Смяна на пола или доживотен затвор в чуждо тяло.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смяна на пола или доживотен затвор в чуждо тяло..
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 4836 пъти
Здравейте!

По скоро написаното от мен ще разберат онези, които изпитват същото.

Аз съм момиче на 23. На пръв поглед съвсем нормална, но щом се задълбочите, сами ще видите че нещо не ми е " нормално " и именно това е поведението ми на мъж!
Какъв е проблема ли.. Проблемат е там, че вътре в себе си, дълбоко в душата си нося онзи МЪЖ, които ме съсипва..
От малка знам, че не съм нормална като другите и това винаги ми е изигравало лоша шега.
Всеки ден от живота си до сега се опитвам да прикия инстинското си аз и слагам маска пред родителите и близките си. Обличам се по начин който не искам, обръщат се към мен в женски род и това леко ми доставя дискомфорт вътре в себе мен.
Жевея във свой измислен свят, в нереални мечти..
Аз си знам какво ми е, когато оставам сама със себе си и жестокият живот. Много пъти се питам, защо аз? Защо не съм нормална като останалите момичета, жени.. Умишлено отбягвам мъже, а приятели нямам именно зараради поведението си на мъж.
Няма как опиша толкова много болка, разкъсвам се на пърчета всеки път.. Водя война със себе си, мразя се, ненавиждам се.. Казвам си, толкова много хора си мечтаят да имат моето здраве, а аз какво искам.. Нещастастна съм.. Знам че никой няма да ме приеме ако си сменя пола, както и няма да имам доблестта да ги поглеждам в очите.. Единственият начин е да се преместя в друг град и да се реша за смяната на пола. Но и другото.. Струва ли си? Дилемата между АЗ или близките ми е кошмарна.. Или ще страдам цял живот и ще градя стени или ще живея пълноценно..
Не съм лесбийка, защото ако опираше до това.... Все щях да си намеря.
Малко объркано е написано, дано се намери някой, който да сподели тези свои страхове и да ми даде съвет как да се избавя от това или да ме изтласне напред.
Защо животът е такъв.. Защо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4637e10078
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай много пари е...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5f4beec7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като четох в началото и си мислех, че си лесбийка. Явно не си. Ако ти бях майка, все пак съм малка де, но бих те подкрепила от една страна, ако имаш пари за операцията. Знай само, че при секс или самозадоволяване няма да усещаш удоволствие, както мъжа, защото пениса няма да е истински. Само половинката ти ще й е кеф. Замисли се дали можеш да живееш без удоволствие от секса. Също така щом не си лесбийка, значи ще си мъж гей, което е по-зле, в нашата страна не е прието и редовно ще ядеш бой.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 93e18fade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма нищо по- хубаво на този свят от това да си жена. Няма по- красиво чувство, понякога болезнено заради бурята от емоция и чувства. Всеки ден израствам духовно и емоционално и чувствам как момичето в мен става жена и околните ми казват как се разхубавявам. А социалната роля всеки сам си избира. Може би те дразнят праисторическите роли на жените, да служат за разплод и да бъдат слугини. Никой не те кара, има много силни и независими жени на фона на мамините синчета. Моят съвет е да потърсиш психоаналитик и да намери психологическата причина. Не казвам, че нещо не е наред, винаги има причина за всяко едно наше действие. Аз като човек, който се занимава дълги години с психология и психиатрия търся причините във всичко, дори в симпатиите ми или антипатиите ми към хора, които срещам. Ако човек не умее да се самоанализира може да поговори със специалист. Надявам се да съм помогнала. Другото което е можеш да изгледаш един сериал: "The L Word", там има един подобен персонаж от 3- ти сезон нататък.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: de4a46dbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен бъди себе си :) който ти е истински приятел, ще е до теб във всяко твое състояние :) а родителите ти защо да не те приемат :) аз имам една идея :) според мен пиши до в. "Лична драма".. там има сексолог и психолог :) те винаги дават хубави съвети :) смятам, че ще ти помогнат да решиш най доброто за себе си :) адреса ще намериш във вестника :) успех :* а аз ще следя темата да кажеш какво се е случило, също така чета вестника и ще те позная :) а после може да коментираме и техния отговор :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 33fde37111
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Транс сексуалните хора образуват цяла суб култура която не се приема тук и съм сиг че това няма да се промени. Трябва данапуснеш не града, а страната. Ако си толкова решена да смениш пола си трябва да се махнеш от тук иначе хората тук ще те накарат да се чувстваш по-зле от колкото се чувстваш сега.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей авторе аз те разбирам отлично защото и аз изпитвам същото, ти си транссексуален като мен аз бих те изслушал много искам да си пишем.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4a9e1b8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 2.
Не съм и гей :)
Харесвам жени но в ролята на мъж.
Никога не бих била в това състояние с жена, но и със мъж не искам да съм, това ще е като изнасилване за мен. Не си на моето място, за да ме разбереш правилно. Благодаря ти За коментара :)

Трудно е, когато не си като останалите.
Не вярвам, че един психолог може да промени душевността на " разумен " човек. За други е болест, за едни начин на живот...
Боли много повече да таиш в себе си, онова което свъщност си ти.
Ще ви дам пример: ако си мъж или жена, опитвай се да облечеш дрехи на другият пол, да се гружеш за външният си вид като другият пол..
Опитайте се да стоите далеч от всичко, което обичате, само защото сте в друго тяло..
Трудно се реших да пиша в тоЗи сайт дори, а кмо ли да споделя подомно нещо на психолог..

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 963ff897da
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Операция смяна на пола сериозно ли ? О.о ама за първи път я чувам. То остава и да има такава. Ама в днешно време всичко е възможно какви ли глупости не измислиха "учените" или там каквито са.
Значи .... не е важно какъв си материално, а духовно. Знаеш ли защо ? защото материята един ден се заличава и изчезва, забравя се завинаги, а духа остава да живее за цял живот, той е безсмъртен.
За това, най-добре ще е за теб, ако не правиш такова нещо като да си смениш пола, противно е, а и не е гаранция, че ще проработи. Не съм виждала някой, който до сега да си е сменил пола. В смисъл от жена в мъж.
Хайде от мъж в жена май се сещам как става (режат ти го) и е ужас, ама от жена в мъж не си го обяснявам как ще стане присаждат ли ти или какво ?
Знай, че винаги ще има нещо, което ще ти липсва в смисъл няма да си напълно момче.
Например, ако е обратното (от момче в момиче) пак нямаше да стане напълно, защото момиче-момчето нямаше да има цикъл и т.н И как ще си го сложи тоя силикон ми е любопитно това май става само при чалга певиците.
Бъди такава каквато си. Но не се чувствай като в затвор. Между другото това е едно ново доказателство, че духа има много по-голяма власт над тялото, отколкото тялото над духа. Нали така ? Или аз се обърках.
Няколко пъти ти прочетох темата и все не го проумявам това как ще стане. Най-вероятно, ако ти присадят (отново гаднооо) няма да можеш да имаш деца, което е най-голямото нещастие, което може да ти се случи.
А по-нагоре веднага за някакви си удоволствия започнаха да говорят. Бла - бла дрън дрън не ги слушай всеки може да издържи без тях, поради простата причина, че те са просто фантазия. Въобразяват си ги и хоп аз съм най-щастливата /щастливия на земята вижте ме само, защото изпитвам удоволствие от тъпото самозадоволяване като мене втори няма. Ха ха насмях се ..... това е най-малкият проблем тъпото удоволствие.
И в този ред на мисли, не е важно каква си материално, а как се чувстваш. Важното е да ти е добре, щом смяташ, че това ще стане като се превърнеш в момче добре. Ти си решаваш, ама пак ти казвам не си го обяснявам, за мен е невъзможно, пък иначе вече всякакви операции измъдриха.




Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе много искам да си пишем имаш ли поща?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a1a0835ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора и до номер 6:
Аз също съм транссексуален и много съжалявам, че няма начин да се запознаем. От години търся някой като мен, с когото да споделям за това, знаейки, че ще ме разбере, както и аз него.

До Йоана:
Дори не искам да коментирам колко ограничена и неинформирана си по темата, но като видя хора като теб нещо у мен се срухва, защото си припомням, че по-голямата част от населението на скъпата ни държава е на същото ниво на компетентност като теб относно транс проблемите.
Моля разгледай този сайт, вярвам, че ще ти помогне да разбереш по-добре за какво става въпрос и да не се излагаш повече по този начин:
www.bgtransgender.com

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 943b48070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Йоана, не си и направих труда да прочета глупавото ти изказване, което си направила. Щеше да направиш услуга на автора, ако беше запазила некомпетентното си мнение относно тази тема. Точно заради ограничени индивиди като тебе, хората, намиращи се в ситуации като на автора или подобни на неговата, се чувстват ужасно.
И преди тръгнеш да даваш малоумни мнения и съвети, седни и се информирай достатъчно добре, относно темата, която ще коментираш.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e85785b7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   В минал живот си била мъж, това е сигурно. Нещо се е случило с този мъж и сега той напира да излезе, може би вижда нов шанс за нещо. Иди при специалист най-добре! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0ba9d77f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До Йоана ;) значи доколкото знам е възможно. Оформят половите органи в формата на пенис. След това трябва да с е пият хормони.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 963ff897da
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   До №10 не смятам, че знанието ми по темата ми е ограничено. По принцип не съм срещала такъв човек за това не съм запозната с този въпрос. Нямам нищо против това някой да е хермафродит. А и не би трябвало да имам.

Никой не се е родил научен. Аз не съм длъжна да знам неща, от който не се интересувам, а и не ме засягат. Не вярвам и ти да си се родила научена и да знаеш всичко. Не си го обяснявам, защото просто не го и проумявам, ама не се учудвам чак толкова много.

А това за удоволствието запозната съм споко иначе нямаше да пиша. Разбира се, не съм опитвала и не знам всичко само каквото са ми казвали приятелите, роднините и родителите ми. Пък и пак казвам нещо, което не ме вълнува не съм длъжна да се образовам за него.

Аз и го казах, не мога да си обясня това как би трябвало да стане, но щом е решила добре тя си избира каква да бъде. Не казвам, че ще е хермафродит (това е съвсем друго), ама просто ще трябва да свикне със съвсем нова структура. Та тя ще пикае различно. И от тази гледна точка и го казвам.

Не мисля, че ще и е проблем, бих я подкрепила каквото и да реши, ама трябва да е готова със промяната.

Послепис: Няма да ти чета тъпия сайт. Довиждане!!!



Йоана ?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 943b48070f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От номер 11: Моля да поправите коментара ми, пропуснала съм една дума и изречението ми губи смисъл. Исках да напиша "Йоана, не си и направих труда да прочета докрай глупавото ти изказване, което си направила. "

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 38715af3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Искам да кажа относно Йоана-да, доста ограничено мислене и изобщо не е запозната с "новите" медицински методи, които отдавна вече не са нови.

Към авторката:
Препоръчвам ти да гледаш един филм National Geographic - Taboo: Changing gender / Табу: Промяна на пола твоят случай е едно към едно с единия от хората, чиито истории се разказват-говоря за Балиян Бушбаум, германец е и си е сменил пола, защото точно като теб се е чувствал мъж, а е бил от женски пол.
Искам да ти кажа, че не е толкова страшно да споделиш с някого, само трябва да е правилният човек-да си сигурна, че няма да те издаде и че ти е верен приятел, има такива хора, дори и в нашата държава, които мислят свободно и не са ограничени- аз съм една от тях. Аз не съм транссексуална и ти го казвам не като да защитавам още един човек като мен, казвам ти го като българка, коята не е ограничена като останалите българи, аз съм широко скроена в мисленето си и наистина не разбирам, защо някои са против гейовете, лесбийките, бисексуалните или транссексуалните.
Надявам се този коментар да е от полза, гледай филма-хубав е и обърни внимание най-вече на последната история, ако имаш някакви въпроси или забележки към мен-на разположение съм. С удоволствие ще следя темата и успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 93e18fade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Гледай филма който ти препоръчах: "The L Word", който си е напълно образователен за женската сексуалност. Има един персонаж- трансексуалният Макс, който се появява в 3- ти сезон. Този филм ще те убеди колко е хубаво да бъдеш жена. Тука сме доста ограничени по отношение и на психоаналитиците. На запад не смятат за срамно да ги посещават. До някъде и на това дължат успехите си като държава. Отделните личности са част от цялото общество. Препоръчвам филма на всички, определено аз самата си разширих мирогледа по много въпроси и със сигурност ме изгради като феминистка.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До автора и до номер 10 аз съм номер 6, много добре ви разбирам има начин да се запознаем в нета има група за транс хора като нас, група която сме транс хора само и ще можете да си кажете болката. Много моля модератор да си остава пощата да се свържа с другите транс хора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4637e10078
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Йоана! Отдавна не си писала.... Как е Иисус, прати му поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a1a0835ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   От 10.
Малко обърках номерата, 20/6 имах предвид. Ако може да редактирате.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a1a0835ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   10

Да, можеше да ми публикувате първия коментар, преди този, на който правя редакция?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: be1a1b72e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   От 11 към модераторите:
Мислех си, че искате да бъдете полезни на другите. Нужно ли е да триете половината коментари, да игнорирате повечето молби и да не публикувате, както номера 6/20 и 10 молят, една поща, за да може тези хора да се намерят и съответно споделят един и същ проблем, което ще ги накара да се почувстват наистина по-добре? Поставете се на тяхно място.

И моля коментарът ми да не бъде изтрит, понеже това наистина ще бъде грубо от ваша страна!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторе къде си?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a1a0835ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 10.

Правя повторен опит да добавя коментара си, като изключвам напълно разговора с Йоана, явно от модерацията сте го приели за хейтване, а той изобщо не ми е на преден план в случая.

Ако решите и този коментар да изтриете, моля поне оставете някакво обяснение, аз и другите двама човека в темата, които се опитват да намерят някакъв начин да се свържат и влагат голяма надежда, и изпитват силна нужда от това, ще бъдем много благодарни ако по някакъв отговорите на молбата ни.

18, евала за коментара. Радвам се, че има хора като теб, направо ми връщате вярата в човечеството. :) И аз препоръчвам на авторката да гледа филма.

20/6, а как се казва тази група? Ще се опитам да я потърся. Попитах модераторите дали ще може да си оставим пощите, но директно ми изтриха коментара, така че отговора си е очеваден.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Стига сте обвинявали автора не е виновен че е транс, аз също съм транссексуален но имах смелост да се разкрия и да съм себе си, а колкото до родителите не го приемат но не ми пука.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Номер 10 и авторе може да се опитаме да се свържем в други сайтове за споделяне като изповед и съновник.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7a1a0835ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   31, предполагам, че си и номер 6/20.
Моля, пусни тема в изповед. Ще те намеря там.

10

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   За съжаление групата се намира фейсбука и е скрита, не може да се намира трябва да ви добавя аз за съжаление пак са ми изтрили коментара.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4cbd649638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ок ще пусна тема в изповед

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4a9e1b8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Здравейте, Хора
първо ви благодаря за коментарите макар и някои да не са толкова положителни.
За сълаление няма начин да си разменим координатите тъй като е описано да не се дават лични данни.
ще се опитам да се свържа на всяка цена с вас!

колкото до сериала, гледала съм го!
и коментара относно колко е хубаво да си жена....
Да, прекрасно е да си ЖЕНА,
но не само тялом!
обесних проблема какъв е, има ли нужда да се обеснявам отново за ненормалният си дух...

Въпросният Билиян Бушбаум....
именно тази личност ме мотивира, доказа че невъзможното е възможно!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ И ПОДКРЕПАТА!
ТОВА МИ ВРЪЩА ВЯРАТА ВЪВ ХОРАТА.. или на поне част от вас..

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cc0e5eda8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Номер 10 тука ли си? Намери ме в изповед аз съм номер 20.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4d9c81cd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Офф Йоанче, пак ли се завърна да ни доказваш, че може и по-ограничена да си? Вече за 3ти път ти чета коментарите и все са задръстени. Не виждаш ли, че не помагаш, само дразниш?
До Авторката: Обмисли добре лошите страни и реши, но нека каквото става да е защото така си решила ти, а не да ти мине живота в чудене.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 47cc6c3b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

45.   Това, струва ми се, е лишено от всякакъв смисъл.
Ще хвърлиш пари, за да се превърнеш не в мъж, а в нещо.
Ти трябва да споделиш със специалист. И още нещо -Такива хора съжаляват, защото знаят, че нещо им липсва. Няма нищо по хубаво да си нормален. Дори съм чувал за такъв случай с момче, което се възприема за жена, но впоследствие разбира, че не е толкова лошо да си мъж, накрая отива да рита с момчетата. След някоя година ще си имаш семейство, замисли се малко. Цял живот ли искаш да пиеш хапчета? Уважи родителите си - хранили са те, гледали.. Те приемат ли го? Съмнявам се. Майка ти е родила момиче, уважи усилията в родилното. Търси специалист, който се занимава с психологически проблеми.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: de52fbd3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   Номер 45, По-малко от 5% съжаляват след терапията и операцята. А и в случая момчето явно не е било транссексуално. Транссексуалността не е проблем с психиката, а с физиката. Кое е по-важно, дали родителите го приемат, или дали въпросният човек ще прекара целия си живот в непоносими страдания само за да приеме одобрението на семейството си?
Предполагам, че за хомосексуалните вадиш същата логика. Уважи родителите си, прави се цял живот, че харесваш противоположния пол, за да бъдат те щастливи, пък на кой му пука на теб какво ти е?
ТРАНССЕКСУАЛНОСТТА И СЕКСУАЛНАТА ОРИЕНТАЦИЯ НЕ СА ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ, КОИТО СЕ 'ЛЕКУВАТ' С ПОМОЩТА НА ПСИХОЛОГ И ПСИХИАТЪР - опитвали са хората, не става.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 082109aaef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Подкрепям 45, дамо се вслуша в последните думи. Само специалист ще помогне.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4a9e1b8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Защо изобщо коментират като не разбират..
Особено номер 45
Тези хора не са луди че да идат на психолог нито душевно болни, нито депресирани, до изестна степен живеятт с болката, че са различн, но се съмнявам че ще има ефект.
Родителите.. Родителите са до време, животът е кратък.!!!! Ако родителите обичат своето дете ще уважат решението му!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ce06cda551
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Мила госпожице, веднъж осакатиш ли се с такава операция, цял живот ще си инвалид, защото точно в това ще се превърнеш! Нищо няма да ти работи като хората, Няма такъв хирург, който да ти смени пола!
Почни терапия при някой кадърен психо- терапевт, ще видиш, че само след няколко посещения ще се чувстваш по щастлива, отколкото няколко си била! Опитай това, всичко останало са глупости!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 38715af3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Здравейте, аз съм номер 18
Е, какво стана авторе, какво реши, ще споделиш ли с родителите си, ще се подложиш ли на решителните процедури, ако вече си споделил-кажи как е минало. Темата започна да замира... не е вече толкова активна, а това е хубава тема, нека да я продължим.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1d017dfcd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Най разумните съвети са от 45 и 50, разсъждавай по тях.
Трябва да се мисли!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 13 дни
hash: e4c70a12e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Прави каквото искаш и да не ти пука какво казват другите. И аз съм транс мъж, нямам търпение да си направя операция. Нека хората да те съдят. Нравите и стандартите се променят. В Древна Гърция е било прието да си гей, сега пък не е. Много култури, например древните индианци, са приемали жени да се обличат и държат като мъже и обратното (two spirit). Да приемаш мнението на другите като закон и абсолютна истина е идиотско. Коментиращите нямат представа кое е "грешно" и "ненормално", че да те пращат на психиатър и да те изкарват луд. Преди 100 години жена, която дръзнела да носи панталони, също са я мислили за луда и даже са ги пращали в затвор за това. Има ли логика, след като днес всички жени носят панталони? 90% от хората са овце на които им е казано, че не трябва да се отклоняват от арбитрарния обществен ред. Защо да се съобразяваш с тях?

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a0e0deb0be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Ти трябва да си промениш съзнанието, а не пола, защото в действителност ти си жена(анатомично) и колкото и да не ти се иска, не можеш да си смениш пола, а ако си направиш "операцията", след време е много вероятно да се самоубиеш. Това не е нормално! Няма нищо срамно да поискаш професионална помощ, но трябва да си промениш съзнанието! Защото не е нормално да се чувстваш от другия пол! Полът е едно от малкото неща, които се определят от телесното, а не душевното състояние. Съжалявам, че ти го казвам, но е за твое добро. А това, което искаш да направиш, е кощунство и гавра с тялото! Моля те, вземи правилното решение и НЕ си сменяй пола! Ти никога няма да бъдеш мъж! Гордей се, че си жена! Например и аз искам да съм бог, но това няма как да стане! Същото е и при теб! Потърси помощ от специалист(не казвам, че си луда и моля те, не се обиждай)! Казвам ти го, защото искам да ти помогна и знам, че това е решението! Друг път няма! Послушай ме и ще бъдеш истински щастлива!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9cdf3dba3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

60.   59, много са ми.. странни такива като теб, които тръгват да се занимават с теми отпреди супер много време.. ей тази гледам, че е на близо 4 години.
Човек ще си помисли, че прекалено много мислиш за неща, които реално не касаят ежедневието ти. А от това се прави извод, че си някой от онези хора със свободно време в излишък..
Мислил ли си да почнеш някаква работа?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9cdf3dba3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Иначе по темата- аз съм жена и ми е супер готино да съм жена. Дори смятам, че женския пол е по - висш!
Но всеки е свободен да прави каквото си иска със себе си, да (се опитва да) бъде какъвто си иска и такива като теб 59 само доказват, че живеят супер непълноценен за себе си живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker