Най-блиските роднини на мъжа ми ме мразят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-блиските роднини на мъжа ми ме мразят
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2636 пъти
Трудно е да се опише какви хора са свекъра свекървата ми и брата на мъжа ми! Всичко започна 2000 година подписах брак с мъжа си, но по -късно разбрах, че съм си купила билет за АДА. Бях бременна роди ни се прекрасна дъщеря, но свекъра и свекървата не ме уважаваха опакови хора, държах се добре с тях, а добро НЕ ВИДЯХ затова решихме с мъжа ми да кръстим детето на майка ми.! На 2 рия ден свекървата ми дойде в родилното и ми връчи бележка с имена да съм си изберяла име -Направо побеснях и се скарахме скъсах листа на малки парченца и го хвърлих в краката и, една от акушерките я изгони. Не съжалявам за името изобщо, но не знаех, че това мое решение ще преобърне живота ми! Започнала да злослови за мен на мъжа ми, че детето не било от него и за това го кръщавам на майка си, само тук да кажа аз КУРВА НЕ СЪМ БИЛА НИКОГА! След като чул всичко това моя мъж , който обичах страшно много и пак го обичам, не дойде на изписването на първото и единствено дете майка му не му дала! После почна истинския ми тормоз свекървата ВЕЩИЦА искаше да се направи тест с цел да се установи кой е бащата искаше да се сменяло името и хиляди други гадости от там дойдоха всичките ми проблеми мъжа ми си намери една ГРОЗИЛНИЦА за любовница и то когато дъщеря ни беше на около 7 месеца! Започнаха побойщата ( в момента плача и пиша ) Търпях търпях и се разделихме, но по късно отново се събрахме и вече 8 години се опитва да ме направи щастлива, посягъл ми е отново заради жена и все е за последно! На 30 години съм , а съм опитвала да сложа край на скапания си живот 5 пъти поне! Какво ми е на мен? Защо не ме обича, а на думи уж ме обича и той! НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕЧЕ ПО ДОБРЕ ДА СЕ САМОУБИЯ ЗА ДА МУ ДОКАЖА КАКВО ВСЪЩНОСТ ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ! Държанието му в повечето случай е прекрасно но в сърцето ми има буца като камък спомените се забождат като с нож в сърцето ми аз дори и 4 години не работя по негово желание НО НЕ НЕ СЪМ ЩАСТЛИВА!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 78fa4c3362
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Привет.

Добре ще е да се разделиш с него. Развод сега, докато си млада и красива. Ще съжаляваш, ако не го направиш. Това е най-доброто решение. :) С малко късмет и ще намериш истинската си любов, но за да стане това трябва да оставиш този загубеняк, с който си в момента.

Самоубийството е най-тъпото решение. Помни, че винаги имаш избор. Няма съдба. Ти можеш да промениш всичко. Направи така, че ти да си щастлива. Радвай се на детенцето си. Обгърни го с любов и щастие. Бъди му най-добрата приятелка и майка. :)

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b0da2d1dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как така ще се самоубиваш, много безразсъдно, за детето детето мислиш ли и как мъжа ти да не се държи после така с теб! Една жена трябва да е силна и да знае как да се държи, така се държи той защото ти му позволяваш!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7243ab4e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напусни го. Ако те обичаше и уважаваше нямаше да слуша майка си, нямаше да ти изневерява и нямаше да си помисли да те удари. Пък и детето ти не заслужава да живее в такава среда - непрекъснати кавги, побоища и неразбирателтво. А с тия глупости със самоубийството на кой мислиш, че ще помогнеш? ! Ще оставиш детето си сираче, ще зарадваш свекървището, а малодушният ти "мъж" изобщо няма да може да осмисли какво е станало. Много "зряло", "разумно" и "смело" решение ще бъде "да сложиш край на скапания си живот". Вземи се в ръце и се дръж като ЖЕНА и като ГОЛЯМ ЧОВЕК. Отговорна си за още един живот освен за своя.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f6527d1000
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   № 4, Вие да не сте свекървата, за която пише авторката?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fec1f1f0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти луда ли си? Как ще се самоубиваш? Помисли за детето си малко!

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e92f166ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом заплашваш нас непознатите със самоубииство значи нямаш точно такова намерение, а просто питаш нас къде си сгрешила. Какво ми е на мен? Защо не ме обича, а на думи уж ме обича и той!
Всъщност мъжа ти наистина те обича, но ти още от началото постъпваш така, че да обиждаш родинните му, после се караш на него, вдигаш му скандали за грешките на роднините му и той търси спокойствие при грозилница.
"посягъл ми е заради жена " това не е когато си защитавала жената нали.
Първо от началото си раздавала името на детето според заслугите на бабите. Най-заслужилата ще получи наградата детето да носи името й, така ли, добре ли разбрах.
Искаш вместо ти да спечелиш уважението, то да ти се полага по право, къде го дават това.
После си се ядосала за теста вместо да кажеш-чакай да облека детето, и тръгваме звънни на сина си да идва за теста. Тя да дава обяснения на сина си, пред теб, защо се съмнява в бащинството му и какви права има тя на това.
След това най голямата ти грешка е че си се карала на мъжа си за поведението на майка му, той не може да я смени тя е такава. Затова той е потърсил утеха в чужди поли, така и така като се прибере ще му се караш поне той да е виновен.

Детето ти е вече на 13г вместо да стойш до него и да помагаш да вземе решение къде да учи, как да се справи с началото на тийнеджърските тръпки, ти самата се държиш като тийн.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker