Никой не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Никой не ме харесва
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 8107 пъти
Много пъти се чудя как да започна моята история, има много за казване, но доста неща ще спестя. Аз съм младо момиче, сравнително красиво, уча в добър университет и имам сериозен прятел от доста време. От добро семейство съм, имаме финансови възможности и си позволявам доста неща. Всичко звучи много хубаво и щеше да бъде... ако хората ме харесваха. Още от малка всички ме избягват и се опитвам да разбера причината, чувствам се като чумава. Не мога да се разбирам с нито едно момиче. Имах някои приятелки, които спираха да ми бъдат приятелки, защото ревнуваха приятелите си от мен. Никога не съм искала нечий приятел и съм избягвала хора, които могат да си го позволят. Имах приятелки, които аз самата избягвах, заради това. Имала съм тези проблеми, но не мисля, че всички ме избягват заради това. Някой хора ме мислят за много надута, още преди да ме познават. Истината е, че аз съм един много самотен човек, който по цял ден си седи вкъщи и всички говорят лошо за него. Постоянно чувам "тя това" "тя онова" аз нямам време да се занимавам с глупости. Имам нужда да обичам, обичам приятеля си, но имам нужда да обичам пряителите си. Обичам да се забавлявам и искам да имам хора до мен, на които да разчитам. Искам да имам приятелки като мен. Жалкото е, че никой не иска да види това вътре в мен, всеки човек слуша глупости за мен или изобщо не иска да ме опознае. По цял ден седя на компютъра и съм тъжна, няма къде да отида и да си намеря приятели, искам да имам приятели. Лошото е, че само момчетата ми обръщат внимание и имам приятели момчета, но имам нужда от приятелки. По цял ден седя затворена и плача, опитвала съм какво ли не да се запознавам с нови хора, но нищо не става. Моля ви посъветвайте ме нещо :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 87a11a32a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сякаш аз съм го писала. Аз винаги съм предпочитала момчета за приятели, защото момичетата са използвачки и кучки, които винаги говорят зад гърба ти. Пък и имаш приятел - забавлявай се с него и не обръщай внимание на другите, защото те само ти завиждат.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7e86e01d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм в подобно положение. Излизм само с приятелите на приятеля ми ( ако " излизането" е през вечер 5- ма мъже да гледат мач и да пият бира и аз барабар с тях). Никога не са ме пренебрегвали, напротив глезят ме всички, сокчета, вечеря, шоколади, топло ли ми е, студено ли ми е, но ми ЛИПСВА, АДСКИ МИ ЛИПСВА шумна и весела женска компания. Искам да имам приятелки с които да излизам, пък било и то само да седнем и да си говорим на някоя пейка! Цяло лято изкарах самотно, но хубаво, че е кучето та излизах да пия кафе с НЕГО :D. И с момчета- приятели излизах, но не е същото :S искам приятелки :( Напълно те разбирам, но....

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4c9abd3eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Истина е, че при жените има много лицемерие и съревнование особено до определена възраст, но пък мъже-приятели... и аз уж съм имала такива, но впоследствие се оказва, че ме харесват не само като приятел и оттам всичко се скапва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1d3cb5c559
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някой беше казал, че ако две жени са в добри отношения, то е само защото са се съюзили срещу трета. (цитирам по памет). Та това което се опитвам да подскажа е, че чудесно начало на едно познанство е намирането на нещо общо. И бога ми нека това да не са ви мъжете. С времето ще разберете, че не е там ключа. Приятелката неиска много много да и коментираш избора, а предимно да се изфука с него. Нито пък иска да гледа как се перчиш с твоя приятел или нещо друго. Но все пак да незабравяме и най-важното - приятелството и любовта неидват по специална доставка, а просто се случват. Въпрос е и на малко "химия". Най сигурното е да не стоиш пред компа и да плачеш(няма за какво), а да излезеш и да се забавляваш - другото идва от самосебе си, като му дойде времето.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 53f54ccd31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   И аз бях така доскоро.. но впоследствие нещата си дойдоха на място. Осъзнах, че мъжката/момчешката компания е много по-интересна и забавна от момичешката, че момчетата са истински приятели, че с тях можеш да си говориш за всичко-за политика, спорт, книги, филми и т. н., докато с момичетата разговорите се въртят все около едно и също-дрехи, прически, кафе, гаджета и прочие и прочие. Разбира се, скоро си намерих и женска компания, с която излизам, тоест, намерих си приятелки. Те са свестни момичета и засега всичко е наред с тях. Сега излизам и с двете компании, понякога ги събирам заедно, харесва им. Излизам и с приятелите на гаджето си, той ми е казвал, че няма нищо против. Никой досега не ме е възприемал по различно от приятел, не е правил опити да ме сваля. Но като ти казвам това, да не решиш съвсем да пренебрегнеш жените. Хубаво е все пак да имаш женска група до себе си, и аз съм уверена, че ще си намериш истински приятелки. Споко, знам какво е да си самотен, и аз го изпитах, но не се притеснявай. Един ден, който може да дойде много скоро, ще срещнеш подходящите жени/момичета, които ще наречеш приятелки. Успех в търсенето. И не провесвай нос. Приятелството не се изразява в това да ходите с някой заедно по магазините или на кафе-то е нещо много повече, нещо много по-дълбоко и пълноценно. Пак ти повтарям-не се отчайвай. Ето, че има и други случаи като твоя-аз, № 2, и в това няма нищо лошо. И както ти е казал № 4, любовта и приятелството не идват по доставка. Това не значи да чакаш цял живот, но не бива да насилваш нещата. Късмет!

23, Враца, Ж.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9c06fd6347
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Голям проблем имаш няма що. Сигурно затова те отбягват хората.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c91597db47
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво да ти кажа.... съществуват истински и верни приятелки, но рядко се срещат. Повечето момичета явно ти завиждат затова не можеш да си намериш никоя. Може би е по-добре да си така, отколкото да си с някой, който да гледа как да те прецака.... Имай търпение... сигурна съм, че ще си намериш някоя мацка като теб, с която да излизаш и да споделяш. Пробвай да смениш обстановката. Например запиши спорт.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2bd6b2821c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Първо - на колко си години? От написаното разбирам, че ти завиждат... щом те отбягвят и ревнуват приятелите си от теб, значи има нещо в теб, което заплашва връзките им и те се чувстват несигурни и те отбягват. Завистта е лошо качество, за съжаление много хора особено в България го владеят доста добре, дори и не подозират как изглеждат отстрани, когато се опитат да покажат "добрата страна" от себе си.. искам да кажа, че кофтите черти от характера на човек не могат да се скрият, поне не за дълго. Другото, което искам да ти кажа е, че при жените като цяло не съществува истинско приятелство, всичко е до време. Жалко обаче, че и при мъжете се наблюдава това от известно време насам. Всеки иска да е фактор, особено мъжете, които са доста материално устроени. Така че, ако имаш възможности и си по-привлекателна от останалата паплач - за това не те харесват. Пак ти казвам - завист. Не се радвай, не искай да ти завиждат, просто не го взимай навътре, те първа ще срещаш много нови хора, сред които със сигурност ще намериш някой истинско приятел.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 34e2d73b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря на всички ви, страхотни сте :) За жалост приятелство между жени няма... Колкото и жалко и гадно да е. Аз искам компания, с която да излизам. Проблема е, че съм много взискателна и се опитвам да не обръщам внимание на грешките на приятелките ми, но не мога.
До номер 1:Имам нужда от женски приказки
До номер 2:Аз също излизам само с приятелите на гаджето ми и имам нужда от свои приятелки.
До номер 3:Аз също имам такива приятели, които са се влюбвали в мен. За съжаление с момче не може да се стигне до истинско дълбоко приятелство без чувства.
До номер 4: Няма с кой да изляза да се забавлявам :) Точно това е, което искам :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f5072e56ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имам подобен проблем, но не е защото съм красива и ми завиждат, а защото се преместих в друг град. Е, имам някакви познати момичета, с които излизам много рядко и колежки, които са ми втръснали, понеже по цял ден се гледаме. Липсата на женско приятелство много ми липсва. Аз съм свикнала да имам истинска приятелка и сега, когато е далеч, много ми липса. По телефона не е същото. Може би трябва да си направим някакъв клуб само за жени, където да си бъдем приятелки. Дайте идеи! Но само за жени!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d8209b9271
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Знаеш ли какво ми се набива в съзнанието докато чета историята ти:
"... имам... имаме... Имах... не съм искала... Имах... Имала съм... аз нямам... Имам нужда... имам нужда... искам да имам... Искам да имам... никой не иска... не иска да ме... няма къде да отида... искам да имам... имам... имам нужда... "

Забележи - 17 глагола свързани с притежание в 20 изречения. Коментарът ти продължава в същия дух:
"... няма... Аз искам... Имам нужда... имам нужда... имам... не може... Няма с кой... искам... "

Всички искаме много неща, но само с искане не става.
Казваш - хората те отбягват. Защо? Завиждали ти, но според теб това не е причината. Тогава каква е причината? Как очакваш да си решиш проблема, ако дори не знаеш какъв е!? Мисли!

Какво правиш ти за да намериш приятели?
"опитвала съм какво ли не да се запознавам с нови хора"
Какво по-точно си опитвала? Да знаеш, че ако си била с нагласата "искам да имам" и аз бих избягала от теб като чумава. Хората усещат нагласата ти, щом ги отблъскваш, значи нагласата ти към хората не е правилна, поработи над нея.

Я виж ти, цяла история се жалваш, че нямаш приятели и после чета "момчетата ми обръщат внимание и имам приятели момчета". Значи все пак имаш приятели, но това не ти стига и за това "По цял ден седя затворена и плача". Браво, точно така ще си намериш приятели - като седиш затворена и плачеш.

Важен съвет, помисли върху него - научи се да си щастлива заради това, което имаш вместо да плачеш заради това, което нямаш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a6faa182af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:
Аз често обикалям с приятеля ми най вече и по доста луксозни и красиви места. Разбира се искам да го споделя с някоя приятелка, а тя си мисли "тая какво ми се хвали" Аз не го правя да се хваля, а защото имам нужда да споделя, аз споделям и добро и лошо.
До номер 8:Не знам защо се чувстват заплашени от мен, аз гледам нито да си говоря с чуждите приятели, нито да ги гледам.. камоли нещо друго :( Ако има нещо не го правя нарочно :с

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a6faa182af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До номер 11:Мисля, че получих най-правилният отговор и че точно това е проблема. Грешната нагласа към хората. Знам, че обсебвам хората около мен и не знам как да спра, правя го и станем ли по-близки почвам постоянно да ги търся. Страхотен коментар, благодаря ти. Винаги съм се чудила кой ще забележи, не само в тези коментари, употребата на "Аз". Знам, че е доста егоистично...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59ead95807
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Причината е в теб, но проблемът е в другите скъпа. Ти имаш много неща, за които те завиждат.
Тях ги е яд, че си толкова перфектна, красива си, умна си, имаш пари, момчетата те харесват и момичетата се ядосват за това. Нормално е повече момчета да те харесват и за това другите завиждат и понеже знаят, че не могат да те настигнат, те отбягват. Защото ако са с теб, ти ще ги засенчиш само с присъствието си. Че те даже не са открити врагове, а ти говорят зад гърба , понеже умират от злоба и завист.

Проблемът е един единствен и го има навсякъде, ти си различна. дори да не беше толкова перфектна, ако пак беше различна, мнозинството пак щеше да те мрази, понеже масата не обича различните. Овцете искат да направят всички като тях, те не понасят индивидуалистите, а още повече не понасят някой да е по-добър от тях!

Те злословят, защото нямат какво друго да направят, защото знаят, че си заплаха за тях, без дори да се опитваш да бъдеш по-добра или нещо подобно, защото СИ по-добра!

За съжаление не мога да ти сам съвет, мога само да ти кажа, че хората на по-високо ниво имат нужда от приятели като тях, а тези хора, дето ти приказват зад гърба, не са на твоето ниво и го знаят.

Казват, че си надута, защото повечето хора имат самочувствие до небето без покритие, а ти имаш за какво да имаш самочувствие наистина и за това те се ядосват.

ти ги приемаш такива, каквито са и можеш да им бъдеш добър приятел, но те не го ценят, защото не искат да са с теб, искат да СА ТЕБ и понеже не могат, предпочитат да те плюят зад гърба ти.

Спомни си какво е казал Оскар Уайлд!

Големите хора обсъждат дела, средните- действия, а малките- обсъждат хората.

Направи си сметката! Радвай се поне, че имаш гадже, че някой те харесва и обича такава, каквато си! Аз какво да ти кажа, дето и приятел си нямам.... ако имаше поне едно момче, което да ме цени такава, каквато съм, с всичките ми недостатъци и лоши черти, бих била безкрайно щастлива.

За мен също приказват много лоши неща, проблемът е, че при мен някои са истина. Аз не съм красива, не съм умна, не съм стилна, дори момичето, което се нарича моя най-добра приятелка никога не ме е приемало такава, каквато съм и всички искат да променят нещо в мен. Нашето семейство няма пари, нямам нищо специално в себе си , ето защо мен не ме харесват.

Сравни ситуациите, мен ме мразят защото съм зле, теб те мразят защото си много по-добра, все сме различни! И все пак ако не друго, аз поне знам каква съм, аз съм уникална, дори и само с лоши неща! Не искам да се променям заради който и да е! Ако се променя, ще бъде защото аз така искам, но докато не го реша, ще си запазя дори и най-лошите черти, защото са си мои.

Докато ти имаш толкова много, радвай му се! Поне това е добра възможност да знаеш какви са хората покрай теб и знаеш, че трудно се намират истински приятели. Освен това си харесвана от момчетата, това е нещо много хубаво. Дори да не го забелязваш, е така, може би има и момчета, дето ги е яд, защото мислят, че никога няма да се доближат до момиче като теб и за това се целят по-ниско.

Не мисли за тези злобни кучки, дето те нараняват, просто бъди доволна, че някой те обича и знай, че има какво да се обича!


*Silver Moon*

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 406b3a4cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Посмали романите бе!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1dde2a46b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Благодаря ви на всички отново. Всеки път, когато прочета някой коментар се усмихвам. Дали било то критика или подкрепа. Радвам се, че ми влизате в положение и разсъждавате върху моя проблем, въпреки че имате и свои.
До номер 14:Миличка, това че нямаш пари или нещо друго не значи, че не си специална. Характера на човек е важен и не е нужно много за да разбера за хората, които пишат тук. Вие сте хора, които разсъждавате, интересувате се и сте готови да помогнете. Такива хора са достатъчно специални. Има хора, които не ги интересува нищо, всичко се свежда до тяхното его. Сигурна съм, че ще намериш човек, който да те цени.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 59ead95807
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Скъпа, брагодаря ти, но аз наистина не съм специална, ама настина. Имам високи оценки, но не съм умна. Хората не признават моите разсъждения за правилни, винаги виждат грешките ми и говорят лоши неща. Прави са да не ме харесват, но какво да се прави. Всеки с мнението си.

*Silver Moon*

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 36c67de934
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Silver Moon удари в десетката, признавам те!

Като ти четох дългият 14 коментар сякаш ставаше въпрос за мен, с разликата, че съм момче и в момента съм в подобна ситуация. Постоянно помагам на хората, а те ми се подиграват и обиждат. Разбираме се да излизаме, оправям се и си оставам само с чакането. Или не ми звънят, или звънят, когато имат полза или няма какво да правят. Повечето се държат така с мен.

Как да е... ясно е, че ще си намерим свестни хора и в това няма никакво съмнение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4f536b7823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И аз се чувствам по същия начин, само където и с момчетата вече не се разбирам. Може би и аз съм се отдръпнала, знам ли... но въпреки всичко искам компания от приятелки. Имах такава, но всеки говореше за гърба на другата. Сега или някои са с деца, или просто да се отдалечили. Много ми е болно, защото аз звъня на приятелки на които държа, а те пет пари не дават. Затварят ми телефона по средата на разговора и казват, че после ще се обадят. Познайте... не се обаждат. Моля ги за услуга... не могат или ми казват питай Еди кой си... какъв приятел е това. Чувствам се самотна като теб. Какво ми има:(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker