Може ли някой да ми обясни, къде изчезнаха добрите хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Може ли някой да ми обясни, къде изчезнаха добрите хора?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3411 пъти
Главата ми е пълна с глупости! Мисли и за смислени и за безсмислени неща. Обаче ,сякъш най-много се откроява един главен въпрос: Може ли изобщо някой да ми обясни, къде по дяволите изчезнаха добрите хора. Хората, без задни мисли,искрените хора,хората търсещи приятелство без да имат каквато и да е била изгода от това,къде изчезна доверието и кога по-точно се появи лицемерието..?!
Не съм на 14 или 15 и отдавна съм си избила от главата,че светът е една розова приказка.

Истината е, че през годините се сблъсках с много неща, повечето от който супер нечестни, спрямо мен.И може би благодарение на това разбрах един доста тъжен факт,относно приятелите и любовта......

Естествено това си е лично мое мнение и много хора биха го оспорили и най-вероятно повечето ще кажат, че съм поредната отчаяна личност , която е решила да си излее мъката в някакъв си сайт.

Та исках да кажа нещо за приятелите и любовта....Нито едно от тея така "ценни" неща не си струва каквато и да било жертва.Приятелите прецакват, любовта си отива.И след всичкото това, остават само един куп разбити нерви.
Исках да кажа само две изречения обаче се отплеснах както винаги. Просто разчитайте само и единствено на себе си.Никога не се доверявайте на 100 % на някого , само защото за момента сте в добри отношения с него.Просто този "някой" ви използва по-малко от останалите, затова го мислите за приятел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: f0bbbc18bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Светът е нечестен винаги към всеки...аз лично уважавам всичките си познати и бих помогнал на всеки, но им нямам особенно доверие, а ако е човек с които не се разбирам просто му тегля една м@аина и толкоз...

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 580fe1b122
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Къде изчезнаха добрите хора?" - и аз това се питам. А какво значи добри хора - може би такива, които имат сходни идеи с нашите и с които мислим по един и същ начин, а може би такива, които отговарят на нашите представи за сдъвършен9ство....Но може би истината е, че добрите хора са хората с Вяра и тези, които спазват принципите, които им помагат да се преборят с греховете и за които казваме, че са праведни. В днешния свят няма добри хора защото всички сме грешни, потопени сме в греховния свят.

Живеем със своята правда и не ни пука за ближния, оцеляваме чрез егоизъм и агресия и сме потопени в безверието.....Стараем се уж да мислим позитивно, но "всеки гледа от своята камбанария"Какво да се прави - това е живота.

Критикуваме всички, но себе си никога. За нашите неудачи виновни са всички, а ние винаги сме жертвата.Страдаме, когато ни наранят, но с лекота проявяваме злобата си към ближния. Естествено много по удобно е всички с нас да се съобразяват, вместо ние със заобикалящия ни свят и обкръжение- Всеки, който не е с нос е против нас и .... няма смисъл да продължавам. Това е реалния свят, а тези, които са извън него според нашите представи са леко или по-тежко мръднали и са пациенти на психиатрите.Това сме ние и ще си останем такива каквито сме си.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ffe72e2bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има нещо вярно :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2e3173a3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Такъв е света мила. Вече всички станаха такива. Опитай се да запазиш доброто в себе си. И донякъде щом пишеш тази тема отричам да си лоша като другите. Хората са станали лоши, защото...
..защото като са постъпили лошо с тях те са се озлобили, а не като теб примерно да те цакат и ти пак да си добра и да се чудиш защо света отива на там. Малко останаха добрите. Аз имах една най - добра приателка, ама какво приятелство беше цели 7г., но накрая започна да ме използва и да ме узбутва от компанията за да е по вървежна от мен, понеже аз съм малко по добре изглеждаща от нея понеже полагам грижи върху себе си и имам добри умения за разговор... Ти си остани същото момиче, късмета чука, макар и късно, но по - добре от никога.
Успех на добрата авторка!
Ж 20г.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1941649132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Горе-долу и аз съм на такова мнение. Точно, когато реша на някой да се доверя, да се отпусна, той автоматично ще направи нещо, за да ме разочарова. Всичко е до време и до нужди. Всичко се променя. Разни обстоятелства определят връзките. Но това е - и винаги ще е така.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c18751542a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато един човек бъде наранен, той търси... нещо като отмъщение. Иска останалите да разберат болката, която е изпитал той. В следствие на опити, злобата започва да се проявява и така същия този човек, който е можел да стане нещо, се превръща в боклук.

А и в днешно време повечето са сбъркани. Мислят, че ако не се държиш като гъзар (ку*ва) си нещо по- нисше от останалите... и като следват тази логика се превръщат в идиоти... Ето как изчезват добрите хора.

Ако искаш да си нещо... различно от мнозинството, трябва въпреки трудностите и омразата, която ще се появи в следствие на търпението ти, да запазиш човешкото в себе си...
(това май прозвуча малко като сектантска проповед)
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d6deea1b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   МИТИО: ЕТО МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 211f0a9e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не сме изчезнали!!! Ето, и аз съм тук!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ad00c3731d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също.
М,23

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ba2e1e694a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм тук. И аз често се наглеждам на несправедливост и злоба. Мечтая да срещна добронамерен човек. Ю, 16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker