Пише ви 26-годишна жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пише ви 26-годишна жена
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 1795 пъти
Преди 5 години, бях на 21 и срещнах любовта на живота си. Аз бях на море с приятелки през месец август и отидохме до едно заведение близо до плажа. Там се запознах с един мъж на име Ангел, които беше с 1 година по-голям от мен. Запознахме се като приятели, но след време стана по-различно. Пичнахме да се влюбваме и заживяхме заедно. Бяхме много щастливи, карахме се много рядко 2-3 пъти в годината, но се сдобрявахме много бързо. След време, забременях от него, тогава той замина до Лондон по работа за 4 дни, но аз бях в 9 месец. Точно когато аз трябваше да родя детето, се оказа че трябва да остане още 2 дни. Изчаках го, но не издържах вече и той дойде, колкото може по-бързо с частен самолет.
Вече на аз не можех да стискам и трябваше да родя.
Роди ми се момиченце. Беше много красива. Беше най-красивото бебенце някога.. плачех на глас от радост.
Но дойде мрачният момен, когато майка ми дойде при мен в стаята, хвана ме за ръката и ми каза да не се притеснявам, защото това няма да е краят на живота ми. Аз я попитах какво се е случило и тя ми отвърна, че Ангел е катастрофирал със самолетна катастрофа, като самолета е паднал от 6 колометра с всичка сила надолу. Бил е починал на място. В този миг сърцето ми се сви и ме удари остра болка в корема, сложих ръката си на устата и почнах да се присвивам държейки бебенцето си, която кръстих Маги. Започнах да хълцам и в миг да плача. Това беше най-неприятната случка до момента.
След няколко дни точно на рожденият ми ден, , аз трябваше да излезна от болницата. Когато се преобличах закараха Маги при една акошерка, която я сложи при другите бебета. След 20-тина минути, отидох да я взема. Тогава съзрях детенцето ми посиняло и беше студено. Почнах да крещя... да викам с всичка сила. Дойде акошерката и тя се притесни... закараха Магдалена в родилното да извикат доктора. Вкараха я в някаква стаичка. Майка ми и баща ми и другите ми роднини трепераха. След 10 минути доктор Георгиев, който беше специалист в боницата ми каза, че Маги се е задушила някак и си е отишла. Тогава аз почнах да плача, плаках до припадак. От този ден, аз получих асма. Маги беше токова красива, умирах, чуствах се сред духовете, но стоя на земята. След 2 години, аз срещнах един мъж, отново казваше се Димитър, забременях пак. Но родих мъртво другото си детенце, което беше момченце. Оказа се че аз имам заболяване на матката. Това беше моят най-гаден момент в целият ми живот. Аз не можех да си имам дете.
Побърква се, нека това не се случва на никой. А магдаленка няма да забравя никога, никога!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 15 дни
hash: 641c771e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   :((((( МНого гадно наистина, много съжалявам за тебе. Много гадно ми стана докато четох историята:(Бъди силна

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 942d56a730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Заболя ме от тази история, съжалявам много. Колко е разбито сърцето ви, нещо ми се свива, като си помисля! Пожелавам ви да бъдете силна и да намерите покой и радост в живота си. Надявам се Димитър е с вас.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 03cf662155
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам какво да кажа, нямам думи просто. Понякога живота е толкова суров към някои, които въобще не го заслужават. Но въпреки всичко и всички трудности, той е борба за оцеляваме, имаш силен характер, който не си пречупила, независимо от тежките моменти, и трудности който си изживяла и изпитала. Истина е, че спомените в съзнанието живеят вечно, и никога не може да се забравят. Всяко нещо, идва и си отива, за да остави спомена за това което е било, и за това което никога повече няма да се върне. Тези трудни моменти, този срив, както на психическа, така и на физическа основа, явно се случва, за да ни направи по корави, и за да се учим от грешки, който не трябва да допускаме в бъдеще. Но не мога да разбера защо хора като теб, или като някой други плащат толкова скъпо. Продължавай да бъдеш толкова силна, колкото си в момента, винаги намирай кураж и сили, и колкото и да ти е трудно, не се отказвай. Още си млада, макар и с изживявното от теб до момента. Живота е един миг, радвай се на всеки един момент. Когато намериш мъж, към който да изпитваш същите чувства, както към голямата си любов, цени всеки миг, и му дай това което смяташ за правилно, а не си могла да дадеш на предишния, когато си роди дете, дай му това, което си искала да дадеш на Меги. От тук нататак в живота ти пожелавам от все сърце, да ти се случват само хубави моменти, да имаш един ангел който да бди над теб, ден и нощ, и повече да не страдаш за нищо, защото достатъчно си страдала, а само да се радваш на живота който тепърва ти предстой.

Владимир 24

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 34fa4ca620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си много силна жена, въпреки всичко което си изтърпяла има светлина за теб. Дай любовта, която имаш в себе си, на някое дете, то седи сега само, страхува се, гладно е, няма си никого и е изоставено, бъдещето му е в домове с глад, бой и малтретиране, спаси го, осинови го, дай му щастие и спокойствие, както би дала на Маги.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 28a60cd776
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   :((( наистина много тъжно и много съжалявам:( Дано съдбата се смили над теб и живота ти продължи по-ведър и по-щастлив. Пожелавам ти го! Бъди силна! Не знаем защо са тези изпитания:(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker