За лъжата в социалните мрежи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За лъжата в социалните мрежи
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1785 пъти
Здравейте, това което ще ви напиша е както истинска история, така и един много добър съвет, който трябва да следвате задължително.
В интернет както ви е известно, има страшно много хора, в социалните мрежи направо прелива от разнообрази на личности, до такава степен, че има такива които ще ви оставят с отворена уста. Такъв беше и моя, натъкнах се на човек който видимо бе с фалшив профил и то в най-голямата световна социална мрежа ФБ. Профила беше "женски", на видимо красиво момиче, но първото нещо което ще ви направи впечатление, когато прелистите дневника, е че няма да видите нито един нейн коментар харесат от жена, няма да видите нито една нейна снимка, на която да е отбелязан друг човек, няма да видите нито един жески коментар по нейната стена, на кратко няма да видите нито една жена в приятелите и. В същия момент момичето от профила, подчертава с "тънки" намеци, че си търси партьор в живота. Аз как станах приятел с нея, понятие си нямам, нито съм и предлагал такова, нито съм проявявал някакъв интерес, но въпреки това "тя" беше в листата с приятелите ми в моята страница. Бла бла бла и на кратко ви спестявам безмислените разговори които проведох с нея по скайп, но никога с микрофон и камера, докато не стигнахме до самата същност където тя почва да ми прави намеци, че е заинтересована от мен и че прелива от желание да ме види на камерата и да ми чуе гласа. Мен това никога не ме е бъркало, показах и се, но тя излезе с оправдания, че нямала камера, нямала микрофон, но не спираше да намеква, че има заплата от над 1000лв. В последствие намерих изключително случайно, през един мой приятел, на който отново бяха същите нейни снимки и на който се пишеха същите неща или по точно казано огледален профил на този който аз попаднах първоначално, разликата беше само в 1вото име, което беше показателно, че тя лъже дори и за името си. След като и казах и и доказах, че лъже за всичко, бях нападнат, напсуван, обиждан, че аз съм лъжеца и че аз съм я въвеждал в заблуждение.
Хора, които и да сте, каквито и да сте, избягвайте такива профили. Дори и да сте най-самотните хора на света, избягвайте подобни профили, в конкретната социална мрежа която посочих има начин да се докладва профила за фалшив. Не се самозалъгвайте и не се занимавайте с такива хора. Това са разни извратеняци, болни или лишение от внимание хора, които живеят в измисления си свят и то на гърба на други го.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker