Как искате да изживеете живота си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как искате да изживеете живота си?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2427 пъти
Здравейте на всички:)
Много ми е любопитно да Ви попитам какво искате от живота.. просто искам да се убедя, че не всички копнеят за лукс и пари (но дори и да искате това споделете :D)
Просто ми е интересно дали приоритетите ви в живота са свързани със създаване на семейство или по-скоро голям успех в кариерата, или пък добро здраве..
Аз да ви споделя, че за мен е важно да намеря истински мъж до себе си, който да ме цени и обича, защото постоянно попадам на неподходящи.. също така бих искала да е по-луд дори и от мен, за да може да се забавляваме както трябва, а и все пак да е отговорен и да може да ме издържа. Искам живот изпълнен с добро здраве и кариера, но не защото съм кариеристка, а просто искам да си имам и собствени доходи. Може да добавим и това, че искам много да пътувам. Имам цял списък с места, които искам да посетя и все пак след време копнея за деца и истинско сплотено семейство.
Това са исканията ми общо взето, а ако добавим и щипка лукс и пари още по-добре (добре де и аз не съм безразлична към парите, но те определено не са истинската ми цел в живота :D)
Така.. сега с нетърпения очаквам Вие да изрисувате живота на мечтите си:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0dddf89093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Искам на първо време да завърша университет, да свикна с живота в чужбина, после да си намеря работа, за да имам няколко години стаж. Да се омъжа, да родя 1-2 деца, да ги поотгледам докато тръгнат на училище и тогава да градя кариера, която да е такава, че хем да имам време за нея, хем за семейството.
Разбира се, плановете никога не се получават напълно. Ето защо са леко безсмислени. Добре е да си имаш нещо предначертано, но никога не знаеш на къде ще те отвее живота. Моя приятелка каза: "Първо ще достроим къщата, пък тогава ще раждам. " Един месец след като го каза беше бременна, а къщата беше доникъде. Тези неща не стават по поръчка.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c495eabf7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки иска това което няма, което не притежава, което още не е постигнал. За лукс копнеят тези, които вече имат това, което ти искаш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3cc6d9e42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Искам да стана олигарх (от добрия вид) и да помагам България и региона да вървят напред. Естествено искам и жена и деца. Всъщност искам повече от 2 деца, поне 3-4... И да пътувам все пак, интересно ми е да видя Индия, Африка и др. забутани места. В САЩ и Европа вече съм бил и е скука. Общо-взето нормални неща :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 44b5118b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "добре де и аз не съм безразлична към парите, но те определено не са истинската ми цел в живота :D"

Я помисли пак! Искаш мъж, който да
- е отговорен, за те издържа, понеже ти явно не можеш сама да изкараш достатъчно пари (или не искаш въпреки частта за кариерата)
- те заведе на куп места, които си си набелязала отсега.
Сигурно ще те разочаровам, но ти не си толкова независима от парите, колкото ни казваш (или вярваш, че си). Успех в търсенето на този отговорен паралия в България (защото среднобогат или беден човек няма да задоволи прищевките ти)!

Колкото до моите очаквания - няма да си кривя душата: парите са нужни. Но не като самоцел, а като средство за постигане на друга и по-важна цел - семейство. Защото навън е пълно с такива като теб, чийто втори въпрос е къде работиш, а третият колко печелиш. Някои са по-умерени от другите, но всички са се вкопчили в оцеляването и в джоба на половинката - все едно правим бизнес, а не любов! Та затова в наши дни за да ти обърнат задълбочено внимание, трябва да имаш достатъчно пари. Е, аз имам нужният характер, а сега ще се постарая да го видят всички - дори фенките на избирателната слепота! Но когато го постигна, ще си доставя удоволствието да ги държа в шах - как ще се порадвам на новото положение само! Всеки има право на радост в този живот, нали? :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e4bb68e47e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С годините все по-често се питам какво му трябва на човек за да е щастлив. Вече съм на Христова възраст и си мисля, че за мен е важно да съм здрава, да имам дом и нормален човек до себе си, който да ме обича и уважава и да имаме нормален стандарт на живот. Сигърно повечето хора искат това, но не успяват да го постигнат. А за себе си знам, че пари се изкарват, по-трудното е да се намери верен и истински мъж, имам от скоро свестен човек до себе си, но не съм влюбена, не знам как ще се развият нещата между нас, но си казвам, че ще съм голяма глупачка, ако го изпусна, защото се държи с мен като с принцеса. Какво да правя, да го зарежа, за да търся "голямата"любов ли.. май не си струва..

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 69daf07767
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз искам да имам сплотено семейство и да се обичаме с жената до мен повече от всичко( мисля че съм я намерил дори). Ако печеля повече от необходимите пари ще основа благотворителна фондация за бездомните деца в Африка и ще се надявам поне да дам някаква основа дори и да е на 1 дете. Пак ще съм щастлив! Относно пътуванията аз нямам претенции къде да ходя. Въпроса е да съм с любимата ми. Искам да се изнеса от наще и да ги виждам колкото се може по-рядко, тъй като имат навика доста да се месят в живота ми и да любопитстват.

Парите не са нищо ако не дариш една детска усмивка :)

Момче на 19 години.

Дъ БеСт

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6e6d314ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз искам да стана моден дизайнер или актриса. Да ми е приятно да се занимавам с професията си. Не искам да имам мъж, деца или дори приятел(досега съм нямала), изключено да водя полов живот. Аз не мисля за мъже и деца! Ще си купя куче и котка. Ако много ми се прииска дете, ще си осиновя. Ще поканя най-добрата си приятелка да живее при мен. Само че не искам готвачи, слуги и тн... Аз сама ще си чистя къщата и ще си готвя, приятелката ми ще ми помага. Ще си поделяме нещата в къщата. Но ако приятелката ми си има мъж и деца, няма да идва в моята къща, защото не искам толкова хора, ако няма и има само животни може. Ще ходя на кино, представления, концерти и други забавления. Ще си припомням филмите от детството си.
Ако стана дизайнер или артистка, не искам да съм много известна, за да не ме следят папараци и репортери. Може да не съм много известна, но да имам пари(не милиони, но колкото да си позволявам повече неща) Ако родителите ми са още живи ще им купя голяма къща и ще ги посещавам често. Ще им купувам хубави дрехи, храни ще ги водя из страните и ще ги разкарвам с колата си.

Колата ми ще е шкода октавия(със сребрист цвят), ще ходя у вилата си с кучето и котката, ще се обличам в мой си стил, ще си ходя на ресторанти и ще се забавлявам.
Моят си живот ще си го направя както си го мечтая! Вие също си го направете. Ако сте търпеливи и упорити ще успеете! Животът ви зависи само и единствено от нас самите.

Violet

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 588b61bf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, първо искам да те поздравя за смислената тема.

Моите приоритети са:
1. аз и сем. ми да сме здрави
2. да имам прекрасно сем., щастлив брак и добро и умно дете
3. пари

Първите 2 съм ги постигнал за момента. Колкото до парите ще поясня, че не гледам на парите като на някаква самоцел, а на средство да постигна мечтите си и не искам да съм техен роб, работейки за тях, а те да работят за мен чрез т. нар. пасивни доходи, т. е. да имам достатъчни доходи, за да живея добре, без да се налага да работя (напр. лихви от депозити). За целта трябва сериозна инвестиция, но имам идея как да я постигна, даже вече работя по въпроса.

А колкото до мечтите те са: да пътувам, да опозная различни култури, да се обогатя духовно, да имам колекция от автомобили (те са ми страст), но най-важните са:
- да отделям време и внимание на сем. си, без да се налага да блъскам по 8 часа на ден и това ме откъсва от сем. ми
- да основа благотворителна организация тип "предай нататък" - искам да помагам на деца сираци да учат, да се развиват, на бедни сем. и вдовици, на болни и т. н. В замяна обаче ще искам да върнат услугата на някого другиго със същото послания "предай нататък". Мисля, че с всеобщи усилия можем да направим някои малко по-добри и така света да стане едно малко по-хубаво място за живеене.

Защото знаете ли? На нас хората ни липсва нещо. Липсва ни точно човешкото. В това еднообразно сиво ежедневие и в тази борба за живот сме се превърнали в скотове и много от нас не са хора. А така не е правилно.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7b888d797f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Самостоятелно, без компромиси. На първо четене искам да завърша и да следвам в Англия, искам да науча още поне 2-3 езика. Искам да постигна всичко сама и да знам, че никой не ми се е месил в живота. Имам уникални приятели, които наистина мога да нарека истински без да се замисля, убедена съм, че ще останат зад мен, искам това да си остане така. Някаква цел ми е да намеря човек, с който да се разбираме без да правим много компромиси. Да гледаме в 1 посока, да не е нужно да се преструваме на някой друг или да смачкваме себе си, заради другия, просто да сме на 1 мнение, да искаме еднакви неща, да действаме по еднакъв начин. Искам човек, с който ще се разбираме, ще се ценим и ще се подкрепяме. Ако може, да не е разглезено момченце, ще е прекрасно...

Искам от всичко, перфекционистка си падам, но съм и твърд характер, адски самостоятелна съм от дете... козирог, ако не сте се досетили :D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 568a22fa33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Кариера, семейство, реализация(в чужбина), но преди всичко искам да изживея живота си със сегашната си половинка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 15cadfef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Май всички казват какво щяха да си купят, ако имаха достатъчно пари. Но по какъв начин биха ги изкарали, това е мистерия.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 467151b4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да не се лишавам от нищо, да имам хубава работа и да ми е приятно, да ме намери някой свестен и с чувство за хумор мъж и да съм заобиколена от приятели и роднини. И да ни е весело заедно цял живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e7ccb28b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Към номер 5:
Не оставяй човека, в който не си влюбена! Щом се държи добре с теб - бъди с него, омъжи се за него. Аз така направих - не бях влюбена в съпруга ми, но той се държеше така мило! Живяхме няколко месеца заедно и видях, че е от мъжете, които си "гледат къщата и жената" както се казва. Още не бях влюбена в него, но се омъжих за него. Сега - няколко години по-късно - ми е толкова свиден и така го обичам! "Любовта идва и после" ми беше казала една бабичка, и се оказа права. Толкова много "големи любови" имах в живота си и всички ме разочароваха. Не търси голямата любов, а търси спокойното щастие.
Бъди здрава и обичана!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7e994b1495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всеки ден да е изпълнен с пътуване

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 15cadfef4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Май темата е по-скоро "какво ще си купя ако от някъде (от небето) ми паднеха много пари. Лесно е да си мечтаеш какво ще правиш, но дали някой работи за "мечтите" си или...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c4d58823bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Поздравявам 3, допадна ми написаното от теб, и моите мечти се покриват с твоите, но времето минава, а не съм дори и на четвърт от плана:)
М, 35

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e7ccb28b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Еее, номер 13, страхонта мечта!! Звучи като пълно щастие! :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 588b61bf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз си споделих мечтите, но незнайно защо, не беше публикуван коментарът ми. Не мога да си обясня защо. Не съм писал нито обидна дума, нито съм критикувал, нито съм допуснал правописни грешки, просто си написах най-обикновен коментар като всички останали.

Модераторите ще бъдат ли така добри да ми обяснят каква би могла да е причината?
Предварително благодаря за отговора!

vova4ka

Модератор: Грешката е поправена. Извиняваме се за некоректната редакция.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c695c3c332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Като цяло искам да стана много неща и за момента го приемам за нормално, тъй като смятам, че съм на възраст в която повечето хора още не са се изградили и не познават добре нито себе си нито света като цяло. Тъ аз искам да бъда журналистка, защото това ме влече. От друга страна не съм сигурна дали е добре понеже в България май бъдеще имат само онази част от медийте, които са подкупни и някой им диктува какво и за какво да пишат... А аз определено не искам това. Също така друга професия която ме привлича е учителската. Имам чувството, че тези хора си остават завинаги млади защото са сред деца, но пък аз не съм от най-добричките и често скъсвам нервите на учителите, заради което се чудя как ще издържа ако има ученици като мен. Пък и на какво ще науча бъдещите поколения все пак? Аз дори не мога и себе си да науча. А може би като професия харесвам и нещо което включва много пътувания, но просто не се сещам за подходяща такава. Също така искам да имам много деца, колкото повече - толкова по-добре, но да са интелигентни. А съпругът ми да е умен, възпитан човек. Да се държи добре и с мен и с децата.
Момиче 13г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker