Всичките ми проблеми идват от ниското ми самочувствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всичките ми проблеми идват от ниското ми самочувствие
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4215 пъти
Здравейте, моля ви кажете ми как да се отърва от ниското ми самочувствие, то ми пречи да си живея живота нормално. Примерно аз работя в един бар сервитьорка съм, ами някой като ме загледа започвам да се ядосвам, но скришно и се крия някъде да не ме зяпа, примерно като се запозная с някой, веднага си личи как му ходя по гайдата, аз се самоподценявам пред него а него го мисля за голямата работа без да искам става, въпрос на психика и се опитвам да я променя но .....глупаво е знам, но човек не се променя току така но ако продължавам така, всеки ще ме развърта както си иска и ще се възползва от мен, каквато съм и наивна много ще си патя, искам да стана отракана, нахакана, с голямо самчувствие, но как се постига това. Може би и заради това не ми върви и в любовта, все им се кланя на пустите мъже а как ги мразя като ме нарани някой и си казвам вече ще бъда лоша и се отдавам на самотата а после се появи някой и аз съм забрвила причинената мъка от предишния и хайде на ново. Но всичките ми проблеми идват от ниското ми самочувствие. Моля ви помогнете ми дайде ми съвет как да започна да уважавам себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 3fa17b84c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Иска ми се да ти дам съвет, но ме хвърли тъч даун.
Защо се криеш, като те заглеждат клиенти? Явно си хубава!
И да не мислиш, че мъжете нараняват само теб? Не, вие просто сте си раними половинки (демек нараняваме всички, ама не щот сме гадни, а защото сте пипкави). Да не говорим, че и жените нараняват мъжете, ама сега война ли да водим?

И аз доколкото знам човек не избира дали е нахакан или тих!

Но каквото и да искаш според мен няма да го постигнеш в текущата си компания, където си еди каква си и промяната ти ще се приеме адски зле. Пробвай да се държиш по-различно с някой нов познат - в отсъствието на старите познати, виж какво ще стане ... успех

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a1b9f0152a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе м'иче за'шо ти пука бе!

Я и тегли по една майна на всички, да не те
боли, че ще се изложиш, стига се занимава с глупости
гледай си живота така ,че като си легнеш да си доволна от себе си от денят ти от всичко и к'во кат те гледат, че да не са слепи и аз да съм и аз 'ша гледам, само се усмихваи, нема да спиш с тях, само ша ги на'пиваш :) взимаи си паричките и да не ти дриме, епа кат те викат отиваи това са ти само клиенти ти от тях пари правиш малко устата по-голямя винаги 1 на ум, ни знаеш кой/я/е:) е ни й ти дреме и ако не искаш да ти задреме - правилото на Архимед в главата брои до 10 обмисли и тогава говори, деистваи, а най-важното по-дя*олите "Не сери там където ядеш".

А за личният ти живот, той си е за теб сама ти си го решаваш и правиш, за да си по отракана се изпростява не бъди много отворена, че "Език кости няма, но кости троши" повярваи ми знам от опит [и да не изпадаш в ситуации ,които могат да бъдат избегнати] , за туй самочувствие говори когато имаш нещо да кажеш, но пак с 2-те правила па можеш и ти да си направиш свой, но вземи присърце [тези народни мъдрости] па кат сгрешиш или кае'ш неш'у прибързано, избухнеш [Е така де, да се омажеш ] 'ша, к'айш.

Моля да ме извините моля е вълшебната дума при извинението и нема да сие занимаваш с глупости кой/я/то иска да прави, тебе ти дреме само за теб и твоите близки първо гледаш своите интереси после дргите и пак не си занимаваи с глупости не занимаваи и хората от нета сподели с близките ти защо пишеш тук в нета, анонимноста 0% гледаи само напред и да не ти дреме на сли*ката пиша го с най-добри чувства и без замисъл за убида каквато и да било тя .

Айде горе главата че ме заболя моята отивам гледам Гацко.
Айде и с здраве!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b683bd4c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   МИТО: Ами повдигни си го!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3b27500eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Кво да си повдига тва да не е Х.. че да го дига еи така , според мен проблемът ти със самочубствието ти идва от тва че когато някои те гледа ти си вкарваш некви филми , опитаи се да мислиш позитивно когато някои те гледа не си мисли че те гледа със лошо а си мисли по вероятната причина и тя е че те заглежда заштото си му готина ...

аз сим момче и мога да ти кажа че когато видя момиче което не ми харесва просто него гледам . а за това със запознанствата ...
когато се запознаваш със нов човек не се мъчи да го впечетляваш просто се отпусни и бъди себеси и ште видиш ква разлика има .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker