Мразя математиката , не издържам повече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мразя математиката , не издържам повече!
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 9004 пъти
Здравейте на всички. Аз съм момче на 13 години и сега съм 7-ми клас. Не съм тъп, умен съм, чета много книги, много помня , всички казват, че съм умен. Имам шестици по всички предмети без математиката. Нищо не зная и нищо не мога, от 5-ти клас до сега изкарвам само 2-ки и 3-ки. Живея в малък град и тук няма къде да се запиша на уроци. Вече не ми се ходи на даскало заради този предмет, много е гадно. Искам да ви питам има ли някаква вероятност да се махна от математиката и да бъда в друг час. Наистина го мразя тоя предмет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 397d78dd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях така, приятел. От 6ти клас нагоре имах само 3ки по математика, защото си стоях кротко и пишех всичко. Имахме такава негласна уговорка с госпожата. Опитай се да поговориш и ти с твоята, кажи и, че не те влече, а ако е някоя зла, просто се старай да понаучаваш нещо, колкото да изкарваш 3ките. Така или иначе няма да им се занимава с теб и ще имаш минимум 3 накрая. Не позволявай на оценките по този предмет да ти смъкват самочувствието. Успех!

М23

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 92a3854360
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Математиката след 5-ти клас е отвратителна и това ти го казвам като човек, който е завършил висше образование приложна математика. Аз бях намразил математиката тогава, но знаех, че дълбоко в себе си притежавам всички нужни качества да съм математик, просто образованието не ми позоволяваше да ги изявя. Както са казали "Не позволявай на училището да пречи на образованието ти". И това важи с пълна сила за математиката. Чистосърдечно си признавам, че не помня малоумните формули за отношението на диагоналите на трапеца (макар, че сега мога да ги изведа). Според мен фактът, че си слаб по математика не значи, че нямаш математическо мислене.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9c55f45e30
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Да ти кажа и на мен не ми е един от най-любимите предмети математиката. Трудна е просто и за това не ми харесва, а и учителката ни е една... Така де разбирам те отлично.



Падналото ангелче :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 13a866735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те. И аз съм била винаги зле по-математика, особено в геометрията. Мразя го този предмет. От 1 до 7 клас разбирам, че нещата са важни, но от 8 клас на горе всичкото е пълна глупост - толкова са безсмислени нещата.. И в никакъв случай не си тъп, математиката е тъпа ;д За жалост, не можеш да се отървеш - старай се поне едно 3 или 4 да изкараш!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c71e71193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Познато, познато! Като бях ученичка и на мен това ми беше най-големият кошмар! И до днес се чудя как изобщо искарах оценка различна от 2 и успях да завърша. В същност знам как. В гимназията попаднах на много свястна учителка по математика, Господ да я благослови, и тя написа на всички ни хубави оценки "за да не ни разваля дипломите", обаче реално знанията ми бяха за около 2 . Та, освен да ти съчувствам друго не знам какво да ти кажа и да ти пожелая да попаднеш на свястна учителка, че иначе лошо. Ама в крайна сметка толкова хора сме зле по тоя предмет, баща ми е бил 2 пъти на поправителен по математика, пък пак някакси сме успели да завършим, така че и ти ще успееш. Успех! Пък после и един ден няма да ти се налага да я използваш. Сега я ползвам само за да сметна колко пари трябва да платя на касата в магазина и колко ще ми е рестото, а това не е чак толкова трудно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 14c1d463d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ужас, знам какво е. И аз съм слаба по математика, но не я мразя. Защо ли? Защото за мен има по-гаден предмет - Информатиката! Тези, които учат този предмет в училище, ако искат да ми се подиграват, но страшно мразя тъпанарските и безсмислени алгоритми.. така и не можах да разбера ЗА КАКВО се използват. Доколкото знам, това по принцип трябва да се изпълнява от компютър, а нас ни карат дса го решаваме на лист! И отгоре на всичкото всеки, който питам казва, че никога не им е потрябвало това в живота. Още по-гадното е, че т(в този час бяхме на групички, по 13 човека в групичка, госпожата всеки час ни изпитваше ВСИЧКИ на дъската и само ме излагаха, защото не знаех как да ги направя. Направо ужас, умирах от срам. Беше страшен стрес.. Хубавото обаче беше, че имаме само един срок този предмет, тоест например, ако първи срок имаме информатика, втори срок става на информационни. Този час направо беше ад за мен, просто не го разбирах това. Накрая не влизах 2 седмици и половина в този час, докато не дойде 2-ри срок. Имахме по 2 часа седмично. Беше все първи час и нямах отсъствия.. просто до такава степен се стресирах, имах чувството, че ще припадна от страх на дъската, че пак ще ме изложи. И така, разбирам те, но няма как да избягаш от математиката. Мога да те посъветвам това: След 7-ми клас отиваш в училище, където след 10-ти клас няма математика. Имена не мога да ти кажа, не ги знам кои са просто, но се разрови и ще откриеш. Просто знам какъв ужас е да те карат да научиш нещо, което нито ти е интересно, нито нищо.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1ef74b484b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах и аз бях така в училище. По всички предмети оценките ми бяха хубави, с изключение на тая пуста гадна математика! Нямах желание да влизам в час, абе изобщо до такава степен я намразих, че дори и нищо да не вдявах от тая математика, нямах и желание да я науча изобщо! И така си откарах до 12 клас с двойки през срока и с триста зора тройки за годината! Даже и сега в студентските ми години продължих с тройка! Ми не знам какво да ти кажа, мило момче... Ако имаш желание да я понаучиш поне малко за що годе за някаква нормална оценка, различна от 2 и 3, разбира се, запиши се на някакви частни уроци. Ако ли не пък си я карай така, колкото да не оставаш на изпит...
И успех! :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2abfaec4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разбирам те, макар че аз обичам математиката. За щастие вече съм 12 клас и уча в училище, където след 11 клас няма математика, но до миналата година се справях добре като за часовете, които имахме.
Но и аз съм имала моменти, когато някой предмет ми пречи на здравето.

Според мен проблемът не е само с това, че не си добър генетично с предмета. Ти тръгваш с нагласата, че не си добър в нея и това ти пречи. За това и нямаш желание да я учиш и не се получава.

Защо не помолиш някой от отличниците по математика да ти помогне? Примерно някой приятел, който я разбира, да ти помага да си пишеш домашните, да ти обяснява задачите и да ти показва как да се справяш?

Или ако не друго, поне показвай старание на учителя си, все пак не всеки може да разбира математика, а както виждаш много хора не са й фенове.
Но ако се стараеш, училителите трябва да го оценят и да разберат просто че не ти е силна страна.

Знам, че е трудно да полагаш старание в нещо, което мразиш, но понякога се налага.

*Silver Moon*

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 94ae13218d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съчувствам ти! И аз съм като теб в 7 клас. Искам да кандидатствам в гимназия, ама зареди тази математика не мога. Днес разбрах, че имам 2 на входното. Човек ако няма желание да учи, не се получава. Така съм аз с математиката. Имам желание да уча английски език и ето че съм е едно ниво напреде от класа. Ето за това аз мисля така. Какво да правя, ще оцелявам с двойките, тройките и четворките, няма друг начин. На матурата, която предстой се мъртва, знам.

Момиче на 13.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3a21ed430e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те напълно. Вече 11 клас съм станала и от 5 клас се обривам при думата математика. Никога не съм я харесвала, нямам и математическо мислене, за "срам" на нашите, и двамата са били отличници и я разбират идеално, заради което от пърми клас от мен се очакваше да съм математически гений. Да ама не. За сметка на това пък съм много добра по английки, български и история. Всеки със наклонностите си. Учим толкова ненужна математика, разбирам да бях в математическа гимназия, ама не съм и това никога няма да ми трябва. Пробвала съм се, на уроци ходех, нашите ми помагаха уж( мда, като не можех да схвана нещо достатъчно бързо и кажех, че не мога повече, изяждах шамар, от което още повече намразих), прекарвала съм часове над учебника... и нищо. Така че, имам опит:D
Моят съвет е, опитай седми клас да се напънеш максимално, ходи на уроци, моли приятели да ти помагат, преписвай, ако трябва... аз така минах и изкарах 5 тогава, при положение, че 6 клас завърших с 3. Наистина 7 клас дадох всичко, важно е да го направиш, тази оценка е балообразуваща, от нея зависи къде ще теприемат(колкото и да е тъпо), а после от теб зависи къде ще учиш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 14 дни
hash: 9519a5ec79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пичове, и аз съм много зле в тази зона.. изобщо не ми върви и имам само слаби оценки много ме е страх как ще ме оформят за края на годината :@ ако е 2 ще остана.. и утре май ще ме изпитват а на матурата май имам хубав резултат, но резултатите още не са излязли, ако там е добре ще ми се поправят 3ките и може би 2ката.. какво да правя? :(( дали ще остана по принцип тази на много хора само с 2ки дето са им казва , че ще ги остави, но накрая им пише 3, защото не й се занимава.. вие какво мислите? :/

 
  ...
преди: 10 години, 6 дни
hash: 7a8222b85b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз съм само 5 клас, не съм отличничката на класа, но завърших с 10 шестици и 2 петици(ФВС няма да го броя)... та по математика ми върви, но завърших с 5, 40
Тайната ми за този е успех е, че почти винаги, всеки ден пререшавам задачите от РК и после ДР. Пробвай и ти помага доста.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 дни
hash: c8b81c5cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Я, тема за математика. Съгласна съм с №2, между другото уча близка до твоята специалност, поздрави, къде си завършил? :D. Та мисълта ми е, че като кажа какво уча, 95% от хората реагират ужасно, а някои казват, че е скучна. Как може да е скучна! Както и да е, искам да кажа, че не всеки е добър във всичко, но много от нещата се научават с времето или в различни периоди от живота или с добър учител. Примерно информатиката ми беше гадна в училище, но сега смятам да се занимавам и с нея и малко по малко и намирам логиката. Просто зависи от много неща, нагласата и стимулът също са важни. Така, че успех :)
Едно момиче

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1a756d504a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Знам и аз съм така. Дори ходя на уроци, защото и аз съм 7клас, но все повече и повече мразя този предмет >_<. Но при мен всичките учители по мат. са някакви... Имам чувството, че при който друг учител отида пак ще е същото :'(
Моля, който има предложения как да се справям - пишете ПЛС ;-)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 151617bc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз съм учител по математика, тригонометрия и физика. До №15 Вземаш една тетрадка и започваш да решаваш, задачи, ако трябва ще вземеш учебниците от 5 и 6 клас, така се научава математиката, този мързел трябва да го махнеш! Пробвай това, което ти казах, няма да съжаляваш и ще видиш, че ще си гений по математика!! УСПЕХ!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 884069922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 17. Аз съм 7-ми клас, миналата и по-миналата имах шестици и петици по математика.. И четворки имах, но рядко.. Бях нещо като отличничка, но имаше 2-3 момичета по-добри от мен, но както и да е.. Сега в седми клас пропуснах половината материал поради едни причини, които нямат значение и няма да ги кажа.. Та мисълта ми е как да си оправя оценките.. Имам 1 месец и половина до края на годината, ще имам външни оценявания, но аз не знам нищо и имам 3, 2, 2.. Моля ви скайп нещо, ако може да ми дадете, аз ще правя това, което ми казвате.. Всички ми викат да съм сядала да решавам задачи от уроците които съм пропуснала.. Е да, ама нали съм ги пропуснала и не ги знам.. Как? Много ви моля.. Скайп или някакъв начин да си говорим на видео и да ми обесните някои неща? Моля ви.. ?

Модератор - не публикуваме контактни данни

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6a8465c85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Стига се излагахте, бе! В основното училище не можете да изкарате тройка... Всичко това е резултат от мързел! Направете няколко частни урока и ще жулите петици без проблеми

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 53f187f559
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До № 18. Виж сега аз няма скайп. Но ще ти дам един съвет. Отиди при твоя учител по математика и му кажи, че искаш да ти помогне да си оправиш оценките, да си повишиш знанията и тем подобни. Взе ми си един два сборника и започни да решаваш задачи. Или пък пропуснатите неща може да ги наваксваш с видео уроци в интернет. Има много варианти , зависи дали ти искаш да, наваксваш пропуснатия материал. И когато четеш или решаваш задачи, трябва да се задълбочаваш, да се опиташ да вникнеш в това, което решаваш или четеш. Наблягай повече на теоремите, те са основното средство в Математиката. Така че пробвай това което ти казах. Успех ти желая! Ако нещо не си разбрал, пиши.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 24465dbac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 20. Аз съм номер 18. Имам 3, 988 по математика на матурата. В ПМГ съм (:. Искам да Ви благодаря за съветите, но видео уроците са с пари. Аз хем не мога да си го позволя, хем не ми се зареждат заради тоя пуст бавен интернет. Имам сборници, но мисълта ми е как като незнам нещо и няма показани примери-да ги реша задачите в тях? Не искам да имам 2, 3, 4 по математика. Искам петици и шестици както в 5-ти и 6-ти клас. Уравения, триъгълници, неравенства-всичко пропуснах. Тук-таме някога успявам да реша нещичко. Не казвам, че нищо не знам. Но това, което знам е за 3-4. За годината имам 4, а първия срок имах 3-ка. :/ Сега в новото училище искам 5, а даже 6. Аз решавам задачки, но тези които са ми лесни. И още нещо-по колко часа на ден да решавам минимум?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c71e71193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ох, колко познато! Същата бях. По всичко 6 и 5, по математика едвам скърпвах за 3 и то с 300 зора. Голяма мъка ми беше, за това те разбирам напълно. За съжаление математиката не е свободно избираема, така, че няма как да минеш без нея. А ако почнеш да бягаш от часовете съвсем ще закъсаш, защото трябва да имаш някаква оценка и ако не могат да те намерят да те изпитат ще ти сложат служебна 2 и ще те оставят на поправка. Докато ако влизаш в час има шанс да поразбереш нещичко или да смилиш учителката и да издрапаш до 3. Аз поне така правех. нищо не разбирах, но гледах да съм там и то на първия чин, че поне ме запомни като редовна и това да ми помогне за 3. Не е много добре, ама все пак е нещо. Пък после като завърших не съм се занимавала с тая проклета наука и един ден. Даже бакалските сметки ги правя с калкулатор, ей така за моя сигурност, да не съм объркала нещо. Колегите ми се смеят, ама това е положението. Така, че гледай по някаква система да вържеш 3-ката и това е. А ако пък намериш някой, който ги вдява нещата малко да ти пообясни, най-добре.
Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e9065fde6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   ДО № 21. Аз съм №20. Това е много хубаво, 1е си влязъл в ПМГ, там излизат ефективно подготвени ученици. За да си подобриш оценката по математика трябва минимум по 3 часа на ден трябва да решава задачи, ако искаш да вържеш 5, но за 6 поне още един час отгоре. Пожелавам ти късмет за напред! И дано си оправиш оценката по математика. Да те попитам с какъв е профил си в ПМГ?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d4c1fee6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 23, аз съм номер 21. С география и втори профилиращ предмет Информационни съм приета. По 3-то желание (:. Иначе много Ви благодаря за съветите. От днес почвам с по 3 часа и, ако мога допълнително, да решавам задачи. Благодаря Ви отново. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6ab4b4bd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   №4 пише,- " И в никакъв случай не си тъп, математиката е тъпа " - лисицата като не достигала гроздето, се провикнала, то и без това е зелено!? Математиката е най точната наука, тя е основата на всички други. Без философия може в живота, но без математика не може. По горе имаше пост, в който момиче описва колко гадно се е чувствала когато я изпитват по математика и тя не можела нищо да отговори. Била пропуснала материала по причини, които не искала да сподели(всички се досещаме какви). Значи изпитвате срам когато ви изпитват и не знаете нищо, а не изпитвате срам, когато започнете да правите секс на 13-14 години. За това имате време, а да научите матаматиката-нямате. Не математиката е виновна, тя он време оно си е все такава, пълнежа на вашите глави се промени, научихте се на лекото в живота и затова ви е трудно. Без труд нищо не се постига, никой няма да налее знание в главите ВИ!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 41d9979b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   До номер 25. Аз съм номер 18, 21, 24. Това за момичето, което не иска да сподели причините си и "ВСИЧКИ се досещате поради какви причини е пропуснала материала" за мен ли се отнасяше. Извинявай, обаче нито ходя след момчета, нито имам гадже, нито мисля за момчета, нито излизам с момчета, нито съм правила секс -. - Като "се досещаш", опааа "се досещате" си мълчете! Пък, ако много искаш да "се досетиш" ще ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: c317f3c2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Разбирам те. Сега съм 7-ми клас и от 5-ти нагоре не разбирам нищо. Псувала съм я, късла съм учебници, ревала съм, супер много се ядосвам. Завършвам вече 2 години с 3-ка за годината. Постарай се да си отлипник по всичко, а по математика поне захръгляй 3-ките зада завършиш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8d8e1dc01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Не можеш да се измъкнеш от този предмет!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d025285f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   И аз я мразя от дъното на душата си. Аз също съм 7-ми клас. Вече си по-голям, защото това е преди 5 години и 6 месеца. Не знам как ще завърша 7 клас с гадната си учителка и нестабилните ми знания. Едва не завърших с 2, писаха ми 4. Ама минимума за гимназията, която искам е 3, 50, така че все още имам шанс

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 15c866713a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз винаги много съм я харесвал. В училище бях предимно фен на абстрактните науки. Много мразех химия, биология и география, защото не апелираха към съществуване на универсална, необозрима опитно структура в пространството, а описваха някакви обекти, които се предполагаха за реални, но в действителност бяха условни, научни конструкции. Биологията толкова много я мразех, че от злоба към нея не можех да науча и един урок. Беше ужасно. Чувствах се, сякаш имам дислексия, когато четях учебника по биология. Повечето неща нямаха никакъв смисъл и всичко ми идваше твърде нелогично. Мразех това, че от мен се очакваше да зубря. Да запомням механично информация и да я възпроизвеждам за мен бе невъзможна задача. Аз обичах да анализирам. Да решавам задачи. Да се справям с проблеми. Философията и литературата също ми бяха любими. Особено философските и литературни анализи страшно много ги уважавах и постоянно пишех есета и по двете. Четях страшно много теория и критика. Мразех да ми казват “как нещо трябва да е”. Всеки си има различни способности в крайна сметка, но за жалост ни карат на сила да бъдем биолози, химици, философи, математици и прочее без на нас да ни се иска.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1de405086a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Само да кажа, тези които са се отказали от Математика в който и да е клас няма да могат да продължат обучението си правилно, ако са пропуснали материал. Понеже, ако има дупка в стената, тя се чупи. Разбирам ви, че ви е трудно и на мен е, но тези хора на които им предстой 5 клас да не пропускат нито един материал, защото ще си патите както мен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 29778b9e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   И аз съм така! Това е най-гадният предмет за мен! От 5-ти клас горе става отвратително. Винаги изкарвам само 3 ки и много рядко 4 ки. Опитвам се, но просто този предмет не е за мен. На тестовете вече дори си знам предварително оценката.... Моят съвет към теб е да не се отказваш и каквото ме ти е ясно да попиташ учителката си. Надявам се всеки учител би обяснил на ученика ако не му е ясно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 974c6baa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Математиката се учи с решаване на задачи! Моят съвет за безплатна/евтина самоподготовка е да учиш от KhanAcademy, Уча.се, форумите по математика, сборници от библиотеката (или ако имаш пари си ги купувай направо). Опитай се да прецениш къде си изгубил нишката и започни от там. Математиката развива определени части от мозъка и според мен само ще ти е от полза да подобриш познанията си поне на ниво 4-5-ца. Пробвай различни методи, виж кое ти харесва най-много. В училище преподават много сухо нещата, но вярвам че чрез интерактивните уроци от споменатите сайтове ще ти е по-лесно и забавно! Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4ec08d05b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35, темата е отпреди 8 години - авторът вече е пораснал човек, приключил е с училище.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1f1eeafe39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   36, не му отнемай кефа на човека. Нека си тъне в блаженото неведение, че е помогнал. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 974c6baa00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   От 35 - хаха не видях датата. Намерих темата от коментара на 34 (последно коментирани). Извинявам се!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 716f21031a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Помня, че до 7-ми клас оценките ми по математика бяха САМО отлични. На изпита също изкарах отличен резултат и затова влязох в едно от най-елитните училища. ОБАЧЕ! След 8-ми клас оценките ми по този предмет РЯЗКО паднаха надолу, защото материалът става кошмарен, и така станах най-слабият в класа по този предмет - само 3-ки и 4-ки и понякога 2-ки. Сега съм 10-ти клас и съм убеден, че на изпитите ще изкарам незадоволителен резултат, докато всички останали ще имат 6-ци...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker