Коледa - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Коледa
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2437 пъти
Здрaвейте!
Нaближaвaт Коледните прaзници,и в този ред нa мисли ,искaм дa Ви попитaм : кaкъв подaрък искaте зa Коледa? Кaкво искaте дa Ви се случи? Къде ще прекaрaте прaзниците и с кого?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 1b75feada3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очаквам Коледа и Нова година с нетърпение. :3 Коледа и Бъдни вечер ще прекарам със семейството си, а на Нова година ще се събираме с приятели. Иначе не съм си правила списък с подаръци... каквото донесе Дядо Коледа! хохохо

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 5aa88fb7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Коледа е любимият ми празник. Обожавам снега, еуфорията, цялата магия. Нямам даже вече търпение да дойде. Честно казано направо се вкарвам като във филм. Елха, подаръци, сладки, украса, уюта вкъщи. Пожелавам си най-вече семейството ми да е живо и здраво. А за себе си да намеря най-накрая човек до себе си с когото за споделя тези мигове. А на вас героите на Spodeli.net много здраве и само поводи за усмивки.
Весели празници!
Хо-хо-хо :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 137cf55d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам, роднините ми да са живи и здрави и да можем да си посрещаме нуждите, като нормални хора, а не все притеснения( кредити, сметки) и да живее кат сомнамбули в лишения от заплата, до заплата!
А иначее си пожелавам от Дядо Коледа, да мога да събера 400 лв, за да си завърша образованието, а другото го оставям в мои ръце!
От любимия човек, една топла прегръдка ми стига!
Иначе и материални неща, мога да си поискам, не че са много скъпи, но и за тях все не остават пари :S

Ж 23

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6df5707431
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз искам кантар.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e6ffaaf766
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз много обичам Коледа и Нова година. Първо ще си взема бележка седмица преди ваканцията, за да ми е по-дълга почивката. Второ не искам никакъв подарък, освен този да празнувам със семейството си и с кръстниците ни. Искам да празнуваме в нас, какво винаги. Винаги на тези празници съм щастлив и усмихнат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 74597fba0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма нищо по-хубаво от това на най-хубавите празници човек да е с най-близките си хора. Това е най-ценният подарък от Съдбата! Да си здрав, да са живи и здрави близките ти, да има празници, да е топло, светло и уютно - това е най-голямото щастие в живота! Ако е рекъл Бог, мисля така да ги прекарам! Само една забележка - наложилото се име на празника Коледа, няма нищо общо с истинското, със същността му, а тя е: Рождество Христово.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9bbbecb93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз ще прекарям празниците у дома с семейството си. Амии мисля че ще получа един календар на Аз и проклетникът. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВЧКИ!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 44d9851415
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще си помислиш, че се шегувам... но наистина искам дебели чорапи и 1 шоколад :D . Не за друго, а защото е някакъв абсолютно простичък, полезен и дебилен подарък.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b55d7abff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха, истината е че тайничко си мечтая да получа най-после годежен пръстен ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7816dd73ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, и аз, и аз! :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 207273a556
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз искам китара :) Но най-ценният подарък е да сме здрави с любимите хора
П. С И аз искам дебели чорапи, топли и белички номер 9 :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: dd7deeaf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Здравей,
Естествено, за мен Коледа е много хубав християнски празник. Поне нашето семейство празнуваме и рождество Христово тогава, защото сме вярващи.
Този празник ми е любим, заради смисъла му - Да дадеш, а не да получиш!!!

Иначе колкото до въпросите ти...


1. Няма значение за подаръка. Аз се вълнувам за друго. Нашите ни подаряват все различни неща - златни гривни, пръстени и така. Не знам какво да очаквам от майка ми и баща ми най-вече. Той е дразнител по отношение на подаръците, защото колкото и да ги търсим с брат ми все не ги намираме. За толкова години така и не разбрахме къде ги крият с мама все пак, ама нека то така е по-интересно. Якото е, че с брат ми си разменяме взаимно подаръци и ми е любопитно още от сега какво е измъдрил тази година.

2. Предполагам нищо кой знае какво не искам да ми се случва. Искам да направя нещо добро. В смисъл мама и тате отделят пари и купуват подаръци за по-бедните деца от домовете, а аз и брат ми им ги даваме, но този път и аз искам да дам. Всъщност брат ми е навит и ние да събираме, даже вчера той сам ми го предложи това.

3. Така за Коледа ще сме у баба ми и дядо ми в Италия, Рим с братовчедите ми (от на мама страната). Нямам търпение, но повече чакам след това. С братовчед ми ще украсяваме елхата на дядо - тя е като жива, огромна е, но много капе, сигурно е естествена.
А за Нова година ни поканиха в Русия. Там имам една братовчедка, която се омъжи за следващият руски генерал и сега ни поканиха там. Имат близначета големи сладури са. Батко Алексей (на братовчедка ми съпруга) каза, че още от сега купува пирадки. Брат ми и той да не остане по-назад се зарежда от сега, голямо гърмене ще пада.
Най-готиното е, че Владимир Путин е обещал на генерала да го посети за Нова година и е казал, че ще се запознае с нас. Той се е запознал още преди с родителите ми, а сега и с мен и с брат ми, за това най-много се вълнувам. Все пак е велик човек поне за мен.!!!

Както и да е пожелавам на всички весели празници!!! Дано желанията ви се сбъднат, но нали знаете внимавайте какво си пожелавате. :Д Желая ви също така едни незабравими спомени със когото ще празнувате и много усмивки задължително.
На екипа на сайта също желая същото, макар да не публикувахте един коментар, но нищо сега съм в настроение. Spodeli. net за мен се развива доста добре като сайт, с малко изключения, но никой не е перфектен. Не знам дали ви се плаща за да сте админи, но няма значение. За сега се справяте добре, продължавайте все така.

А и не забравяйте едно: На Коледа стават чудеса, така че не губете надежда никога за нищо.
Несбъднати мечти няма, има само непосилни желания.

Поздрав: :) :) И не забравяйте да се усмихвате... :) :)



Падналото ангелче :*

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d19f146971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Току що завършил студент съм. Предстои ми първата Коледа, на която ще съм с постоянна работа и ще мога да си позволя да зарадвам близките с подарък, парите за който съм си ги изкарал сам. Ще почивам малко, само по празниците, но някак си чувствам, че така е правилно към настоящия момент. Нова година надявам се да прекарам с различна от досегашната ми компания, за да сменя малко атмосферата, и да е абсолютно различна в положителен аспект, тъй като последната ми беше меко казано... ужасна, поради куп фактори. Пожелавам си да съм здрав и макар и да ми е доста противоречиво желанието, надявам се да видя поне за малко момичето на живота ми, с което бяхме 2 години, което обичам безкрайно много, и което накрая се оказа, че е долно същество, макар че този факт не беше причината да се разделим, и все още ми липсва безкрайно много... но с годините съм се научил да не вярвам в чудесата на Коледа и в Дядо Мраз...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 23a140f860
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Най-голямата радост за мен е да зарадвам другите хора, близките си. Било то с мечтаните от всеки един от тях подаръци, било с нестандартна украса, идея за прекарване, забавление или нещо подобно :)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: f841b4ec33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Искам да се съберем и да си направим елха - голяма, голямаааа елха. Точно, както някога, когато бяхме малки.

На коледа искам да ми се случи празника. тоест да не ми се случват някакви проблеми, да не съм на работа, да мога да си наготвя, да е весело.

Ще я прекарам с годеника си и ще си пожелаем следващата коледа да има едно малко ангелче (собствено производство) до нас. :)

Плам

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 61edd9d86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Падналото аглече, това по Дисни-канала ли го даваха?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker