Не се научих и до сега!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не се научих и до сега!!!
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1695 пъти
Здравейте, търся съвет по проблем, който ме измъчва години наред. На 17 години съм и винаги, когато стане проблем и някой тръгне да се заяжда с мен за каквото и да е млъквам и се оставям да ме тъпче. Много е гадно, защото нямам смелост дори и дума да му кажа. Просто се вцепенявам и все едно си глътвам граматиката. Иначе пред приятелите съм весела, забавна и т. н., но когато някой ми се репчи, не мога да му отвърна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8ed6100f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами научи се да им отвръщаш. И аз бях така. Оставях ги да ме правят на маймуна. И, колкото и клиширано да звъчи, една сутрин се събудих и толкова ми беше писнало, че реших повече да не позволявам да ми се качват на главата. И не го позволявам на никой (включително и на родителите ми). Не говорим за неуважение, или неподчинение, или крясъци и обиди. Просто когато нщо не ми харесва го казвам и си отстоявам позицията. Ще успееш. Просто трябва да преодолееш глупавите предразсъдъци. Хората не могат да ти направят нищо. Само говорят. Най-много да отнесеш някой шамар от девойка, която смята че светът се върти около нея. Но пък ще се научиш да отстояваш себе си. :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d51971836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А и да му отвърнеш какво ще спечелиш? При мен пък е обратното - не мога да не отвръщам и само се изнервям, а реално нищо не постигам. Искаше ми се да съм като теб. Да можеш да си ги оставям да си дрънкат и да ми е през едно специално място.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dd102c9b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Същата работа! За да отвърна наистина трябва да съм абсолютно бясна! А, това за щастие ми се случва рядко, но иначе си премълчавам, което хич не е добре, защото гнева и обидите се трупат, трупат и в един момент започват да ми се отразяват зле, станах подтисната, затворена, дори физически започна да ми се отразява стреса, косата ми пада... така, че по-добре да си изкрещиш всичко, а не да трупаш обидата и гнева в себе си. За това май и двете трябва да се научим да си отстояваме правата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9f3c1d67c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз никога не съм се оставяла някой да ме обижда или унижава просто съм си такава по характер малко заядлива :) Никога няма и да се оставя! Може би те е страх да не те ударят..

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0cccd2de04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм така пред всеки друг, но не и родителите ми.. Бях де, не ми се е случвало скоро някой да ми каже нещо да ме обиди или унижи, но ако се случи сигурно пак ще съм така.. Може би защото на никой нищо не казвах сега ме смятат за затворена, скромна или т. н... Как да накарам хората да не ме мислят за такава, а да искат да общуват с мен и т. н. , да видят че съм умна, забавна и т. н... Съжалявам за правописа и пунктуацията сега изобщо не се старая да пиша правилно спи ми се Д:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker