Как се отглежда Котка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как се отглежда Котка?
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2438 пъти
Видях една подобна тема относно куче и реших да пусна моята =)

Зя Коледа мама и тате ми обещаха да си вземем коте. Никога не съм отглеждала котка. Можете ли да ми кажете подробно как се отглежда коте? Чувала съм, че трябва да се тренира да използва котешка тоалетна и че трябва да се чисти всеки ден. Ами обезпаразитяване, ваксини, храна, играчки?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 39b8e148ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам две котки. Много е лесно отглеждането им. Просто трябва да им купиш котешка тоалетна и корито, където да си свършват работата и лопатка, с която да им чистиш. Трябва да купуваш на котката котешки консерви и гранули(има ги в големите магазини като пацони, лидъл и др. ). Вземи си улична превъзходна - те са гальовни и са сладки. Това е всичко, което трябва да правиш. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b34d63dff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   котките докато са малки са хубави но като порастнат и според пола си стават съвсем различни и гадни имам коте което яде сега само котешка храна и нищо друго а мишките трябва аз да ги ловя

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: b85ebd1200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   здравей! Темата е малко стара, но ще пусна този коментар ако някой като теб се чуди: ) Аз съм момиче на 16 от София: ) и имам женско коте от както бях на 4. Като за начало трябва да го заведеш на ветеринар, за да му сложат всички ваксини. После молиш мама или тате да дойдат с теб до някой зоомагазин и от там вземате котешка тоалетна (има най- различни- ароматизирани, с капак, без капак) като аз ти препоръчвам затворена с въглен, за да поема миризмата по-добре и да се чувства котето по-уединено. Не взимай пясък, а камъни и то силиконови, защото не мирише с тях. Вземи и лопатка, с която да отстраняваш ненужното. Почиствай всеки ден, а 1 в седмицата сменай всичките камъни. Купи 3 купички- 2 за вода и 1 за храна. Купичката с водата сменяй всеки ден и ако мож. да е бутилирана като редуваш минерална с изворна- поне аз така правя. Втората купичка сложи в кухнята, примерно, защото ако изпие от едната да има втора. Препоръчвам ти по-дълбоки. Купи също така и шампоан, но не я къпи много често, защото така се отнемат ензими от козината й, които са й нужни. Вземи й играчки за да има с какво да се занимава, когато вас ви няма. Ние сме й купили от онези постройки, та можеш и ти ако искаш. Легълце е добре да има и да я научите там да си спи, но гледай да е по-голямо, за да има място като порастне. Мляко НЕ и давай, защото от него ще я боли коремчето и ще има проблеми с червата. Ако искаш й вземи специална котешка трева- тя помага за по-лесно повръщане на космите. Помислете и дали ще има място за игра- ако сте в къща или мезонет като нас ще има място за игра, но ако не я занимавай по-често. Препоръчвам ти храна Carny- много е добра и е с високо качество, но е по- скъпа от останалите. Ние й взимаме и витамини, които помагат на козината, зъбите и ноктите, (има ги в зоомагазините на бройка. По 5 ст. е един. ) От време на време можеш да и взимаш и пастетчета, но котешки. Ако ще и давате и човешка храна нека е чисто место без сол и подправки като пилешко или сьомга. Захар в никакъв случай, защото котките нямат хормона, който разгражда захарта. Сол пак НЕ, защото може да ослепее. Това е като цяло не е нищо сложно, но най- важното е да даваш любов и грижи на животинката, другото е лесно. Успех. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker