Подигравките им ме преследват и до днес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подигравките им ме преследват и до днес
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1643 пъти
Аз съм момиче на 20 години. Може моят проблем да ви се стори смешен. Но имам нужда да споделя.
Бях в седми клас, когато момчетата от класа започнаха да ми се подиграват. Причината е, че тогава не си скубех веждите, а освен това те се бяха много близо една до друга, сливаха се. Наричаха ме с какви ли не имена и казваха, че съм грозна. В основата стояха две момчета от класа, които понякога подстрекаваха и някои други. Сега се обвинявам, че не поговорих с майка ми да ме заведе на козметик, но вече е минало.

С времето започнах да раста и да се променям. Започнах да се грижа за себе си. Днес веждите ми са винаги добре оформени, нося лек грим и се старая да поддържам форма. В гимназията имах две гаджета, но не бяха сериозни връзки. Преди да завърша, се запознах със сегашния ми приятел. Проблемът е, че подигравките на бившите ми съученици се пренасят върху връзката ми. Приятелят ми показва, че го привличам и търси близост с мен. Но аз не мога да повярвам и да се отпусна пред него. До ден днешен виждам, че не съм перфектна. Слаба съм, но имам своите несъвършенства. И когато гледам красиви жени с перфектни тела, започвам да се вманиачавам, че аз не съм такава и затова няма да бъда привлекателна и харесвана, както онези момчета ме убеждаваха месеци наред. Как да имам повече самочувствие и да забравя за тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: a438e6a86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами просто наистина забрави. Децата могат да бъдат много жестоки едни към други. Ти си направила, каквото трябва, сега си добре поддържана жена отпусни се и се изживявай, като такава. Да травмите от детсктвото са силни, но не бива постоянно да се връщаш там. Това е минало. Относно това, че се чувстваш зле, като видиш по-красиви жени. Ами приеми, че винаги ще има такива. Сигурна съм /освен, ако нямаш болно самочувствие/, че дори и най-красивата жена се чувства по-грозна в някой моменти. Има толкова типове жени, че просто не могат да се сравняват. За едни една е красива, за друг - друга. Та така... Моят съвет е да изградиш самочувствие на база, различна от външност. Не може нищо, ама нищо в себе си да не харесваш... Аз също не се имам за красавица, такава съм само в очите на любимият ми човек и той ми го казва многократно. Това ми е достатъчно. Не искам да съм най-красивата в целият свят. Вгледай се в очите на другият и там намери своята красота. Успех!

Mell

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d293c66f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто приеми, че няма перфектни хора на този свят, приятелят ти също не е перфектен и затова харесва теб неперфектната.
За всеки влак си има пътници, както за "жени с перфектни тела" така и за теб.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a09838a8f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Милaтa, в тaзи възрaст хормоните бушувaт момчетaтa обикновено се спрaвят по-трудно с товa и нaсочвaн объркaнaтa си възбудa към по- слaби жертви. тогaвa мутaциaятa в глaсa им, пъпките и вечно подутият "пaкет"смятaт може би, че не личи толковa. други пък именно по този ( глупaв, дa, но нa много ни се е случвaло) нaчин скривaт симтaтиите си към въпросното момиче.
Нaскоро срещнaх съученик, който мрaзех. дърпaл ми е косaтa, вдигaл ми е полaтa, подигрaвaл се е нa необръснaните ми тогaвa крaкa. престорих се, че не го виждaм и с бързa крaчкa се опитaх дa се скрия в тълпaтa. обaче ме сгрaбчи зa ръкaтa и ухилен до ушите ми изцепвa- леле, още по- хубaвa си стaнaлa.
A, тaкa ли- питaм aз
Не ти ли се ще дa ме пооскубеш, дa ми вдигнеш полaтa или пък дa провериш дaли сa ми избръснaти крaкaтa????
Трябвaхa му няколко секунди дa " включи" след товa избухнa в смях и ми кaзa съвсем естествено:
Е-е, хaйде, умно момиче си, сегa не ми кaзвaй, че не си се сещaлa, че те хaресвaх. момчешкa му рaботa.
Пък aз толковa години си носих " срaмa" с мен, в личните ми отношения, нa рaботa...
Не прaви същaтa грешкa, не се знaе дaли и когa ще срещнеш тези момчетa, че дa ти обяснят поведението си и дa си дaдеш сметкa колко глупaви и излишни сa били терзaниятa ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: d954197ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурна ли си, че всичко тръгва от някакви подигравки в 7 клас? Според мен е много възможно да си си човек с ниско самочувствие по подразбиране, а да обвиняваш момчетата от даскалото, защото искаш да потърсиш причина за несигурността си. Ще ти кажа нещо обаче - адски много хора са несигурни без да е имало някой да им се подиграва като малки. Всъщност, ПОВЕЧЕТО хора са несигурни, неуверени (особено жените във външния си вид), без да е имало някой да им се подиграва.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4777cf7e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мило момиче, аз също съм имала този проблем, с вежди и мъхче на горната ми устна (мустак). Работата е там че аз съм с черна коса и космите ми са черни на веждите и са плътни, не съм имала сляти вежди но бяха дебели. Сега съм на 18 г. и имам перфектни плътни добре оформени вежди вмомента много момичета искат да имат като моите но уви природа. Не се притеснявай не е важно какъв си бил вчера а днес какъв си, щом си имаш приятел и го привличаш недей са срамува. Няма перфектни Господ е дал едно друго е взел, не се смазвай за минали работи гледай напред. И за да си повдигнеш малко самооценката напиши положителните неща които хората ти казват и когато ти е тъжно си спомни за тях. Хайде горе главата, и забрави за тия идиоти, те не са нищо повече от теб

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker