Против Сексуалното Насилие! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Против Сексуалното Насилие!
преди: 11 години, 23 часа, прочетена 2136 пъти
Напоследък забелязах, че случаите на сексуален тормоз, насилие и най-лошото - ИЗНАСИЛВАНИЯ се увеличават. Това е най-отвратителното нещо, което може да се случи на един човек. Точно за това аз смятам, че изнасилвачите и педофилите заслужават тежки наказания. А специално в нашата страна (е и в други, но все пак.. ) те имат много големи права. Бихте ли ми отговорили дали има право човек да насили друг човек да прави секс против волята си? С какво право, а??? А някой мисли ли за жертвите, за последиците, за психиката им? И тези оправдания, че някой си го е просел... Човек може да се облича, да се държи или да бъде какъвто си иска, това не е причина да насилваш. Аз съм строго за наказанията на тези изроди, да лежат не по-малко от 15 години! За изнасилвачите на деца направо няма какво да кажа, СМЪРТ за тях! И всички хора имат право да се борят за правата си! 21-ви век е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 20 часа
hash: 7a30529eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не смятам, че сексуално мотивираните престъпления са зачестили - просто по-често жертвите намират днес сили да се обадят на полицията, защото преди не е било така - те са били обявявани като сами виновни - жените, че уж са съблазнявали. Преди 1989 г. овицилано такива престъпления кажи-речи е нямало, защото жертвите са се срамували, били са осъждани и отхвърляни от обществото.
И в момена има доста големи и сериозни наказания за изнасилване, трудно е да се докаже, ако жертвата не се обади, но и днес се лежат едни 5 годинки, което не е малко.

Колкото до смъртното наказание - няма начин, ние сме в ЕС и сме подписали договори, че се отказваме от него, слава Богу.
Проблемите са не в липсата на закони, а в липсата на превенция и липсата на информация за жертвите на сексуално насилие.

 
  ...
преди: 11 години, 19 часа
hash: a2650af9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Припомних си часовете по психология в училище, благодаря ти. Някой задава банални въпроси с очевиден отговор и очаква да се формира дискусия... Очакваш някой да каже- "Според мен, заслужават да бъдат помилвани" ли?

 
  ...
преди: 11 години, 19 часа
hash: 247c422349
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Браво!!!

Когато прочета нещо такова и видя зряло мнение по този вьпрос, ми се пълни душата!!!


Винаги съм казвал и ще го кажа пак.


Изнасилването е тежко, ужасно и противно престъпление. Това е акт на насилничество, и чиста гавра с човешкия дух.
Какво по лошо от това, да отнемеш на човека правото на избор, дори над собственото му тяло.
Не зная нищо на света, по гнусно и отвратително от това.

Отрепките които си позовляват да извьршват подобни жестокости, трябва да знаят че не са никакви мъже, а НИЩОЖЕСТВА!!!

Ако зависеше от мен, всички сексуално извратени уроди които си позволяват да насилват жени и деца по какъвто и да било начин, щях директно да ги осъждам доживотно в тъмничен затвор, за да видят какво е болка, и така всеки ден терор, докато си получат заслуженото.


Никаква толерантност не требва да бъде показвана за такива уродливи получовешки твари!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 часа
hash: 2c1e37a7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ех, ех, ех... някои си седят по цял живот девствени и няма кой да им обърне грам внимание. Други се оплакват от сексуално насилие. Няма угодия!

Ми да си разменят ролите за момент и всичко ще си дойде на мястото! :)

Все си мисля, че в нормалните човешки отношения нямат място нито изнасилването, нито изнаслабването, нито прекаленото "страх лозе пази" и девствеността до гроб. Но всеки решава за себе си как да преживее или пропилее живота си.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4a04560f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отвратително е и не знам какъв трябва да е човек, за да извърши такова нещо. И не винаги жените дават повод с облекло или поведение. Понякога се случва и на съвсем невинни момичета. Моята най-добра приятелка-нежна сладурана с гъста къдрава коса, почти беше станала жертва на нещо такова.
... Връщам се много години назад и си спомням за ужаса на който тя беше подложена няколко дни след нашия бал. След нашия абитуриенския си бал решихме да отидем и да танцуваме с нея и на друг бал пак в същия хотел-ресторант. След което си тръгнахме се разделихме и аз си хванах автобуса за вкъщи -беше към 4 ч сутринта. А тя си тръгна пеша за в къщи, защото живееше съвсем наблизо. След нея тръгнал и един, който я заглеждаше вътре и после и навън, беше по-голям от нас. И там някъде между блоковете я настигнал и я заговорил. Бил груб и и говорил мръсотии. Натиснал я до един блок под терасите -тя се дърпала, но той я съборил на земята. Имало голяма съпротива, тя викала, той се опитвал да и вдигне роклята. Била с еластичен чорапогащник с ликра и парче, който едва ли не изиграл ролята на отбранителен щит за нея и той не успял да си свърше гадната работа. След като се уморил да напира и казал нещо от рода на :"К'во се праИш на девствена и се дърпаш". При което тя се разплакала му отговорила, че наистина е девствена и това, което става за нея е кошмар. Тогава той се изправил и и казал, че не и вярва. Но тя го уверила, че е така. Той и казал тогава, че много съжалява и поискал да я изпрати до тях. Помолил я за извинение и и поискал телефона, на което тя отказала разбира се... Като се прибрала дълго стояла под душа....
Оказал се "съвестен" пишман изнасилвач-отнесъл се с уважение към момичето като разбрал, че е девствено... Ето ви една случка от преди 1989г, когато чистотата на момичетата се ценеше все пак...


Аз по-скоро към днешна дата си мисля за сексуалното посегателство на жени на работното им място или за т. н. сексуален тормоз на което много жени са подложени на работата си. Много е гадно наистина.... Не знам дали за такова отношение има наказание по закон.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: daa263ae2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Съласен съм с всичко, което е написал автора, но за едно нещо греши много. В днешни дни повечето от случаите на изнасилвания не се съобщават на полицията. Повечето момичета ( особено изнасилените от цигани ) изобщо не подават сигнал в полицията заради срама.
Когато бях в 6 клас бяха изнасилили 4 момичета от моя клас само, от няколко цигани по дискотеки и тоалетни в училището. Нито една от тях не искаше да каже на учители, родители или полиция. В 7ми и 8ми клас това се повтори неколкократно и в един от случаите даже момичетата искаха да ни платят пари да ги убием, но не искаха никой да знае за изнасилването.

Както каза автора - за педофил смъртна присъда, за изнасилване на пълнолетна минимум 20 години, за изнасилване с особена жестокост смъртно наказание.
А това 21 век е - не разбирам защо всеки си мисли, че нещата в България и света отиват на по-хубаво. Откакто започна това смесване на култури, религии и начин на живот в Европа, нито една от страните тук не отишла към по-добро.


ПС: Циганите захващат момиченцата от 9 годишна възраст да правят секс с тях, на 11-12 вече имат деца. В момента законите на България казват затвор - реалноста обаче казва - нищо такова не се е случило нито един път. Не харесвам циганите, но ужаса който е в циганските махали е нечовешки, а тия изверги там го имат за нещо нормално и всички тия деца са безпомощни. Вярвам знаете, че правят това и с български деца и някой от случаите са в медиите.
Сблъсъка на културите между Българи и Цигани-Турци, доведе само до едно - приемаме техните извратени мисления и обичаи 1 по 1, малко по-малко. Вместо ние да наложим морала - те наложиха слабостите си на нас и ни превръщат в една типично арабска-педофилска страна.

Наскоро научих, че в България е законно 14 годишна да прави секс, кой педофил излезе с тоя закон и кои педофили са го пеиели... дайте имена ако е възможно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 31cde4dd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, няма човек, който да е "ЗА" каквото и било насилие. Но има една точна поговорка "Бития, бит е*****, е***". Дори да има смърто наказание за този вид престъпление, последиците пак ще си останат за жертвата. Затова всеки трябва да вземе сам мерки за своята безопасност.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0726d82b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   " И тези оправдания, че някой си го е просел... Човек може да се облича, да се държи или да бъде какъвто си иска, това не е причина да насилваш. " Не, не са оправдания, а самата истина. Жалко, но е факт, че има ситуации, в които жертвата е виновна и е предизвикала по някакъв начин(за жените става дума) такова отношение. Преди няколко дена видях една готина мацка с дълбоко декулте и къси дънкови панталонки да се качва в такси, а гърдите и направо скочиха от сутиена й! В тази ситуация, не е редно да се качваш в такъв съблазнителен вид в такси, а да си прикриеш прелестите по някакъв начин. С подобно облекло те пишат на челата си " Аз съм гореща". Всеки нормален мъж е изпитвал желание да го направи с такава готина мацка, но понеже не би му пуснала, той би използвал своето физическо предимство. Жените показват своята прелест и гореща страст в такова оскъдно облекло, така че е напълно нормално да събуждат сексуална фантазия при нормалните мъже. Както казваше майка ми " Само на расовите и истински мъже им става от една хубава жена "

Обаче пък педофилите не трябва да се оправдават по никакъв начин!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 7bb8af4d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И все пак не значи, че изнасилвачите трябва да се оправдават с това, номер 8.
Фантазия или не, ние хората като постоянно пледираме, че сме много висши и че не сме животни, трябва да се съобразяваме с някои малки подробности, нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker