защото изглеждам по-малак или съм по-слаб от врастниците ми, но не е приятно.
Запознах се с една 31 годишна жена от интернет. Пратих и снимка и тя ми каза, че приличам на нейното момченце. 184 висок 70 кг, но гледам дори и в 8 класи ученици има по-корави от мен. >>
Как да погледне някоя жена сериозно на мен. Страх ги е да не ги осъдят за педофилство, а аз съм на 24 години!!!
Това е почти навсякъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 26 дни
hash: ae504c924e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами направи нещо по въпроса - първо си провери нивата на тестостерона, защото ако не си възмъжал това е причината и с малко тестостеронец ще си решиш проблеми доста. Второ, почни да помпаш мускули, за да наедрееш малко или много. Аз съм жена и да си призная - не бих ходила с мъж като теб.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: bfb726aa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Алооо до жената в горния коментар... Чуваш ли се... Първо както така се фръцваш: " Аз съм жена и да си призная - не бих ходила с мъж като теб. " - Малко ми звучи, че се мислиш за нещо повече, можеше да си го спестиш, не виждаш ли че човека се е отчаял!

Второ тия инжекции и хормонални терапии, за които по горе изписа да не мислиш че е полезно. Един се е развил така,
друг -по друг начин.

Сега до автора:

Приятелю и аз съм нещо подобно. на почти 18 съм, а изглеждам като на 16 - почти 17 и аз съм слаб. Зависи от самата ти структура. Природата си знае работата, но не си блъскай инжекции и някакви други химии... Можеш да се увредиш. Аз като структура не мога да съм някакво биче със мускули, аз съм със жили. Може и ти да си такъв. Най добре всеки ден започни да тренираш сутрин на лостове, успоредки, лицеви коремни, които са напълно достатъчни за да укрепне тялото. След това може и тежести. Фитнес също може стига да искаш, но не пий химии, защото ще напомпаш и като спреш фитнеса, мускулите ти буквално ще заприличат на нищо...

Не се притеснявай и за жените, ще намериш наистина някоя, която те харесва. И аз съм във застой понякога. Ще видиш как може и да дръпнеш рязко. Мъжете по принцип растат в рамене до 25.

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 5fd04ca6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер едно ям по 6 пъти на ден не качвам килограми и това е. След няколко часа всичкото минава в канала. Такъв ми е гена може след 25 да възмажея.
Гадно е да гледаш приятелите ти корави, а аз като скелет край тях.
И малко ми е комплекс че никоя няма да ме хареса толкова слаб ама не зависи от мен. Не искам да взимам химии и да си разбия организма. :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 61480efc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да се радваш, момченце! :) Имаш по-бавно развитие, което ти дава предимство да се движиш с по-млади. И аз имам забавено развитие и винаги ме смятаха за около 10г. по-малък. Даже брадата ми започна да се сгъстява и да расте по-бързо едва след 40 г. Бих ти препоръчал да подсилиш ефекта като се занивамаш с упражнения за забавяне на стареенето - за гъвкавост, дихателни и за владеене на тялото (релаксация или медитация, но без прекаляване и фанатизъм). Всеки иска да е по-млад (освен децата, но те са си тъпички и затова) и хората хвърлят маса пари, усилия и мечти в тая насока, а ти си взел да се притесняваш. Радвай се! :) Не се наливай с тестостерон, както те съветват - при жените е по-малко и живеят по-дълго и не оплешивяват. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 26 дни
hash: b1ecb08f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Човек, ти ме разби! Не знам какъв си, но определено умееш да пишеш и ме разсмя. "А той ми даде някакъв детски с играчки вътре.. Вика хубави се падали" (rofl)(rofl)(rofl). Погледни го от добрата страна - на 40-50 ще изглеждаш като на 25-30, познавам такива хора, като са били млади са изглеждали малки и изнежени, а сега са на 40-50 и никога не може да им ги дадеш. А техните връстници са плешиви чичковци с кореми.

 
  ...


...
преди: 11 години, 26 дни
hash: 7641907e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мда, същото е и при мен, но аз съм момиче. На 22 съм, абсолютно при всяко купуване на цигари ми се иска лична карта- 2 пъти всяка седмица, никой не пропуска да ми иска. Даже в Германия ми искаха карта, когато си купувах запалка? !? !!? ! Веднъж видях как съученичка на брат ми (на 16 години) си купи водка без никой да я пита нищо и когато дойде моя ред както винаги чух "Лична карта имаШ ЛИ? " Даже не заслужих уважителна форма! Но моят връх не беше със снакс, а в аптеката. Бях на 19, купувах си сироп за кашлица без рецепта и аптекарката ме попита: Имате ли 14 вече та да ви дам от този за възрастни? :О И винаги си харесвам по-големи от мен мъже- на към 26-30... ужасно е, изглеждаме като баща и дъщеря и много трудно успявам да си намеря приятел. Почти невъзможно е.
Но пък го гледам от добрата страна. При мен е от ген- майка ми е пътувала с ученическа карта за автобус до 32-годишна възраст. Сега е на 50, но изглежда на 30... Предполагам, че след време ще се чувстваме добре сред застаряващите ни набори.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 26 дни
hash: 389279e4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може и да е хормонално заболяване, при което организма старее много по бавно. Виждала съм момиче с такъв проблем беше на 23-4 но изглеждаше на 13-тина години и беше с някакво такова заболяване. Ако си от София можеш да отидеш в клиниката по ендокринология да провериш дали е това. Или просто си направи една консултация с ендокринолог за да видиш дали е такъв проблема. А ко пък нямаш такъв проблем погледни го от хубавата стана... на 35-40 можеш да се фукаш с млади гаджета пред връстниците си ;). Успех и дано всичко е ок.

 
  ...
преди: 11 години, 24 дни
hash: c02bba9c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, че това да старееш по-бавно проблем ли е? ! :D

 
  ...
преди: 11 години, 23 дни
hash: 341736ccf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не се притеснявай а приеми всичко с насмешка. Имаш голям плюс. Има деца в 8-ми клас и приличат на лелички и чичковци-това как ти се вижда?
Като се усъмни някой в годините ти му тикни личната си карта и му се изсмей. Повярвай -той ще се почувства по неудобно от теб.
Не всеки може да прилича на Шварцнегер.
Имай самочувствие и не се трови с разни химии!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker