МЪЖ ЗОДИЯ РИБИ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

МЪЖ ЗОДИЯ РИБИ
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 19815 пъти
Мъжът от зодия Риби, в най-общия случай, ПОДЧЕТРАВАМ: НАЙ-ОБЩИЯ СЛУЧАЙ, е някаква грешка на природата.
Хем е мъж (физически) хем е женчо (психически).
Мъжете риби, най-често от всички останали мъже, си умират да готвят, чистят, перат, да се занимават с деца, да си комуникират с жени-приятелки, жени-роднини. Тези мъже някак си не се вместват в мъжките компании, защото не обичат да гледат футбол-предпочитат някой филм, не обичат да спортуват-предпочитат някой флирт, не обичат да си ремонтират автомобила ( ако въобще го имат), защото ще се изцапат или изморят, а може и да си ударят пръста....
Обикновено мъжете от зодия Риби се занимават с лека и мека работа, ако въобще работят нещо. основно с някакво изкуство, па било то и чалга... Но никога не се хващат на тежък физически или умствен труд. И не мисля, че това е, защото са мързеливи, а защото не умеят да се концентрират. Да задържат вниманието си за дълго време върху нещо или някой за тях е свързано с върховно психическо изтощение, след което им се налага да реанимират дълго време. А странното противоречие при мъжете Риби, които са изтъкани от противоречия, е, че хем се уморяват до смърт от най-малкия опит да се съсредоточат, хем непрестанно се навират в разни ситуации, в които при липса на повишено внимания.... изяждат дървото... казано фигуративно. Умират си да са център на внимание, но нямат природната способност да внимават... Ама, нали знаете, че човек винаги иска онова, което не притежава.
Та... с мъж риба се живее адски труно.
От гореизложеното, обаче, не си правете заключения, че мъжете Риби са асексуални или пък нещо друго. Напротив! Изключително андрогенни, хетеросексуални и ПОЛИГАМНИ са.
Такова нещо като мъж Риба ВЕРЕН и моногамен... Н Я М А. Само някои от тях са се научили да лъжат по-добре от останалите и биха могли да Ви заблудят за известно време, но невярната и лъжлива природа на мъжа Риба винаги рано или късно лъсва!
От една страна са едни такива милички, тихички, добронамерени, винаги готови да помогнат... но на повърхностно ниво и никога за сериозни проблеми-е, ако се налага да ти подържат чантата, докато си завързваш обувките-нямат равни, но да те успокоят с някоя мъдра, съпричастна дума, когато си наранен или унижен-забрави. Единственото, което от досада ще каже в такива моменти мъжът риба е нещо от сорта:"А, бе к'во го мислиш толкова, бе? "
Мъжете Риби привличат жените, най-вече с настойчивия си и нетърпелив мерак. Поискат ли нещо, те го получават на всяка цена. Да! Дори с цената на униженията! От мъж Риба можете да чуете следния израз:"Обиждай ме, унижавай ме, но бъди моя! "... например... егати логиката..
Мъжете от зодия Риби са любознателни търсачи, които се опияняват от самото "намиране" в търсенето. За тях няма значение какво са намерили-важното е, че не са валат. И точно като малки безпомощни рибки искат да го опознаят... това Намерено. Пърхат весело с перки около него, обикалят го, миришат го, дори го облизват.... въртят се наоколо в превъзбуден танц... после започват да го гризат и.... зависи от вида на Намереното... или те го изяждат... или то тях.
Мъжете Риби нараняват безпощадно и безпардонно, без въобще дори да се замислят какво правят. Но в същото време са и много раними. Достатъчно е да сподавите своя въздишка на отегчение, когато мъжът Риба за 1001 път се напъва да ви впечатли с едно и също нещо... и КРАЙ-той е наранен, недооценен, пренебрегнат...
Лошото е, че събития като последното ги амбицират веднага да се втурнат по течението на реката, наречена Живот и да започнат яростно, отчаяно и безразборно да търсят.... признание и възхищение.... И срещнат ли го, независимо дали от страна на Хипопотам, змия или гущер.... те са щастливи... ами даааа... имат си Намерено... и пак се започва едно мирисане, едно подскачане, едно парадиране.
Ако си мислите, обаче, че мъжът Риба Ви е отписал от живота си дълбоко се заблуждавате.
Когато опознае до някаква степен новото Намерено ( обикновено докато новото намерено му изсъска за първи път) той... един прекрасен ден... или нощ, ще Ви се обозначи... така все едно никога не Ви е зарязвал. Един такъв усмихнат, добър, мил, гледащ с влажния си поглед в небесата и.... молещ за внимание.... доброто, старо, познато внимание, което е получавал от Вас. И така... до следващото "намиране" на някоя нова жертва, с която да се опознават и да си се възхищават, което между другото самите мъже Риби наричат "Влюбване"
Те това... и още много знам аз за мъжете от Зодия Риби!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3ed327d134
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да... има нещо вярно. Баща ми отговаря на някои от написаните неща. А запознат/а ли си и с другите зодии? Какво можеш да ни кажеш за тях?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6f74426029
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баси тая ме разби,все едно видях себе си :)))

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 75addf145d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Е, по-точно описание не бих могла да направя за мъж от зодия Риби! Но ще добавя, че казаното по-горе важи и за мъжете с асцендент Риби. Женски характер в мъжка опаковка...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 12b140cbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   хората не са кози, овни, телета, риби и незнам си какви други хората са си хора... много е тъпо... оле тоя е не знам си коя зодия по-добре да не се занимавам с него...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d3700f5e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Пълни глупости, зодиите по никакъв начин на характера на даден човек.

Venjus

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cf08c2110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Aз съм риби. Мъжът ми също. Не, че няма отрицателни черти, но нищо от написаното не важи за мъжа ми. Освен, може би, фактът, че е с невероятно либидо. За разлика от мен. Много ми е интересно, откъде авторът/ката на това писание, черпи информация.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1edfecf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми стана интересно и доста се посмях :DDDD Но наистина както описва авторката много от нещата са верни

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 721c46795d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Стига писахте глуости естествено че някои от тези неща ще са верни. Та тя е изброила 1000 глупости, все някое ще улучи. Простотия голяма.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 321ae4ef0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моля те ако имаш лични впечатления и за другите зодии напиши! Всичко написано за рибите е вярно!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15450895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Аз пък съм Риби и обичам спорта, ходя на фитнес, имам автомобил, завършил съм технически университет и не съм женкар. Това, че си разочарована от човека Риби, който харесваше си е лично твой проблем. Ясно!! Айде чао!! Да ти имам 'проблема'.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1edfecf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке разбуни духовете тук с тези писания :DDD Особено номер 11 го е приел доста лично :))))) Аз съм номер 7 и тъй като и на мен ми стана интересно би ли разказала малко повече-гадже ли си имала ''Риби'' или мъж за които си била омъжена, та толкова си се разочаровала та си го описала така блестящо :)))


До номер 11 :Що се палиш толкова бе човек? Сякаш се познавате лично :DDDD

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: a1edfecf74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз мога да кажа че рибите са страхотни и като хора и като приятели. Усмихнати, добронамерени със страхотни умове. Няма по добри приятели от тях. Късмет е ако имаш поне един такъв приятел-:)))) Аз съм късметлийка и горното не мисля че е вярно!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 721c46795d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Простотия голяма. Едонстеено някоя кучка може така да обиди мажете без да ги познава!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2521dd5acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хаха жалко някой пич зодия риби явно е наранил дълбоко тази авторка, и тя си избива комплексите тука, не че няма и верни неща но повечето са пълни глупости. Търси проблема в себе си авторке има и такъв вариант нали? :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 059418f0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   номер 11 ти си риби но я си провери асцендента и ни пиши.. :) риби като зодия са доста непостоянни.. мъжете риби които познавам наистина са с 1/2 женски манталитет.. във връзката те са жената.. искат да бъдат обгрижвани.. ухажвани и т. н.. жените риби които познавам.. живота им толкова е скучен и безинтересен че винаги се занимават с живота на другите.. по клюките, интригите са.. всяка зодия си има своите особености.. аз съм телец.. твърдят че и с мен се живее трудно.. живея със рак.. и с него доста трудно се живее :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8e1bbdaa3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ти си болна душа

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 52770c4a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

18.   Много промити мозъци от популярната "астрология". Истинската астрология е персонална, разглежда много други фактор. Слънчевият знак (зодията) е много малка част от личността. Има още асцендент, знак, в който е Луната, знаци за другите планети, аспекти, планети в ъглите (това май е най-важното всъщност), мидпоинти и още много... При истинската астрология може двама души родени 5 минути един след друг да имат достатъчно различни характери (както е в реалността).

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15450895fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз съм НОМЕР 11 и честно казано псевдо-науки като астрологията не ме привличат. Ако всичките ни качества, недостатъци и начинът ни на живот бяха строго белязани от зодиакалният ни знак, то личния ни живот и характера биха били една лъжа. И сори, че в предишния си коментар реагирах така остро на авторката, но просто никак не понасям хората, в случай мъжете "Риби" да бъдат поставяни под общ знаменател!! ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4fd9b306e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Мъж-риба (асцедент близнаци, че и него поискаха)
Авторке, самият факт, че вярваш в зодиите като фактор за вида характер на човек ме кара да не те взимам много насериозно.
И все пак ще отговоря - ако колата ми се развали, първо я разглобявам, мъча се да я оправя и тогава я карам в сервиз. Приятелката ми е най-прекрасното нещо на света и дори не допускам идеята, че съществуват други жени като обект за нещо повече от разговор/работа с тях. Дали съм концентриран? Работя на две места и то работа, която изисква доста мисъл и също така уча. За нагрубяване и дума да не става. Дали съм нежен с нея? Колкото може повече - по това отговарям на вашата риба.
Идеяета ми е, че когато си избирате селяни за гаджета, не винете зодията :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c57cb27a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 22 хайде да бъдем по толерантни и да уважаваме интересите на другите хора.. това че има хора които се интересуват от астрология не означава че членуват в някоя секта.. всеки е свободен да се интересува от каквото си иска.. и ако ти квалифицираш тези хора като странни то тогава и ти си странен..

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6405a76d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   СТРАХОТНА СТАТИЯ! Всичко написано ми се е случило и е на 100 % вярно за мъжете риби ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 195927062b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Глупости! Най много 1-2 верни неща. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 035e908588
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

26.   Почнах да чета и се отчаях. Представител съм на зодия риби (майка ми е любителка в тая сфера затова уважавам този труд и съм наясно, че повечето от тука си нямат и ни най-малка представа колко е трудно всъщност това и колко време и усилия трябва да се инвестират, за да бъдеш наистина успешен... ) И искам да изкажа огромното си недоволство от написаното. Не можах просто да го изчета то бива бива да си "некомпетентен", ама чак пък толкова. Глупости след глупости как може за цяла зодия грубо 1/12 от хората да кажеш тези "бисери". Само излагаш себе си и хората, които наистина разбират от това. Анонимността те пази засега, но дали ще го прави вечно?
Това, че голяма част от представителите на рибите са ДУХОВНИ не ги прави "ЖЕНЧО от вътре". Та аз имам доста набори риби които с радост ще се съберем да пийнем бира и да изгледаме някой мач... не си струва загубеното време да обяснявам. Това, което имах предвид го казах криво ляво. Който не ме е разбрал да си сипи едно от мен за здраве.
Към тези заблудени люде, които вярват на "авторката-астроложка". Няма лошо! Но не приемайте всичко, което прочетете за чиста монета.
Авторке пожелавам ти ако наистина това те влече да придобиеш реални знания, умения, опит, за да бъдеш добра...
Без лоши чувства и по живо по здраво
М-17

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ea2da21f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Авторката на статията очевидно е била зарязана от мъж зодия риби

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 698287a074
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Много точно!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 619483e644
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   ;))) че ме рaзсмя... aбсолютно точно описaно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e7486bbba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не съм съгласна. Не вярвам особено в зодиите. Наскоро се зарибих по тях, но в никакъв случай не ги приемам на сериозно. Аз съм овен-да инатлива съм, упорита, искам и да съм център на вниманието. Но не много. Не мога да разбера защо така овните ги изкарват пълни егоисти... аз не съм егоист. Познавам овен, който няма нищо общо с описанията за овен. Впрочем единственото вярно в статията според мен, е че мъжете риби могат да готвят и че привличат, и това е еротично. Поне този рибок, който познавам... веднага си помислих, че е полигамен. И точно по този начин си го помислих. Казах си:"Полигамен е, и това най-вероятно е на подсъзнателно ниво". Но по-принцип същото щях да го кажа и за който и да е било мъж... мисля. И вижте... тук стана един парадокс. Полигамен е понеже е риба или аз просто съм била ревнива понеже съм овен? Къде е истината? Въпросът е чисто реторичен. Не бива да рамкираме хората. Хората не се определят от зодиите, нито зодиите влияят на характерите им. Просто ти си попаднала на такъв човек и сега мислиш, че рибите са ужасни. Но добри, лоши, умни, красиви, нравствени, завистливи.. има сред всички нации, всички религии, всички зодии и т. н. Мъжът-риба не е грешка на природата. И това, че мъж готви, не го прави женствен. Това, че жените работят в съвременния свят, прави ли ги мъжкарани? Не! Освен това мъжете са по-добри готвачи, то е ясно. Но ако трябва да направя описание на мъжете-риби/макар че да определяш хората според зодиите е погрешно/, те са:чувствителни, горделиви, интелигентни, много практични, оправни, бързо схващат, физически са издържливи, еротични.... но нека прибавя и нещо лошо -не мисля, че могат да са само с една и са потайни.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3412c0c686
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   аз съм мъж риби на 5 водки и мога да ти кажа: да го духаш! Ти си баси и психото, както е казала N31 хора всякакви от където и да го погледнеш. Мога да ти кажа, ако толкова много държиш на зодиите, че мач не гледам, но от втори клас до ся ( 27 годишен съм ) съм зацапан до лактите в масло, и колкото и странно да ти прозвучи тва ме кефи, не щото е мъжка професия, а щото просто ме кефи..... а и мога да готвя много добре и разни други плюсове и минуси ама ти тва дето си го писала е много зле и малко или много се почувствах като заклеймен. Да знаеш още едно нещо за мъжете риби - никога не знаеш кога ще ти го начукат, особенно ако си куха лейка като теб и то по много !

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 88de71cdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Ако госпожата си търси мъжага, която да пие бира и да люпи семки, докато й върти шамари, това си е нейно предпочитание, нека не ангажира всички с него. Аз съм зодия Риби и не се интересувам от типичните "мъжкарски" занимания, но поемам всяка отговорност, която имам пред обществото и не подкопавам никого с изберателното си лентяйство. Може би има лайна от тази зодия, но едва ли са единствените, а и не ме интересуват. Нека дамата не създава образ на цяла група от хора, съдейки по собственото си разочарование от някого, смятам, че това е прекалено емоционално, за да заслужава истинско внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 16e41a6efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Моят мъж също е риби. Разбира от техника, мрази лъжите, изневерите, а и не умее да лъже. Гальовен е, но само с мен. С останалите е истински мъжкар и думата му на две не става!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dbcec55b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Това е писано от силно натанена жена която 90% е въздушен знак можеби Водолей, арогантно и нагло, няма по богат ум от този на рибата мъж, голяма част от гениите създавали или не са риби, обичам футбола повече от всичко, ибичам да съм центар на вниманието но за сметка на това съм откровен, всички силни качества на фибите са описани с зла мисъл затова статията е огромна гешка ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fb09409fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Някои неща са верни, други-не или поне не важат за моя мъж. Той е зодия риби и на моменти се живее адски трудно с него! Да, обича да готви и да чисти и това ми харесва, но пък ако става дума за мъжка работа, като нещо свързано с колата, не го търси. Обаче не съм съгласна с това, че са сексуални, напротив, по асексуален мъж не съм срещала! Направо съм вдигнала ръце вече от липсата му на желание за секс, обаче доста от другите неща са верни, примерно за гледането на филми, вместо спорт. Обаче най-кофти качеството му, не знам дали се отнася за всички представители на зодията, е че е стиснат! Всичко друго му прощавам, в крайна сметка и аз не съм безгрешна, но това скъперничество ми идва в повече!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 950f5d3bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Само за това с футбола и спорта не съм съгласна, но като цяло наистина са много противоречиви същества, които живеят в свой собствен свят... трудно взимат решения, но когато го направят, се осират до гушата :)))) Винаги има изключения, защото до голяма степен си е до възпитание и личностни ценности на човека, ама аз също познавам индивид от зодия Риби, който на 100% се е забъркал в това, което си обяснила... Много точно, все едно за него чета, чак ми стана смешно :D Дали не говорим за един и същ, хаха :)))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 784b538d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Глупости на търкалета. Много е важно в какна среда е расъл човек. Какви гени носи от своите родители. Наклоностите към вид дейност и професия не зависят от зодията, а от наследствеността и начина на живот на семейството от няколко поколения. Понякога децата приличат на своите дядо или баба, дори по- назад в годините.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0e1d8031b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   И аз искам да споделя мнение за Рибите и за зодиите като цяло. Аз съм мъж - зодия Риба и наистина сме такива нежни, е не обратни де. Ще ви кажа защо запазват трудно концентрация - това е от ниското себеуважение, а то понякога идва и от лошото отношение в детството от разни хора, които имат нарцистично самочувствие или може би по-земни зодии.

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7488b8a51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   В написаното няма нито капка истина! Мъжете риби са по-скоро чувствителни, отколкото "женчовци". На 100% мога да кажа, че това са най-милите същества, които могат да съществуват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 39812580c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Мъжете риби са доста сексуални(да не кажа най-сексуалната зодия) и ако не си успяла да го задоволиш напълно, нормално е да се огледа за друга. Ти трябва да си наясно с това.
Имат силна чувствителност и ако ги нараниш, ще ти забият ножа в гърба.

Но не може да генерализираш така хората. Виж се в огледалото, може проблемът да е в теб.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7faed0e52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Който го е написал това направо ЕВАЛА всичко ама всичко без изключение е вярно и много малко хора, разбира се ако имаш малко повече акъл в главата биха изобличили така една личност.. ЕВАЛА.. а тези които са се заблудили жестоко от лъжливата им същност.. късмет да не се изненадате изведнъж в някоя ситуация.. Те те предават без да им мигне окото както си бил 20 години с тях хахах

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 825a11b6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Брат ми е зодия риби(=зодия кавал) и повчето неща които си ги написл важат за него - егоист, използвач, злобен, отмъстителен, с памет като слон - не забравя и винаги, без значение колко време ще мине, ще си го върне. Ако ти направи някъква услуга, внаги очаква нещо обратно. Труден за живеене човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 261b9a5688
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   ОТ АВТОРА:
Четири години и осем месеца, след като публикувах трактата за мъжът риба се сетих да вляза отново в този сайт и да видя какъв отзив е получило моето творение.
Благодаря на всички, които допринесоха този материал да има над 14618 прочитания.
Благодаря и за коментарите!
От коментарите ми става ясно, че мъжете риби са и големи комплексари.
Странно защо коментирали тук са решили, че съм жена :-)
Ясно ми стана още, че е време да напиша един цялостен труд за всички зодии!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6aecdd2f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Влюбих се в мъж б риба. Как ми влезна под кожата. Като изключим, че хубав и умен, флиртът му беше елементарен обаче го прави по много мил начин и винаги ме изненадваше. А аз не знам какво да кажа.
Много искам да ме покани на среща. От 6м има интерес, но много работи. Има дни, в които не се отлепя от компютъра.
Пс колеги сме, скоро ще сме бивши, защото напускам.
Искам да му покажа, че го харесвам без да изглеждам смешна.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0455c510ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   Егоисти!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e16d155fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Ох, много се смях!! :) смешно беше и как някои потребители нападат автора. На мен веднага ми стана ясно, че това не е писано от жена и нямаше никакъв усет за лична обида, ноооо толкова много наранени хора, особено наранено звучаха самите риби. Смях голям!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker