Трябва ли да съм елегантна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трябва ли да съм елегантна?
преди: 15 години, 24 дни, прочетена 4247 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години,
обличам се спортно (маратонки, дънки и суитчъри), но когато излизам някъде на заведение имам чувството, че момчетата зяпат само мадамите на високи токчета, а мен дори не ме забелязват. Аз също харесвам елегантния стил, но просто се нося спортно защото ми е по-удобно. От друга страна, не искам да приличам на фолк певица. Не съм грозна, симпатично момиче съм ( не само по мое мнение), но нз какво да правя. Трябва ли да се нося на токчета и гримирана всеки ден. Нямам си приятел и вече си мисля, че може би причината е в това. Какво да правя, дайте ми съвет моля ви?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 24 дни
hash: 0c5415f198
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Този който ще те оцени няма да го направи заради дрехите, а заради теб самата. Имай свой стил и не му изневерявай заради някой друг, рано или късно "маските" се свалят и тогава всеки разбира как всъщност изглежда другият.Важното е ти да се чустваш добре, а това че не си облечена като елитна проститутка е само проява на здрав разум. Не забравяй че някий ще те хареса заради самата теб, такава каквато си.
Успех
Д-р Хаус

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: e60ba50441
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Да, мъжът до теб трябва да те харесва заради самата теб. Но колкото до заведенията, смяташ ли че е подходящо да се появиш на коктейл със суитчер? В смисъл аз съм мъж, който обожава да ходи casual. Но има места, където колко и да не искаш трябва да приемеш дрес кода или изобщо не ходи там. Виждаш, че ти самата не се чувстваш добре. За една жена е много секси когато е елегантна. Много-повярвай ми. Но моля те-прави разлика между елегантна и добре гримирана и размазана имитация на някоя чалгаджийка. Адски са ми противни тези момиченца.
Ралф

 
  ...
преди: 15 години, 24 дни
hash: 0c912d89bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Ако под "елегантност" разбираш поп-фолк стила, по-добре продължавай със спортното облекло. Всенародните любимки, известни като фолк фурии са на светлинни години от понятията класа и стил. Но моят отговор на въпроса ти е положителен. Знаеш поговорката - "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Предпочитам да го кажа със свои думи - по дрехите харесвам жената, заради ума й се влюбвам в нея.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 24 дни
hash: b7c610617a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хората се обичат наи много без дрехи хахахаха
да не ти дреме

 
  ...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 7bdeaafdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз разбирам, че има места на които задължително човек трябва да се облече елегантно, но трябва ли всеки ден да съм така?

 
  ...


...
преди: 15 години, 23 дни
hash: 300c5a62f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха разбира се,че не трябва да си елегантна,носи си каквото ти е удобно .. Ако пък тръгнеш да излизаш на заведение облечи си примерно .. ниски боти с дънки и едно кожено якенце (ако имаш възможност де) Ако пък ли не карай с маратонките .. Не е нужно да си на токчета и да си ходиш на очите заради едните погледи на мъжете ;)))
Ивето :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 23 дни
hash: 3158889cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, обличай се както ти е удобно! Стилът ти издава теб самата! Ако се облечеш с рокля и високи токчета, явно е, че няма да си ти! Няма смисъл.
А момчето, което те заслужава и ще те обича истински, ще те харесва точно такава, каквато си и точно така облечена, както ти е най-комфортно. :)
Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: 1b1b3db9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е понякога трябва и да си елегантна, но това незначи да приличаш на попфолк певица, защото те често са смешни. Високите токчета също не допринасят чак толкова за това, можеш да ги замениш със равна стилна обувка. Много жени на високи токчета са смешни, ходенето на тях не е никак лесно.

 
  ...
преди: 15 години, 22 дни
hash: de514bf434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да ти кажа поне аз че облеклото няма почти никаво значение

 
  ... горе^
преди: 15 години, 17 дни
hash: c3ab2142a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Една жена трябва да е стилно облечена, да е шик и от класа! Обличай се винаги "като за победа"! Както ти е удобно можеш да ходиш облечена в къщи, но навън бъди неповторима.

 
  ...

...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 20f8f2095f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хах 10-ти, за кой да е неповторима .. за чичко паричко ли?
Ивето :)

 
  ...
преди: 15 години, 16 дни
hash: 7bdeaafdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз това се питах, сега излизах с едно момче на което не му пукаше че съм с кецове... ама де да знам

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d74d9f4b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моят стил зависи от настроението ми...слушам всякаква музика и не се придържам към 1 стил...най-често съм облечен така: дънки и някоя свежа тениска...най много обичам да нося някоя забавна тениска с закачлив надпис...спортна раница за училище...отгоре спортно яке или суичър...понякога мн се кефя като си сложа смъкнатите дънки (само 1 чифт са ми Very Happy ) и слагам една мн широка тениска и кецове...отгоре пак някво спортно яке и зимна шапка...когато пък има мн дъжд или сняг слагам кубинките...някои износени дънки и черно яке....и си слагам един колан дето съм го взел от баща ми...дето е като на войниците в армията ако сте виждали...иначе обичам да се забелязвам и за това мн харесвам крещящите цветове...особено за кецове и маратонки...

Mн харесвам момичета със прилепнали дънки....да им се очертава хубаво дупето и краката...отгоре суичър или някво готино потниче ако е хубаво времето....и също мн се кефя на женските кецове....не обичам обувките на токчета дето ги носят поечето момичета

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d74d9f4b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо не бива да се притесняваш от това, че си объркана за стила си. Това се случва при много момичета , които минават през чалгарски, рейвърски, метълски. Напълно е нромално и щом мислиш за това, съм сигурна, че ще успееш да изградиш добър стил.
Действително много широките дрехи не са никак женствени. Ти не си тийнейджърка, а млада дама и точно в момента може да експериментираш, колкото пожелаеш.

Като за начало ти предлагам да започнеш да си купуваш плътни, дамски тениски в различни цветове и с различни щампи. Те са особено актуални този сезон. Не са нито чалгаджийски, нито размъкнати. Подбирай размери, които са ти точни и очертават тялото ти. Купи си и няколко потиника в този стил, като разнообразяваш цветовете. Ако дънките ти са прекално широки, си ги стесни, така че да са ти плътни поне в таза.

За модели обувки избирай ниски, тип пантофка или на платформа, те не са чалгаджийски, а спретнати и женствени. Избягвай широките кецове или маратонки. За връхна дреха може да използваш по-плътни суичъри или дънкени якета, които са вталени. Предполагам не прекаляваш с грима, което не те и съветвам. Може обаче да си слагаш гланц за устни и понякога спирала. Съветвам те да започнеш да си купуваш женски списания с модни съвети, но такива, съобразени с възрастта ти.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d74d9f4b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може би още не сте открила онзи специфичен ваш собствен стил, който обединява комфорт за фигурата ви, атрактивност за портфейла ви и съответствие на индивидуалността ви...
Съществува ли въобще такава комбинация? Разбира се, че съществува! Необходимо е само известна креативност и усилие от ваша страна, за да създадете вашият индивидуален почерк.

Облечете фигурата си правилно
Когато се обличате в съответствие с фигурата си, мислете от гледна точка на силуета. Сигурно не искате вашият собствен почерк да подчертава части от тялото, които не харесвате. Напротив – вашият стил трябва да служи като камуфлаж на проблемните места, докато същевременно подчертава най-хубавото на фигурата ви. Например, високите жени изглеждат страхотно в прави панталони, а жените, които искат да издължат късия врат трябва да избират остри и отворени широки деколтета.

Облечете личността си
Като каква се възприемате: по-разкрепостена или може би спортен тип? Кои филмови звезди – от едно време или настоящи – са ви любимите? Какъвто и стил да харесвате, дрехите могат да отразят онази част от личността ви, която искате да изявите. Модистите обикновено поставят стиловете в една от следните категории: спортен, романтичен, секси, класически и фънки. Имайте предвид също, че стилът ви ще зависи и от това къде отивате – на работа, до магазина или на купон. Всеки от стиловете има своите характеристики:
Спортен стил: ежедневен, “дишащи” материи
Романтичен стил: цветни щампи, дантели, коприна, нежни бижута
Секси стил: обгръщащ фигурата, наситени цветове, чувствени материи като кадифе и сатен
Класически стил: скъпи тъкани, минимално бижута
Фънки стил: цветен, смели комбинации, моден
Докато семейството и приятелите ви може би ви асоциират с някой от изброените стилове, вие не трябва да се страхувате да съчетавате отделните стилове, докато откриете собствения си индивидуален почерк.

Съчетания
Съчетаване на класиката с неочаквани елементи е страхотен начин да откриете вашия моден стил, особено ако ви привлича доброто качество, високата класа и модерното. Всъщност, много е модерно да се смесват стиловете. Например – яке военен стил и нежна пола, за да се обединят мъжкото и женското начало. Истинският моден хамелеон кара хората да експериментират, смесвайки и комбинирайки дрехи, които отразяват различни елементи от индивидуалността им.

Дрехи и аксесоари
Обувки, чанти, бижута – има достатъчно от любимите ни вещи. Аксесоарите могат да променят външния вид от хубав до ужасен, така че гледайте да ги използвате във ваша полза. Как да го правите? Мислете в посока на цветовете, украшенията, тъканите и размерите. Не е необходимо винаги да съчетавате цветово дрехите си. Например – не е необходимо обувките и чантата ви да са в един цвят. Експериментирайте в същата цветова гама или отидете към комбинации като златисти обувки и зелена чанта. Лека цветна рокля би изглеждала чудесно с масивно златно бижу. Бъдете изобретателна с облеклото си и аксесоарите и ако направите случайна модна грешка, няма да е толкова убийствено!

Ако решите да промените стила си, не правете всичко изведнъж – сигурно искате все пак близките ви да ви разпознаят. Започнете да “усвоявате” нови неща като различен модел блуза, обувки, аксесоари за коса и усетете как се чувствате – комфортно или не. Попитайте и близките ви как ви възприемат.
Да откриете собствения си стил и да създадете собствен почерк в начина си на обличане трябва да бъде естествен процес, а не престараване. Веднъж след като придобиете стила, който отразява вас самата и това, което искате да представите на тези около вас, покажете, че го притежавате и че той е вашия естествен стил.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d74d9f4b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Най-предпочитаната дреха в гардероба-денима!!!!
Когато става въпрос за деним, звездите напр., не се ограничават само до джинсите. В гардероба им може да бъде намерено богато разнообразие от дънкови облекла – от различните модели джинси до секси панталонки, от роклички до гащеризони, а шапките и обувките от дънков плат са неизбежни аксесоари. Независимо дали ще посетят официално събитие или ще излязат с познати, джинсовите дрехи са техен спътник, тъй като могат да придадат излъчване и визия, подходящи за всеки случай. Така се оказва, че единственото, което в този случай различава знаменитостите от техните почитатели, са средтвата, които те инвестират в облеклото си и местата, от които пазаруват.

Колкото до облеклото на фолк-дивите-ТОВА не ви го препоръчвам,дори нямя да коментирам, там е ПАЙНЕР, МАШИНА ЗА ПРАВЕНЕ НА ПАРИ, запазете свежестта си, ще я търсите след години

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: d74d9f4b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Искате да сте елегантна, забележима, а облеклото ви да издава увереност и стил и същевременно с това да е удобно в забързаното ви ежедневие?Всяка жена с активна позиция в живота, със собствен бизнес или на ръководна длъжност се старае да бъде забележима със стил и същевременно да е винаги динамична в напрегнатото ежедневие.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: e54defa801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм за номер 10! Аз примерно не излизам от вкъщи без да се "пипна", дори и до магазина да отида си оправям косата. Е естествено, че до магазина няма да сложа токчета:D Мисля, че е задължително, когато излизаш вечер на дискотека, или на бар или каквото и да е, стилът ти на обличане да е различен от ежедневния. Едно, че ти ще си по уверена в себе си, друго, че ще се вписваш в тълпата. Просто на мен лично ми прави много лошо впечатление, когато съм на дискотека и видя момиче което се е облякло все едно отива да спортува.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4cd58bf47a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   В интерес на истината, не трябва да ти пука какво носиш. Ти си мислиш, че момчетата не те забелязват, но не е така. Те обръщат повече внимание на другите момичета, просто защото знаят, че там е лесния секс за една нощ. Но повярвай ми, и те имат нужда от любов понякога.. в такива моменти те търсят такива като теб, така че споки.. :)

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9cbf4b7634
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   МИТИО: НЕ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker