Изтриха ми се всички приятели , постове и снимки от Фейсбук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Изтриха ми се всички приятели , постове и снимки от Фейсбук
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 3144 пъти
Здравейте. Не знам какво стана с Фейсбука ми, влизам си от телефона и компа, където са ми запазени паролите и не съм ги сменяла, а онзи ден ми дава, че ми е грешна. Добре, пратих си е-майл и я смених, после гледам - дава ми, че и тази на мейла, която пиша е грешна, а не беше. Поправих и това, като си пратих на алтернативния. Дотук добре, всичко се оправи. После на другия ден искам да си влезна пак от телефона, дава ми че паролата на фейса и на е-майла е грешна. Компа ми беше развален и се мъчех да си оправя всичко от телефона, ужас просто. Не знам после какво стана, профила ми изчезна. Пише името ми и няма нищичко, нито снимка, нито нищо, и всичко някакво объркано. Търсих си го в приятелите на приятели - изобщо не излиза, че съществува такъв профил. После на другия ден с приятеля ми успяхме да оправим паролите и всичко и си влезнах в профила и какво да видя - нямам никакви приятели, снимки, постове и инфото в профила - всичко това се е изтрило :( Иначе харесаните странички си седят, но всичко друго се е затрило :( Сега започнах да добавям на ново приятели, но много много много ви моля ако има как да си възстановя старите, както и снимките и постовете, които са изчезнали - кажете ми как!!! :) Много ви моляяя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 86c8345b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, близко е до ума, че са ти хакнали профила, някой ти е влзнал в акаунта и е разбъркал/изтрил всичко. толкова ли е сложно да го озъзнаеш??? Няма как това, че ти е бил развален компа, да рефлектира върху интернет, че да изчезне онлайн информация, нали се сещаш?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 56d32b7e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката - Не съм казала, че е станало, защото ми беше развален компа. Не знам на кой ще му хрумне да хакне точно моя акаунт - как се хаква? Също така станалото станало.. Кажете ми моля как да си ги възстановя :-)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: af98a15d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Да не си разбила някое хакерско сърце?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 31de425ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Фейсбук пази данните ти дори след като си изтриеш профила. Тоест тази информация си седи някъде, но не знам как може да я възстановят. Изпрати им репорт, обясни проблема и попитай какво може да се направи в случая. Мислех, че могат да дават само съвети, но когато излязоха новите емотикони (стикери) всички ги имаха, само моят профил не. След 3 месеца чакане им писах и на другия ден ми ги бяха сложили и в моя чат. Та- не пречи да опиташ.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: adfef60715
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Някой ти е направил огромна услуга. Фейсбук е най-опасната отрова, която е създавана някога! Трови душевния ти мир от ежедневните интриги на останалите, раздава личните ти данни на всеки търгаш с претенции и казва на всеки желаещ престъпник какво правиш и кога го правиш. По-добре се откажи от акаунта си там вместо да го възстановяваш. Така и така са ти дали начален тласък! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 37b712cf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката : Еми аз сега си смених мейла на профила и паролите и временно го закрих, само че искам го единствено, за да общувам с хората, които ме интересуват и да знам какво става с тях, защото не са ми всички в града и т. н... Иначе си знам, че е пълен и с глупости, но това няма значение..
Къде трябва да влезна и да цъкна, за да им пиша за проблема си? Кажете стъпка по стъпка :)
Надявам се да може да се възстановят всичките ми неща, които се изтриха.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 12dd149fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Можеш да провериш откъде са ти влизали в профила като дадеш на - настройки на профила-сигурност-най-долу пише текущи сесии. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4df10d2091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-горната лента, като цъкнеш на това, оприличавам го на болтче- излиза рекламиране; настройки на профила, настройки на сигурността, Изход, И най-отдолу Докладване на проблем. После става на английски- Report a problem- и там пишеш за проблема, вероятно на английски ще трябва да е.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 37b712cf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката : Написах репорт, иначе дори и да видя откъде са ми влизали в профила, сега мисля, че направих нужните неща за защита.. По-важно ми е как да си възстановя изчезналите постове, приятели и снимки.. Ако знаете как, много ще се радвам да разбера и аз :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: de4e733e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте искам да ви попитам дали успяхте да си възстановите фейсбукът снимки, приятели. Тази вечер изведнъж ми изчезна всичко

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1255dc0c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не си се сблъсквала с функцията на Уиндоус, която събира в списък иконите на декстопът ти, които икони не си ползвала от много време и те приканва с въпрос с да ги изтриеш от там? Същото е и с Фейсбук със списъкът ти "приятели" с които не си си писала от как си ги добавила в списъкът, защото реално те не са ти никакви приятели, даже може и да не ги познаваш някои, а просто си ги складирала там за хубост и да се правиш на вървежна пред тия, които те познават. Разликата между Фейсбук и Уиндоус е само, че Фейсбук изобщо не пита хора, които пишат "влизнал" вместо влязъл, а директно действа подобаващо с такива.



Чорбаджията на курникът

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker