Къде отидоха мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Къде отидоха мъжете?
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 12913 пъти
Българските мъже не поемат инициатива, не канят на срещи (ако го направят веднага очакват нещо), не са кавалери, излизат си по мъжки и много зрели мъже дори и нямат приятелки. Какво става?

Не е нормално мъже на по 25-30 години да са сами, да не искат да се обвързват и да не правят нищо, да не ходят по срещи.

Пълно е с млади, хубави и добре поддържани момичета. По улиците е пълно със страхотни момичета и жени, и повечето не са леки и материални, а са свестни. А мъжете? Рядко се среща някой който да направи впечатление с външен вид примерно...

Но външния вид само не е определящ. Обаче се оказва, че и в поведението, като мъже пак ги няма..
И какво правят тези момичета, стоят си сами, да търсят чужденци ли...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 84

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 765d6da013
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Пффффф то пък бг момичтата са толкоз арни, че нямам думи...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3aa69dea23
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не знам колко са арни, но поне като вървиш по улицата примерно всяка 2-ра или поне 3-та ти прави впечатление, може и само на външен вид, но поне е нещо. А да срещнеш мъж в който да се загледаш е много трудно. Ще дам пример.
Разглеждах профили на мъже в сайт за запознанства и от 6000 сними точно 2-ма ми харесаха. И то не да си кажа уау, а просто бяха симпатични. Бг жената е красива, поддържана и секси, като цяло са са повърхностни, но поне са красиви, а мъжете не стига, че изглеждат зле (повечето), ами и самочувствието им е високо без грам покритие. Комплексирани са много.
Жена на 22г.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 70d969ffa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъжете отидоха там, където отидоха и жените. Абсолютно погрешно е да се обвинява само едната страна. Аз съм мъж, от поколението на 40 годишните. Виждам, че сегашните младежи са такива, каквито ги описва авторката, поне повечето от тях и ги обвинявам в бездействие и слабохарактерност.

Разбира с, че ги е страх от обвързване, защото ги е страх от ангажименти, защото все още живеят при родителите си и я карат наготово, каквото изкарат / ако изобщо работят / го прахосват. И така е по-лесно. А сега възможности много - жителство няма, придвижването е лесно, границите са отворени - само че има един голям проблем - иска се работа и спестовност, а къде по-лесно си е при мама и тате.

Ха сега да видим къде отидоха и жените - верно е, че по улиците се срещат добре поддържани момичета, поклоннички на чалга пачаврите, със същия ум, без никакви домакински умения, мечтаещи за охолен живот при богати чичковци - колко от тях обаче също са готови да поемат ангажимент за семейство и деца?

Верно е, че поне са красиви, но само с едната красота се кара до време. Това, което умеят, е да киснат безкрай по кафенетата и да предъвкват едни и същи теми и тъпанарски сериали. Каквито едните - такива и другите. По празниците си дойдоха мнозина ергени от емиграцията в отпуск и до един споделяха, че от тамошните девойчета нищо не ставало, но и от нашите не са възхитени. Накъде отива светът?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 9bc68ac05a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Номер 2 нали знаеш, че като станем на по 50-60 години, общо взето всички изглеждаме еднакво сбръчкани и побелели. Красотата е до време, а след това?

Не е важна опаковката а продукта, но това ти едва ли ще го разбереш, както и авторката вероятно...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 1fbb2cfa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до 2
БГ "готината" мацка обикновено е красива, поддържана и секси в доста локално-фолкаджийско-криво модно разбран план :) Добре че поне това й е утешение, защото най-често освен него, не притежава нищо друго, което да заслужава внимание :))

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 73a8f1e717
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Че много от нас са комплексирани - факт. Че има такива които са абсолютни невзрачници и това е вярно. Дори вероятно има връзка с точно това което казваш - излизат си по мъжки, нямат жена до себе си.

Но дотук са нещата с които съм съгласен с теб.
"...повечето не са леки и материални, а са свестни..." Абсолютно невярно. Всички които питаш какво е важно за тях в другия: да не е лиземерен, мразя лъжата и други подобни клишета, стоящи далеч от истината. Искате истински мъж до себе си. Понякога дори намирате, ама за това, че е сериозен, а някой друг който се прави на маймуна - изсирате се (с извинение) на мъжа, отивате при сульото. Той се изсира на вас и после мъжете били свине.
Ами... малко трябва да се ползва тая глава която е на раменете.

Също абсолютно не съм съгласен, че всяка 2ра или 3та жена прави добро впечатление. И същото за самочувствието... бъбриви, мърляви с шарени дрешки и самочувствие гледащо Черни връх отгоре.

Замислихте ли се колко от жените са истински дами? Изключително ми е приятно да излизам с някоя жена, която се държи и има самочувствието на Дама. От там, подсъзнателно (поне при мен) си идват и кавалерските жестове и отношение.
п.п. Да не бъда разбран погрешно - има хубави и стойностни жени! Но чак толкова...
VB

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 253f89314b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   М28,Аз въпреки,че съм мъж,ще се съглася напълно с теб,или по скоро с коментара на N2.Аз точно защото съм симпатичен,атлетичен и с обноски,много се дразня на дебели,мазни,прости,арогантни и непотдържани мъже,които не си дават никакъв зор да изглеждат наред.Обаче не по-малко ме отвращават и тези изпедерастяли типчета,фешанчетата,дето си скубят веждите и бръснат краката,обличат в розово и от 10 метра смърди на някакъв парфюм.

Сега за жените,хич не си мисли,че тези куклички по улиците са много свестни,половината са курвенца дето се лъжат с повечко пара,а от другата половина повечето са заети,не си мисли,че хубавите момичета си седят в къщи,слушайки романтична музика и гинейки по някой принц.

Аз съм сам,въпреки възраста си и не смятам,че е много нормално,но това е защото не мисля да се раздавам докрай в някакви обречени връзки,следващата в която ще се влюбя е бъдещата ми жена.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d2bf695fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласна с №2.
Не само не струват на външен вид, но и отношението им към жената е нула.
Но не са виновни те, а ние - българките, защото не изискваме повече от тях. Стига ни едно питие и сме готови. Ами мъжът за какво да се старае или поддържа, като то и така си му пада...

А теза жени, които не пускат от първия път, го правят, за да изглеждат интересни, а не защото са стойностни като жени. Фалшът е гаден, а дори и за едно такова елементарно животно, каквото е мъжът, е ясен...и явен...

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ee8a14412d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Проблемът си е техен!
Станали са твърде арогантни, търсят лесното, не полагат усилия.Мислят само за секс, за по една вечер.Другото няма значение.

Изведнъж се обръщат-станали са на 45, сами са, плашещо сами.Нямат семейство, нямат истински дом.Влака са го изтървали отдавна и си остават само със спомена за хилядите предишни жени, който са имали....но не са успели да задържат нито една от тях.
А момичетата, те ще се оправят....с чужденец или не чак толкова добре изглеждащо момче....
Но е жалко, найстина.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a3b7fa81c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей
Да си кажа и аз моето мнение мъж съм на 30 г. и много обичам жените ,ама вие прекалявате така ви се пада да не си намирате мъже и да ходите все сами ще ме извиняваш ама съм си прав сега ще се обосновя!!!

Всеки 5 мъж е пострадал от поне 2 жени който саму се качили на главата с тяхните превземки ,изканки,капризи и какво ли още не и на финала нищо ама нищо ти казвам зарязват те след 6 месечна връзка за която си дал всичко от себеси не стига че си изчаквал момента в който да и се опознаете добре да правите добър секс да се разбирате да си нагодите характерите и те зарязва като последния глупак даже се обръща и те обижда и тръгва след първия мъж с по лъскава кола и по дебел портфел ,Просто сте матерйалиски това вие проблема !!! Така ви се полага

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ad8aeca4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Oстави си facebook на nitrooo@abv.bg бих желал да се запозная с момиче мислещо по твоя начин :)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: bf52c8f7cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   "И повечето не са леки и материални, а са свестни.". Стига бе момиче.Това "не" е излишно във изказването ти! И защо мислиш че повечето мъже не изглеждат,добре ти какво си мислиш,че всички трябва да са с перфектно изваяни тела,или тези по списанията, е не са.Едва ли ти си перфектна за да твърдиш за нас мъжете.Не обвинявам просто,не ми допадат хора,които наблягат на несъвършенствата на другите.Естествено външния вид е важен.Но лично аз дори да не харесвам някого,не го упреквам ;)
PrOgReSsIvE

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5c7c46392b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Да неприятно е да си сам.
Но щом мислите така
страхотно би било да изобретят
жени-роботи перфектни(90 60 90)
до последната бенка по кожата .
Тъй като няма да имат его
няма да се интересуват от
пари и външен вид.Така няма
да има самотни мъже ако си
купят такава кибернетична машина.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5c7c46392b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   ТЪРСЯ ЧОВЕК!?!
(с свещ посред бял ден)

ДИОГЕН СИНОПСКИ
(4 век пр.Хр.)

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5c7c46392b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Значи БГ мъжете са грозни.
А,баща ти какъв е.
Ако ти(авторката) беше се родила
момче как щеше да мислиш.
Нали носиш неговите гени и дали ще се
роди момче или момиче решава съдбата.
Или ако се роди БГмомче то е грозно,
а ако е БГмомиче то е хубаво.
Друг ти е проблема, както би казал Фройд.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e1efe84d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не си ли се замисляла че може да поставяш твърде високо летвата???? Навсякаде по света момичетата са по-хубави от момчетата. Все пак момичетата се гримират постоянно (червила,фондютени,сенки,спирали и др.).

Момичетата нямате друга работа освен да се грижите за външния си вид. Докато момчетата които ви плащат сметките работят примерно по 10часа на ден пет дни седмично или повече. Такаче извода е че работата на момчетата (мъжете) е да изкарват парите за да може вие да си копувате гримове и дрешки за да сте красиви. Ти без грим приличаш ли на нещо или като мухлясало сирене. Много рядко може да се види хубаво момиче което да е без грим.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: ce8c9de614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Абе защо обиждате жените, които взимат пример за външния си вид от фолк певиците? Има ги защото се търсят. Което се търси то се и предлага. Сега отречете, че не обръщате глава след някоя мадама, която наподобява кукла Барби.

Вярно, че не са от най-свесните, защото получават прекалено много внимание, самочуствието им се вдига до небето, че започва да преминава и към такова без покритие. Но кой ги прави такива? Вие мъжете. Правите комплименти, гледате с влажни погледи, а когато имате истинска жена до вас, да ЖЕНА вие пак гледате към тия кукли.

Българите сме красиви хора. Байганьовци. Самоче започнахме много да се смесваме с другите народи, както вече казаха в предишните коментари. След години едва ли ще има разделение на нации. Ще сме една, така ще се примесим, че тоя спор изобщо няма да е валиден. И на теб щом не ти харесват българските мъже, намери си и ти един чужденец.

Сега давайте... уплювайте ме, аз ще следя и ще ви отговарям.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6310466e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   ОТ АВТОРКАТА:
Благодаря за отговорите, стана интересно.
Да уточня за себе си - грим нося много малко, изглеждам много добре и съм сериозна. Не харесвам чалга културата, както и съм наясно с това че красотата е до време. Имам мъже роднини, които са българи и са много красиви.

Но аз в един мъж не гледам красотата единствено, защото има други по-важни качества. И съм наясно, че икономическата ситуация също е причина за пасивното отношение на мъжете и лекото държание и материализма на някои жени. От там идва и разочарованието в свестните мъже и в свестните жени.

И какво излиза: заради всичко това именно свестните си стоят вкъщи, но животът е кратък, младостта още по-кратка.

До номер 9: съгласна съм, надявам се че търсиш любовта, Жената, а не разчиташ само на съдбата.
И може би, за финал, ще е по-добре ако мъжете не захвърлят, заради тези жени от които са се разочаровали, желанието да поемат иницативата. Защото колкото и да сме модерно общество, не мисля че е редно жените да свалят мъжете... И също така, по-малко мързел, не мисля че животът е само за да ти е удобно. За да се получат стойностни неща трябва да се действа. Повече смелост трябва...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6310466e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   ОТ АВТОРКАТА:
Също така, независимо какво е лесно, удобно и т.н. Мисля, че липсата именно на партньор, сродна душа не може да се замести с нищо. Ако гледаме само да ни е удобно при мама и тати, защо тогава живеем? Къде е тръпката, къде е емоцията, та дори и смисълът на живота? Да ядем само и пием..НЕ...

А относно разочарованието, то е част от живота. Това не значи, че всички жени са такива. И трябва да се внимава и гледа повече, знаците на една обречена връзка при която жената ще тръгне след "мухльото" ги има до някъде на по- ранен етап. Но мъжете се заслепяват и не виждат, човешко е.. Затова повече опит и инициатива...
Ж. 24г.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 58b8fea3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Нямаме пари бе момиче,затова сме такива.Много е трудно да бъдеш мъж и да издържаш семейство със 400-500лв.Аз работя на две работи и пак не ми остават от тия пусти заеми и сметки,а и свободно време за едно кафе нямам.Ситуацията за обикновенните мъже е много тежка,комплексирахме се,истина е!

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: cdf237d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Съгласна съм напълно с авторката.И според мен българския мъж се е отпуснал прекалено.Но също според мен вътрешността на човек оказва влияние на външността и на излъчването.А българския мъж наистина деградира външно,защото е деградирал вътрешно-липса на морални ценности,амбиции...

Разбира се,че има и нормални и свестни мъже,но са малко за съжаление.Повечето мъже,както виждам, нямат добро мнение за хубавите български момичета тип поп-фолк певица, но винаги този вид момичета и жени са "вървежните" и винаги ще обърнат внимание на такъв тип жена,отколкото на едно умно и свястно момиче.Дори често и мацката,облякла и гримирала се като чалга-певица или проститутка, не е по-хубава от някое друго интелигентно и свястно момиче,но естествено тя ще привлече вниманието заради атрактивния си вид,а другото момиче ще си бъде само,защото няма кой да го оцени. Така,че замислете се преди да пишете срещу материалните красавици.Кой ги е направил такива?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 765d6da013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Oхооо ама вии мноого го задълбахте, а?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d4faaae373
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   М43. Напълно съм съгласен с номер 4. Стана ми интересна статистиката на номер 2 - от 6000 снимки си харесала само 2 и те били само симпатични. Какъв е критерият? Защото от 6000 жени ще намеря само 2 с естествена красота, осаналите са с килограми мазилки по лицата и с още толкова модерни парцалки. Всяко време си върви с типажите и героите.

Навремето нашите съученички ходеха без грим и дрънкулки, просто беше забранено, но и под униформите виждахме хубавото. Сега от 4 клас се цапотят и да има как голи ще тръгнат / само че с голотиите вече свикнахме / , не знам на 18 с какво ще се плескат, за да заличат експериментите.

Е, с какви да излиза българският мъж? Добре изглеждащи, но кухи чалга фенки. Ами естествено ще ги търсят за едното чукане, за друго не си струва. И аз имам доста познати, които са в странство, за годините купиха жилища, посъбраха пари и понеже им знаят цената, не ги пилеят по барбита и чалготеки, създадоха си независимост и самостоятелност, но и те не смеят да завържат сериозни връзки с наши момичета, защо ли?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e1efe84d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До АВТОРКАТА:
Добре де нали в писмото си каза че търсиш красиви мъже и от 6000 само двама са горе доло. Сега казваш че не си гледала външния вид. Ти май нещо се оплете а?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3aa69dea23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторката и номер 2 са различни хора ;)

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 6c6907db3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   И за капак на всичко се роят гей - клубовете и обществата, да е от липса на жени, не ми се вярва, но ще цитирам мой колега - "Обезпутяването води до изпедерастяване".

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: a175c63562
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Е, проблемът си е демографски. Мъжете са по-малко, а от тези, които ги има, немалка част са гейове. Почти всички останали са подтиснати и комплексирани същества, жертви и на кризата, и на чалга културата.

За тези, които се оплакват, че жените са материални кучки, намазани с грим, искам да кажа - такива си ги харесвате, момчета. И не на последно място заради чалгата по телевизията. Ако не прилича на фолкзвезда и е сериозна - значи не става /дори и да е хубава/. Ако не на чалгата, поне на рекламите сте жертви.

Колкото до това колко всъщност сте силни и смели - бихте могли и да бъдете, но ви е по-лесно да се откажете от тая роля. По лесно е да сте в страдателен залог - тя МЕ излъга, тя не МИ се обади, тя не МЕ харесва....все сте жертви... що така...природата ви е създала по-силни, а обществото ви е дало повече свобода, няма ли нещо, което вие правите и за което носите отговорност? Но и вие не сте виновни, такова ви е възпитанието. Все пак някой да е чувал за жена снизходителни изрази като " той нали е мъж-слаб му е ангелът..." /чакай сега - той гламав ли е?/ или "той си е пийнал, нали е мъж"... или той не разбира от деца-мъж е все пак... или "еми той не може да си готви и чисти сам -нали е мъж"... или да познавате жена над 10г, която ще позволи някой да и приготви багажа, включително бельото... То това да си мъж в България май е извинение:)

Стегнете се малко момчета! Искате да сте уважавани- това добре, но основното необходимо нещо за патриархата е Патриарх, а не истеричен и вечно обиден лигльо, за който се грижиш като за бебе. Да си мъж значи и да си държиш на думата и да носиш отговорност. Не е да се напиеш, да се сбиеш, да капризничиш, че ще закъснееш за мача... Не е и да се подмазваш и да се нагаждаш повече от жените, за да не се прецакаш да свършиш някоя работа...

Колкото до еманципацията - знаете ли коя е последната европейска държава, в която жените са извоювали правото да гласуват? Щвейцария. Щото мъжете им като са гласували, всичко си е било наред, та жените са си готвели и са си гледали децата и им е било все тая ще гласуват ли или не.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: e9e5ecf235
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   И аз напълно съм съгласна с №2, просто в Б-я няма хубави мъже или поне някой симпатичен, който да те покани на среща. Положението е трагично. Аз съм отчаяна. Отидете в Гърция да видите за какво става дума. Прекарах там последните 3 лета при леля ми, която работи там и просто още с минаването на границата се захлаваш по мъжете. Това според мен са едни от най-привлекателните мъже. След като се прибера в Б-я се депресирам ужасно, заради липсата на красиви поддържани мъже, а дори не искам да коментирам как няма кой да те покани на среща, защото не му се обвързвало.

През последната година съм си падала по петима момчета в различно време и репликата на всичките беше - не ми се обвързва точно сега. А през цялото време уж показват, че им харесвам. Накъде отива този свят? Аз осъждам българските политици и икономическото положение на страната ни, което предизвиква тази несигурност и плашливост у мъжете, не готови да се обвържат!!! Но най-вече съдя всички тези мъже, интересуващи се само от краткотрайни сексуални връзки. Дано дойде и нашето време и открием някой сериозен симпатичен мъж за всяка от нас, който да ни обича!!! Успех
К.М.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 446c43c175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Има доста по-големи кавалери от гърците, но я се омъжи за някой такъв и после сподели тук битието си - обзалагам се, че ще е доста интересно.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 8ba4fb6673
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   За поведението на българските мъже сме виновни ние - жените и майките им. Всеки ден виждам в автобуса момченце седнало, а до него баба му с чантата в ръка, права и готова да легне за да мине то без да се изцапа или затрудни. На това ги научихме, няма защо да се сърдим сега.
Мисля, че е време младото поколение да създаде нови традиции, да има нови виждания и да живее различно и по-добре.

жена на 43 г.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b7f4a58651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   33 Незнам до колко сме виновни ние жените, но времето в което живеят е различно от нашето. Днешните мъже са лигльовци, меркантилни, мързекиви и некадърни, а момичетата в стремежа си да изглеждат като фолк певици, не забелязват че всъщност са си като проститутки. Горко им на днешните младежи

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9cb20367bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   На съвременния мъж до 23 -25 год. му липсва нашата казарма.Служил съм 25 месеца и щеш не щеш свикваш да се оправяш там без мама и тате.Там се учехме на дисциплина, работа, отговорност, приятелство, да ценим пистъпките по достойнство.След това цивилния живот ти изглежда много по-лек.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 73a8f1e717
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Макар да попадам точно в посочената група, съм съгласен в голяма степен с горното мнение 35 ! Но това не е единствения проблем на обществото на 'съвременните'.
VB

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f2e6a71e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Вярно е писаното в статията. Чисто антропологически повечето мъже тук са направо отблъскващи - топчести, мутрести, на всичкото отгоре без никакъв естествен интелект и възпитание. Причината повечето мъже, не само грозниците, да не си търсят жени, е проста: импотентни са. Четох едно лекарско изследване, според което повече от половината мъже в България са импотентни
Жените също не са цвете за мирисане - прости, материалистки и злобарки, но поне на външен вид ги превъзхождат.
Това е масовия материал, може би около 70%. Така че Бойко Борисов беше абсолютно точен и прав в преценката си. Също така има много пътеписи на чужденци, минавали през България през миналите векове и тяхното мнение за бг мъжете е същото.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8c68b9ab99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Мисля че всички мъже по света са едни и същи. Във всяка страна има добри мъже и боклуци. Това е въпрос на късмет на какъв ще попаднеш. Мариана

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7f03545151
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Хайде бе, нямало мъже. Вземете се поразровете във повечето български сайтове за запознанства и ще установите, че регистриралите се мъже там са с 2/3 повече от жените.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 17eeb2bff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Не искам да обидя никой, но авторката разсъждава изключително елементарно. Имало много поддържани жени и видите ли, това автоматично означава, че заслужават принца на бял кон. Ами те и проститутките са много добре поддържани, означава ли това, че трябва да се юрнем, да се женим за такива. Истината е, че мъжете, също като жените, започнаха да си правят сметката. Никой нормален мъж не иска до себе си тъпа кифла, колкото и добре да изглежда. Такива стават единствено за една-две вечери и то ако си много закъсал. Обикновено и точно това получават. Единственото, за което съм съгласен с авторката е, че има много мъже на 25-30 години, които са сами. Сами са, защото вече не са толкова глупави, колкото са били на 20 и се оглеждат за наистина свястно момиче, а не за поредната фолкаджийка. Вярно е, че ако гледаме само външната красота-момичета колкото си искаш. Отворят ли си устата обаче повечето от тях, всичко свърши.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 17eeb2bff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Ще се опитам да отговоря на въпроса, понеже попадам в споменатата възрастова граница на мъжете и съм сам ( е почти ). Първо искам да кажа, че никога не съм търсил бройки, секс за една нощ и др. подобни флиртове. Винаги съм искал да имам една жена до себе си, с която да деля всичко и да си имаме доверие. За мой "късмет" обаче всички момичета, с които съм бил до момента, са гледали единствено материалното-колко пари изкарвам, какви са майка ми и баща ми, имам ли кола и каква е тя и т. н. Тук не говоря за класически кифли, с два тона грим, а за наглед нормални жени. След поредното разочарование ми писна и свалих една колежка, доста по-голяма от мен. Връзката ни е по-скоро сексуална, но поне никой не чака нищо от другия. Не съм се отказал да имам нормална приятелка, но такава, която не работи, няма образование и интересите й свършват с ходене до мола или в кръчмата, в петък вечер, няма да си взема, колкото и добре да изглежда. Преди няколко месеца разкарах една такава, т. е. тя сама си отиде, като видя, че няма да има никаква материална изгода от мен. Иначе е доста симпатична, но всичко свършва до там. Не й се работи, на 24 е и все още не е завършила ( има време до 30 ), няма никакви интереси, освен слушането на чалга и за капак на всичко, половината квартал е минал през нея. Еми, сори, ама наистина предпочитам да съм сам!

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3a10df72c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Трудно е да впечатлиш някого, тъй като се изискват много критерии правила интереси. За авторката-защо мислиш че няма подходящи хора на които им липсва увереност, не поемат първа стъпка?
Аз съм на 27 и съм без приятелка, но не защото не искам, но просто не се намира която да ме хареса. Не се срамувам да заговоря непозната, не се притеснявам да поканя на среща. но просто не се получава, една вика че е обвързана друга че не иска връзка и други оправдания. Всеки си има вкус и сам избира какво да избере. има случаи които харесваш някого а той/тя теб не, или обратното. теб те е харесал някого а ти не го/я харесваш. да се привличат двама един друг е изкуство. което не е никак лесно. това за мен си е магия макар че има научни доказателства как става това защо става така.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84992b8239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Мога да кажа, че в България се намират хубави мъже, но лошото е, че много рядко са много хубави или уникални. Не се срещат мъже много от типа на Блатечки, Орлин Павлов, Лазар Ангелов, Врачански и др.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84992b8239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Забелязал съм също така, че момичетата как ще видят хубавия мъж като той е със самочувствие. Възможно е да го виждат с периферията, но не се вижда ясно и по тоя начин няма как да видят напълно даден красавец

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 84992b8239
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Също така за да се забележи даден мъж трябва да е естествен /земен/.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 дни
hash: 7f03545151
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Историята е доста стара, но нека да изкажа и аз своето мнение.
Значи от близо месец си пиша с едно момиче във facebook, което е от моя град, но когато споменах за среща, тя си намери оправдание че уж вечерта щяла да гледа филм, а след това на другия ден щяла да ходи до някакъв град и т. п. глупости. Аз не исках това момиче за 1-2 вечери, а просто да се срещнем няколко пъти, и ако си допаднем да си имаме сериозна връзка.

 
  ...
преди: 10 години, 1 ден
hash: 9cb7f5d186
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Обсъжданите тук неща са все така актуални. Искам и аз да се изкажа - ами като цяло днешната младеж до около 30 год. възраст са просто пълен хаус. Какви красиви момичета бе, хора? ! Нацапотени и намъкнали някакви абсурдни измислици на модата, обувки на токчета като копита, нито се грижат за формата си, нито нищо, а само я прикриват под топировки и нелепи одежди, на 50 момичета да има 2 хубави, или пък другата крайност - много разпуснати... С всички момичета, с които съм общувала просто нямам едно общо нещо, за което да говоря, толкова са ми ежедневни и вглъбени в елементарното. С доста момчета общувам напоследък до 25 год. и да и те са същите, превъзнасят се по модите, по кифлите, по скъпите вещи и парите... не слагам разбира се всички млади хора под знаменател, има и свестни до колкото е възможно, но просто са някакси скрити и смачкани от останалите и никой не ги забелязва или рано или късно и те се повлияват от всеобщото течение, просто им писва да са сами и се променят, което е толкова жалко... Има много симпатични и свястни български момчета, макар и неизпъкващи, по мои наблюдения момичетата са по - малко... Но на болшинството им липсва едно морални ценности, не знам родителите на това поколение защо така са ги възпитали или въобще са ги оставили на произвола.
И не е само чалга културата, я погледнете чуждестранните клипове и филми, отвсякъде лъха на разврат, на голотия, на пошлост и низост, нима никой не го забелязва това? !
Млади хора, трябва да порасъждавате над себе си по - обстойно!
ПП. Аз съм момиче на 24 год., ходя без грим, нормално облечена, не сменям по 10 гаджета и не стоя сама, за да си правя квото искам, както ме изкарват. Аз просто имам морал и ценности и не се вписвам в обстановката. :)

 
  ...
преди: 10 години, 17 часа
hash: 67ba5e54ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Браво номер 48! Аз съм момче на 22 и съм напълно съгласен с теб. Дано повече хора прочетат мнението ти!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c78027ace5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Здравейте,
проблема за отношенията между българския мъж и българската жена според мен е възникнал още в по древни времена по нашите земи.
Например в българските народни песни се пее за това как момите натоварени с тежките кобилиците на рамо носят вода от извора а в това време ергените им подсвиркват крадат им китките и им напиват водата от менците. Това пример за какво е сами се досещате. Така докато жените с крехката си физика вършат тежък физически труд силните мъже си мислят за секс. Вместо да им помагат в тази дейност.
Нашите младежи не срещат правилните примери за подражание в живота си.
Пример за истински мъж е образа на Спартак. Днес много малко младежи вземат пример от него.
Препоръчвам им също и филма "Смело сърце"
Децата ни не са виновни за това което са. Ние сме виновни за това че не ги възпитаваме. Техните бащи и дядовци са израснали в социалистическото общество, когато на българските мъжете не се налагаше да мислят за семейството си като глава на семейство тъй като за това се грижеше партията - безплатно образование, безплатно здравеопазване, безплатен секс, всеки е на работа и така на тях не им се налагаше да мислят за пари както сега и тогава естествено надделяват мислите за секс и за храна.

Нещата ще си дойдат по местата но по нашите земи няма да има българи, ако българският мъж не се върне към истинското си призвание да обича земята си, родината си и да носи отговорност за жена и деца.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 66d8bf69eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Това, последното/на 51/, май е излязло от кандидатстудентските бисери...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6710cfe9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   В магазините за чорапогащи са!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d8d0ff845d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

56.   Сега и аз да се включа... Може и да не ми повярвате, но е истина.
Млад мъж на 24 години съм, много жилав и здрав, натурално... 1. 93 см съм висок. Имам собствен бизнес от 18, който направих САМ, без грам помощ. Знам 3 езика за говорене и съм програмист, с това си вадя хляба, изкарвал съм и по 5000лв на месец сам!
Отделно разбирам от електричество, сам си правя ремонтите, разбирам от ВиК... Знам как се строи къща...
Имам респект на мъже на по 40 50 години, понеже виждат, че съм мъжкар!
Имам собствен имот, постоянно уча и се САМОобразовам, разбирам политика и история, и съм наясно с пропагандата, която ни зомбира.
Така...

Няма да дам ЕДИН момент от моето време.... Един ЛЕВ от парите, които сам изкарах с глад, труд и буквално мъчения... Изпитвал съм болка толкова силна, че щях да се хвърля под влак, без много да му мисля, но реших да го оталожа.

Симпатичен съм, много жени са ми казвали, че съм много красив мъж, за мен мъжът не е важно да е красив, характера му е важен... Дори ако ме питате мъжът трябва да е грозноват... Ама путьовци много.

Вижте сега каква ми е тактиката... Когато харесам жена, излизам с нея с най-гадните си дрехи, не плащам за ресторанти, дори за кафета си плащам моето... Не показвам, че съм успешен... Искам да види какъв съм всъщност - работен, умен и т. н.

Ако в рамките на 6 месеца, тая жена не е съгласна да яде с мен леща и боб, овчарска баница и айран... Да ми мие мръсните чорапи... Няма сделка...

Искам да разбира философия, история, да мисли с ума си... Да е работна и жертвоготовна... Вие КАК си мислите, че мъж като мене, който буквално и преносно си е счупил кръста от работа, ще ви вземе за жена, само защото сте красиви? И красиви е много силно определение.

И затова нямам и може би никога няма да имам жена, писна ми от вашите гримове ей! Ще се научите да готвите, чистите... Това е най-лесната работа на света, правя го ежедневно по няколко пъти... кОГАТО си изпълните Вашите роли като жени, тогава ще искате МЪЖЕ... Само крякате и очаквате някой да ви дава пари, затова, че сте му похарчили същите за най-ненужните неща.

Ако една жена не е готова да живее с мен в КОЛИБА, тя не заслужава да правя замък за нея!

Поздрави!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d8d0ff845d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

57.   А това, че няма мъже И жени така силно ни удари като нация, че маса хора се отказаха от топките си като евнуси и тръгнаха по цял свят да търсят материална изгода, като жени...
Понеже на жените в природата им е да търсят ресурси и сигурност... На мъжете да ги набявят. Затова сме на това дередже и НИКОГА няма да се оправим. Близо 900г робство оцеляхме, понеже бяхме мъжка нация... И 25 години американска пропаганда ни заличиха, не война и кръв, а чисто и просто безкрайната алчност... За която, за съжаление, са виновни жените... И не ме съдете.
Жените се поддадоха и се поддават, понеже търсят лесното.
Сега на мода са педерастията, транс мранс метро и т. н. Истинските мъже като мен, който държат на бой, глад, болка и мъчения, мъже с достойнство и принципи сме изчезващ вид... И Защо?
Една от причините е, че мъжете в миналото е трябвало да се докажат като мъже ПЪРВО, за да се доближат дори до наградата - жената!
Сега жените са толкова лесни, че мъжете НАИСТИНА нямат причина да са мъже... ми затова са виновни жените, че не си знаят силата... Ема като сте глупави така ще е... България умря, провинцията е нищо повече от сварталище на цигански катуни и препълнени старчески домове.
И комунизмът също не е възпитавал мъже! Всеки е виждал БАЩАТА в лицето на режима и бай Тошо, защо ти е да поемаш инициатива за живота си и да си мъж, когато друг го прави за теб.
Мъж се става, мъж не се ражда!

За момиче е лесно да стане жена, за момчето мъж-НЕ!

Спартанците са убивали всяко недъгаво мъжко бебе и са оставяли момчета от ранна детска възраст без дрехи и храна, в зимата, САМИ, да се бият и оцелвеят сред зверове - и затова си били НАЙ-МЪЖКАТА нация за времето си. Оцелелият е имал силата да бъде лидер и последовател, да е силен за слабите, а не да ги мачка.

При нас от ранна детска възраст момчетата са потъпквани, да мълчат, да си траят, да не се бият... За мъжете ДУЕЛА, най-силното оръжие да си защитиш достойнството, е отнето отдавна!

Не се оплаквайте, че няма мъже... Няма и да има.

ПП
Аз съм същия, който коментира по-горе. М24

 
  ...

1-50 от 84
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker