Темата на 21-ви век - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Темата на 21-ви век
преди: 11 години, 4 дни, прочетена 1628 пъти
Искам да надраскам една статия относно една тема, която завладя целия свят и вече всички мислят за това и за нищо друго- за СЕКС.
Както казва кака Азис- ти за мен си само секс, само секс, само секс....
Откакто светът стана по- толерантен към интимните теми, хората започнаха да мислят единствено и само за секс, за това с кого да се забавляват, коя работа да си извадят на показ и куп подобни глупости.
Вече навсякъде в интернет, по улиците и в списанията се рекламират секс наръчници, порно сайтове, списания с голи мадами, дори в отсрещния супермаркет в секцията с книги и списания са подредили списания на плейбой. УЖАС. А най- лошото е, че малките деца на 6-7 години се манипулират от тези реклами и започват да говорят на тема секс, когато са още на 10-11 годишна възраст. Тези глупости доколкова са се развили и установили в нашето ежедневие, че обществото ни приема този "феномен" за новата мода на съвремието ни. Вече е нужно да си правил секс и да си изнасилил някоя, за да си "горд" член на обществото на готините.
Преди време тази тема се обсъждаше единствено и само между двойките и с никой друг и сегашните интимни "проблеми" си бяха неща, които не могат да се решат, но хората си бяха доволни от живота със или без тях.
Писна ми и на мен вече във вечерните шоупрограми да се коментира единствено извратени работи, а СЕМ да си стоят и да си гледат. Писна ми също от разни пубери да мислят единствено коя да изчукат, на кого да духат. В социалните страници и сайтовете за запознанства когато се запознаеш с човек, с когото си допадаш първо първо, вместо името си пита дали умее некви секс пози, може ли да прави свирки, колко издържа в леглото и др.
Лично аз си създадох един фейк профил във фейсбук- едно момиче на около 21-24 годишна възраст, с перфектни пропорции на тялото, профилната и снимка е на едно момиче от плажа с бикини, добавих и доста яки снимки в профила й. Целта на този експеримент беше да видя колко точно перверзници ще и изпратят покана за приятелство, ще и пишат разни мръснишки и ще я поканят да излязат заедно.
Резултат- нечовешко много покани, съобщения, комплименти на голи снимки като "ей ше ти изям дупенцето". Въобще отврат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 дни
hash: 26162dcc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, не си права - сексът е след водата, храната, сънят четвъртата ни елементарна потребност като хора и съгласи се - най-приятната. Сексът е тема на човечеството, откакто го има и това е и причината хомо сапиенс да е най-успелият вид. Още пещерният човек е открил за себе си сексуалността - богинята Майка е ГОЛА жена с подчертани сексуални белези - огромни гърди, вулва и ПЛОДОВИТОСТ..намерени са пениси от камък и тем подобни произведения на нашите предци (посети музеите!).
Човешкият нагон винаги е бил доминиращата и най-интересна тема и колкото и да е била подтискана тя през отделни периоди на историята, винаги накрая темата е надживявала въпросните режими. Вижте например вкаменените селища в покрайнините на Везув като Помпей - пълно е с творчество на тема секс и то такова, че и днес ще се изчервим.
Авторке, според мен теб просто малко или много те е яд, че природата не те е дарила с нужните данни, за да си част от цялата тази игра. Много жалка си станала и с фалшивия си профил във фейсбук и действително са се потвърдили най-страшните ти опасения - мъжете си падат по хубави, фертилни момичета. Ами сега? Какво правиш от тук нататък - ще продължиш ли да лъжеш сама себе си или ще се погрижиш малко за външността си? Светът няма да се промени заради теб - това е сигурно и не си мисли, че хората ще се откажат от нещо толкова успешно и приятно като сексът, за да угодят на хора като теб - нещо повече, такива биват изключени от еволюционния процес.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: ac013bf9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намери си работа... Или секс партньор.... Имаш нужда

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 0da25ccefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лъжеш се ако беше показал/а същата снимка на хора от 12 век мислиш нямаше да им текат лигите и да искат да си хапнат дупето?
Сексът съществува от като има човечество и дори преди него. Винаги на 10-11 децата са си задавали въпроси относно сексуалността си, в миналото дори са се омъжвали на 14-15г. Ако се интересуваш мога да ти изброя няколко принцеси омъжени на по 14-15г. Само комунизма и религиите са ограничавали темата уж от благоразумие, а самите водачи на системите не са се ограничавали от секс.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: 63a2218328
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е темата на 21-ви век. Винаги е имало секс и се е говорило за него, винаги се и винаги ще се обсъжда и прави, прав/а си за това за децата. Гадна работа, не бива да се учат от малки, но като оставим това настрани, секса е чудесно нещо.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 6fb33656fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съгласна съм със всичко което каза №1. Авторке, какво против секса имаш? Не знам, но си мисля че явно не се намираш за достатъчно привлекателна, иначе нямаше да ги говориш тея глупости.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 9cf24178ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В секса, това е красивото, че си е интимна част от живота. Нещо трябва да остане завоалирано, нещо трябва да остане скрито.
А ако наляво и надясно разговаряме за секс - в градския транспорт, в магазина с другите купувачи, всичко става някак сдъвкано и изплюто, изтекъл е сока на плода. Още повече ако става дума за секс със скъп за тебе човек, едва ли ще разправяш наляво и надясно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 дни
hash: e0bb907bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора: Първо, аз нямам нищо против секса. Второ, аз не съм фейк и не съм грозна. Трето, имам си приятел и сме правили секс много пъти. Четвърто, чела съм книги за секса и сексуалността на човека. Само да кажа на номер 1-6, че аз не съм няква загубенячка феминистка и не мразя секса. Просто се отвращавам от всичката тази развратност на съвремието. Не че преди новата ера не се е говорило за секс, но днешното общество се вманиячило на тема порно, свирки, разврат и тем подобни. Ей тва исках да кажа в статията, но вашият мозък очевидно е свикнал да тълкува погрешно ТОЧКА.

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: db52dee1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке, нагледно доказа колко са вманиачени. Дори тук 90% от коментарите бяха от рода на "ти не си наред". Е, на мен пък тези 90% ми изглеждат зле. Сексът не е за кориците на списанията и изобщо не става за тема на века. Той попада в една група неща, които вършим, но не би трябвало да са център на внимание и да се говори и мисли само за тях.

Чакам поредните читатели на сайта, които ще прочетат написаното по диагонал и ще кажат, че аз също съм се обявил против секса изобщо. Предварително поздравявам останалите, които ще разберат написаното от мен правилно!

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: 7d91a14e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги съм твърдял, че манията при децата се дължи на родителите. Родителите трябва да говорят с децата си за секс, да им обяснят - Какво е секс, кога е секс, защо се прави, кога е редно да се прави? Трябва да обясняват обективно за ползите и рисковете от този акт.
Възрастните родители се чувстват неудобно при подобни разговори, а по младите са по големи деца и от децата си. Днес го правят на 14, утре на 12, а после се оплакваме от необразованите малцинствата. Вина има и цялата ни образователна система. Ние и с простотията ли ще се състезаваме? Ние вече го спечелихме това състезание и Може да звучи досадно, но как ще си възпиташ детето, което си родила едва на 15 години? Много истина се съдържа в досадните проповеди на по-големите хора. Децата не знаят значението на думата - Отговорност!
Стига глупости, че децата се развивали по бързо, ама ние сме си примитивни индивиди в модерно време. Когато съм мислил за секс, чаках да навърша 18 и да видя за какво иде реч. На 18 разбрах, че е хубаво да криеш интимният си живот и от приятелите си, а сега го разнасяме така, че все едно сме направили важна крачка в живота, но в действителност връщаме България с една назад. Имаме бъдеще с хора като авторката!

М24

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 дни
hash: 26162dcc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   до М24
„Вина има и цялата ни образователна система. Ние и с простотията ли ще се състезаваме? Ние вече го спечелихме това състезание и Може да звучи досадно, но как ще си възпиташ детето, което си родила едва на 15 години? “
Средната възраст, на която децата ни почват полов живот е 16-17 г. и е с 2 г. по-висока от тази в страните на Запад, но въпреки това сме на второ място (след Румъния) по аборти и ранни раждания. Правете си сметката - кое е проблемът, ранното почване на полов живот (14 г. в Скандинавието) или липсата на полова култура и възпитание и дебат по темата както и нормални разговори възрастен-дете по полова култура и ОБЩА култура!

„Имаме бъдеще с хора като авторката! “

Напротив, нямаме бъдеще с хора като авторката, защото най-малкото няма бъдеще народ, който не прави секс (не се възпроизвежда), а и като си скрием главите в пясъка не решаваме проблемите.
Много добре е, че вече децата ни не се крият по ъглите като престъпници, занеш къде и с кого е дъщеря ти и знаеш, че има кондоми в дамската чанта. 100 пъти е за предпочитане от това след 9 месеца да трепериш пред родилното като млада кандидат-баба, да не знаеш за тайният любовник на дъщеря ти и да не си провел един елементарен разговор ПРЕДИ воденето на полов живот с детето си.
На 12 г. хората в Скандинавските държави сядат с децата си и им обясняват какво е СПИН, какво е кондом, как се забременява и как се предпазва от болести и забременяване, обясняват за мастурбацията, за гинеколозите и уролозите, хомосексуалността и така нататък за всичко и темата е приключена.
На 7 г. нашите деца набарват дистанционното за БулсатКома и гледат най-яко порно, докато родителите спят, на 12 г. вече им се прави това, което са гледали и след първи полов акт и първият аборт, последван от поредица такава множество гинекологични инфекции (ако има късмет човек), а ако няма късмет - триперче и сифилис. И какво ни помага, че се правим на Дева Мария през цялото време - Ой, аз не знам, какво е това секс, какво е това кондом, но виж - имам 2 деца и четири аборта от мъжа си и от съседа.
Тихите води са най-дълбоки.
Аз на 12 г. бях изчела всичко в окръжната библиотека по полово възпитание и свободно говорих по темата, докато моите „скромни“ съученици го правиха скришно в горичките и парковете. Винаги съм мастурбирала, докато те вярваха, че ще ослепеят, ще им падне онази работа или ще се разболеят от рак, ако го правят и затова почнаха да водят направо полов живот без предпазни средста (с прекъсване) и да правят първите аборти и изцепки. На 18 г. същност половият им живот беше приключил, защото бяха или след аборт, или с някакви гъбички, хламиди и тем подобни инфекции, докато аз си имах ежедневен секс с предпазни средства с моя приятел и до ден днешен нито аборти съм правила, нито съм имала гинекологични проблеми.
И не говоря за 21 век, а за 20 век! Тогава беше много по-страшно от сега, а сексът беше тема табу, но какво от това? Секс се правише въпреки това и винаги със съответните последици, защото беше натурален, „истински“ и безкондомен!
Ж30

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 дни
hash: e0ae90942d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм, че хората в днешно време се интересуват само от това с кой да спят. Секса не е нещо забранено или престъпно, но за мен би било по-хубаво, ако той би бил по-интимен. Не е задължително всички да знаят за приключенията, които си имал или с кой ще спиш... Адски много ме дразнят мъжете, които само заради това те търсят. Принципно и аз бих могла да постъпвам като тях, но предпочитам да правя секс с човек, който ме интересува и с който искам да бъда... Някакси безплатния и платения секс ме отвръщават понякога... Но секса с чувства е най-хубавото нещо. Жалко, че мъжете не мислят така... те за това повечето са ергени или нещастно женени. Айде със здраве.

 
  ...
преди: 11 години, 3 дни
hash: dfa101d3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Оф, като чета някои коментари ми се струва, че бая хора не правят сеск, ахаха.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 дни
hash: 47df5fa2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   11, Аз съм М24. Никой не казва, че не трябва да се прави секс, но да го правиш на 15 години... Няма да го коментирам, защото се виждат резултатите от такова мислене - Безразборното клецане няма да върне цифрата от 9 млн българи, но пък ще ни върне в едни по древни времена, в които беше нормално група жени и мъже да го правят на оживени места. Като ти чета коментара, започвам да завиждам все повече на хората от арабският свят. там щеше да питаш преди да пишеш. Още един път се повтарям, че бъдещето е с хора като авторката.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 31cbb6294a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От авторката: Благодаря за коментарите, особено на М24, че ме защитава и има същите интереси като мен и другите коментатори

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker