Една тема и за мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Една тема и за мъжете...
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 9348 пъти
Мярна ми се една темичка тук, където чужденките биват много възхвалявани от българските мъже.

Масово се четат коментари "всичките български са к... " или "в България всички са чалгарки, неестествени и т. н. ". Сега, истината е, че има много такива момичета. Много, но не всички? Какво искате да кажете драги мъже, че сестрите ви и майките ви са като по-горе описаните? Не ви ли е малко поне неудобно? !?
Все едно аз да кажа "ми те всички българи са примати, с анцузи, набиват боб и се кефят на сръбска музика". Няма изключения, всичките са оле мале, достойни наследници на Бай Ганьо.

Неприятно ли е да ви слагат под общ знаменател?
Пътувала съм много, в различни държави. Запознавала съм се с много мъже, но не от тия мургавките, които са виснали на системата (което правят и българите де, позор). За съжаление се убедих, че и те масово са по-стойностни от българите. Оставям физическото превъзходство, но манталитета си е друг.
Интересно ми, защо след като описвате българките като нацапани, неморални и т. н., защо чужденците толкова ги харесват. Не говоря за пиянски изпълнения в петък вечер, а за много българки, които са обвързани или омъжени за местни. Защо броят на мъжете, които са женени за чужденки е в много пъти по-малък? Нали сте мега свестните, нали в нас, жените е проблемът. Мога да подкрепя това с пример. Познавам десетки българки, които са обвързани с чужденци. Аз самата също имам връзка с такъв. За родните мъже статистиката не е толкова розова... познавам само 2, които са омъжени за германки. Защо? Като ви надушат какви балканци сте и бягат с 200. Не ви търпят селското поведение и начин на мислене.

А сега, опровергайте ме.
П. П. Извинявам се за грубият език и споменах, че има българи, които се разграничават. Просто много се дразня, когато обиждате жените и все те са ви виновни за всичко. Веднъж пък си задайте въпроса "А аз прав ли съм? ".

Надявам се редакторите да одобрят темата ми, мерси предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 73

преди: 10 години, 5 месеца
hash: f09b9f37ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Права си, мила, права си! Ама Бай Ганя как да си признае, че и у него може да има вина? Кой ТОЙ? А не, той е съвършен! Това е още една характерна черта за Балканския манталитет. Тука всички се имат за по-по-най, а всички други са "боклуци", "комплексари", "к... ви" и т. н.
Та сега стой и гледай какви коментари ще има. Ще има да те оплюват. Защото едно не може да му се отрече на Бай ти Ганя, самочувствие има все едно в дворец е роден! Жалко само, че е без покритие.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: eb7fbf628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нека голямото плюене започне сега!

Сега ще се почне едно плюене и накрая ще се заключи с няколко думи "абе те всички... са... ". После върви им обясни на някои жени, че има и свестни мъже и то в Бг и че не страната и произхода те прави някакъв - добър или лош.

Ама не случайно са казали, че околните са като огледала - какъвто си ти, като такива виждаш и околните.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f027b53215
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Познавам много чужденки, но 90% от тях за от една и съща държава и мога да кажа че ако се оженя някога ще е за Българка. Просто чувствам чужденките някак далечни от мен. Не слагам етикети на хората според народността им но с такива впечатления съм останал

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 52f5af2eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Като български мъж коментирал и в предната тема за жените съм съгласен с констатацията на авторката. Проблемът е и при двата пола... Според мен се е загубила връзката между хората като общество и е започнала да се основава на повърхностни неща като кой какви дрехи носи, каква кола има, колко пари изкарва и подобни.

Просто всички сме заприличали на животни малко повече, отколкото трябва. Тука сигурно ще се намесят ония дето обясняват "ами то човек е бозайник така че трябва да го прави с когото му падне". Драги етолози, ние сме човеци! Вярно е, че сме бозайници, но също е вярно, че имаме и неокортекс...

Извод: Малко повече мисъл ще ни направи по-щастливи.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e128f2f453
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Защо броят на мъжете, които са женени за чужденки е в много пъти по-малък?"
Ти, българска моме, откъде ги взе тези данни? От немската служба за статистика ли? Ако при хората около теб това преобладава, може би просто такава ти е средата - среда на българки, отишли в чужбина, за да се омъжат по сметка за местен и да си уредят живота, и на българи, които са там с едничката цел да измамят системата. Такива индивиди обаче местните жени ги подушват отдалеч.

Аз съм български мъж, но си признавам, че за визията си права. Ние, българите, а и балканците като цяло, сме си по-грозновати от западноевропейците, но това се отнася и за българките.

Колкото до това защо чужденците, или поне западноевропейците (за тях мога да говоря от опит), толкова харесвали българки, то отговорът е лесен, но няма да ти хареса. Една позната се оплакваше, че, като била на обмен за един семестър в Швейцария, колегите ? от мъжки пол редовно я питали каква ? е тарифата. При това питали съвсем сериозно, не на шега. А тя дори не изглежда и кой знае колко добре, нито се облича предизвикателно.
Българките са толкова "харесвани" от чужденци, защото на Запад имат славата на леки жени, които при това идват от бедни държави и пускат на всеки местен, надявайки се на брак. Не казвам, че това е правилно схващане, но такива са фактите. И тъй като мъжете са мъже навсякъде, те гледат да "минат" колкото се може повече бройки и не подбират много. Затова и като видят някоя българка, много я "харесват" - просто са с идеята, че със сигурност ще им пусне.

Чужденките обаче, като всички жени, подбират повече от мъжете и гледат да си хванат мъж с по-висок статут в обществото (напр. по-богат). Българските мъже са емигранти от бедна държава. Техният статут в обществото на Запад не е особено висок, те там почват от нулата. Ако има някакво кой знае какво неравновесие в броя на българките, омъжени за местен чужденец, и на българските мъже, женени за местна чужденка, то това е причината - пари, а не манталитет или визия.

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 810458278d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Задаваш въпроси чиито отговори не може да не знаеш. Но дали ще си открита и откровена поне пред себе си да си ги признаеш?

Мисля, за всички с поне малко над средното ниво интелигентност, които се броят за свестни ( нормални ) е очевидно, повтарям очевидно, че в това изречение няма никаква тайна. Цитирам изречението: "Познавам десетки българки, които са обвързани с чужденци."

Питаш защо така! Причините са: пари, реализация, кариера, бизнес, благополучие, стабилност. Не са ли тези най-ярките женски желания които жената търси 100 на 100 в мъжа. Да, сега ще кажеш че не е така, защото строго браниш жените, все едно ти представляваш всички тях. Но истината е че ти представляваш само себе си и своите избори. Обаче има нещо наречено статистика на най-честите избори и те са доста видими, достатъчно е да се огледаш какво става извън външната ти врата. А кое бързо се забелязва. Запознаваш се я със съседи, я с продавачката, я с случайната от квартала и какво разбираш? Първо почти всяка жена е обвързана ( жените не обичат да стоят сами и не могат , бързат да се обвържат по възможност трайно с брак и деца ако може по-бързо - така постъпва всяка средностатистическа жена която изпитва затруднения в живота си и липса на средства ) Какво друго се вижда, жените които ще срещнеш най-често са обвързани или харесват някой чужденец. След многократни подобни наблюдения над различни жени и момичета, какво установяваме ( правим вид заключение ) че изглежда чужденците са "апетитна" хапка за много жени ( не казвам всички ) Част от тях просто са привлечени от чужденците, защото са "чужди". Струват им се по-различни, загадъчни, интересни, а и искат да се махнат от България. Демек голяма част от тях си създават мост, чрез чужденеца за да се прехвърлят по-лесно в другата държава. За тях влагат повече усилия, даже са по инициативни, защото знаят че за поста "жена на чужденеца" се борят още много българки и като знаят че е така, не искат да бъдат изместени от конкуренцията.

Защо българите по-малко се обвързват с чужденки. По ред причини. Или чужденките не са ги харесали, защото са имали ниски доходи. А не е тайна че всички гледат парите, не човека ( пиша го в общочовешки смисъл ) Или самите българи не са срещнали подходящата чужденка. Защото да си го кажем правичката, като говорим за българи, имаме в предвид мъже. А на мъжете жените не се нижат да им се свалят, освен ако не са видяли нещо което искат. Примерно на вас жените, вие винаги имате обожатели, защото сте жени и мъжете са привлечени от женската ви красота. По различно е. Дано го разбирате. Същевременно има достатъчно случай когато азиатки са харесвали българи ( примерно японки ) и са ги намирали за много по-разбрани от тамощните им мъже.

Пък и авторке, защо мислиш чужденците си харесват българки? ( Обсъдихме защо българката харесва чужденци, а сега за другата страна ) Защото за един чужденец, българката е по-лесна. ( сега ще има негодуване от твоя страна, а вероятно и на много други жени, но не го казвам за да ви ядосвам, а за да се замислите ) За чужденеца в неговата страна си имат стандарти. Повечето чужденци идват в България защото тук им излиза по-евтино, следователно в тяхната страна им е по-скъпо и техния социален статус не е на високо материално ниво. Там в техните страни ( говорим за развитите страни ) жените им са с много по-голямо самочувствие и искания за мъжете ( какво да има мъжа и тнк, неща които българските жени не гледат, защото какво друго ще иска българската жена, освен да живее по-добре от колкото в България, да се реализира в другата страна, да има лесен достъп до там, пък на какво социално материално ниво ще е там, много не я вълнува, тъй като ще е си каже че каквото и да е, пак ще е по-добре от в България, стига да живее добре, макар това добре за тамощните чужденстранни жени пак да не е високо ниво ) Та идват чужденците за да им е ефтино и междудругото си хващат по някоя българка. Всъщност не си хващат, българката сама им идва на тепсия. Без много да се морят, без много да се харчат, без много усилия да влагат, те знаят какво е положението в България и знаят че заради тази наша мизерия и бедност, българските жени са готови лесно да се дадат и без много питане. Така и на тях им е лесно, много по-лесно от да си хванат тамошна жена, която със сигурност ще има много по-строги и завишени изисквания, които вероятно на тях ще и е трудно да покрият. Точно както на един български мъж му е трудно да покрие изискванията на българската жена.

Моля въздържайте се от обиди. Изразявам мнение, а вие възприемете какво и както искате. Факт е обаче че българския народ се стапя и е тръгнал по-пътя на червената книга ( към изчезващите видове )


- silenter -

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 425bda9566
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Забелязал съм, че днешните жени скачат като ужилени, ако някой не ги похвали и дори си позволи да им посочи недостатъците. Интересно е, че мъжете явно не са толкова обидчиви колкото жените, защото попадам на повече женски отколкото мъжки реакции от този тип. И това при положение че и в двата пола има почти еднакви по големина активни групи (нещо като ядра от мъжемразци или женомразци), които постоянно бълват змии и гущери по адрес на "другия отбор" без да им е нужна конкретна причина. Спонтанно избухващите срещу мъжете жени обаче явно са повече от мъжете със същия проблем, но с нежния пол.

Колкото до въпроса ти в началото на темата - мъжете могат да казват с пълно право, че всички жени в България са такива или онакива и това да не влияе на качествата на майките и сестрите им. Причината е, че нормалните мъже не се заглеждат задълбочено по майките и сестрите си, когато си търсят жена и потенциална сексуална партньорка. Техните наблюдения идват предимно от това търсене, защото не всеки работи като статистик или друга професия, която има интерес към характера и интересите на обществото ни и по-специално на жените у нас. Нормално е да не нпознаваш дотолкова добре дори колежките си, защото за да вършиш работа не ти е нужно да знаеш дали колежката е чалгарка или к*рва. Или ти познаваш мъже, които проучват подробно жените без такива намерения? Може би хомосексуалистите, но те обикновено имат по-важни задачи от това да философстват за жените в България и трудно биха споделили наблюденията си с нас. Подразбира се, че роднините са изключени от сметката и за да имаш мнение за тях, ти е нужен някой, който не им е роднина и ги е оглеждал по-задълбочено. За разлика от някои богати чужденци, които се женят за братовчедките си, за да запазят семейното богатство и са по-наясно със семейството си, защото е трябвало да изберат подходящата роднина за себе си. А ти би ли оглеждала баща си или брат си, докато си търсиш гадже? Ако не го правиш, тогава какво мнение би могла да имаш за всички мъже и защо си задрапала мъжете по този въпрос вместо да помислиш преди да скочиш, за да воюваш с "гадните тирани"?

Тъкмо защитя жените в някой сайт (наивник съм, нали? ) и прочитам другаде коментар като твоя, който ме накара да се замисля защо въобще съм се включил, щом те вече са се превърнали в безчувствена войска и не търсят любов, а световна доминация и 100%-во одобрение, които вероятно ще ги направят особено щастливи и самодостатъчни. Какво още ви липсва, че продължавате с тази безсмислена война? Войната е най-глупавото нещо, което е измислено от хората! Искате да минавате за умни, а практикувате най-голямата глупост в историята на човечеството?

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: eb7fbf628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В онази тема никой не е казал, че ти конкретно или ВСИЧКИ българки са еди какви си. Това че ти си се припознала в нечие описание, само потвърждава правилото "гузен негонен бяга".

И естествено типично по български трябва да има и ответен удар, та да си го върнеш тъпкано и да покажеш кой всъщност е Бай Ганьо. Само че това също си е бай-ганьовско само по себе си.

Извинявай, че ти го казвам, но жена, която има самочувствие при това с покритие, никога няма да се обиди, още по-малко да се върже на толкова елемрнтарна провокация, която, повтарям, даже не е насочена към нея конкретно или дори към всички българки.

А всичко е толкова елементарно - нявсякъде и сред всички полове си има както Бай Ганьовци, така и културни и интелигентни хора. Не държавата или пола те прави по-умен или по-прост.

Не знам защо в тази държава всеки възприема нещата като състезание, доказване и нататрузване на другия. И защо всички се делим на мъже/жени, София/провинция, на червени/сини и на какви ли не, след като всички имаме една цел и бихме я постигнали много по-лесно със сътрудничене, вместо с подливане на вода и непрекъснати критики.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a423065c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Не възприемам хората по националност. Или си хубав човек, или не. Колко пъти ще си го повтаряме това? И въпреки това продължават да изскачат постове като този тук. Съгласна съм, че манталитетът на чужденците, независимо дали са мъже или жени, е коренно различен от нашия. Напълно нормално си е - живеят в друга среда, имат различен стандарт на живот и различни ценности. Ние сме малко по-колоритни, респективно сме и по-интересни в техните очи. Лично са ми го казвали (и не, не съм женски вариант на Бай Ганьо :)). Според мен е безсмислено това взаимно нападане от мъже към жени и обратно. Ако сте намерили любовта с някой чужденец/ка, хубаво, но това не доказва теориите ви...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5c64ed6563
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, права си, българките са желани от чужденци, които могат да предлагат "благополучие и стабилност". И нежелани от българи, които могат да предложат, само понякога, биологично отцеляване и то на семейство без дете. Тоест българките предлагат достатъчно за да бъдат желани, а българските мъже не само, че не предлагат нищо, ами и не харесват предложеното им.
"Гроздето е кисело" казала лисицата!!!!!!!
Българските мъже женени за чужденки са или домашни любимци тип собствен жиголо, или жевеещи от над 15 години навън и приели различен от ганьовския манталитет. И аз познавам двама мъже женени за германки, единия си го прибра германката от слънчев бряг, точно като сувенир, той беше безработен българин с образование-немска гимназия, другият се образова висше в Германия и после работи там 10 години, чак тогава се ожени за германка.
Да уточня коментара ми е свързан и с предишната тема за грозните българки. Не мразя мъжете, мразя изказвания, като това, че българките били чалгарки, и то от българин, които не предлага нищо друго освен "божестветото си голо тяло".
Това звучи точно, като работодател от джобса, търся млад работник до 30 год възраст с 5 висши и 10 години стаж и хиляди умения, предлагам конкурентно заплащане.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 140d4796e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добра ни Авторке, питащ кратко "Защо" - ще ти отговаря също така кратко, но с отговарящ въпрос - а след колко време твоите немскоговорящи познати/жени са вече разведени??
Иначе за връзка или обвързване да не говорим - това е нещо съвсем различно от стабилен брак и сериозно семейство!
От мен, лично към теб "малко" истина/опит от моя живот - живеем около Алпите отдавна и моето хубаво балканско девойче един ден домъкнала един строен Арийски юнак със сини очи в нашият дом и спалня.
Ще кажеш - нещата от живота, или сам съм си виновен, или... националноста на участниците е без значение - ДА, може и да имаш право!
Но, но не ми се вярва една немско говоряща нормално възпитана девойка да го направи това, когато вашето дете е в съседната стая и обикновено става по това време.
Та помисли и си отговори сама и върху тези Бг. нюанси!
А че ние - от мъжкият пол сме....???? си е факт, но такава ни е съдбата. Така че - има както мъже, така и свестни българи. Без значение от пола.
Поздрави и от мен... и Умната.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f466dcccb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Потърсете в нетa според езикa, който говори всеки от вaс кaкво мислят чужденците зa бългaрките и съответно зa бългaрите. aз лично, утре, че сегa бързaм, ще постaвя тук преведени мнения и съвети зa, кaк дa покорят Бг женaтa. обрaтно зa мъжa, зaсегa... нямa, зaщото повечето сa меко кaзaно " обидни" - дa, постaвям думaтa в кaвички.
Инaче, моето мнение- шaрен свят!
Имa от всичко, нaпaдaт жените комплексaри, то гроздето кaто е високо е кисело.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 140d4796e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Много ми хареса смисленият и точен отговор на 11 и искам му благодаря за това точно изказване - Браво! Дано още някой се замисли върху думите ти.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6599cf97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   11 и 15 са една и съща жена

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: a213bf2e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Коментари 6, 7, 8...
Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. Именно брак е точната дума, за това което днес се представя като семейство. Като бракуваме два индивида какво точно ще се получи? В днешна България имаме едно наистина странно положение, при което повечето мъже са с традиционно патриархално възпитание и патриархални възприятия, за това как да изглежда живота им. Жените са минали пътя на еманципираната личност и по-скоро представляват част от европейското общество, в което личността (егото) е водещият светоглед.
Нека да си представим една млада българска двойка на възраст 20-25 години. Влюбват се и момчето прадлага на момичето да се оженят. Женят се и започват семееен живот. Мъжът, както вече споменахме, иска патриархално семейство, а патриархалното семейство е една неделима единица. Жената иска еманципантско семейство, а еманципантското семейство представлява съюз на две личности и техните деца. Затова българският мъж не търпи жената да има лично пространство, изолирано от това на семейната единица. Българинът иска откритост и пълна лоянст във взаимоотношенията, т. е. той си представя, че "ти си аз и аз съм ти". Българките пък държат на това да поддържат буфер във взаимоотношенията и "всеки да си знае мястото". Именно това социално различие между българските жени и мъже поражда остър конфликт, който до неразбирателство, нещастие и самота.
След като семейството не може да се изпълни със смисъл поради гореспоменатата пропаст се стига в множество случаи до раздели и както показва практиката, българките емигрират в чужбина в търсене на сходни ценности. Затова на българското семейство българомразещите културолози лепнаха етикета "ракия и шопска салата" като стимул неомъжените момичета да избягват и директно да търсят емиграцията веднага след гимназията.
Именно в емиграция се получава ефекта "източноевропейска курва". Разведените българки и украинки, мъкнещи децата си като товар на гръб и обикалящи от разведен на разведен мъж са символът на "източноевропейската курва". Това поведение се разпознава лесно от западняците, които от доста време вече живеят в изцяло еманципирано общество. При тях и мъжете, и жените, са изградени егоисти, търсещи обвързване. Терминът "обвързване" е коректният термин, който коментиралите жени, по-горе използваха. Българките търсят "обвързване"; "връзката" на две личности е заместителят на семейството в модерното европейско общество.
В този културен преход главната роля в българското общество, освен властимащите институции като медиите и официалната власт, е дадена на жените, които с пълна сила се възползват от предоставеното им право да избират несъзнателно мъжете си на базата на критерия, кой от тях е най-добре приспособен към новите ценности. Когато към това прибавим факта, че вече мъж може да се търси на свотовния "пазар", а не националния "пазар", при това с универсализиран критерий, то е видно, че мъже, които принадлежат на общество по-рано еманципирано, се струват по-апетитни на българските жени, защото имат манталитета на телевизионните герои, които наблюдават. В тази система българският мъж има два избора: 1) да забрави традиционното семейство и да се превърне в мекотело, или 2) да остане самотен. За разлика от мъжете, жените, които са във връзка, са самотни по свой избор, отблъсквайки като плашещо желанието за интимност.
В този капан няма победители или победени, защото както българинът в семействата на читателите тук, е баща, брат или приятел, така българката е сестра, майка или нещо друго мило на всеки един от нас. Превръщането ни в стереотипни образи на "Бай Ганьо" и "източноевропейска курва", взаимно мразещи се, е в основата на цялостното унищожение на народа ни. Достойната позиция е видна, но няма стойност в съвременното общество.
Дълбоко в себе си всеки българин и всяка българка знаят кое е правилно и кое - не, но когато съвестта ги загризе, започват да се оправдават като цигани на пазара, видно в темата тук. Пожелавам на авторката без ни най-малка злоба и без да бъда досадна да създаде едно българско семейство, не защото прогнилото общество ще я осъди, а защото все още съществуват понятията правилно и грешно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: fd5ac663a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Прозорлови Н. 16, нали си много компетентен и вместо да си полезен с коментара си даже не погледна, че пишеш неправилни предположения. Аз - мъж в средна възраст написах коментар 13 и после вникнах в написаното от 11 и подкрепям мнението й, чрез моят коментар под Н. 15.
Така че вместо да се „ хейтвръш“ вземи да помислиш какво пише 11.
Чао и...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6599cf97b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравей, номер 18. Ще бъда вежлив и толерантен. Но въпреки моето благоприличието, ще бъде неуместно освен да изразя мнение по твоето мнение и да не ти посоча "треските" за дялкане в мнението ти които ти си допуснала може би без да съзнаваш да се вмъкнат.

Ще започна внимателно и бавно и така ще се засиля. Призовавам те да не се сърдиш от което ще напиша. Добре би било когато даваш системно, обемно, обхващащо големи среди и тнк, мнение да се стремиш да се дистанцираш от себе си. Така де, какво от това че си жена? Ти даваш разсъждения, не е важно какъв си. Например аз когато давам мнение където и да е, наживо или в интернет, винаги, винаги се дистанцирам от себе си, личността си и дори факта че съм мъж. Поставям се в една междинна трета позиция, нито като мъж, нито като жена, гледам на проблематичните въпроси като същество от непозната външна алтернативна гледна точка. За какво говориш. Става дума че във всяка теза, няма никакво значение какво ти се иска, или какво не ти се иска, нито какво те е афектирало, или какво защитаваш, важни са, винаги и само - фактите. Защото черно на бяло те на неизлечимо и реални, като стената около ти която когато се ядосваш можеш да удариш, на место например да удряш в случая с "думите си" над многото другите които със сигурност не са еднакви. Всички разбрахме че си жена, но това което аз недоумявам е защо е нужно всяка жена която е афектирана от нещо което и се е случило строго и монотонно да заявява чрез разделение "аз съм жена, вие сте мъже". Това някаква мнима война ли е? Или вид начин да си го изкараш на мъжете? Жена си, добре, но не ти дава право да делиш хората, или дори да ги слагаш в един кюп без да ги познаваш. А ти със сигурно не познаваш всички български мъже. Многократно прочетох из мнението ти "българският мъж" това, "българският мъж" онова. Сякаш "българският мъж" ти е виновен. Но иди разбери кой точно ти е виновен, не са всички български мъже еднакви. Аз съм български мъж и това което пишеш ми е обидно. Защото пренебрегваш факта че не всички "българският мъж" ще постъпят както си написала. Някои са интелигентни и не са Бай Ганьовци. Какви мъже ще срещнеш зависи от теб и ако си срещала неразумните, то е защото си била с такава среда. Също така не слагай всички жени заедно с теб, не си еталон за никоя друга жена освен за себе си.

1) "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. "

И понеже не ти харесват подобни мисли, сега ще си обособя защо възникват. Надявам се си прочела че хората това наблюдават - сключване на бракове по сметка, жени които се имат за "златотърсачки" както ги наричат и такива търсещи чрез чужденци бързо бягство и реализация извън България ( което пак си е вид сметка ). Защо аз, а и много други твърдим че е по-сметка? Първо, брака не е институция, брака не е учреждение, брака някога се е водел за свещенна божа инстанция ( съюз ) между мъжът и жената. Обаче, ако не си забелязала отдавна не е така. Бракове се създават и разпадат само по-договори. Без сюза да се приема за нещо свещенно, какво повече е от един "добре установен догор"? Две подписчета и тнк. Да не забравяме и че отдавна жената и мъжът в смейството не изпълняват ролите си на пълноценни съпруг и съпруга. ( някои са късметлии защото са намерили любовта но за други не ) чести изневери, разпадания, нежелани деца, даже и деца от други мъже и жени ( от изневерите ).

Ако така се замислим, къде е брака на днешно време? Погледнато реално и имаики предвид какво е представлявал брака едно време, то сега можем преспокойно да приемем че брака сега е едно нищо, ако двама души не се обичат. И тук идва отговора, защо браковете са често тъжни и разпадащи се, защото по-често хората които са се съчетали не са са се обичали. Но са имали нужда да се съчетаят, за да имат взаимно улеснение в паричните разноски по живота ( най-вероятно тук ще ме опонираш, но виж какви силни доводи ще ти изтъкна ) След като твърдиш че... "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. " Ти можеш ли да създадеш дете без да имаш средства за отглеждането му? Можеш ли да живееш добре без средства? Отговорът и без да ми казваш е ясен - Не. Не можеш нито да имаш дете, нито да живееш добре без средства. Ето защо толкова много ти казват че жените търсят облаги в чужденците. Ако не беше така, щяхме да виждаме обратното, много големите красавици изпъкващи само с красотата си, да мизерстват самотно. Но какво виждаме, жените изпъкващи само с красота никога не са сами, винаги са във връзка и най-често са с чужденци или някакви български новобогаташчета. Извинявай но тези факти дори и таблюидите ги показват постоянно. И за капак, ако не беше така, като излизаш извън вратата на дома ти, нямаше да се виждат масово съседки, познати и тнк жени милеещи за чужденци, във връзка с чужденци или харесващи за чужденци. Струва ми се че фактите говорят достатъчно сами за себе си. Сериозната криза в безпаричието оказва влияние над женските избори и нагласа. До такава степен че изведнъж в последните години българските жени започнаха масово да мислят за чужденци, да говорят за чуденци, да пишат за чужденци, да се обвързват с тях, деца да им правят и тнк. Не че тия чужденци дето идват тук са нещо много, но нали имат по-солиден доход и привилегии за чужбина, стават по явна цел на българската "амбицирана" жена.

Ако на теб не ти харесват фактите ( понеже се усеща че сякаш защитаваш своя избор, може би и ти си обвързана с чужденец или харесваш такъв ), опитай се да се откроиш от този тип жени и да докажеш на другите че не си такава. Като не се обвързваш с чужденец, а с българин. Тогава ще бъде казано "тя не е като другите".

2)

Цитирам те:

"В днешна България имаме едно наистина странно положение, при което повечето мъже са с традиционно патриархално възпитание и патриархални възприятия, за това как да изглежда живота им. Жените са минали пътя на еманципираната личност и по-скоро представляват част от европейското общество"


Пишеш повечето български мъже, но повечето не е всички. Неправилно е да третираш българските мъже че искали патриархално в семейството. Това откъде можеш да го знаеш? Не познаваш всички български мъже, не познаваш и всички от твоето поколение. Аз като български мъж не се стремя и не искам "патриархално" семейство, но и не искам "матриархално". Искам семейство на равни права, където и аз и жената ще имаме едно отношение и равнопоставеност по семейното управление и дела. Какво ще кажеш сега? Сигурен съм и че достатъчно други български мъже искат същото. Но повечето от тях вие българските жени даже не ги забелязвате, защото усилено сте се съсредоточили над чужденците и готовото богатство. Не искат ли българските жени да се борят за "богатството си" и да си извоюват такова, а не наготово да се облажат. Или си викат тези жени с такъв манталитет, "чакай по-лесното".


Неделима единица не е "патриархалното семейство", а брака като свещен съюз и разбиране какъвто е бил. Това е неделима единица. Ако разбираш значението и. Докато "патриархалното" или "матриархалното" семейство е семейство в което един от половете е на чело и води, там няма неделима единица, няма равенство. В това си оплела термините.

"еманципантското семейство"!!! С тази еманципираност на много сериозно си се взела. Осъзнаваш ли значението на думата "еманципантското", че произлиза от думата "еманципация"? Защото ако едно семейство е "еманципантското семейство", то в никакъв случай няма да има равенство, нито взаимна любов между двамата. Ще попиташ защо, ето защо. Значението на "еманципация" е: "освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения"... Следователно едно епанципатско семейство е вид освободеност до степента на разюзденост за изневери. Това е скритата вратичка на свободията. А аз не съм нито за патриархата, нито за матриархата, нито за еманципатското семейство. Аз съм за семейство с равни права и съюз който ще е вид свещенност. Защото ако не приемаш съюза така, то какво сериозно има?

И пак пропускаш че най-важно е не как си свързан, а да има любов. Защото ако има любов, ще има условие да се създаде и равенство.


Прочети си написаното, цитирам те:

"Българинът иска откритост и пълна лоянст във взаимоотношенията, т. е. той си представя, че "ти си аз и аз съм ти". Българките пък държат на това да поддържат буфер във взаимоотношенията и "всеки да си знае мястото". "

А кой нормален не би искал? При липса на откритост има лъжи. При липса на лоялност има недоверие. А така връзката се разпада. Противоречиво пишеш. Без тези двете не може да има сплотено семейство. Ти ще повериш ли живота си на някой който не можеш да се довериш или не знаеш дали казва истината? Не. Същото е. Ако жената ( но всъщност ти имаш предвид само себе си ) иска "всеки да си знае мястото" ти тяхната връзка няма да израе дълго. Страненето не е начина. Любовта е начина. И когато я няма, а ти си обвързана, значи си насила обвързана и затова "всеки да си знае мястото".


3)

И като заключение. Не гледай какво било модерно в Европейския съюз. Защото ти не живееш за Европейския съюз, а за себе си. И утре няма Европейския съюз, да дойде да ти оправя живота. Тежко горко на българската държава и народ. Ако всички българки жени започнат да мислят като теб, българската нация ще се затрие за отрицателно време. А все още има някаква надежда.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f179df286a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Айде стига с тея чужденки и чуженци... Жените са на мнение, че чужденците са много верни на жените си и чак ги боготворят едва ли не... А мъжете са на мнение, че чужденките са по-привлекателни от българките, понеже били естествени, да си го кажем направо - защото са чужденки. Я излезте навън и вижте колко ЕСТЕСТВЕНИ жени има на улицата ,в кафето в някой ъгъл , в у-ще, и въобще навсякъде е пълно с естествени жени, които не обичат силния грим и чалга излъчването, но защо нито една от тях не е забелязана, камо ли харесана от някой? Хора, които не се поддържат не могат да се привлекателни за себе си, камо ли за някой друг. Относно темата за чужденките , според мен автора е забелязал момичета, които са били нагримирани, но съвсем леко , достатъчно за да изглежда натурално и да не личи, че имат фон дьо тен, спирала и почти незабележим руж примерно. Има толкова добри фнд в днешно време,че е достатъчно да наненсеш съвсем малко и никой няма да забележи, че всъщност имаш грим. И също така да не забравяме , че класите в Б-я и в чужбина са различни! Нормално е хората да изглеждат и да се обличат по-различен начин, защото имат пари и манталитета и възпитанието са коренно различни от този, който се толерира тук...Вие да се забелязали в чужбина мъж с напукани пети и шушлекови гащи през лятото??? Не нали! А тук е пълно с мъже с големи плондери, гъбички по ноктите, напукани пети и...да не изброявам още. А другата крайност тук са женствените мъже от няколко години насам. Не знам дали чужденките са по-красиви от българите,защото излъчването все пак различно, но със сигурност мъжете са по-нормално изглеждащи от тукашните. Човек трябва да обича себе си, това е...Ако изглеждаш като пълен клошар с гадна коса и смърдиш - как очакваш някой да те хареса , като ти самия едва се понасяш?? Всеки е различен в крайна сметка...Tова как изглеждаш не зависи от къде произхождаш. Не забравяйте съшо така, че има и отвратително грозни и тъпи чужденци и чужденки, така че не ги възхваляйте толкова..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 010390a66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   "Авторке, права си, българките са желани от чужденци, които могат да предлагат "благополучие и стабилност". И нежелани от българи, които могат да предложат, само понякога, биологично отцеляване и то на семейство без дете."

Eто я отново тази война, а на всичкото отгоре единият участник си осигурява нечестно предимство. Според написаното жените трябва само да бъдат достатъчно красиви, за да ги хареса богатия чужденец (а.к.а. чичко-паричко :) ), а мъжете да осигурят блогополучие и стабилност, което в нашата държава се отдава основно на престъпници, деца на богаташи и евентуално работници в западни компании/заминали на Запад. Значи мъжете са виновни, защото не са криминални елементи, не са се родили в богато семейство и нямат точно определен работодател, който се харесва на другите? Нямам думи за този начин на мислене. Можех да задълбая още, но не целя да воювам до последна капка кръв като други, а само да покажа на някои хора как отдавна вече никой не търси равенство между половете, а някаква извратено изравняване със земята на тези, които не са от "нашата войска". Аз отказвам да участвам в тази война! Да видим кога и други хора ще разберат, че това е грешен избор.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 808a7a8dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравей, номер 18. Ще бъда вежлив и толерантен. Но въпреки моето благоприличието, ще бъде неуместно освен да изразя мнение по твоето мнение и да не ти посоча "треските" за дялкане в мнението ти които ти си допуснала може би без да съзнаваш да се вмъкнат.

Ще започна внимателно и бавно и така ще се засиля. Призовавам те да не се сърдиш от което ще напиша. Добре би било когато даваш системно, обемно, обхващащо големи среди и тнк, мнение да се стремиш да се дистанцираш от себе си. Така де, какво от това че си жена? Ти даваш разсъждения, не е важно какъв си. Например аз когато давам мнение където и да е, наживо или в интернет, винаги, винаги се дистанцирам от себе си, личността си и дори факта че съм мъж. Поставям се в една междинна трета позиция, нито като мъж, нито като жена, гледам на проблематичните въпроси като същество от непозната външна алтернативна гледна точка. За какво говориш. Става дума че във всяка теза, няма никакво значение какво ти се иска, или какво не ти се иска, нито какво те е афектирало, или какво защитаваш, важни са, винаги и само - фактите. Защото черно на бяло те на неизлечимо и реални, като стената около ти която когато се ядосваш можеш да удариш, на место например да удряш в случая с "думите си" над многото другите които със сигурност не са еднакви. Всички разбрахме че си жена, но това което аз недоумявам е защо е нужно всяка жена която е афектирана от нещо което и се е случило строго и монотонно да заявява чрез разделение "аз съм жена, вие сте мъже". Това някаква мнима война ли е? Или вид начин да си го изкараш на мъжете? Жена си, добре, но не ти дава право да делиш хората, или дори да ги слагаш в един кюп без да ги познаваш. А ти със сигурно не познаваш всички български мъже. Многократно прочетох из мнението ти "българският мъж" това, "българският мъж" онова. Сякаш "българският мъж" ти е виновен. Но иди разбери кой точно ти е виновен, не са всички български мъже еднакви. Аз съм български мъж и това което пишеш ми е обидно. Защото пренебрегваш факта че не всички "българският мъж" ще постъпят както си написала. Някои са интелигентни и не са Бай Ганьовци. Какви мъже ще срещнеш зависи от теб и ако си срещала неразумните, то е защото си била с такава среда. Също така не слагай всички жени заедно с теб, не си еталон за никоя друга жена освен за себе си.

1) "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. "

И понеже не ти харесват подобни мисли, сега ще си обособя защо възникват. Надявам се си прочела че хората това наблюдават - сключване на бракове по сметка, жени които се имат за "златотърсачки" както ги наричат и такива търсещи чрез чужденци бързо бягство и реализация извън България ( което пак си е вид сметка ). Защо аз, а и много други твърдим че е по-сметка? Първо, брака не е институция, брака не е учреждение, брака някога се е водел за свещенна божа инстанция ( съюз ) между мъжът и жената. Обаче, ако не си забелязала отдавна не е така. Бракове се създават и разпадат само по-договори. Без сюза да се приема за нещо свещенно, какво повече е от един "добре установен догор"? Две подписчета и тнк. Да не забравяме и че отдавна жената и мъжът в смейството не изпълняват ролите си на пълноценни съпруг и съпруга. ( някои са късметлии защото са намерили любовта но за други не ) чести изневери, разпадания, нежелани деца, даже и деца от други мъже и жени ( от изневерите ).

Ако така се замислим, къде е брака на днешно време? Погледнато реално и имаики предвид какво е представлявал брака едно време, то сега можем преспокойно да приемем че брака сега е едно нищо, ако двама души не се обичат. И тук идва отговора, защо браковете са често тъжни и разпадащи се, защото по-често хората които са се съчетали не са са се обичали. Но са имали нужда да се съчетаят, за да имат взаимно улеснение в паричните разноски по живота ( най-вероятно тук ще ме опонираш, но виж какви силни доводи ще ти изтъкна ) След като твърдиш че... "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. " Ти можеш ли да създадеш дете без да имаш средства за отглеждането му? Можеш ли да живееш добре без средства? Отговорът и без да ми казваш е ясен - Не. Не можеш нито да имаш дете, нито да живееш добре без средства. Ето защо толкова много ти казват че жените търсят облаги в чужденците. Ако не беше така, щяхме да виждаме обратното, много големите красавици изпъкващи само с красотата си, да мизерстват самотно. Но какво виждаме, жените изпъкващи само с красота никога не са сами, винаги са във връзка и най-често са с чужденци или някакви български новобогаташчета. Извинявай но тези факти дори и таблюидите ги показват постоянно. И за капак, ако не беше така, като излизаш извън вратата на дома ти, нямаше да се виждат масово съседки, познати и тнк жени милеещи за чужденци, във връзка с чужденци или харесващи за чужденци. Струва ми се че фактите говорят достатъчно сами за себе си. Сериозната криза в безпаричието оказва влияние над женските избори и нагласа. До такава степен че изведнъж в последните години българските жени започнаха масово да мислят за чужденци, да говорят за чуденци, да пишат за чужденци, да се обвързват с тях, деца да им правят и тнк. Не че тия чужденци дето идват тук са нещо много, но нали имат по-солиден доход и привилегии за чужбина, стават по явна цел на българската "амбицирана" жена.

Ако на теб не ти харесват фактите ( понеже се усеща че сякаш защитаваш своя избор, може би и ти си обвързана с чужденец или харесваш такъв ), опитай се да се откроиш от този тип жени и да докажеш на другите че не си такава. Като не се обвързваш с чужденец, а с българин. Тогава ще бъде казано "тя не е като другите".

2)

Цитирам те:

"В днешна България имаме едно наистина странно положение, при което повечето мъже са с традиционно патриархално възпитание и патриархални възприятия, за това как да изглежда живота им. Жените са минали пътя на еманципираната личност и по-скоро представляват част от европейското общество"


Пишеш повечето български мъже, но повечето не е всички. Неправилно е да третираш българските мъже че искали патриархално в семейството. Това откъде можеш да го знаеш? Не познаваш всички български мъже, не познаваш и всички от твоето поколение. Аз като български мъж не се стремя и не искам "патриархално" семейство, но и не искам "матриархално". Искам семейство на равни права, където и аз и жената ще имаме едно отношение и равнопоставеност по семейното управление и дела. Какво ще кажеш сега? Сигурен съм и че достатъчно други български мъже искат същото. Но повечето от тях вие българските жени даже не ги забелязвате, защото усилено сте се съсредоточили над чужденците и готовото богатство. Не искат ли българските жени да се борят за "богатството си" и да си извоюват такова, а не наготово да се облажат. Или си викат тези жени с такъв манталитет, "чакай по-лесното".


Неделима единица не е "патриархалното семейство", а брака като свещен съюз и разбиране какъвто е бил. Това е неделима единица. Ако разбираш значението и. Докато "патриархалното" или "матриархалното" семейство е семейство в което един от половете е на чело и води, там няма неделима единица, няма равенство. В това си оплела термините.

"еманципантското семейство"!!! С тази еманципираност на много сериозно си се взела. Осъзнаваш ли значението на думата "еманципантското", че произлиза от думата "еманципация"? Защото ако едно семейство е "еманципантското семейство", то в никакъв случай няма да има равенство, нито взаимна любов между двамата. Ще попиташ защо, ето защо. Значението на "еманципация" е: "освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения"... Следователно едно епанципатско семейство е вид освободеност до степента на разюзденост за изневери. Това е скритата вратичка на свободията. А аз не съм нито за патриархата, нито за матриархата, нито за еманципатското семейство. Аз съм за семейство с равни права и съюз който ще е вид свещенност. Защото ако не приемаш съюза така, то какво сериозно има?

И пак пропускаш че най-важно е не как си свързан, а да има любов. Защото ако има любов, ще има условие да се създаде и равенство.


Прочети си написаното, цитирам те:

"Българинът иска откритост и пълна лоянст във взаимоотношенията, т. е. той си представя, че "ти си аз и аз съм ти". Българките пък държат на това да поддържат буфер във взаимоотношенията и "всеки да си знае мястото". "

А кой нормален не би искал? При липса на откритост има лъжи. При липса на лоялност има недоверие. А така връзката се разпада. Противоречиво пишеш. Без тези двете не може да има сплотено семейство. Ти ще повериш ли живота си на някой който не можеш да се довериш или не знаеш дали казва истината? Не. Същото е. Ако жената ( но всъщност ти имаш предвид само себе си ) иска "всеки да си знае мястото" ти тяхната връзка няма да израе дълго. Страненето не е начина. Любовта е начина. И когато я няма, а ти си обвързана, значи си насила обвързана и затова "всеки да си знае мястото".


3)

И като заключение. Не гледай какво било модерно в Европейския съюз. Защото ти не живееш за Европейския съюз, а за себе си. И утре няма Европейския съюз, да дойде да ти оправя живота. Тежко горко на българската държава и народ. Ако всички българки жени започнат да мислят като теб, българската нация ще се затрие за отрицателно време. А все още има някаква надежда.


- silenter -

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 16349c6281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   n14
ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА PURE BEAUTY Diamantina
Мнозина смятат, че това е мит, те са преувеличения, че навсякъде има красиви жени, но нито това е мит или преувеличение, и въпреки че е вярно, че има красиви дами навсякъде в България и повечето от Източна Жените са ужасно красиви, женствени и чувствени, от гледна точка на разнообразие и количество от тях на улицата, а не на модните писти или корици на списания. Знам, защото и ратифицирала тази земя много пъти по семейни въпроси. Дали това е смес от раси, за кисело мляко, за неговата gastroonom?a или може би, защото те знаят, ти пука толкова изящна? Няма съмнение, че жените в България са чист диамант красота.


http://youtu. be/E9-A3D785og



Можем да започнем казва за момичетата в България, че всяка жена е различна, но тук са няколко съвета за тези, които обичат своите момичета в България и желаят да покани момичетата да ходят в България.

Направете следните неща, когато излизате да покани момичетата от България, и вие ще бъдете сигурни, да се направи хубаво впечатление на всяко момиче България.

Момичетата в България като цяло са хора

Момичета от България
Момичета от България
социална, а след това е важно, за да ги преместите в социалната сфера. А българските момичета като нея отиват в хубав ресторант, където се сервират солидна вино по залез слънце и след това момичетата от България ще обичат да отиде да танцува в нощен Clun или диск, където ви служи напитки и има една група от хора, където разказвам истории, които са забавни и имат много смях. A български момичета изход този стил ще предизвика добро впечатление на вас. Момичетата никога не признават, че България, но те ще искат да се зареди, Excel, внимание и е бил център на партията и сте горд да бъде с едно момиче от България. Ако си с момичетата в България е по-небрежно и вие сте поканени да изпиете чаша кафе, сочат, че е джентълмен с класа и да го отведе до REAL кафе, които служат кафе в порцеланови чаши. Вие се справят с европейските момичета никога няма да забравя това! Момичета в България няма да interesadass на exitarse с кофеин! Българските момичета искат релаксираща атмосфера с добър и интелигентен разговор.
Никога не дръжте момичетата в България до ниво малко кафене, защото това, че той ще дразни момичета България.

Повече информация за момичетата в България:



Момичета на България могат да имат много хубави и важни професии, но момичетата няма да искат България работят социално говорене. Момичетата от България са социални пеперуди и ще бъде много по-

Българските момичета
Българските момичета
по-впечатлен, ако прекарвате времето си казвам смешни истории, говорим за пътуване, готвене, дори казвам много шеги. Момичетата на България ще дават едва доловими намеци, че ви интересуват, и момичетата от България ще чакат за вас да карам на романтиката. Когато това се случи, момичетата от България много по-всички жени са като.... Български момичета чакат да им се казва сладките неща в ухото му и много комплименти за нея красота и чувственост.

Когато ви поканя момичетата от България Носете приветливата без значение къде отиваш, показва, че имате клас, не е нужно да бъде скъпо, просто прилага здравия разум и никога не нося шорти или надраскан или нещо такова.

Ти направи страхотно впечатление с момичетата от България, ако споделят знанията си по чужди езици (тя вероятно знае най-малко с един повече от англичаните, европейската литература и философия може да бъде много интересно да се момичетата в България. Факултетът апартаменти Ако не разполагат с никакви познания на тези материали, отидете в библиотеката и да получите ръчно училище в човечеството да има добър разговор с момичетата от България.

Когато излизам с едно момиче от България, не пита дали момичетата говорят руски език в България България (български момичета не говорят български момичета български което е славянски език) и НИКОГА не бъркат България Боливия.

Final съвети, за да завладее едно момиче от България:

Ако тя го кани у дома, винаги помнете, че трябва да премахнете обувките си пред вратата, дори и ако тя казва, че не е така. Това е много важно. Ако момичетата в България предлагат някои чехли, сложи ги с удоволствие приемам.

Ако родителите на момичетата в България са в къщата и го канят да се знае, купуват цветя за майка му и бутилка вино за баща, ти ги даде много хубаво впечатление, че правиш това. Ако те служат готвена храна, се накисва малко хляб в соса, това е как българите ядат.

За повечето момичета не харесват България рано (там вероятно са някои изключения), но това е най-общото правило за всички български момичета.

Никога не искат да бъдат забелязани чрез преброяване всичкото добро, което имате с момичетата от България. Мъже на България са, че хулиганите и те са уморени на слуха, такива неща. Нека момичетата от България сам реализират талантите, които имате.

И един последен съвет за българските момичета, ако решите да я вземе, за да посетите къщата на родителите си и трябва да вземе самолет, вие сте този, за закупуване на самолетния билет, не позволявайте това да ви благослови, защото момичетата България ще ви безпокоят и ще се гледат накриво.


превода е повече от глупав, затова ето ви страницата, преведете си я вие.
http://www. paisesbalcanes. info/bulgaria/mujeres-de-bulgaria-chicas-sexys-europeas-escorts-encuentros/

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e9f43a741a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Номер 22 съгласен съм с теб, аз например искам само да покажа на хората защо тази война между половете е безсмислена. И каква е реалността.

Здравей, номер 18. Ще бъда вежлив и толерантен. Но въпреки моето благоприличието, ще бъде неуместно освен да изразя мнение по твоето мнение и да не ти посоча "треските" за дялкане в мнението ти които ти си допуснала може би без да съзнаваш да се вмъкнат.

Ще започна внимателно и бавно и така ще се засиля. Призовавам те да не се сърдиш от което ще напиша. Добре би било когато даваш системно, обемно, обхващащо големи среди и тнк, мнение да се стремиш да се дистанцираш от себе си. Така де, какво от това че си жена? Ти даваш разсъждения, не е важно какъв си. Например аз когато давам мнение където и да е, наживо или в интернет, винаги, винаги се дистанцирам от себе си, личността си и дори факта че съм мъж. Поставям се в една междинна трета позиция, нито като мъж, нито като жена, гледам на проблематичните въпроси като същество от непозната външна алтернативна гледна точка. За какво говориш. Става дума че във всяка теза, няма никакво значение какво ти се иска, или какво не ти се иска, нито какво те е афектирало, или какво защитаваш, важни са, винаги и само - фактите. Защото черно на бяло те на неизлечимо и реални, като стената около ти която когато се ядосваш можеш да удариш, на место например да удряш в случая с "думите си" над многото другите които със сигурност не са еднакви. Всички разбрахме че си жена, но това което аз недоумявам е защо е нужно всяка жена която е афектирана от нещо което и се е случило строго и монотонно да заявява чрез разделение "аз съм жена, вие сте мъже". Това някаква мнима война ли е? Или вид начин да си го изкараш на мъжете? Жена си, добре, но не ти дава право да делиш хората, или дори да ги слагаш в един кюп без да ги познаваш. А ти със сигурно не познаваш всички български мъже. Многократно прочетох из мнението ти "българският мъж" това, "българският мъж" онова. Сякаш "българският мъж" ти е виновен. Но иди разбери кой точно ти е виновен, не са всички български мъже еднакви. Аз съм български мъж и това което пишеш ми е обидно. Защото пренебрегваш факта че не всички "българският мъж" ще постъпят както си написала. Някои са интелигентни и не са Бай Ганьовци. Какви мъже ще срещнеш зависи от теб и ако си срещала неразумните, то е защото си била с такава среда. Също така не слагай всички жени заедно с теб, не си еталон за никоя друга жена освен за себе си.

1) "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. "

И понеже не ти харесват подобни мисли, сега ще си обособя защо възникват. Надявам се си прочела че хората това наблюдават - сключване на бракове по сметка, жени които се имат за "златотърсачки" както ги наричат и такива търсещи чрез чужденци бързо бягство и реализация извън България ( което пак си е вид сметка ). Защо аз, а и много други твърдим че е по-сметка? Първо, брака не е институция, брака не е учреждение, брака някога се е водел за свещенна божа инстанция ( съюз ) между мъжът и жената. Обаче, ако не си забелязала отдавна не е така. Бракове се създават и разпадат само по-договори. Без сюза да се приема за нещо свещенно, какво повече е от един "добре установен догор"? Две подписчета и тнк. Да не забравяме и че отдавна жената и мъжът в смейството не изпълняват ролите си на пълноценни съпруг и съпруга. ( някои са късметлии защото са намерили любовта но за други не ) чести изневери, разпадания, нежелани деца, даже и деца от други мъже и жени ( от изневерите ).

Ако така се замислим, къде е брака на днешно време? Погледнато реално и имаики предвид какво е представлявал брака едно време, то сега можем преспокойно да приемем че брака сега е едно нищо, ако двама души не се обичат. И тук идва отговора, защо браковете са често тъжни и разпадащи се, защото по-често хората които са се съчетали не са са се обичали. Но са имали нужда да се съчетаят, за да имат взаимно улеснение в паричните разноски по живота ( най-вероятно тук ще ме опонираш, но виж какви силни доводи ще ти изтъкна ) След като твърдиш че... "Всички обръщате внимание само на финансовата страна (сметкаджийството) в брака. " Ти можеш ли да създадеш дете без да имаш средства за отглеждането му? Можеш ли да живееш добре без средства? Отговорът и без да ми казваш е ясен - Не. Не можеш нито да имаш дете, нито да живееш добре без средства. Ето защо толкова много ти казват че жените търсят облаги в чужденците. Ако не беше така, щяхме да виждаме обратното, много големите красавици изпъкващи само с красотата си, да мизерстват самотно. Но какво виждаме, жените изпъкващи само с красота никога не са сами, винаги са във връзка и най-често са с чужденци или някакви български новобогаташчета. Извинявай но тези факти дори и таблюидите ги показват постоянно. И за капак, ако не беше така, като излизаш извън вратата на дома ти, нямаше да се виждат масово съседки, познати и тнк жени милеещи за чужденци, във връзка с чужденци или харесващи за чужденци. Струва ми се че фактите говорят достатъчно сами за себе си. Сериозната криза в безпаричието оказва влияние над женските избори и нагласа. До такава степен че изведнъж в последните години българските жени започнаха масово да мислят за чужденци, да говорят за чуденци, да пишат за чужденци, да се обвързват с тях, деца да им правят и тнк. Не че тия чужденци дето идват тук са нещо много, но нали имат по-солиден доход и привилегии за чужбина, стават по явна цел на българската "амбицирана" жена.

Ако на теб не ти харесват фактите ( понеже се усеща че сякаш защитаваш своя избор, може би и ти си обвързана с чужденец или харесваш такъв ), опитай се да се откроиш от този тип жени и да докажеш на другите че не си такава. Като не се обвързваш с чужденец, а с българин. Тогава ще бъде казано "тя не е като другите".

2)

Цитирам те:

"В днешна България имаме едно наистина странно положение, при което повечето мъже са с традиционно патриархално възпитание и патриархални възприятия, за това как да изглежда живота им. Жените са минали пътя на еманципираната личност и по-скоро представляват част от европейското общество"


Пишеш повечето български мъже, но повечето не е всички. Неправилно е да третираш българските мъже че искали патриархално в семейството. Това откъде можеш да го знаеш? Не познаваш всички български мъже, не познаваш и всички от твоето поколение. Аз като български мъж не се стремя и не искам "патриархално" семейство, но и не искам "матриархално". Искам семейство на равни права, където и аз и жената ще имаме едно отношение и равнопоставеност по семейното управление и дела. Какво ще кажеш сега? Сигурен съм и че достатъчно други български мъже искат същото. Но повечето от тях вие българските жени даже не ги забелязвате, защото усилено сте се съсредоточили над чужденците и готовото богатство. Не искат ли българските жени да се борят за "богатството си" и да си извоюват такова, а не наготово да се облажат. Или си викат тези жени с такъв манталитет, "чакай по-лесното".


Неделима единица не е "патриархалното семейство", а брака като свещен съюз и разбиране какъвто е бил. Това е неделима единица. Ако разбираш значението и. Докато "патриархалното" или "матриархалното" семейство е семейство в което един от половете е на чело и води, там няма неделима единица, няма равенство. В това си оплела термините.

"еманципантското семейство"!!! С тази еманципираност на много сериозно си се взела. Осъзнаваш ли значението на думата "еманципантското", че произлиза от думата "еманципация"? Защото ако едно семейство е "еманципантското семейство", то в никакъв случай няма да има равенство, нито взаимна любов между двамата. Ще попиташ защо, ето защо. Значението на "еманципация" е: "освобождаване от състояние на зависимост, от предразсъдъци и ограничения"... Следователно едно епанципатско семейство е вид освободеност до степента на разюзденост за изневери. Това е скритата вратичка на свободията. А аз не съм нито за патриархата, нито за матриархата, нито за еманципатското семейство. Аз съм за семейство с равни права и съюз който ще е вид свещенност. Защото ако не приемаш съюза така, то какво сериозно има?

И пак пропускаш че най-важно е не как си свързан, а да има любов. Защото ако има любов, ще има условие да се създаде и равенство.


Прочети си написаното, цитирам те:

"Българинът иска откритост и пълна лоянст във взаимоотношенията, т. е. той си представя, че "ти си аз и аз съм ти". Българките пък държат на това да поддържат буфер във взаимоотношенията и "всеки да си знае мястото". "

А кой нормален не би искал? При липса на откритост има лъжи. При липса на лоялност има недоверие. А така връзката се разпада. Противоречиво пишеш. Без тези двете не може да има сплотено семейство. Ти ще повериш ли живота си на някой който не можеш да се довериш или не знаеш дали казва истината? Не. Същото е. Ако жената ( но всъщност ти имаш предвид само себе си ) иска "всеки да си знае мястото" ти тяхната връзка няма да израе дълго. Страненето не е начина. Любовта е начина. И когато я няма, а ти си обвързана, значи си насила обвързана и затова "всеки да си знае мястото".


3)

И като заключение. Не гледай какво било модерно в Европейския съюз. Защото ти не живееш за Европейския съюз, а за себе си. И утре няма Европейския съюз, да дойде да ти оправя живота. Тежко горко на българската държава и народ. Ако всички българки жени започнат да мислят като теб, българската нация ще се затрие за отрицателно време. А все още има някаква надежда.



- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: be615ba91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Номер 7, авторката съм.
Не, аз не движа в среда на използвачи. Търся хора, които опитват и успешно успяват да се интегрират. Не селяци, които са отишли да цапат и клепат чуждата държава.
Май на теб средата ти не е много нормална, да предлагат на твоята позната пари за секс?! Била съм в съседни на Швейцария държави и такава простотия не ми се е случвала. Държали са се с уважение с мен, показвали са симпатии, но за тарифа не са ме питали. Май не е в моята среда проблема, а?
Отговорът ми е към всички мъже, които пак са тръгнали да се оправдават и съм ги "ударила в емоциите".
Какво излиза? Цялата система е против вас, миличките. Българките са надути използвачки и не ви харесват, а чужденките са сметкаджийки. Всичко живо ви е криво.
Май вие излизате на-големите сметкаджии в цялата работа? Само вие се притеснявате да не ви вземат нещо (все едно много имате де, както и да е).
Пак се стига до извода, че човек мери по себе си. Явно на вас материалното ви е най-ценно. Явно самите вие сте схемаджиите. Вие отричате любовта. За вас всичко е използвачество и не знам си още какво, но не и чувства. Към жената винаги се подхожда със съмнение, аха да не ви ощети по някакъв начин. Това говори за такава криза на духа ви, че не знам дали да изпитвам яд или съжаление.
Само да ви кажа, че чужденките (говоря за Западна и Северна Европа) рядко ще ви готвят манджиджки, ще ви чистят и гледат. Както първата ми шефка казваше "Шведската жена не готви". Също така не веднъж се е хвалила, че жената е по-важната в семейството, тя се налага, тя се слуша. Че вие как ще го изтърпите това? С вашето направо средновековно мислене. За вас жената е слугиня. Тя трябва да е вярна и послушна, да печели, но в същото време да върти къщата. Докато се опитва да го направи, вие си веете коня и се захласвате по иначе "нацапаните" мацки в заведенията. Така ли е? И вие си отговорете.
Защо нападате българките? Като няма качествена стока на родния пазар, ами ще търсим в чужбина. И вие бихте го направили, но не ви се отваря парашута.
Аз търся щастието си. Търся любов, уважение, разбиране и подкрепа. Намерила съм ги извън България. Грях ли е човек да се стреми към тези неща? (не ми отговаряйте). Това са ми целите и си ги следвам, а дали някакъв балкански субект ме одобрява или не - не ме грее.
Тъпото в случая е, че всичко се слага под общ знаменател и се съди. Не защитавам всички жени, не ме грее за повечето от тях. Пука ми за този процент свестни момичета, които ви търпят простотиите и грешните убеждения. Самата аз съм го правила и много ме е яд.
- silenter - , прочетох само първият ти коментар поради липса на време. За някои неща си прав, за други не съвсем. Нещата на теория са така, но на практика - не точно. Не всичко на този свят е взаимно използване и сложни сметки. Поне за мен. Има неща, които са много над това.
И за финал номер 13: Ами какво да ти кажа... шанс. Определено случката е много неприятна, абе направо долна. Но и голяма част от немкините не са стока. Странно как не си го разбрал.

Доста време отделих, отново благодаря предварително на редакторите.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 918bad6f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторке, следя темата, до 26 включително. Вероятно виждаш, има коментари, които не се четат. Отговорил съм ти отдавна, но... Не съжалявам за това, че не си в България.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2e1c8b0cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   26, признавам си, прочетох те внимателно ( отделих време ) очаквайки че може да кажеш нещо интересно, което да обяснява женското сметкаджииско поведение ( към жените които стават все повече търсещи бързото уреждане на живота - само един мъж с пари си намират и са готови. Не можеш да ме обориш в това становище, кажи един случай поне на жена на твойте години или по-малки хванала се с мъж без много пари? А да видим, ама няма такива случай! Интересно, нали! ) Но след прочитането ти разбрах че ти не даваш своя женски отговор на въпроса, защо повечето жени постъпват така, а само си изписваш емоциите, колко криво видиш ли ти било че мъжете мислели така. Ама, почаквай малко де, за какво ти е криво? Нали живота ти е прекрасен, чудесен, намерила си щастието, нали? Тогава какво те касае чуждото мъжко мнение и още повече какво правиш в такава тема за обсъждане? Странно е. Според мен ти не си намерила щастието, просто така си пишеш, защото ако беше изобщо нямаше да посещаваш такива теми, нямаше да ти пука от чуждото мнение и още повече може би даже нямаше да си в този сайт. Дано улавяш прецизната логика.

От мнението ти лъха на незадоволеност и някаква феминиска форма на мъжемразство. Сякаш всички български мъже са ти виновни и тъй като си мразиш родината ( от която сигурно подскачаш радостно че си избягала, намирайки си чужденец ), мразиш заедно с родината и българските мъже.

Приказваш че липсвала духовност на българските мъже, като им прехвърляш топката че проблема бил само в тях и щом казвали че много жени търсят парите, значи те били материалните. Чуваш ли? Ти църква посещавала ли си? Изповядваш ли някаква реалигия? Струва ми се че и за това нещо просто така си приказваш. Защото възниква противоречие, щом за теб българските мъже били бездуховни, ти защо пишеш бездуховно? Написа "Като няма качествена стока на родния пазар, ами ще търсим в чужбина. " Това ли е мъжът за жената вече? Качествена стока - какво материалистическо мислене излиза от теб! А се имаш за духовна! ...

Те не нападат българките, а си изразяват правото на мнение. И има защо. За теб "Аз търся щастието си. Търся любов, уважение, разбиране и подкрепа. Намерила съм ги извън България. " Любовта авторке не се намира, тя се случва. Има огромна разлика, а това което написа го написа от своя опит, защото ти не си искала любов, ти си търсила мъж който да ти улесни живота. И си го намерила защото си му предложила - тялото си. Така и става. Явно за теб любовта е добра сделка. Ако не е така, щеше да си намериш български мъж. Хващам се на бас че чужденецът с който си, изкарва значителни средства. И все пак по факта че така ти пука за чуждото мнение се доказва че не си много щастлива.

Авторке, без да се обиждаш, но мога да ти кажа че твоето мислене е средновековното. Аз съм мъж и за мен жената не е слугиня и не търся послушание от жената, а любов. Първо не разбираш че не всички мъже са еднакви, второ че от както си живееш в другата държава с чужденеца в България се появяват и друг тип мъже, защото мъжете не са статични, също се променят. Така че по тоя случай, според мен мнението ти не е актуално.


- silenter -

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e999e7cbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   26, признавам си, прочетох те внимателно ( отделих време ) очаквайки че може да кажеш нещо интересно, което да обяснява женското сметкаджииско поведение ( към жените които стават все повече търсещи бързото уреждане на живота - само един мъж с пари си намират и са готови. Не можеш да ме обориш в това становище, кажи един случай поне на жена на твойте години или по-малки хванала се с мъж без много пари? А да видим, ама няма такива случай! Интересно, нали! ) Но след прочитането ти разбрах че ти не даваш своя женски отговор на въпроса, защо повечето жени постъпват така, а само си изписваш емоциите, колко криво видиш ли ти било че мъжете мислели така. Ама, почаквай малко де, за какво ти е криво? Нали живота ти е прекрасен, чудесен, намерила си щастието, нали? Тогава какво те касае чуждото мъжко мнение и още повече какво правиш в такава тема за обсъждане? Странно е. Според мен ти не си намерила щастието, просто така си пишеш, защото ако беше изобщо нямаше да посещаваш такива теми, нямаше да ти пука от чуждото мнение и още повече може би даже нямаше да си в този сайт. Дано улавяш прецизната логика.

От мнението ти лъха на незадоволеност и някаква феминиска форма на мъжемразство. Сякаш всички български мъже са ти виновни и тъй като си мразиш родината ( от която сигурно подскачаш радостно че си избягала, намирайки си чужденец ), мразиш заедно с родината и българските мъже.

Приказваш че липсвала духовност на българските мъже, като им прехвърляш топката че проблема бил само в тях и щом казвали че много жени търсят парите, значи те били материалните. Чуваш ли? Ти църква посещавала ли си? Изповядваш ли някаква реалигия? Струва ми се че и за това нещо просто така си приказваш. Защото възниква противоречие, щом за теб българските мъже били бездуховни, ти защо пишеш бездуховно? Написа "Като няма качествена стока на родния пазар, ами ще търсим в чужбина. " Това ли е мъжът за жената вече? Качествена стока - какво материалистическо мислене излиза от теб! А се имаш за духовна! ...

Те не нападат българките, а си изразяват правото на мнение. И има защо. За теб "Аз търся щастието си. Търся любов, уважение, разбиране и подкрепа. Намерила съм ги извън България. " Любовта авторке не се намира, тя се случва. Има огромна разлика, а това което написа го написа от своя опит, защото ти не си искала любов, ти си търсила мъж който да ти улесни живота. И си го намерила защото си му предложила - тялото си. Така и става. Явно за теб любовта е добра сделка. Ако не е така, щеше да си намериш български мъж. Хващам се на бас че чужденецът с който си, изкарва значителни средства. И все пак по факта че така ти пука за чуждото мнение се доказва че не си много щастлива.

Авторке, без да се обиждаш, но мога да ти кажа че твоето мислене е средновековното. Аз съм мъж и за мен жената не е слугиня и не търся послушание от жената, а любов. Първо не разбираш че не всички мъже са еднакви, второ че от както си живееш в другата държава с чужденеца в България се появяват и друг тип мъже, защото мъжете не са статични, също се променят. Така че по тоя случай, според мен мнението ти не е актуално.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: be615ba91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   - silenter -, този път и аз ти отделих време (чувствай се специален) и прочетох поста ти, че даже си го пуснал два пъти, за по-сигурно.
Виж, недей така да ми се нахвърляш. Уважавам мнението ти. Има неща, с които не съм съгласна, но не си позволявам да те характеризирам и обиждам. Не съм нарекла конкретно теб бездуховен, нали?
Никъде не съм казвала, че животът ми е прекрасен, лесен и чудесен.
Не разбирам откъде си вадиш изводи за възрастта ми и финансовото положение на партньора ми? !
Предчувствам, че каквото и да кажа, ще бъде използвано срещу мен.
Грозно е да кажа, че мразя народа си. Ненавиждам селското поведение, злоба и завист. За съжаление нещо много характерно за българите. Не само за мъжете, разбираш ли? Не са само жените тези, които търсят лесно забогатяване. Лъжа ли е? Колко мъже има? Много ли се засегна, когато написал, че май мъжете са най-големите сметкаджии?
Няма как да ти отговоря за женското сметкаджийство, понеже аз самата не съм такава. Търси този отговор другаде, нали всички жени са такива, лесно ще го намериш. По твоята логика...
Духовността не се изразява в изповядването на дадена религия. Ти си го носиш, може и да не си стъпвал в църква.
Религиозните ми възгледи също не засягат темата, така че и това ще си запазя.
Любов... да, ти какво разбираш под това понятие? За нея се бориш, търсиш, копнееш. Не е ли тя най-голямата човешка потребност? Какво значение отдаваш на един глагол. Малко глупаво ще прозвучи да кажа "Стоя си тук в чужбина и чакам любовта да ми се случи! ". Няма ли пак да бъде изтълкувано погрешно? Тогава ще кажеш "По-точно чакаш да се продадеш! ".
И понеже много ме упрекна, че "търся" любов, само си виж следното изречение: "Аз съм мъж и за мен жената не е слугиня и не търся послушание от жената, а любов. " Какво правиш... търсиш? !
Ти мен ме характеризира, окей. Любопитно ми е защо приемаш толкова навътре тази тема? Явно си от новопоявилият се тип мъже, не се занимавай с "продажници" като мен. Ти държиш да се докажеш на всяка цена, което говори по-скоро издава твоята неудовлетвореност.
Не знам на колко години си и какви жени познаваш. Явно в средата ти е нормално жените да продават телата си, знам ли.
Аз съм съвсем зелена още, сигурно ще се учудиш ако разбереш възрастта ми. Въпреки това съм видяла много.
Знам, че в България има жени, има и Жени. Същото е с мъжете. Има свестни, но те не са преобладаващата част. Ти не знам от кои си... но не е свястна постъпка да ме коментираш по такъв начин.
Точно аз в самото начало на темата си съм казала, че НЕ всички са еднакви. Недей да перефразираш думите ми.
И само да ти кажа, че губиш баса и някак си май успях да те оборя. Нито знаеш какъв по народност е приятелят ми, възраст, професия... нищо. Той за теб е един въпросителен. Само мога да ти кажа, че имах връзка с доста по-заможен мъж и я прекратих заради сегашното ми момче. Разбра ли сега? !
Може да ти се иска да си компетентен по всички теми, но не се получава. Вземи си бележка и следващия път не се изказвай неподготвен. Казвам ти го за твое добро.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b2d86e0314
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Не те нападам 32, изразявам мнение. Ти го имаш за нападане, защото такава е твоята переспектива на действие. Докато давам мнение, аз се дистанцирам напълно от себе си, живота си и тнк. Остават само наблюденията, доводите и законите на морала. Мнението ми е чистосърдечно и без емоции.

Номер 32. Изглежда се засегна, щом отдели място, на ми напишеш колко неудовлетворена си от мнението ми което напълно разклати основите на твоето мнение. А нима не правиш точно това? Ти четеш ли си думите, всичко което пишеш? Къде в това което пишеш са фактите, къде са разсъжденията, къде е логиката? Къде са налюденията? Къде са доводите ти? Това питам аз. Защото се плучава така че ти изписваш много и като ти прочета мнението установявам че все едно нищо не си написала. Макар да имаш темата "Българските мъже били некачествени и виновени", ти не казваш защо, не даваш факти, а твърдиш като децата, "били некачествени защото така ти харесвало да са". Когато пишеш в обществени места ако си що годе нормално същество не можеш да пишеш без обоснования. Иначе се получава просто - че се оплакваш, защото твоя живот не е приказва и си го изкарваш на всички български мъже. И недей да го отричаш. Чети с какво си написала в огнетеното ти поведение се се прочете как слагаш всички български мъже в един кюп. Беше написала многократно, не ме карай да те цирам, "българските мъже... това" "Българските мъже... онова". Българските мъже да не е един човек, това е определени за всички, ако не вярваш отвори тълковния речник.

Ти не си даваш сметка какво правиш. Аз не съм лично обиден, но ми стана неприятно от поведението ти. Ще попиташ защо. Много просто, аз съм това което слагаш в негативния отсег на всички български мъже и знам че има и много други български мъже които са стойности лица и личности. Това което пишеш е недостойно поведение. Нито си афейтирана, съдейки от което разказа, нито нищо. Знам че не вникваш в дълбочина на което пиша, защото си предимно повърхностна натура ( проличава си как не си дочела какво съм писал в предишните си мнения и ей така го прескачаш от неудобство да си признаеш някой неща в треските си за дялкане по-себе си, и това не е обида, това е приятелски съвет )

Не осъзнаваш че с думите си предизвикваш "скандалност", провокираш всяка жена която влезе тук да се огнети още повече и да намрази българските мъже и да ходи да се чивтосва с чужденците. Това ли искаш? Това ли ти харесва. Айде за теб разбрахме, ти нямаш проблеми от такъв род, защото си намерила чужденеца и той те е вързал за себе си. Дет се казва си ни в клин, ни в ръкав. А че не си щастлива, очевидно е мила, очевидно. Познавам щастливи жени, те никога не се оплакват за неща който не присъстват в живота им и даже нямат време да висят в разни такива теми.

Мисля че си ядосана на българските мъже защото средата в която си била едно време е бивал кофти и си попадала на кофти български мъже. За кофти средата вини себе си. Аз не срещам кофти жени, знаеш ли защо? Защото не съм в кофти среда. По клубовете, дискотеките и бол повърхностни места е есествено че няма да срещнеш стойности хора независимо от каква националност са. Така че недей да преувеличаваш. Нали. Но като влезеш в библиотеката или на друго умно място срещаш умни хора. Разликата е чувствителна за истинските хора. Замисляла ли си се защо си попадала на некачествени български мъже? Защото явно такива си привличала, защото явно така си била и ти. Тук не се обиждай. Подозирам че и сегашния ти "чужденеца" и той не е много качествен. Иначе щеше да си прещастлива.

Не говори за "духовност" и "религия", когато не ги разбираш. Проличава си от съдържанието на изразните ти средства относно тях. Духовността и реалигиозността са абсолютно свързани. Не ми преписвай думи, никъде не съм писал че е свързано с посещение на църквата. Упоменах църкавата защото исках да ти намекна, тъй като не те знам интелекта ти на какво ниво е използвам елементарни клиширани примери, който може би ще са ти по-лесни за разбиране. Ако познавае историята на религиите, щеше да си наясно че те произлизат от духовността и че духовността е висша степен в морала и разбиранията за тленно и нетленно, начин на живот и прочее за всяко считащо се за разумно живо същество. Църквата и нейния смисъл са други, те се слагат за бедните от къдем въображение, неспособни на видят без някой да им напомни.

"И понеже много ме упрекна, че "търся" любов, само си виж следното изречение: "Аз съм мъж и за мен жената не е слугиня и не търся послушание от жената, а любов. " Какво правиш... търсиш? ! "

А тук се захващаш за едната дума, както много други жени правят и ти не минаваш метъра. Търси смисъла залегнал в думите, а не просто приликата им. Употребих "търся", но не съм казал какъв контект влагам. Аз не съм тръгнал като теб да се глася на чужденка, не обикалям за да си хвана жена, както ти си обиколила за да се завържеш с чужденец. Аз живея и нещата се случват. Това е разликата. Но аз не съм седнал като теб на плюя по българските жени, както ти плюеш по българските мъже. Аз излагам доводи, наблюдения, факти. А ти излагаш наранената си гордост, че си се дала на чужденец, защото не си имала време да оцелееш сама и да попаданеш на свестен български мъж.

За мен морала е по-важен. Защото ми е дотегнало от безморални хора правещи неща, а после оправдаващи се как всички им били виновни.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 81fe89a63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Още еднa женa, живеещa" нaвън" и открилa МЪЖЪТ, именно нaвън.
Първо към silenter- щaстливa съм и имaм време зa този сaйт.
Нaй- мaлкото имaм нуждa от общувaне, мaкaр и по този нaчин с бг-тa.
Когaто зaминaх, преди повече от 10 год. бях рaзведенa с две децa.
Причинa зa рaзводa ми- мaйкa, домaкиня, рaботничкa, .... според мъжът ми би трябвaло дa съм щaстливa, имaлa съм билa всичко. Е, не нямaх време дa бъдa женa, личност. бях нещaстнa без нaпълно дaосъзнaвaм причините зa товa.
Почти веднaгa след пристигaнето ми тук, зaпочнaх рaботa и курс, зa дa усъвършенствaм езикa. след 5 мес. помолих зa няколко дни отпуск, зa дa си вземa децaтa при мен.
Пaк нямaх време зa нищо извън рaботa, курс и децa, но... толерaнтното отношение, усмивките в метрото, дори спокойното пресичaне нa пешеходнa пътекa, aко щете, ззaпочнa дa ме зaреждa позитивно. усмихвaх се все повече, излъчвaнето ми се промени.
Попивaх новото, очaровaнa.
Е, скоро зaпочнaх и мъже дa привличaм.
Обикновено при зaпознaнство се предстaвят тaкa:
Кaзвaм се....
Рaзведен/ свободен/ вдовец....
Рaботя...
Средният ми годишен доход е...
Кaто хaрaктер съм...
Търся човек, който...
Ето тaм е огромнaтa рaзликa м/ у Бг мъжът и други.
Нямaт тaкивa комплекси, тaя дaли пък сегa зaрaди пaрите... естествено, че ни вълнувa и товa. зaщо дa губим нaшето, пък и вaшето време, aко не се покривaт очaквaниятa ни. зaрaди мaлко секс.... или дa се лъжем с нaдеждaтa че другият ще се влюби до полудa и ще ослепее, зa елементaрни нещa, кaто кaк ще оцелявaме в сивото ежедневие(сметки, хрaнa.... др)
Тук aко в семейството рaботят и двaмaтa, всички остaнaли зaдължения- децa, дом и т. н. сa общи и зa двaмaтa или с помощ нa дом. aсистенткa.
Когaто се зaпознaхме с моятa половинкa( колегa от друг депaртaмент) стори ми се симпaтягa и дотaм.
След няколко излизaния нa обяд, открихме, че имaме много общи интереси.
Кaзa ми, че търси връзкa сериознa, че би искaл дa се оппзнaем и опитaме. тогaвa ми кaзa, колко точно печели, че отделно имaт семеен бизнес, че е рaзведен също с 2 децa, че обичa море, рaзходки, aрхитектурa, история, хубaвa хрaнa.
Кaзa също, че нaй- големият му порок е нетърпението му, че му е трудно дa се контролирa.
Е, хaйде някой дa ми кaже колко бг мъже се предстaвят по този нaчин.
Зaедно сме вече 8 год.
Сегa съм мaйкa, рaботничкa, женa, личност!
Рaзвихме семейният бизнес и имaме мaлкa веригa.
И не, не е първият богaтaш, който ме е зaбелязaл, но сaмо той успя дa стигне до сърцето и РAЗУМA ми.
Четa тук рaзни.... женaтa- к... a, женaтa- меркaнтилнa
И кой го кaзвa, кaкво очaквaте всъщност от женaтa???
Перфектнa визия, фертилнa, дa рaботи кaто кон, дa издържa нa глaд и мизерия, около мъж, който не сaмо, че е обрaзно кaзaно с 2 лв. в джобa, a без никaкви aмбиции зa промянa.
Aми при положение, че " пaзaрът" се рaзшири, извън Бг, не се примирявaйте с по- мaлко от колкото искaте, кaто го нямa в Бг, ще го нaмерите нaвън.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 691321186a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Напълно съм съгласна с Авторката. При последното преброяване дори НСИ констатира, че заради миграцията на жените, към 9% от българските несъмейни мъже, ще останат такива, освен ако не си внесат булки от другъде или не се задомят с по-възрастна жена, която не може да има деца. Жените в детеродна възраст у нас са вече кът, дори Карбовски прави такова предаване, в което момичето целенасочено си беше намерила израелец - не заради парите, а заради култура, образование и възпитание. Аз не познавам нито един бъгларин в моя приятелски кръг, които да се е оженил за чужденка, било то и рускиня, но от момичетата сме много да не говоря, че разведениете ми приятелки също не искат да се занимават вече с българи.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 7383381e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Изчетох всички коментари с интерес...

Първо, аз съм мъж и не вярвам, че някога ще намеря истинската любов - не и на нашата планета. Дори не вярвам, че такова нещо като истинска любов съществува, напук на всички, които ще ми втълпят обратното.

Сред всички намацани кифли, прости чалгарки, златотърсачки и използвачки, които се интересуват само от материалното, ми е трудно да си представя себе си с някоя жена. Говоря за онези жени със самочувствие до небето, които всъщност се имат за нещо повече от боклуците, каквито са. Те си имат своите изисквания към мъжете, като за предпочитане е тези мъже да са мутри/богаташи/шефове.

Досега винаги съм оставал с разбито сърце по един или по друг начин. Последната ми приятелка избяга за чужбина и никога не се върна. Скъсахме по телефона, след като тя си намери германец. Уж се обичахме... Първо, аз съм мъж и не вярвам, че някога ще намеря истинската любов тук. Дори не вярвам, че такова нещо като истинска любов съществува, напук на всички, които ще ми кажат обратното.

Сред всички намацани кифли, прости чалгарки и златотърсачки, които се интересуват само от материалното, ми е трудно да си представя себе си с някоя жена за повече от месец-два. Говоря за жените със самочувствие до небето, които всъщност са пълни боклуци. Те си имат своите изисквания към мъжете, а аз си имам моите към жените.

Досега винаги съм оставал с разбито сърце по един или по друг начин... което само доказва колко голям идиот съм бил дори да се вържа.

Не казвам, че няма свестни момичета тук и там, но са рядкост. Те също, както всички останали, търсят принца на бял кон, който съществува единствено в приказките (и остават разочаровани). Какъв е проблема с рицаря на черния кон?

Също така, като мъж, аз не вярвам в това нещо наречено брак. Не искам да се женя. Не бих искал да живея заедно с жена в един апартамент/къща за повече от два дена. Вярвам, че ако има нещо между нас, това само би го направила по-силно... макар и никой да не мисли като мен. А и какъв е смисъла от сватба изобщо, освен ако не си религиозен/на?

Вярвам в лоялността, честността и хармонията - затова може би ще си остана сам. Но какво от това? По-добре сам отколкото използван и с нож в гърба.

Сигурен съм, че ако бях жена щях да имам подобни виждания като тези на авторката и щях да се оплаквам от това "какви гадни свине са мъжете". Но аз самия съм мъж и затова се оплаквам от това "какви гадни и подли създания са жените".

Живеем през 2013 година и нещата единствено отиват от зле на по-зле. Единствените неща от значение днес са парите, колите и секса. Любов? Хармония? Разбиране? Не мисля. Ако все пак има такива хора, които *все още* вярват в тези неща - ДА ГИ ИЗГОРИМ НА КЛАДА! ДО ЕДИН!!

Поздрави.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 25eeedd698
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Номер 34, сигурно си авторката, ама и да не си... Като толкова зряла за която се представяш, как досега не се научи да НЕ преценяваш хората според корицата им? Ти така ли четеш книги? Преценяваш книгата според корицата ли? Ако така правиш значи не си повече от другите. Повърхностия поглед с нищо не очарова. Жалко е че не отделяш време внимателно в да вникнеш в мненията на мъжете които си дадоха мнението. Нали затова си създала темата, за да дадат мъжете мнението си, а не ти да се юрваш да ги съдиш и биеш с "невидимата" пръчка, колко грешни ти били мъжете, защото живота ти не е рай. Тази тема изобщо не е отправена към теб, нито към жените, а към мъжете. Но както винаги става нали си жена пет пари не ти пука какво и защо е мъжкото мнение, не те вълнува. Тук си само да кажеш колко лоши били всички български мъже и да хвърляш ръкавицата на дискриминацията като приравняваш всички български мъже. А уж се имаш за много възпитана и "европейска жена". Ами защо не вземеш заедно с огромните си желания да изучиш законите, правата на свободата на човека и какво се приказва за дискриминацията в Европейския съюз, или те не са важни за теб? Защото тук влагаш остър феминизъм от мъжемразка гледна точка.

Разбра се че искаш да си го върнеш тъпкано на българските мъже защото дълги години ( а вероятно и сега в което не се съмнявам ) живота ти бил пълен ад и скръб. С какво са ти виновни всички? Защо не търсиш вината в себе си? Или се имаш за съвършенна? Но всички български мъже не са ти виновени. Натрупала си гнет, гняв и озлобление. Много сте ми интересни жените, толкова лесно се озлобявате и като почнете с омразата край нямате. Способни сте да мразите напълно непознати и невинни ви хора до края на живота си. Що за живот е вашия? На такива жени като теб!

Питаш ли ти какъв е живота на българските мъже? Питаш ли ги? Не. Пука ли ти? Не. Просто си обвиняваш всички, а какво май в това число съдиш и собствения си баща, защото и той е български мъж. И той ли ти е виновен? Успокой си нервите и мисли трезво.

И не ми казвай че живота ти бил щастлив, защото в миналото си мнение "32-ро" написа :

"Никъде не съм казвала, че животът ми е прекрасен, лесен и чудесен. "

Анализирано това значи че живота ти не е голямо прекрасно цвете за мирисане. Уредила си се колкото да "креташ" да преживяваш сравнително по добре от колкото с България би било. С нищо не успя да опровергаеш всичките ми мнения до тук. Даже напротив, успя да го затвърдиш. И ти обясних че аз, а вероятно и много други бългасрки мъже не смятат да третират вас жените като слугини, а като равни. Но ти пак и пееш старата песен. Запомнила си "Некачествените мъже" и си фантазираш че българските мъже не се променят, ами скъпа авторке на хоризонта се появяват и нови български мъже чиито начин на мислене не е архайчен. Вземете се в ръце и ако може да съдете всеки български мъж, казвай ни колко крив бил преди животът ви. Ами кой е виновен? Кой? Който се е хващал с Некачествени мъже - вие.

Вие сте ги избирали такива, вие сте им се връзвала. Нали имате мозък? Защо не сте го използвала? Аз знам - била сте неопитна и като всяка често срещана жена сте се учила от болката и грешката, на место да използвате мозъка и сърцето си. Това трябва да се напише с златни букви някъде.

А твърдяхте че вие не сте била по сметкаджийството, но изглежда не осъзнавате свойте действия. Сама сте споделила че преди се излизала и сте имала много с "богаташчета". Какво сте търсила от тях? Любов ли? :) Както другите жени дето търсят "любовта" но само в мъжете с пари. Отдавна съм разбрал че повечето жени си нямате никаква идея какво е правилно, какво е грешно и какво искате. Действате спрямо инстинкта за "разкож, блясък и много лъскателства", а докъде ще ви отведът това го мислите чак когато стане късно.

И казвахте вие че знаете какво е любов!!! Е това са ваши думи, цитирам ви. Но това не е любов, а търсене на придружител ( спътник ) в услугите до живот. Така е правилно да се нарече нещо което е уредено и започва първо с "Кaзa ми, че търси връзкa сериознa". Това си е точно като пазарен метод, вие имате изгода да не сте сама, той също си търси и хоп свързвате се, защото изведнъж той е "стигнал до сърцето ви" :) Звучи като не много качествена комедия. През какво минава сърцето ви, през откритостта му? През джоба му? През нуждите ви? Кой знае в какво състояние сте била тогава.


"Кaзвaм се....
Рaзведен/ свободен/ вдовец....
Рaботя...
Средният ми годишен доход е...
Кaто хaрaктер съм...
Търся човек, който... "

Това не е разлика. Уж живеете в друга държава а още не сте разбрала че комплексирани хора има на всякъде, просто българите са комплексирани повече, заради бедността. И вие сте ярък пример за това. Живеете другаде, но комплексите ви от миналото продължават. А ако познавахте добре и тамошните им хора щяхте да забележите че и те си имат комплекси но просто комплексите им са друг тип и за по-други неща.

Забравяте също на колко години сте била. Пропускате целия времеви срок. Когато ви е казал че "търси връзка", сте била голяма жена. Я да ви го беше казал докато сте била малка и неопитна, да видим как щяхте да го изгледате и какво щяхте да направите. За това обаче не се замисляте. Но младите жени на "търси връзка", бягат, защото предпочитат да се налудуват и напалуват, преди да имат нещо сериозно.


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e686f04a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

38.   Към авторката (и по специално коментар 26)

Авторке, няма да е зле да си структурираш малко писанията, че звучиш като някоя екзалтирана тинейджърка.

"Май на теб средата ти не е много нормална, да предлагат на твоята позната пари за секс? ! "
Ти въобще мислиш ли преди да напишеш нещо? Моята позната си е напълно нормално момиче, облича се нормално, държи се нормално. Просто тамошните западноевропейски "джентълмени" са си показали простотията. Каква вина има в случая моята позната? Ти си на принципа на тези в Саудитска Арабия, които наказват изнасилените жени с удари с камшик.

"Какво излиза? Цялата система е против вас, миличките. Българките са надути използвачки и не ви харесват, а чужденките са сметкаджийки. Всичко живо ви е криво. "
Къде съм написал, че цялата система била против нас и че всичко живо ни било криво? Аз просто ти обясних как стоят нещата без да влагам някаква лична оценка. Ако ти си видяла нещо такова между редовете, то това си е твой проблем. Явно не си разбрала това, което съм написал, затова ще ти го напиша тук в максимално опростен вариант:

Обяснението за това, че българките се котирали навън по-добре от българските мъже не е в манталитета. То е следното: Мъжете на Запад живеят със схващането, че източноевропейките (в това число и българките) са лесни жени. Затова им се лепят - надяват се да им пуснат. Нашенките интерпретират това като признание за някакви особени качества и заявяват, като теб например, че те са явно много по-напред в манталитета си от българските мъже и останалите балканци. (Не много логично твърдение понеже българските мъже са възпитани от майките си - българските жени) Причината българските мъже да не се радват на толкова голям успех сред западноевропейките не е техния уж лош манталитет, а фактът, че жените търсят мъже с добри позиции в обществото (не осъждам никого, просто заявявам очевидното). Емигрантите от бедни страни рядко имат такива позиции.

Авторке, ти обвиняваш българските мъже в сметкаджийство и в същото време за теб търсенето на партньор в живота, на "любов, уважение, разбиране и подкрепа" се свежда до стоки на някакъв пазар: "Защо нападате българките? Като няма качествена стока на родния пазар, ами ще търсим в чужбина. " И в същото време диагностицираш някаква "криза на духа" при българските мъже. Ти сама си противоречиш. Това е факт, черно на бяло, всеки може да го прочете. Колкото и кресливи мнения да напишеш, противоречията в твоя коментар си остават и са очевидни за всички.

"И вие бихте го направили, но не ви се отваря парашута. " О, не се притеснявай за нашия парашут. Той се отваря редовно с жени от най-различни европейски страни, които дори са достатъчно интелигентни да изкажат мнение без да си протичоречат, за ралика от някои от пишещите тук. :-)

Твоята бивша шевка от Швеция била казала, че жената била по-важната в семейството. И какво сега? Трябва да ? се кланяме ли? Тя тази твоя бивша шевка за равноправие между половете не е ли чувала? Вземи я просвети малко.

"С вашето направо средновековно мислене. За вас жената е слугиня. "
Сега просто обиждаш на поразия, не излагаш аргументи. Мислиш ли, че е много интелигентно?

Колкото до средновековното мислене, в Западна Германия преди обединението дълго време на омъжените жени им е трябвало писмено разрешение от съпруга им, за да започнат работа или дори да си отворят сметка в банка. Говорим за втората половина на 20-и век в европейска държава. Ти като българка можеш ли въобще да си го представиш? Кога е имало в България подобни закони? Така че не ми обяснявай кой бил със средновековно мислене.

Като ни цитираш твоята бивша шевка, нека и аз да разправя за моята (макар и сегашна и непряка). Като се преместила в Западна Германия (след обединението), отива тя до службата за данъците да оправи някои документи. Онези я изгледали учудено и я попитали: "На вас за какво Ви е данъчна карта, нали сте жена? " По презумция за тях на една жена не ? трябва данъчна карта, защото не работи. В крайна сметка оправила документите, но в писмата обръщението към нея било "Г-н професор Г... ". Тя им се обадила и им казала, че е жена, за да си оправят данните. При което те това го коригирали, но автоматично премахнали "професор". Явно за западноевропейците (които нали не са някакви си Бай Ганьовци с "направо средновековно мислене" като българските мъже) жена и професор са несъвместими понятия.

Много още мога да ти напиша, но ще стане цял роман. А и какво ли разбирам аз, нали съм си един прост български мъж със среновековно мислене. :-)

П. П. Към "Западна Европа" включвам съща така Швеция и Норвегия.

Номер 7

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 425bda9566
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   "Любов? Хармония? Разбиране? Не мисля. Ако все пак има такива хора, които *все още* вярват в тези неща - ДА ГИ ИЗГОРИМ НА КЛАДА! ДО ЕДИН!! "

Да, но преди това да ги пренебрегваме и да се държим все едно не съществуват. Нека те бъдат малката ни тайна, докато определени жени свободно плюят всички български мъже! Ти виждал ли си Неси? Не! А някой, който търси в една връзка хармонията, любов и разбиране? Не, и таково същество не съм виждал!
Нищо ново - преди е имало гъркофили, после русофили, след това американофили, а сега чужбинофилки. Явно в гените на някои българи и българки отдавна е заложено да пренебрегват страната си заради чужденците, които трябва да са върха на сътворението. Пожелавам ви приятно срамуване от нас (защото това изпитвате към мъжете въз основа на богатия си опит - със сигурност под 100 мъже, което при 3 586 571 мъже у нас през 2011-та година е "огромна статистическа извадка и няма как да сте сбъркали") и дано да получите от чужденците всичко, на което са способни!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4bae34bcd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Silenter- N 34 съм, и не, не съм aвторкaтa!
Сегa, знaейки товa, прочети пaк коментaрът ми, aко ти е необходимо няколко пъти, aко пък трябвa с тълковен речник под ръкa.
Не се обиждaй, интелигентно момче си, сaмо трябвa мaлко повечко дa ти се обяснявa.
Когaто рaзбереш кaкво съм писaлa или поне опитaш, aко имaш въпроси, ще ти отговоря.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5a55f19376
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   Любимата ви авторка съм, хаха. :))
Ех, мъже, мъже... особено silenter. Никът, с който се подвизаваш от "silent" ли идва? Просто тих те искам, че се излагаш, казах ти го. Не, коментарът под номер 34 НЕ Е МОЙ. Пиша ти го така, че май нещо ти не си в час. Писах, че съм съвсем зелена, което означава МЛАДА. Не зряла жена, която над 10 години е била в чужбина. Не те знам как четеш, но ти май не "чаткаш". Браво на жената, че се включи, много на място. Ето, тя ти дава аргументи и всичко. Пак си недоволен. Май ти говориш ей така, колкото да си губиш времето. В колко държави си живял, с колко чужденки си бил, нещо...? Или пишеш ей тъй, колкото да има.
Абе, коя съм аз въобще, че да ти противореча? Ти си безгрешен, интелигентен, 100% прав, да, имаш пророчески способности. Аз съм лицемерна, използвачка и 5 пари не давам за другите.
Позна, пълна нещастница съм, на прага на криза. След като си напиша коментара, ще отида да се самосъжалявам в ъгъла. Прав си, дааа. Едва преживявам, спя в кашон, развалина съм.
Може още повече да затвърдиш мнението си за мен, живей спокойно.
И драги ми номер 7. С интерес прочетох коментара ти, до момента в който не ми се мярна "О, не се притеснявай за нашия парашут. Той се отваря редовно с жени от най-различни европейски страни, ... ". Ей го, типичния селкси бройкаджия. Номер 7 a. k. a. селската тояга. Не се сдържа да не засегнеш тази тема.
Какво мнение имали мъжете на запад за нас - разбрах, добре че беше ти! Мъжете на запад може да са всякакви, но не са примитивни като... някои хора. Не говоря за еднократен секс, а за сериозни връзки и отношения, нещо, което ти и някои други компетентни мъже не искате да проумеете. Ако един средноинтелигентен мъж си търси секс и забавление е логично да се обърне към по-лесна жена. Ако обаче иска сериозна връзка - тогава ще търси по-читава, не мислиш ли? Или ти не подбираш? Айде моля ти се!
И не ми говори за Западна и Източна Германия. "Die Berliner Mauer" я няма, няма и помен от тези глупости, които си ми написал. Не съм била родена тогава, за да ми обясняваш как е било в Германия преди 89 година. Сега нещата са доста по-различни и трябва да го проумееш.
Прощавайте ме със silenter, че нямам времето да ви вниквам в коментарите, по-дълбоки от Толстой и Достоевски взети заедно. Нямам времето и да пиша романи тук и да ви отговарям. Явно си нямате друга работа и се дръгнете с жените, които са успели да намерят ЩАСТИЕ с чужденец.
Аз не мога да си позволя да ви отделям повече време, има и по-важни неща в живота. Отивам да изцедя някой заблуден чужденец. Силно се надявам, че схващате иронийката. Айде, че трябва да ходя на лов, свършват ми ресурсите.
Съжалявам, не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 05dd702bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Аз посещам тази тема специално за да следя какви са мненията на "спорещите жени". Любопично ми беше какви са техните доводи за случващото и разбрах - че жените които
са се бракували или са на семейни начала с чужденци - нямат никакви разумни доводи ( причини ) за действието си. Следват си първичния инстикт и между другото приказват колко са морални и колко държат на българските ценности, ама ей така, колко да отбият номера. Така мнението на всички мъже че те просто си хващат ( лесния начин да живеят ) се оказват верен. Защото всичко както е в съда, трябва да се счита за вярно, до доказване на противното. Вие коментиращи жени не доказахте противното, а просто се изляхте като цунами което иска задължително да помете българските мъже и тяхното мнение. Къде ви е възпитанието и културата, драга ми 40 и 41. Твърдите че не харесвате простащината и селящината, а вие? Това което правите да не би да е по различно? Селяшко и просташко е всичко свързано с озлоблението и комплексарщината. А в думите ви няма разумни доводи, а вид гняв към мъжете че видиш ли тяхното мнение е по-силно от вашето, понеже няма с какво да се оправдаете.

Да ви хрумна че ник нейма ми - silenter - е комбинация от две думи? Или не ви стигна "високия" капацитет да се досетите? А за поведението ви - коментар 40, пишеш че си жена на 34, а се държиш като обидено дете. Бързаш да напишеш подценяващо съобщение. Е, прочетох те - и не се подцених :) Постъпваш глупаво, да видя някъде аз да те подцянявам? Не. Нищо обидно не съм писал, писах единствено и само - наблюдения, разсъждения и факти. Защо жените винаги се обиждате от тези трите? И ти като коментар 41 - примаш твърде лично всичко, а уж не си такава жена за която мъжете приказвали. Дали? Можеше тактично да си замълчиш и да си отминеш, но продължаваш, тъй като си огнетена и се гневиш. И на двете ако живота ви е щастлив, нямаше да си губите времето да давате присмехулни и подигравателно-груби мнения. Щяхте да си запазите мнението за вас си, особено понеже тази тема отново повтарям е - ориентирана специално и само към мнението на мъжете? Не е ли така? Заглавието търси и иска мъжкото мнение. Защо вие жените се намесвате тук? За да налагате мъжете казвайки как всички български мъже били еднакви? Браво на вас :) Тогава спрете да се наричате българки, вие отдавна не сте такива. Вие сте чуждестранички, нямащи родина и род. Настанили в чужбина от нищото и условили златната рибка.

41, специално за теб :) Може ти и 40 да сте една и съща жена, правил съм ги аз такива неща да давам две мнения от два компютъра. Не ми твърди че си различна, когато не можеш да го докажеш от тук.

Бил съм в Англия и Франция за по-дълго, а за кратко и в Холандия. Какво си мислиш, стъпила си на чужда земя и си станала голяма работа ли. "Пази Боже сляпо на прогледа" е казал Йордан Йовков :) С нищо не ме влечатляваш. Опита ми е достатъчно голям за да си казвам мнението. На 27 съм. Преживял съм доста. Видял съм доста. Но и съм оценил всеки момент. А ти май - не. Нито се питаш защо е станало така, нито какъв е бил твоя проблем.

41, ти се излагаш. Това че си жена не ти дава повече привилегии. И главното - не те прави клица. Ти си една от тълпата. Като много приказваш, я кажи какво излагащо има в думите ми? Нещо болезнено за теб ли? Да, от истината боли :)

Добре си измисляш, за мен мненията ти са солидна доза провокация. Обясни как се свързват "Писах, че съм съвсем зелена, което означава МЛАДА. Не зряла жена, която над 10 години е била в чужбина. " Ти зелена ли си? Или зряла? Ако си зелена, как си живяла 10 години в чужбина, но и си имала време да провериш какви са българските мъже. Какво? На 11 ли те сваляха разочароващо българските мъже. Нещо, нещо май си измисляш :)


"Браво на жената, че се включи, много на място. Ето, тя ти дава аргументи и всичко. "

Тъжно за теб и за нея, ако вие ( ти ) имате празнословенето от вида "не права съм, щото искам да съм права и тропва с краче" за аргументи. Не се заблуждавай, интелигентните хора те виждат каква си. Колкото за стила и мнението ти не са по-задълбочени от "50 нюанса сиво".

"Не говоря за еднократен секс, а за сериозни връзки и отношения, нещо, което ти и някои други компетентни мъже не искате да проумеете. Ако един средноинтелигентен мъж си търси секс и забавление е логично да се обърне към по-лесна жена. Ако обаче иска сериозна връзка - тогава ще търси по-читава, не мислиш ли? Или ти не подбираш? Айде моля ти се! "

Ихаа, така ли било! :) А аз и другите мъже в тази тема, за какво приказвахме? За пасти и сладоледи ли? Я се върни в миналите ми мнения, започвайки от... 8, 20, 23, 25, 30, 33 и 37. =) Там писах че и аз не говоря за еднократни неща, затова намесих "духовността" и любовта.

Изобщо, жените се групирате като "стадо" оси и искате винаги да сте прави, даже и когато грешите. Но на мен 41 ми прилича на една която често виси в раздела "Да споделим най-мръсните си фантазии" Има почти същия стил на изразяване и арогантно поведение когато не е на найното.


;***

- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: e802970084
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Ех, авторке, само това ли разбра от последния ми коментар (38)? Или относно другите неща няма какво да кажеш и за тях се правиш на сляпа?
"Не се сдържа да не засегнеш тази тема. " Еми как да не се засегне човек. То нали това беше и целта на коментара ти към мен. То не бяха обиди, то не беше чудо! Такива сме били, онакива сме били, средновековни, примитивни... , никой уж не ни искал.

"Мъжете на запад може да са всякакви, но не са примитивни като... някои хора. "
Ти въобще вярваш ли си, като го пишеш това? Тези ходи ги разказвай на някого, който не е стъпвал на Запад или на нашето Черноморие, където идват всяка година с милиони, напиват се до безобразие и повръщат по улиците. Същото го има и там. Фериботите от Щвеция за Дания в петък вечер са пълни с млади шведи, които отиват да се напият в Дания, че там аклохолът е по-евтин. По цяла събота и неделя не изтрезняват. Някои дори ходят и до Полша. Това не са един или двама, това е масово явление. Такива свинщини като там не съм виждал в България. Това са фактите и много добре показват кой колко е примитивен.
Това, че западноевропейците търсели сериозни връзки, а не секс, също е пълна глупост. Втората им работа, като дойдат тук лятото на почивка (първата е, разбира се, да се напият) е да отидат на проститутка. Проституцията в повечето западноевропейски страни е легална и процъфтява. Това ясно говори какви любители на сериозните връзки са тамошните мъже.

Не мислиш ли, че е смешно точно ти да ме обвиняваш в примитивизъм? Та твойте коментари (заедно с темата) са пълни с обидни квалификации. Те и на това се градят - обиждаме на поразия определена група хора и като ни отговорят, им се смеем, че са се засегнали. Аз просто ти обясних какви са фактите и ти дадох аргументи и примери. Като човек прочете коментарите тук, мойте и твойте, то веднага се вижда кой колко е примитивен. Не се сърди на мен, ти сама си пишеш коментарите.

Повечето от примерите, които ти дадох за Германия, не са от времето на разделението (дори съм и го написал изрично, ама кой да чете), а са от 90-те години или началото на 21-и век. Освен това дори примерите с бившата Западна Германия също не са толкова неуместни, защото тези неща се променят с поколения, а не за година или две.

При коментарите ти тук и тези на "поддръжничките" ти и всичката злоба, която бълвате, мога да кажа само едно: "Пази, Боже, сляпо да прогледне! ".

Номер 7

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2d4e3522a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Твърде много философии за нещо много просто. Напълно нормално е българина да е най-добрият мъж за българката и съответно - българката най-добрата жена за българина. Диктът на доктрината "всичко чуждо е по-добро от българското" съсипва целият ни народ, без значение от пол и възраст и докато й робуваме не можем да се надяваме накакъвто и да е просперитет.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 4e56d4baef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Silenter, абе това да не е новият ник на Winterfire!???

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 718559d1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   N 34/40 товa сa номерaтa ,които съм писaлa silenter.
N- кaк точно си предстaви,че е възрaст?;))))
Смятaш ,че "Пaзи боже сляпо дa прогледa" е от Йордaн Йовков?!
Върни се в нaчaлно училище ,че нa 27 год.интелектa и знaниятa ти сa остaнaли в някоя неделя в дълбокото минaло-жокер,aмa и ти един Бaй Гaню;)))))
И кaкво знaеш ти зa първичните инстинкти- виждaм ,че димички поне си чувaл,дори изтечения свързвaш.с тях, но смисълът им не рaзбирaш.
Дори елементaрното желaние зa секс е първичен инстинкт,сегa рaзбирa се, много по- ромaнтично звучи,привличaне,тръпкa, пеперуди в стомaхa,... но си е и чисто е...е.
Дотолковa си дaлеч от Човешкото в човекa,че дори не си нaясно, че първичните ни именно инстинки,в голямa степен оформят всяко живо същество,в този случaй човекa.
Един глaден нaрод, кaкъвто е Бг,нямa кaк дa не се промени.
Освен товa ,зa рaзликa от преди около 20-25 год примерно,когaто мнозинството сa избирaли нaкaзaтелнaтa формa нa възпитaние,то в днешно, повечето зaлaгaт нa либерaлното тaковa.
И естествено , новaтa генерaция имa възможност себе си дa рaзгърне,дa търси и откривa нови,по добри възможности.
Вече не им се промивaт мозъците от бебетa,зaлaгaйки "робски синдром" ,кaкто aз го нaричaм от едно време.
Оплaквaш се,че момичетaтa искaли първо дa се нaлудувaт.
Естествено!!!!!!!
Кaкво се очaквa от мозък кaто твоя,веднaгa след училище дa бъдaт зaщипaни с децa,че дaви избягaт нa вaс,дето мислите ,че Йордaн Йовков е бил кaзaл- пaзи боже,сляпо дa прогледa?!
И после,попитaл си ме дaли избирaм книгaтa по корицaтa- определено е първото което виждaм,КОРИЦAТA.тaм ибикновено е зaглaвието и името нa aвторa!
Вземи прочети Бaй Гaню от Aлеко Констaнтинов;)))) и пaк ще говорим,може би.


/Модератор7 - Правилно е да се пише "Бай Ганьо" от Алеко Константинов.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 21d419a8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   С всяка поредна такава тема все повече се убеждавам, че точно мъжете са шампиони по правене на тънки сметки и понеже си се знаят как разсъждават, обвиняват жените в това. Чужденките може и да се прежалват за някой бг мъж, но в повечето случаи само за секс. Не са толкова глупави като повечето българки да търпят постоянно ориенталския манталитет на българина, който още от мама е свикнат, че жена му трябва да му готви, да го пере, глади, да му чисти, а той да не пипва работа вкъщи. Затова и бг мъжете не са толкова очаровани от идеята да се женят за чужденки - защото като го настъпи по шията, няма измъкване. Пък и в белите страни законите добре защитават жените, така че там няма начин да нацъка деца и да се измъкне, както масово прави тук. Нито пък да си прояви балканския нрав със склонност към насилие и това да му се размине. Българките пък били меркантилни използвачки и курви. Е, кой е вечно недоволният и неудовлетворен?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 15e98a5047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Номер 47. Когато пишеш коментар, прости ми запитването, но замисляш ли се какво да напишеш или бързо си написваш според каквото те тресе вътрешно? Преди да ме обвиняваш помисли. Да, израза - "Пази боже сляпо да прогледа" е от Алеко Константинов, но аз нямах предвид него. Израза които исках да употребя е подобен на този и затова мислено докато съм писал съм го заменил. Израза които исках да написа беше на Йордан Йовков и е:

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"

Очевидно съзнанието ми е направило връзка между израза на Алеко и израза на Йовков. Което не е груба грешка, нито незнание. А преплитане на две подобни неща. Не вярвам и на теб да не ти е случвало, ако не ти се, значи не си чела много. Защото когато умът ти е пълен с всякакви данни от литератури е нормално понякога да се получава заплитане когато си уморен. Пробвай в някоя късна нощ в голяма преумора да пишеш по памет. И двата израза все значат едно и също - голяма мъка е в човешкия свят и как хората никога не оцяняват което имат, че решават да разрушат традициите си, наследствеността си, историческото си величие. Разрушат бъдещето на нацията си. Чел съм произведенията на Алеко Константинов и определено явно за разлика от теб знам как се пише "Бай Ганьо". Не обичам да се захващам за правописа, защото за мен е важен предадения смисъл, а не как е написано. Но знам че следващата ти тактика като "огнетена и мразеща жена" ще е да се опиташ да ни засягаш нас мъжете с правописа ни. Дребнавостта за мен - не е довод на разума, а довод на безсилието. Помисли над думите.

"Дори елементaрното желaние зa секс е първичен инстинкт"
"Дотолковa си дaлеч от Човешкото в човекa,че дори не си нaясно, че първичните ни именно инстинки,в голямa степен оформят всяко живо същество,в този случaй човекa."

Тук избързваш с заключенията. Лепиш безпочвени етикети.
Но няма да те оставя в пълно неведение, защото не съм като теб. Запознат съм с теорията на Дарвин, както и с множество други еволюционни и креационистки модели ( светогледи ) Но за разлика от теб ( в което съм сигурен ) аз имам различни възгледи и свои хипотези и теории. Еволюцията мила ми 47 е доста по-сложна за проследяване, въпреки че се корени на съвсем естествени принципи. И което те оборва, еволюцията предполага "динамичност" промяна. Но не просто да си мръднеш "мръвката" ( шеговит тон ) от едното място на другото, а да се развиеш в по-усъвършенстван вид. Да станеш повече от което си бил/а преди. Което не значи да правиш всичко което другите правят. А значи да станеш личност, да бъдеш индивидуалист, това е следващата близка стъпка в еволюцията на човека ( уж разумното същество ) . Което е - да имаш свое мнение, което няма общо с мненията на другите, но понеже тази опция е по-сложна, много като теб ( при теб е видимо ) нямат свое мнение и се водят от потока на масовите възгледи ( модите ) Мога да напиша цял трактат, но се спирам до тук, защото ти не си човека които ще разбере, даже и написано, ти пак ще си знаеш "своето", ще казваш на бялото - черно. В това е проблемът ти, още не си порастнала, "растежа на тялото" не стига за да компенсира "липсата на растеж в мозъка".

Първичните инстински оформят всяко живо същество, но те също са до време. Освен това тези първични инстинкти отначало твърде нужни за да се развие съществото с примитивност, покъсно стават "препъни камък" в развитието му. Ако всяка седмица си яла месо, това да не би де значи че не можеш утре да станеш вегетарианка? Същото е. Този първичен инстинкт за които ти говориш е един от възможно най-нишите. Освен размножаването ( секса по човешки ) следват много по-висши инстинкти - разсъдък, после - ум, после - разум. А има и още много. От инстинкта ( суровия нагонен за който приказваш ) по-висша е интуицията.

Аз не съм против секса, но няма смисъл да го изтъкваш като водещ инстинкт, освен ако не твърдиш че си животно? Аз не се възприемам за животно и не гледам на хората като на животни. Вие жените животни ли сте? А аз ви имам за хора! С коментара си обиждаш дори собствения си пол и дългите борби за равенство които сте водили. Имай уважание. Считам че секса не е книга за всички очи, а е нещо изконно, интимно и сакрално, което споделят един с друг два разума - двама индивида, от два пола - когато изпитват любов и искат да се приближат най-много един до друг, така че да усетят живота един в друг.

"Един глaден нaрод, кaкъвто е Бг,нямa кaк дa не се промени."

Да, но това не значи да се променя към лошо! А някой да вижда добра промяна? Това да бягаш, да се свързваш с чужденци, да им правиш деца, да те осигуряват материално, не е добрата промяна. А е няколко стъпки преди разрухата на нацията. Аз знам че в народа се тай много гняв и национална ненавист, заради бедността, заради глада, заради страданието. Знам го. Но нека опитаме да запазим нацията си, защото всяка друга държава се стреми да се опазва. При тях също има техни си хора бягащи от държавата им поради бедност, но за тях тези загуби не са критични, защото нацията им е по-многочислена от нашата българската.

"Вече не им се промивaт мозъците от бебетa,зaлaгaйки "робски синдром" ,кaкто aз го нaричaм от едно време."

Не им се промиват, затова ли от роби в страната си, бягат и стават "бели роби" на другите нации. Ти на това ли казваш свобода и добра промяна!!! От едно робство и гнет в друго. Сега ви промиват мозъците по друг начин, по-тънък начин, в хубави приказки, много сваляне на звезди, както дявола изкушава. Ти кое предпочиташ, пред грозната - истина, хубавата - лъжа ли? Аз предпочитам да видя нещата каквито са, а не да се завличам ( а сигурно и много други така смятат ) по фалшиви лъжовни колажи.

"Кaкво се очaквa от мозък кaто твоя,веднaгa след училище дa бъдaт зaщипaни с децa"

В кой свят живееш? Не. Аз мисля че жената има и трябва да има права равни на мъжките според условията и възможностите на пола си. Примерно - очевидно е че ако един куфар тежи, а до него има жена и мъж. Независимо че ще имат равни права да го дигнат, жената няма да се справи. Защото не е по-силите и функциите на пола и. Тази работа ще свърши мъжа, като устроен да го направи. С такъв пример - приложи го към всичко, ще разбереш как трябва да се третират ситуациите. Но и мисля, че жената не бива да се възгордява и да си предписва някакво своеволие и "дамо-господия" над мъжете. Нали имаме едни права, защо жени като теб решават да се изкарат с по-големи правомощия? Къде е равенството, но още повече къде е честността. Жената има право да се изучи, да работи, да има свобода ( не капризна свободия ) да стане личност и да бъде човек. За да бъде един ден пълноценна съпруга, майка и добър родител.

Излез от филмите и виж как живее народа на България сега. Май не ви видяла ( нали си се превърнала в чуждестранка и сега си самочувствена ) че има момичета, българки, дето на по 13, 14 и 16 години забременят ( инцидентно ) и правят безразборен и немислен секс на поразия. Виж света какъв е.


Мойте мнения са: 8, 20, 23, 25, 30, 33, 37 и 43.


:)


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0fbe6df707
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Авторката съм (отново).
Надявам се това да е последният коментар, който пиша по темата. Отново благодаря предварително на модераторите и ги моля да го публикуват.
Номер 50 е описала много кратко и точно нещата. Silinter, я кажи и това ли съм аз? ;)
Искам да те помоля да четеш бавно и внимателно. Не бързай да ми отговаряш, защото пак не си доразбрал.
Не съм на 34 години. Това беше номерът на коментара на онази жена. Не съм живяла и 10 години в чужбина, а тя.
За да се избегнат интерпретации от твоя страна ще ти кажа: На 22 години съм. От 3 години живея извън България. От 15 годишна съм "по света и у нас", прекарвах летата си в чужбина.
Не се дръж като ейзел (типична холандска думичка), а се опитай да разбереш.
Излагаш се по много начини. Не се засягам от хора, които разсъждават и излагат факти. Ти не го правиш. Прочети си коментарите и виж кой обижда. Категорично заяви, че съм продала тялото си. Това не е така, но дали ще го проумееш или не си е твоя работа.
Как по-точно се затвърди мнението ти за мен? Първо каза, че живея с чужденец, който изкарва значителни доходи. Малко по-късно заявяваш, че едва кретам. Последно?
Ще ти кажа и за самият ми приятел.
Обичам го много. Не банковата му сметка, а малките неща и жестове. Обичам да се събуждам в прегръдките му, да си играе с косата ми. Хубави са моментите, в които ме намята с негово горнище (нали едва кретам, нямам пари да си купя :(... ) Обичам самият него. Нещо, което ти явно не можеш да проумееш.
Дали щях да бъда с него ако беше българин: да, щях. Но с такъв като теб никога не бих се "минала". Ако ще да си марсианец и цял тон злато на главата да ми изсипеш - не!
Прочети ми пак мненията (май нямаш друга работа) и кажи къде по-точно съм казала "всички българи са... "??
За 27 годишен разсъждаваш доста детински. Мислех те за 19-20 годишно момче и щях да те оправдая, но сега...
Ще ти кажа и за онази тема с фантазиите. Аз моичките фантазии има с кой да ги споделям. Не бих ги описала пред група похотливи безделници (какъвто явно си и ти). Явно често посещаваш онази тема, а? Аз нямам нужда от подобни неща. Чети си комерсиалните книжки (50 нюанса), еротичните разкази и се успокой. Тъжно е, че не знаеш от кой е "лафът" "Пази боже сляпо да прогледа", но явно имаш други доста по-важни занимания. Едно от които да се представяш за различни хора от различни компютри. Бих ти казала "bro, get a life", но няма да го направя от уважение. :)
Сега си представям как се ядосваш и силно натискаш клавиатурата. Става ми някак горещо. Сигурно е от целувките, които ми прати. :)
Номер 7 е интелигентен мъж. Казвам го без капка сарказъм.
Май наистина малко прекалих с квалификациите си, за което съжалявам. За пиянските истории си прав. Финландчетата пък отскачат до Санкт Петербург. Наистина е кофти, но никъде не съм казала, че скандинавците са перфектните народи. Ако говорим за свинщини, то тя започна, когато пресечеш границата Унгария-Сърбия. Това е факт. Не само пиянските истории, а стотици други глупости.
Примитивизмът на българите не се изразява в пиене. Те се чудят как да надупчат всяка срещната. За да избиват комплекси ли, не знам. Държат се като похотливи козели. Факт са мъжките мнения в този сайт. Хвалят се как мъжът трябва да си пръска семето навсякъде. После същите тези мъже наричат жените "к*рви" с повод и без повод. Какво излиза? Те да си веят коня тук и там, а жените да са верни и тихички. Този двоен аршин, с който се мери ме отвращава!
Също така никъде не съм казала, че абсолютно всички българи са еднакви. Прочети ми мненията и виж. Недей да си правиш свободни съчинения.
Не съм казала, че западняците са много стока. Дето се казва "всяко стадо има мърша". Да, купонджии са. Да, и там има доста бройкаджии. Но аз никога не съм търсила контакти с такива. Падам си по по-сериозните неща. Плътските удоволствия са важни, но не ги поставям на първо място.
Ти още с първият си коментар (така де, 7) леко заядливо започна с това, че сигурно движа в еди каква си среда. Намеците бяха много, недей да отричаш.
И последно: За жените и Германия. Минали са не година-две, а близо четвърт век. Канцлерът на Германия е жена. Диктува политиката в Германия и в Европейският съюз като цяло. Факт, който не може да се оспори.
Петък е, отпуснете му края :)) Silenter в библиотеката, а ти, номер 7: теб не те мисля, нали парашутът ти редовно се отваря. 100% си си устроил забавление :)
Приятен ви петък :)

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ac4698f319
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   Номер 50, разсъжденията са Ви доста елементарни и злобни. Пропити са със егоизъм и някаква мания, има някаква отрова, която струи от думите Ви. Но както и да погледнем подобно пошло разсъждение има лоши хора и от двата пола, но това не е причина да слагаме всички под общ знаменател, както вие правите. Елементарно е. По вашата елементарна логика, това значи и всички жени да ги сложа сега под общ знаменател и да ги обявя за еди какви си и да дам съвет на всички български мъже да не припарват до българките. Нормално ли е това? Това изобщо расъждение ли е и ако е, то веднага отидете да поговорите с психолог за вътрешният Ви гняв и омраза към цял един пол. Това е отклонение и проблема е, че едва ли го осъзнавате. Не само на другите около вас вредите, ами и на самата себе си.
Ако наистина мислите, че българките не трябва да се занимават с българи, то тогава може би е по-добре с араби или с мъжете от близкия изток. Там жените са в доста по неравностойно положение от тук и го знаете. Но ми се струва, че умишлено пропускате този вариант. Не може на всяка жена по един принц мечта или поне по един "чужденец" бизнесмен и джентълмен. Не става. И на мен ми се искат много работи, но реалността е друга. Погрешно е човек да има твърде нереалистични очаквания и изисквания. До нищо хубаво не води това, а камо ли до щастие. Това е едно гонене на призраци и миражи, което разбива целият Ви живот. Няма приказки и съвършени връзки. Няма съвършени мъже, няма и такива жени. Нещата ще се оправят, когато първо вместо да мислите какво искате започнете да мислите какво можете да дадете на другия и да се радвате, когато раздавате щастие. Усмивката на човека до вас да ви радва и да разберете, че всички усилия са си стрували. Истината е, че има хора, които не могат да обичат, просто защото не са способни на това, единствено себе си. Егоистите са такива хора, а от коментара Ви струи егоизъм и нищо повече. Хората, които ще харесат коментара Ви са споделящите вашето мислене и разбиране на нещата. Обречена кауза е да чакаме егоист да обича истински. Без значение какво говорим, нещата няма да се променят, егоистите изобщо.
Нереалистичните очаквания и изисквания водят до разбит личен живот, след много години и разбити връзки се осъзнават някои хора, но тогава в повечето случаи е късно вече.

K-Man

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: f7074c13ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Номер 56. Ще те разочаровам. Отдавна не се треса от нерви :) Разбрал съм че има два типа хора, такива които хейтват на поразия и такива които са благи и със спокойна дума изразяват мнението си без да се подиграват, без да упрекват, без да подронват достойнствата на другите. Първото е признак за незряло поведение, второто за зрялост. Въпреки поведението ти, което класифицирам като тънък намек за голяма обида, аз не се обиждам. През живота ми много хора подобно на теб са ме обиждали, с времето аз иградих своя имунитет. Ако не се засягаше, нямаше да ме плюеш. Срещал съм жени, като жени, зрели. Които не водят "битките си" в спорове където не им е мястото, особено в тема която е насочена само към мъжете. Ти защо се месиш в тази тема? Кой отстояваш, себе си ли, ако си самата авторка? Понеже ако не си едно от жените за които мъжете упоменавахме, не виждам какво може да те афектира толкова силно. Почти усещам как се смееш ехидно. Наистина ли когато обиждаш и се подиграваш те кара да се почувстваш по-добре? Любопитно ми е. ;***

Най-благоразумно изложих всичко кой становища. Но ти ги пренебрегваш. Не те обидих, не се подиграх с теб. Държиш се така, сякаш имаш нещо лично с мен и си решена да ми го върнеш тъпкано. Търсиш и най-малката ми слабост в защитата, за да се пробваш дали ще поддам :) Пренебрегваш всичко което не ти харесва, не ти гали красивите ушенца. А което ти е удобно - приемаш веднага и се умилкваш като котенце около му. Знаеш ли че тоя номер не е труден. Ако започнем и мъжете да се държим по-същия начин, ще стане истинска война между половете. Която няма да завърши добре. Представи си всеки мъж да се отнася с теб както ти тук, ти му говориш нещо, а той тънко да се измъква и да се прави ни на чул, ни на видял. И да ти се подиграва.

Според мен в много отношения си измисляш. Казуса ти е да предизвикваш бурна полемика, да разгряваш страстите и раздухваш жаравата. Но аз не се водя от провокацията, аз пиша за да видя дали ще кажеш нещо което да обяснява женското поведение по въпроса. Но ти не каза нищо, разтягаш локума на "ти си такъв, тоя е онакъв, оня е такъв" "Мъжете са еди какви си" Още малко и имах очакването в коментара ти да прочета че мъжете са "долни нищожества". Няма да ме изненада. Така и така си тръгнала да шариш мъжете с дряновата пръчка. Но какво сме ти виновени ние на теб?


"Тъжно е, че не знаеш от кой е "лафът" "Пази боже сляпо да прогледа"" Прочети миналия ми коментар ( но може би вече си го прочела ) там съм изяснил че знам какво е това и защо стана объркването. Недей да издребняваш. Истината е че ти се самонавиваш.


"Ще ти кажа и за онази тема с фантазиите. " Намесих онази тема за "Да споделим най-мръсните си... " Не защото я следя, а защото познавам жената която е създала темата. Любовни романи не чета, те са за леки хора. Аз предпочитам сериозна литература. С "50 нюанса" имах предвид колко объркано и по детски лековато пишеш. В нито едно от мненията ти няма теза, няма доводи, има само така било, защото на теб така ти харесвало да бъде и защото така си написала. В това няма нищо сериозно.


"Номер 7 е интелигентен мъж. " Това не го отричам. Но и той добре те подреди. Пише смислено и най-важно има теза и заключение. Нарочно го вмъкваш един вид за да предизвикаш "сравнения" и мъжеборство. Но това няма да го бъде. Тук не сме за да си мерим... достойствата, а за темата.


"Обичам го много. Не банковата му сметка, ...
... нямам пари да си купя :(... ) Обичам самият него. Нещо, което ти явно не можеш да проумееш. "

Прекрасно разбрахме противорчието ти :) Не било за парите, ама си нямала пари. Колко объркана понякога е женската психика, но ти май нарочно пишеш така.

***

Чудесно разбирам и знам какво е любовта. Жестока си. Май ти не знаеш какво е любовта.

"Но с такъв като теб никога не бих се "минала". Ако ще да си марсианец и цял тон злато на главата да ми изсипеш - не! "

И какво ми е на мен? :) Брей! От мненията ми лъха на възпитание, културност, цивилизиваност, не те хейтвам, не те подигравам, не те обиждам. Нали досега жените писахте че такива неща сте харесали в чужденците. Айде сега де! С българин не би тръгнала, нали вече си с чужденец!

Онази жена, другата, третата, петата. Не ми ги слагай. Защото не можеш да ми докажеш че те и ти не сте едно и също.


( ледени, студени целувки, точно каквито не ги обичаш ;***



K-Man подкрепям те. Но не става явно защо жените нападат мъжете в тема която не е за тях. Нима искат да си наложат мнението!


- silenter -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 99a509a170
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

60.   К-Ман, доста ще да си се впрегнал, щом си написал такъв ферман в чест на моя пост. Обикновено като не познаваш човек, не се опитваш да му правиш психопортрет по нещо написано или казано от него. В поста си имам предвид по-голямата част от бг-мъжете, манталитетът на които действително е отвратителен. Точно толкова, колкото на араби и подобни. И съм стигнала до този извод от собствените си наблюдения - доста мои роднини, приятелки и познати са жертва на тоя мъжки манталитет у нас, така че знам какво говоря. А имам и приятелки, които се омъжиха в чужбина, за западноевропейци, и буквално цъфтят - там отношението към жената е съвсем друго. Така че правя сравнението. Тукашните мачовци обаче твърдят за такива жени, че са се продали на чужденец за пари. Без да знаят как стоят нещата. Не знам къде видя злоба. Естествено, че не всички мъже са такива - имах късмета да попадна на различен, който е до мен във всичко. Такъв е благодарение на отвратителното отношение на баща му към майка му, което е гледал в семейството им, и си е обещал да не причинява това на жена си. За съжаление обаче повечето мъже буквално възприемат такова отношение от бащите си към майките си като правилно отношение на мъж към жена. И като се оженят, почват да тормозят съпругите си.
№ 50

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5e89e07c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

61.   Явно тука са се събрали някакви силно недоволни индивиди от другия пол. Дами и господа - животът, хората и ситуациите в него са отражение на ВАС самите. Така че ако някой е недоволен от нещо "външно", нека много добре се замисли какво всъщност представлява той самият. Ако е достатъчно искрен със себе си, ще започне да коригира грешките си и да върви напред. Ако не е... ще се оплаква и ще ръси жлъч по форумите.
Повечето от нещата, които пишете тук, особено генерализациите за българските жени или за българските мъже с смехотворни! Стотици хиляди български семейства живеят БЕЗ вашите проблеми и ви се смеят на акъла! Проумейте го и се замислете за себе си, какво представлявате. Особено онези от вас, които са неспособни една нормална връзка да създадат и да поддържат, обаче тръгнали по форумите акъл да ръсят - кое как било, в кого била вината, кой как правел, че им развалял всичко, и защо било невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: dca29ac6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   61 обобщи най-точно "средно статистическият" българин и посетител на този сайт.
Браво за този коментар по темата!
Жалко е че т. н. "Редактори" цензурират и насочват сайта към... НИКЪДЕ!??
А целта беше да споделим и си помогнем!! Как??

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 65753eacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

70.   Честно казано смятам, че статията е доста субективна. Дори чисто статистически погледнато няма как в една нация повечето жени да са добри, а повечето мъже да не са - едните да се "европейки", а другите "бай ганьовци". Не смятам, че и предходната статия за "Жените по света" е правилна. Просто не може да се слагаме всички под общ знаменател.
Има много стойностни мъже и жени в българия. Също така има и тъй наречените "бай ганьовци" и "чалга имитаторки" с псевдо морал и липса на възпитания. Въпросът е кой с какви хора е общувал в живота си, а все пак ние сами избираме кръга от познатите си. Като цяло в България има доста повече изнервени и недоволни хора, отколкото в другите държави, но това не се дължи на пола.
Интересно ми е как може един мъж или една жена да каже, че всички жени или всички мъже в България са еди си какви. Нали тези мъже са плод на възпитанието на майките си? Нали тези жени са били така възпитани и от бащате си? Нали тези хора носят гените и на двамата си родители? Няма просто начин от едни и същи родители, възпитаащи по един и същи начин децата си да се възпитат една изискана "европейка" и един "ганьо" или обратното.
Ана

 
  ...

1-50 от 73
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker