Защо вече празниците не ме радват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо вече празниците не ме радват?
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 4458 пъти
Задавам си въпроса и отговор нямам! Знам всичко което ще се случи, знам че ще получа подаръците, които искам и въпреки всичко нищо в мен не трепва. Няма го въодушевлението, суматохата от пазаруването и приготовленията, празно мие.... Дни като всички други....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: abd54cdb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   И аз съм така.Като бях малък имах настроение,но вече не е така.Абсолютно същата работа като теб и аз съм се чудил на какво се дължи.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9695185eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Дължи се на психологическото и душевно състояние. Ако нещо в семейството не е наред или е на лице раздяла с любим човек, нормално е да не ти пука за нищо и особено за тия празници.

В.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2a72f7d97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм на същото дередже.Вече от 5 години, че и повече сигурно.Просто като че ли изчезна коледния дух, но не е само това.Нито на Великден, нито на именния ми ден,нито на рожденния имам някакво по-специално настроение.Дни като дни.Нищо кой знае какво.А точно в момента идва Коледа и се сещам като малък какво беше :) Все едно, че коледното настроение беше във въздуха.Украси, елхи, сняг, специални ТВ програми, а сега - нищо!

И аз мисля, че е от психологическото състояние защото от години имам депресия, десоциализиран съм и имам проблем с нервите.И това на 19 години.Не отиват на добре нещата :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4bff9bc9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти е хрумвало че си пораснал/а.....Нормално е!!!! Споко
:)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d394eb6303
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз се присъединявам. И на мен ми все тая, ден като всички други, Бъдни вечер, Коледа, Нова година... бля бля... То даже вече и рожденният ми ден като дойде пак не ми пука. На какво да се зарадвам? Ще получа подараци, е и какво от това? Ми, че то аз мога да си купя каквото ми трябва, за какво ми е някой да ми купува нещо без аз да съм го харесал. Просто цялата еуфория покрай коледните празници не ми действа ама изобщо. Лампички, елхички, надписчета, дрън, дрън. Както и пожеланията от приятели: Много успехи, много пари, много любов, успехи на работното място, здраве и какво ли още не. Пълни глупости, та чак започвам да се дразня като пиша. Единствената истина от всичките тези неща е много проста и се конкретизира в една единствена думичка: ОСТАРЯВАМЕ!!! Това е

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: efb513a3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   За жалост живота ни смачка!
Това е истината!
Въпреки ... желая на всички:
Весели празници и повече късмет през новата 2010!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: efae16da12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Празниците постепенно се превръщат в едни от най-омразните дни в годината.
Когато бях малка ги търпях, но пак не ги обичах. Не обичах самите празници, а подаръците.
Станах тийнейджърка и започнах да ги мразя- с цялото това внимание към мен... Направо ми втръсна (единствено дете и внуче)

Сега вече съм на 24 и на всеки празник си купувам 1-2 бутилки алкохол (зависи от сезона и от желанието ми), две кутии цигари и се забучвам пред компа от приблизително седем вечерта до към 9-10 сутринта. Това е моят празник, ни искам да се събирам с приятели, ни да ходя при роднини, още по-малко да ходя при нашите. Тъпа работа за тези празници ;)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d91cd03cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Значи аз много съм остаряла :Д Никога не съм се радвала на празници,много са тъпи! Хора,шум,пръскане на пари за глупости и за какво? Какво толкова празнуваме на тея смотани празници? Не че не искам да се празнуват,но....аз не искам да ги празнувам. Все пак ако не са те и българите няма да ни има като умрат традициите... И рожденият ми ден си мразя,искам да кажа че пак шум,почерпки,глупости и какво празнуваш?-че остаряваш!

Същото и с коледа...родил се там някакъв евреин и ще ми е бог. От къде на къде? Че ще му празнувам и възкръсването... това направо ме разсмива. Нова година...същата работа. Година като година...какво очакваш от нея? Нищо няма да се промени,всеки ще върши същите неща,които и до сега. За това мразя празници и след време,когато съм самостоятелна, изобщо няма да им обърна внимание! Единствено 3 март и другите подобни (деня на будителите)...-това са истинските български празници,които почитам наистина много.
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 94ae3936bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Xехех мислех ,че аз съм мръднала .Мразя ги тея празници страшно много,преди мн им се кефех ,но явно нещо е станало в миналото ми и ме е пречупило.
ЕМили- 25г

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 52678c3d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   И на мен не ми е приятно по Коледа.
Все още съм на 15, но обстановката е доста скучна за мен.
Стоим единствено вкъщи, мързи ме да сложа елхата дори...
Нямам много приятели, с които да се забавлявам като луда на купони и т.н.
Напълно непозната ми е обстановката от щатските коледни филмчета, на които така сме се смяли всички.
Явно когато имам деца, тогава ще усетя отново радостта.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9b37bf0b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами преситихме се, обърнахме празниците на най-посредствено пазаруване, пиене и плюскане. Кой се сеща, че Коледата е Рождество Христово, че Великден е Възкресение Христово и тези дни имат съвсем друг смисъл? Така и с рождените и именните дни - неизменните стандартни подаръци и пожелания и пак пиене и плюскане - всичко стана еднотипно. Затова най-добре е да изключи телефонът и да се пътува - далеч от близки и познати, в нова среда или на уединено място - за да бъде почивката истинска.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 55e61ac099
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахахха, като видях колко много хора са като автор/ката и мен, и ми олекна :) Като дете много обичах празниците, но от няколко години насам, всяка година става все по-зле. Донякъде се радвам на коледния дух и на това, че много от познатите си идват от чужбина и ако не през другите дни от годината, тогава винаги се срещаме и си говорим.

Иначе обаче всеки има претенции, родителите с тяхното мрънкане колко време прекарваш с тях, как не ги уважаваш, после 10000000000 левове за подаръци, плановете за НГ, в които естествено всеки пак има някакви претенции, като почнем от това, къде да сме, като се мине през тва, какво да се пазарува, и стигне чак до скандали и обръщане на гърбове :)

Всяка година, мили мои! Много хейтърско за младо момиче като мен, но в крайна сметка, останалите дни в годината могат да бъдат много по-добре оползотворени да видиш хората, които искаш и да си прекарате добре ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 60fef3ddb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Мразя Коледа и Нова година.Когато във новогодишната си наздравица,сестра ми пожела на всички обичайните пожелания и добави да спечелят малко пари,за да може да ми върнат сумата която ми дължат.Аз си помислих че това ще стане друг път,ако си жива.Тази година 2014 , сестра ми почина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker