Красотата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Красотата...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3151 пъти
Здравейте!
Темата ми е малко странна, но ми се иска да получа мнението на здраво мислещи хора, каквито знам че влизат точно тук.

Преди си правех профили в различни сайтове. Обичах да се снимам за да качвам там снимките, но вече спрях. Като че ли пораснах и покрай студенстсвото си гледам повече в живота и уроците. И както бях забравила за тези сайтове, изведнъж докато си рових в един доста известен сайт видях клипче направено за 10 от най - сладките момичета от дадения сайт, където имах профил. ( В никакъв случай не се изтъквам с това, и Вие самите знаете добре, че слагат и доста грознички момичета в топ 10 ). Но някак си ми стана криво, защото не обичам да участвам в такива класации. Намирам се за що - годе симпатична, поддържам се, но да ме сравняват с други жени, т.е. момичета, и да чета коментарите как всички пишат за точно една определена че е най - готина и малко ми става зле.

Наистина момичето е много хубаво, но нещата не са равни, защото тя е модел, всичките и снимки са професионални, има професионални гримьори, обличат я, правят я и тя си качва снимките там... И донякъде е като на кастинг с всички останали, които си се снимат за разнообразие с апаратчетата на телефона си и не могат да се похвалят с такива снимки. И става гадно като започнеш да четеш обиди срещу другите и възхваляване към нея, защото не е честно, и всяка жена би се обидила да я сравнят с друга или да я умаловажат...

А знаете какви станаха българите. Обиждат, плюят, повечето дори са полудели... Вие правели ли сте си профили в подобни сайтове и какво е мнението Ви за всичко това, което е крайно маловажно, но пък за жените в отделни случаи и настроения е актуално?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 895a3b04af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти сама пишеш, че няма как тя да не спечели, след като снимките й са професионални, обработени с Фотошоп и т.н. Да не ти пука - нормалните мъже харесват естествени жени, това, че някакви чекиджии се прехласвали по някаква изкуствена кифла, не трябва да ти срива самочувствието. Обичай се такава, каквато си.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: d1cd6f1fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера от какво се оплакваш, след като си си качила снимките в този сайт, значи си наясно, че те ще бъдат видяни от много непознати хора. Нормално е някой от тях да не харесат теб или някоя друга. Това, че въпросното момиче, била модел и т.н. няма нищо общо. Тя е качила нейните снимки по същата причина, по която и ти. След като не ти харесват коментарите по твой адрес, има просто решение! Не качвай твой снимки никъде, така няма да получаваш нито положителни нито отрицателни коментари.

Позволявам си да перефразирам следното "Когато зададеш въпрос, трябва да си готова да получиш отговорите независимо дали ти харесват или не" на "Когато се показваш на хората, трябва да си готова да получиш оценките независимо дали ти харесват или не".

Светът не е свършил, защото някой е казал дали си симпатична или не, въпрос на мнение, вкус и т.н. и ако не можеш да понесеш критиката и оплюването, както казах не качвай твои снимки никъде.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e22c8f8f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Е, та това е "топ 10", всички са "подвластнички" на №1, виж, ако беше "топ 100", е малко по-зле, но пак си е топ, а и не е топ на най-грозните,нали? Кажи кой е сайта и ще те качим на 1-во място! Туй, на шега, надявам се че не си "натюр", дори и да си с перфектни форми- не е приятно да те излагат на показ, но, както сама каваш-ти си си качвала снимките, макар и преди и не по този повод, нищо, ще мине време, ще се сменят 10-те, може и да изпаднеш от класацията, ше ти бъде ли криво тогава?Щом не си сложила и адрес, тел.номер-какво толкова- просто - не чети как те коментират, приятелите ти харесват ли те? Това е по-важно, а поука вече си си направила...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: abbfa4928c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ти го каза - българите са си такива. И сред жените, и сред мъжете има много завистливи и както харесват някой, като ги отреже, се почват едни приказки - как не бил/а толкова як/а, даже направо грозноват/а и тн и тн.

Важното е ти да се намираш за привлекателна и да се грижиш добре за себе си, а това че някой не харесва цвета на косата ти или краката ти (примерно) си е напълно негов проблем.

Аз затова не обичам такива сайтове. Даже имам доста лошо мнение за тях точно заради нещата, които каза. На твое място дори бих си изтрила профила ;)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 8d82074513
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разбрах какво те тормози повече. Че не си номер1 в класациите на тези сайтове, или че потребителите им от мъжки пол са груби, убиждат, плюят и т.н. Ако е първото, тогава мини през фотошопа и влез в класациите. Ако е второто, трии профилите и не се занимавай с тях...

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6a6535292f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Лигла! Да ти имам проблемите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker