Искам повече и повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам повече и повече
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1865 пъти
Аз съм едно момиче на 20 години. Не съм лишена от нищо, но и не съм отрупана. Мисля, че имам някакъв проблем или пък комплекс или нещо друго и аз не знам как да го нарека. Става въпрос за това, че искам да имам много материални неща. Всеки ден да съм с различни дрехи, различни чанти, различни бижута. Преди като имах 2 чанти си мечтаех да имам 5-6, а сега когато имам толкова ме е срам от това, че са малко и все едни и същи. Не обичам да обличам дрехи, който вече съм носила и се чувствам гадно когато се налага да го правя.
Зная, че сега много от вас ще ме помислят за кифла, глупачка и т. н. Вярно е, че се интересувам от материалното, но и не само от него. Добър човек съм, стремя се да помагам на останалите. Зная, че нямам никакво основание да се оплаквам, тъй като има хора по света, който нямат дори какво да ядат, но съм такава.
Ако може някой да ми каже как мога да преборя това гадно чувство, че нямам всеки ден нови неща ще бъда благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: e8b1fdda8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   здравей,
няма да те нарека кифла или нещо подобно - защото когато съжалявам някого не го обиждам ;( проблема ти е на психическа основа
съжалявам за теб..
живей си така... няма нужда да се измъчваш - такава си и таква ще си останеш

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c251d117e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Млада и глупавка си - затова. Дано не дойдат времена, в които и за 1 чанта ще си мечтаеш...

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2db90c6111
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да, мила, номер 1 е права. На твоята възраст бях същата. След това се случи така, че положението ми е обърна с главата надолу и загубих всичко. В момента наистина само гледам витрините и си се чудя на акъла как съм могла да се оплаквам, като съм си имала от всичко по-много. Не е нужно всеки ден да си с нещо ново, а просто се научи да си комбинираш дрехите и аксесоарите по различен начин. Така всеки път ще имаш различна визия. Мисля, че не е хубаво да си чак толкова меркантилна. Може би ти липсва самочувствие. Или имаш някакъв комплекс относно външния ти вид. Помисли върху това и се научи да се харесваш повече, независимо от дрехите и дрънкулките..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d01bd71727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От първите три изречения, осъзнах че си прекалено разглезена!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 00660c52ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ясно е, че търсиш внимание, но с глупостите които си написала ще събереш само негативни коментари. Не съм учуден, че има такива безмозъчни, човекоподобни същества като теб, които се правят на интересни. Щах да кажа, че си фантазираш, но за голямо съжаление не е така. Виждал съм и други като теб, което е жалко. Донякъде обществото е виновно за това полужение, медиите имат голям принос към ненормалното ти мислене и поведение, но най- големият проблем е във възпитанието и семейството ти.
Всички хора са еднакви, раждат се с едни и същи потребности и много малки разлики в мозъкът, едни имат по-развит мозък от други, но това е генетично и няма никакво значение на такъв ранен етап. Поведението и мисленето на човек се формират главно в семейството, а на по-късен етап и в училище. Възпитанието обаче е изцяло грижа на родителите. Ти си проекция на твоите родители, приятели, семейство и обкръжение. Няма смисъл да си хабя думите напразно, ти няма да ме разбереш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e8bf3c990b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зодия телец?? Често хората търсят щастието, което им липсва в личния живот в материалните ценности... Сигурна ли си, че не ти липсва родител, близки приятели, любов?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 9e2645e482
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аа, 7 да не се обиждаме на зодии:) Все пак не всички телци сме толкова меркатилни, материалисти и реалисти не значи точно меркантилни:) Момичето има психологически проблем, който засега тушира някак си с наличието на добри финанси, но животът е такъв, че палачинката може да се обърне, и честно казано в нейния случай може би това е даже препоръчително, за да се пречупи този тертип на съществуване. Не казвам, че трябва да стигне до просешка тояга, но все пак да не обличаш втори път един и същи тоалет дори най-известните певци не постигат на 100%, при условие, че за тях и имиджа им се грижат много хора.
Хъм, авторке, ако смяташ, че това е съществен проблем, обърни се към психолог, тук няма как да ти помогнем, можем само да те "нахраним", а това няма да ти помогне. Или просто продтлжи живота си така, поне докато можеш:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 96afc351aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   За щастие има решение на проблема ти. Решението е в магазините за дрехи втора употреба, където с малко пари ще можеш да се обличаш всеки ден с различни дрехи, които след едно носене ще изхвърляш, препродаваш или подаряваш. Не знам дали продават чанти и бижута втора ръка, но предполагам, че има такива магизини.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e8bf3c990b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер осем, страшно много съжалявам ако си го възприел/а чо някакъв начин като обида... Това, че по моето не особено компетентно астрологическо виждане такъв проблем би могъл да се появи у тази зодия в никакъв случай не значи че всички нейни представители са някакви материалисти, дори напротив! Позавам много скромни и нематериалистично насочени телци, а и по начало се разбирам много добре с телци. Много ясно, че има разлика от ъелец до телец, възпитанието, обкръжението и личностното усъвърюенстваме са дори по-важни... Съжалявам, не съм целяла обида.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: faaa87f2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не ти липсва чанта, нито дрехи... липсва ти нещо от духовен и психически характер, което се опитваш да запълнеш с физически неща- не става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker