Обичам малките градове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обичам малките градове
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 2496 пъти
Много обичам малките градове, спокойствието, усмихнатите хора, които се поздравяват, целувките в гората или сред полето под откритото лятно небе. Не мога да разбера как има хора, които могат да харесват шумни и прашни градове като Пловдив, Варна и Бургас. Дори Бургас е огромен и има твърде шумни булеварди, за София да не говорим. Живях в градче с 5000 души и там беше истинско спокойствие, нямаше задръствания, навсякъде стигаш пеша. Не знам как има хора, които да харесват лудницата и студенината на хората от големите градове. Единственото хубаво на големите градове е че има много работа и по-високи заплати и повече доктори и училища, друго нищо хубаво не виждам. Смешно ми е как за забавление в големите градове се ходи по опушени заведения, е и в малките градчета има поне 1-2 дискотеки, но са по-малко претъпкани и щом 2 пъти се видиш с някой вече се познавате и поздравявате, а в големите градове ходиш по улиците като вълк единак без да те поздрави никой. Освен това в малък град можеш да заведеш момиче на разходка сред природата, а не да избираш между ресторанти, кино, у вас, в дискотека или на бар. Хората в големите градове твърде много седят между 4 стени, а през останалото време животът им преминава в пътуване и висене по спирки и задръствания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7ff853b01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Начинът, по-който описваш малките градове е хубав, но трябва да оспоря някои неща. Големите градове/говоря за моя роден-Пловдив/ си имат техния чар. В Пловдив има много места, на които да се отиде, и те съвсем не се ограничават в "кино, дискотека, у вас", има стар град, има няколко тепета със прекрасна природа и места за пикник, има я горичкта зад братската могила, има я гребната база и тамошната горичка към реката. Има галерии, изложби... Има прекрасни малки, уютни заведенийца и можеш да подбираш социалнит еси контакти, защото има разнообразни "компании". Номерът е, че всеки човек търси различно нещо и повечето хора, коиот да речем идват на екскурзия в Пловдив си нямат и на представа за по-неизвестните места, които често са и по-качествени.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2bb59b7011
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз се чувствам еднакво добре и в големия, и в малкия град. Така както си го написал/а, излиза, че да живееш в Пловдив примерно, е нещо ужасно. Напротив - всяко място има своя чар.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b2fa569a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо задаваш тъпи въпроси? Хората са различни, всеки харесва нещо друго от останалите. Не може да искаш всички да харесват това, което и ти. Аз примерно обичам шумните градове, не малките. Въпросът ти нямо логика.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 4d98ac2a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Охх, болна тема ми е това! Аз съм от голям град, а приятелят ми от малък град и тук е проблема! Искаме да живеем заедно, но той не иска да дойде при мен!!! Малките градове ме плашат, то4но това спокойствие ме плаши... как да отида там? ! Хората от малките градове идват в голямите, а не обратното!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: bd8f807d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, всичко в малките градове е на висота. Ако имаше как да си намериш и работа там... :(

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b701a7e752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   То много хора обичат малките населени места и природата и за това ходят на почивка там. Проблема много често идва от там, че трябва да се работи за да се преживява, което е трудно в малките населени места. а това много села та и малки градчета са се обезлюдили. За жалост препитанието там по трудно се намира.
А лично аз не мога да разбера хората, които отиват на "почивка" там, където е много пълно с хора. Представи си плаж, на който след 9 ч. трудно можеш да се добереш до водата, а какво остава да седнеш някъде, а като погледнеш към водата - тя има странен жълтеникав цвят.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 89df992d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   щом Бургас ти се вижда огромен, изобщо не стъпвай в София например :-)) харесваш малките градчета, хубаво, живей в такова щом се чувстваш добре.
всяко населено място е с плюсове и минуси, така че нека всеки си избира мястото, в което да живее.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 645c8d3f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никой не ти пречи да си в голям град, но да се разхождаш в парковете му или в околностите му (например да ходиш на Витоша ако си от София). Никой не може да ти попречи да отидеш в Борисовата градина и да се целуваш колкото си искаш :) (това го правят много масово). Абе не е баш така както го описваш, но те разбирам.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ede5ebeec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   E, aз съм от малък град..
От една страна наистина е така, както го описваш, но от друга не е толкова хубаво (поне тук). Хората са големи клюкари, много са злобни и надути.
Иначе мястото е страхотно. Градчето е зелено, има много гори, природата е красива, въздухът е по-чист.
Приятно е, но както казах, имам много съграждани, които са готови за една дума да се изядат. Тук се знае всичко за всички, тайни не можеш да опазиш, да не говорим да имаш ЛИЧЕН живот. Единственият начин да предотвратиш това вероятно е да не споделяш нищо на никого..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c3a97ffaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Девет, аз съм от София и въпреки това и Бургас е твърде голям. Живях в малък град и видях какво е приятен живот. Нещо повече, най-гадните хора в университета са от 4-те най-големи града.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 2de78a2feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Така ти се струва, но не мога да се съглася. Аз съм родом от малък град и никак не ми харесва там. Ще ми се да дойде деня, в който веднъж завинаги ще скъсам връзка с него и няма повече да се сетя за това място. Този "град" е около 10 хиляди човека, но някак си всички се познават. Отношенията са на клюкарене, злепоставяне, тесногръдие, ниска култура, битовизъм. Нови хора с по-различно поведение се приемат враждебно. Работа почти няма освен за бачкер, тук там. По-ценните позиции са само за отбрани индивиди. Има много цигани и все повече се увеличават. Има една дискотека, в която пак ходят повече цигани.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6eb021f79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   А ти как можеш да си мислиш, че всички хора имат твоите предпочитания? Малките градове са най-ужасното място, което човек може да избере за живот. Винаги съм казвала, че трябва да ги затворят и забранят. От такова елементарно мислене, че само твоето е право Б-я е в това положение. Има хора, които харесват планина, а други море. Има хора, които харесват сините очи, а други тъмните. Има жени, които мразят рокли и жени, които не обличат никога рокли. Аз си харесвам моя мъж и не бих го заменила. Има жени обаче, които не биха го погледнали, както и има жени, чиито мъже аз не искам да поглеждам. С това ограничено мислене си стой там и не се обяснявай толкова, че е смешно. Аман от простотия и ограничени хора!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0b29368649
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, аз да съм казал, че всички трябва да харесват това, което и аз? Просто ми писна хората от големите градове да се смятат за велики и по новините само за тях да се чува.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 187c78eacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До софиянците, които ходят на Витоша, като №10: трябват ви 1) хубаво време, 2) хубава екипировка, 3) цял ден време, 4) автомобил или пари за автобуси и лифтове - демек не става за романтична разходка с гаджето. Борисовата градина става за пушене на трева или по-скоро за битпазар, само не и за романтика.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6f03317bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   №14, затваряй си устата, че мирише!...На толкова тъп,и освен това и злобен коментар аз скоро не бях попадал...Какви са тия глупости от тебе ма, как по-точно "да ги затворят" тез малки градове, и забранят, що за простотии...Да не говорим, че половината ти изречения в коментара са толкова злобни и глупави, че няма накъде просто!... Толкова злоба и негативизъм, събрани в един коментар, скоро не се бях натъквал на подобно нещо...ужас! Май по-скоро твоето мислене е елементарно,и смешно, даже не-то е жалко!...Ами има и хора, които си предпочитат по-малките населени места, и работата в тях е последното, за което те се замислят, те обръщат внимание на другите аспекти, удобствата,които това място предлага-и е съвсем нормално така! Но ти си овца бе,кво ти се обяснявам(те таквиз кат тебе много), ако щеш до края на живота си недей мърда от големия град, в който си, по никакъв начин не си разнообразявай, поне малко ежедневието, сиво и предполагам на моменти и скучно, па да видим в един момент...Задръстенячка!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker