Дебели момичета, тесни дреги и злоба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дебели момичета, тесни дреги и злоба
преди: 11 години, 20 дни, прочетена 3584 пъти
Като цяло се дразня от необмислен подбор на дрехи при жените, но това дебела жена и тесни дрехи е "върхът". PUKEEE!!!!
Миналия ден ми се наложи пак да изляза с гаджето на един мой приятел, него го няма сега в града, за да дойдела с нашата компания на кафе. И като, че ли не може да дойде като иска, сама до кафенето, ами трябва да минат и да я вземат. За жалост живея най-близко и трябваше да мина покрай тях, бях без колата си, груба грешка. Пак се беше облякла адски отвратително. Много къса пола, сигурно щеше да и се видят гащите още малко, УЖАСССС!!!! Самата тя е висока (мисли си, че само по себе си това я прави красива), но и едра и дебела, а краката и са едни такива раздрусани, клатещи се, пълна липса на бедрени и каквито и да било мускули, пък и има стрии. Нагоре беше с една от тези блузи тип ръкав и беше без сутиен (а циците ? са едни гадни неоформени, тип печени чушки и нямаше да ги коментирам, ако не се мъчеше да ги навре в лицето на хората), постоянно си дигаше блузата за да не ? падне. ГАДОСТ!!! Като цяло ме дразни такова поведение, в каквато и жена да е, а именно евтиното търсене на внимание, но в този случай е направо ужасно. А как се гримира, като пълна уличница и вместо да отслабне само си прави някакви татуировки. Още по-лошото е, че щях да умра от срам по път за кафенето, да не ме види някой познат, които не я познава и не знае, че не ми е гадже. Тя изглежда толкова отвратително по начина, по който се облизча, а и как се държи, като някаква малка, сладка лолита >:(. Ако излизам с някоя курва, то поне да е поддържана такава. Зад гърба ?, много пъти се е коментирало, за начина и на обличане и поведение, но тя сякаш живее в друг свят. И е странно как злобно коментира, че видимо красиви момичета били грозни, били анорексички, имали гадни прически. Не мога да я трая, аз се уча на търпеливост и да съм толерантен, но след такива нейни изказвания, просто искам да ? го кажа. Ти си гадна, дебела, зле облечена курва, която се мъчи да привлича вниманието си с татуировки и "сладко" поведение!? !? !? Искам да видя реакцията ?, как ще ми отвърне, но все не насъбирам смелост, по скоро не искам да я обидя, но не се издържа. Отгоре на всичко е злобна. Никое момиче, освен по-грозно от нея не ? харесва.
Който се е сблъсквал е нещо подобно да каже, отреагирал ли е по някакъв начин, или просто ги отбягва тези хора? Проблемът е, че тя се влачи с нас и искам, не искам я виждам, и ми се натрупва!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 19 дни
hash: 91445c8329
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто я отбягвай. Когато приятелят ти скъса с нея, можеш да ? кажеш, какво мислиш. Друг път не си длъжен да общуваш с нея - когато тя ще присъства, намирай си оправдание.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 9f102f648a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е защо такава злоба? Всеки има право на избор - как да се обича, какво да говори и т. н. Вярно е, има граници, които не бива да се преминават, но и свободния избор не бива да се ограничава. Аз съм мъж и ти казвам, че теб те е срам заради някакви твои притеснения - ако ти се чувстваш уверен в себе си, няма да те е срам да ходиш с когото и да било. Щели да помислят, че ти е гадже. И какво, това ще те направи ли по-малко значим, или не толкова готин? Мисля, че проблемът е изцяло в тебе, а не в момичето.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 91c513ad33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дано момичетата с повечко килограми, но с претенции да са по модата си вземат поука. Определено много от тях избиват комплекси и сякаш напук, за да покажат, че не се мислят за дебели, обличат най-впитите и неподходящи за тях дрехи, с което стават за присмех. Не е порок да си пълен, често пъти е в резултат на объркан метаболизъм, но е ПРОСТОТИЯ да си дебела и да се облечеш така, все едно си модел. Това е все едно да се появиш в офиса с бански!
Огледайте се, мили повече или по-малко дебели дами, и вижте как много по-елегантни от вас момичета не смеят да се облекат предизвикателно поради високи изисквания към себе си, сложете на кантара на СТИЛА себе си и тях и вижте колко сте губещи. Не откъм килограми, а откъм СТИЛ!
Поне се обичайте така, че да не ставате смешни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 19 дни
hash: b68d61a02f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно казано и ти доста злобно я коментираш, но си прав. Ужасно е да ходиш с къси полички при положение, че си 65 кг. Това с татуировките е още по-лоша идея ако ще отслабва или напълнява още. Те ще станат на нищо.

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: d70ef6fcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми като ти чета историйката май ти си злобния, нещо лошо да ти е направила? Не като гледам. Тя така си се харесва, теб КАКВО ТОЛКОВА ТЕ ВЪЛНУВА как се облича и как се държи? "Щом ще съм с курва поне да е поддържана"... Ами че като те гледам и ти не си стока май щом излизаш с курви :D Да, понякога е много смешно някоя дебела облечена в тесни дрехи, дори грозно... Но пък ако не се държи зле с теб какво ти пука, а? Май си е постигнала целта и твърде много мислиш за нея ;)

 
  ...


...
преди: 11 години, 18 дни
hash: ea955fc4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И чия е грешката в цели я този фарс? Твоя ти си този който не искаш но ходиш да я изкарваш, ти си този който не й харесваш нито облеклото нито държанието, но седиш с нея на една маса.
Ако приятел ти каже да изведеш с вашата компания циганка просякиня от онея мазните ще го направиш ли?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 62bd26618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ахахаха, спуках се от смях :D Така както я описваш - изглежда ужасно. И как така ще ходи без сутиен??? Това е отвратително. А относно това, че автора не харесва дебели и пълни жени - авторе тук грешката е твоя... Защото пълните и дебелите жени имат много обожатели. В България стандарта за жени е тип анорексички, няма какво да се лъжем... но по принцип има много сексапилни пълни жени. Тази явно не е такава, само исках да ти кажа, че има много мъже а и жени, които харесват точно такива тела и се чувстват по-сексапилни като имат по-голямо дупе или по-закръглени бедра. Всичко е въпрос на вкус.

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: dd9b5cf40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всеки ден го виждам това. В нашата компания имаме нещо подобно, но мисля че нашата е малко, по-зле. Аз взех да я избягвам. На нея не съм и казвала нищо, защото просто няма смисъл. Най ми е чудно откъде имат такова самочувствие? Жена съм, сравнително, добре изглеждам( е, не съм манекенка) но никога не съм се държала така.

 
  ...
преди: 11 години, 18 дни
hash: cbe89d8253
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вчера видях една дебелана. Наистина дебела жена. И носеше зелен КЛИН! НА ЦЕНТЪРА!!! 1! Не мога да си избия дебелия й задник от главата си. Кошмар.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 8d1e24dcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хмм.. Не те разбирам. И аз се дразня на определен тип хора, някои просто да ми неприятни и дразнещи... но и не общувам с тях. След като това момиче ти е толкова неприятна не виждам причина да си в нейната компания. Все пак не е твое гадже, а на приятелят ти.

 
  ...

...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 9820e23b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От Автора: Чух че ако съм бил стока, нямало да ме е срам да си мислят, че когото и да било ми е гадже. Не е съвсем така. Винаги съм се учудвал като някой каже, еди кой си бил много свестен, ама жена/мъжа му били много лоши, злобни, постъпвали еди как си. Ами в крайна сметка този свестен човек, за да има такава половинка и той не е много цвете за мирисане, само хора споделящи еднакви интереси се събират, в противен случай са мазохисти. Аз не одобрявам курвенското гримиране и излишното показване на телеса. Дори не казвам, че е нужно и слабо, стройно момиче да се разголва постоянно, или момиче с големи гърди да се мъчи да ги вади половината на показ, а после да се сърди защо човек зяпал. Щом разголването става на публични места, то вече може спокойно да бъде коментирано, защото волю-неволю става част от личната ми периферия. И как мога да говоря за нея, без да стана поне и аз малко злобен, като ми е омръзнало сама да почва теми, за слаби момичета и хубави момиче, а да твърди, че били грозни, даже погледа на една я стряскал!? !? Да се мъчи да стане център на внимание, държейки се лигаво-сладко за да привлече повече внимание, просто не ? отива. Тя е като щангист облечен в клин на балетист, всеки е добър в нещо, но трябва да знае в какво и да има лична самокритика.
Не казвам, че ако беше слабо, красиво момиче, което само коментира колко са грозни хората, щеше да ми направи добро впечатление. Вероятно щях да я мисля за посредствена кучка, но щях да знам, че е права и че го казва от позицията на красавица. Тя нито е красива, нито очевидно умна, за да одумва хората и да не знае, що е то стил, е как да не ? се дразня тогава. Има всякакви хора, ама тъп и непривлекателен в едно е страшно.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: ea955fc4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чакай малко авторе искаш да кажеш, че когато човек има недостатъци няма право да има самочувствие, така ли?
Че има ли човек на този свят без недостатъци? Значи, по твоята логика, никой не трябва да има самочувствие, така ли?
Ти самия много ли си красив? Мистър свят ли си? Ако не си защо си позволяваш да говориш за нея, това само ни убеждава, че и ти си точно като нея даже по зле.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 16 дни
hash: 9820e23b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От Автора
Аз сам се иронизирам пред приятели и често случай казвам, че ако не бях толкова грозен и тъп, щях да направя еди какво си... А реално нито съм грозен, не съм и красив, за глупав не мога да кажа, но поне имам някаква, горе-долу достоверна преценка за себе се. Ако хора като нея имаха поне малко самокритика, нямаше сами да се излагат така, защото нито са интересни и екстравагантни, а просто се излагат. Не се интересувам от чуждото мнение, но не е само в моята уста, а и приятелите ми. Явно с риск да си разваля приятелството с моя приятел, ще трябва да ? кажа какво мисля за нея, защото след всяка непринудена среща с нея, се изнервям много.

Всяко момиче, което изяжда по една тава мусака на едно ядене, а после се чуди защо е дебела, може да си запази правото да ме критикува колкото си иска и след това да си облече тесен клин, да излезе на улицата и да се държи високомерно. Аз си запазвам пък правото да звънна на полицията, да приберат безмозъчния кит за неприлично поведение!

P. S. Няма как да ми е друго отношението към такъв тип хора.

 
  ...
преди: 8 месеца, 2 дни
hash: 886eecb910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Значи според теб момиче което е пухкаво не трябва да носи тесни дрехи, клинове, да не се гримира и прочие.... ами не не си прав излизам винаги гримирана и се старая да се обличам секси

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 52be63b982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Имаш отвратително грозен начин на мислене и отношение към хората като цяло. Имам чувството, че несъзнателно всъщност си привлечен към това момиче, но си неосъзнат и не знаеш как да изразиш чувствата си, иначе не виждам друго обяснение мъж да избълва такава гадост за жена и да я мрази толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker