Светът се промени ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Светът се промени ;(
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2026 пъти
Зравейте, тази история пише момче на 16 години. Искам просто да споделя колко много ми липсват добрите стари времена :( Света се промени толкова много. Аз съм израснал в едно малко градче, Банско, невероятно красиво. Имах 5 момчета приятели, бяхме и съседи, те живеят в съседните къщи. Къде отиде приятелството ни? В днешно време на никой не му пука за това, всички са заслепени от парите, всеки гледа само как да получи пари, как да забогатее и да се фука пред останалите с новата кола или нещо друго :( Само за мен ли парите не са най-важното? Преди години в Банско имаше невероятна природа, но хората го развалиха, започнаха да строят хотел до хотел, сграда до сграда и сега остана съвсем малко :( Наистина много ми липсва всичко тук, както и добрите хора, както и времената през 99-2000-2004 :(! Защо стана така? Защо хората са толкова алчни? Защо развалят всичко заради проклетите пари :(? Преди години ходехме на пикник с родителите ми и техни приятели в гората. Беше толкова забавно. А сега родителите ми са постоянно заети в работата, защото получават много добри доходи, не ги интересува нищо друго :( Аз се чувствам ужасно и понякога когато слушам стари песни като Savage Garden - To the moon and back си спомням за старите времена, но те са вече само спомени ;( Защо? :( Понякога дори плача, само на мен ли ми липсва това? Само на мен ли не ми пука за шибаните пари?

Е, модерадори, надявам се да одобрите историята ми, исках просто да споделя с хората какво чувсвтвам, не знам може би е някаква носталгия или не знам какво, но... Все пак ако някой изкаже и своето мнение по темата ми ще се радвам много :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 67f039e532
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си само на 16... Какви "стари времена", та описаните от теб неща са се случили когато си бил на 2-3?? Съветвам те да не се самосъжаляваш, а да си намериш приятели, явно самотата те изяжда отвътре.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ef5c2fbaa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погледни го от положителната страна: осъзнал си, че живота не е само "цветя и рози" още на 16. А аз трябваше да мина 20, че да го зацепя това. А тези приятели просто не са ти били истинки. Скоро ще завършиш училище и ще идеш да учиш някъде на далече, където ще срешнеш хора с твоите интереси и твоя начин на мислене. За да си направиш живата такъв, какъвто сега мечтаеш да бъде. Мисли от сега как ще си осигуряваш сам бъдещето - с какво ще се занимаваш, как ще развиваш себе си, за да може след десетина години да можеш да си позволяваш всички удоволстия и забавления, които харесваш. Да станеш този, който сега мечтаеш да бъдеш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43bbbee3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Tака е в днешно време на никой не му пука за нищо. Няма за какво да съжаляваш и аз съм изразнала в малко селце и ми липсват спомените и игрите там, но това е живота се променя, времената се променят, просто продължавай напред и бъди силен :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker