Самотен на 20 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотен на 20
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4785 пъти
Здравйте. Аз съм момче на 20 години и никога не съм имал приятелка ама вече свикнах с това, някакси станах безчувствен, и момичетата които преди са ме привличали сега се чудя какво толкова съм харесвал в тях. Аз вече свикнах с такъв живот, ежедневието ми протича като ходя на работа, "помпя" в фитнеса и седя пред компютъра. Не съм някой грубиян, има някои момичета които ме обичат като приятел и ми споделят всичко, но не знам защо някакси съм "хладен" не изпитвам същото привличане към жените както преди (не съм гей!). А преди бях голям романтик, много харесвах разни романтични филми, имах романтични мисли как съм с някое момиче и т.н. Но вече от няколко години съм в това състояние, неискам да имам приятелка, едвали не ги мразя момичетата. Не знам какво ми има? Искам само да знам дали тука има и други като мене, ако има споделете вашите истории.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 33be693db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, и аз съм в подобно положение не съм имал приятелка и някак си момичетата ми станаха безразлични, но причината е друга. Имам сравнително ниско самочувствие спрямо момчетата, защо е така и как мога да го променя не знам. АКо е до пари , не съм богат , но има много по зле в такова отношение от там и пак са имали приятелка. По съм затворен като характер, и сигурно това ми пречи да се отворя. Като външност може би трябва да ходя на фитнес повече като теб. По принцип съм по затворен към хората , но ми е трудно да го променя.Но щом ходиш на фитнес някоя трябва да те хареса. Момичетата поне харесват тези момчета. Сигурно трябва да им обръшташ повече внимание. Късмет !

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f108c8f53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би се дължи на това, че в днешно време повечето жени са използвачки. Интересуват ги само пари, коли и т.н. Повечето смятат романтиката за отживелица. Не е така, тя още съществува. Когато някой разкаже, някоя сантиментална история, следват надсмешки, но случи ли ти се нещо наистина романтично, всички момичета се чувстват, като принцеси. Не се безпокой излизай малко повече с приятели и когато откриеш точната жена, ще го осетиш. Всичко в теб ще трепне. Ще изпиташ много чувства. Още си млад, има време за всичко, просто бъди търпелив.
Flower

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: fc6403997f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж приятел не само ти така... :) Много сме хората като теб-не можем да намерих любовта която ни се полага... Но не се отчайвай, трябва да продължиш да търсиш това което искаш и да не се отказваш! Наистина чувството е много гадно, самотен си и няма с кой да си споделиш неща от живота- цъчувствам ти и се надявам в най-близко време да си намериш половинка която да те радва и да те уважава като човек, пожелавам ти го от сърця! УСПЕХ!

М18

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4672b49d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно! Всъщност има доста момчета в твоето положение... не си сам... Надявам се скоро да си намериш приятелка!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cea7be78c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличък, аз съм момиче. Според мен... Значи има момичета, които се впечатляват фотомодели и такива, които си харесват обикновените момчета. Аз предпомитам вторите. То е като свестните хора... Навсякъде около нас боклузи, докато не срешнем пекани приятели. И с мазките и така. Просто на такива попадаш. И може да идва и от самочувствието ти. Ние харесваме твърди, уверени, но не нагли момчета.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f23ce9ea10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Има, има.. Не си единствен (аз съм момиче да поясна) но като изключим това (на 18 съм) съм в същото положение като твоето. Исками се, така да се каже но не ми стиска :D проблемът е в самия теб - както моят е в самата мен :S

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cd30caa50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм в почти същата ситуация. На 19 съм и не съм имал приятелка. Досега нито едно момиче не е показвало дори и най-малък признак, че ме харесва. Може би съм дори и по-зле от теб, защото освен че общувам трудно, не изглеждам добре и като външен вид, но... какво да се прави. Такава ми е била съдбата.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: df14591044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Все едно аз съм го писал това , и аз съм на 20 г.
и при мене е абсолутно съштото самоч при мен си има причина и тя е че имах несщастието да изспитам несподелена лубов .

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: b3f980695e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   явно много сме в това положение. при мен девойките имат интерес имал съм много възможности но аз ги отблъсквам незнам точно как се получава или ги наранявам държъсе гадно с тях и те губят интерес към мен и ме намразват . някой пат говоря пълни глупости и те ме преценяват във повечето пъти се получава несподелена любов и така губя всичко скиптично се настройват срещу мен след един два разговора а някой пат не деиствам на време и си дирят друг това е

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: e5b5a8f4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Момчета аз съм в подобно положение, но съм на 23. Само дето аз съм имал приятелки и то такива дето са ми се виждали супер яки направо нечовешки п.... и и тнт. секс и всичко. Но с времето някак си жените се промениха, спряха да ме впечатляват толкова, имам усещането, че всяка независимо коя е как изглежда ми говори едни и същи неща, едни и същи случки, харесват едно и също и цялото това общуване започна да ми се вижда супер отегчително не искам да засягам никой просто се опитвам да обясня какво ми е. Всички разговори с тях ми се виждат супер елементарни и монотонни и започнах да и аз да се помпам яко. И това започна да ми помага вече ходя да блъскам около 2 год. и половина и се чувтствам адски яко. Дори не изпитвам желание за секс в 10 от 12 месеца знаейки, че трябва да отида и да изслушам поредните скучни неща, които не ме интересуват... и така. Не съм гей кефя се яко на Пичките. Така че има много други като вас не сте сами СПОКО!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker