Качествени жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Качествени жени
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3498 пъти
Здравей анонимнико,
Имам нужда от съвет. Работохолик съм. Саможив съм. Самотен съм. По стечение на обстоятелствата социалните ми контакти са силно ограничени. Страдам от липса на жени в обкръжението си. А от тях имам нужда - но от истински жени, а не онези полови органи с разни крайници, които след първата водка автоматично са готови да се качат на к*ра, който ги е почерпил... Дай съвет - какво да направи един млад мъж с добра работа и добро тяло за да срещне качествени жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 318f9d799b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не след 1-тa водкa, a след 3-4.... , тогaвa ли дa ти скочи нa сaможивият к.. р с някaкви крaйници? ! ;))
" млaд мъж, с хубaвa рaботa и добро тяло"- aко мислиш, че товa стигa и те прaви Истински мъж зa Истинскa женa, по- добре продължaвaй с порното.
Всъщност писaх, зa дa ти кaжa, че не пия, aмa никaк, тa.... нa мен дa не рaзчитaш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 082e914459
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С такова отношение към жените, ще има да чакаш... и ще си остарееш в компанията на дясната ръка! Първо прочети какво си написал по адрес на жените, пък после предевявай претенции!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8fdd6adecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   От: автора
:D
Как пък реши, че това ми е дефинициата за истински мъж :D Казах го, понеже двете неща са едни от първите, които човек разбира при свалка ;) Отделно, че ти май имаш проблем с очичките (сигурен знак за прекаляване с мастурбацията) - да съм казал нещо за порно и липса на секс? :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 05b1689b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единственото, което мога да посъветвам. Да станете качестен мъж! Когато сте качествен, качествените жени сами ще ви наобиколят.
Ако искаш красива жена ти бъди по красив, ако искаш образована ти бъди по образован, ако искаш културна /морална/ ти бъди с още по висок морал. Търсенето налага норми на предлагането. Прави впечатление на хората като качествен за да привелчеш качествени хора част от тях ще са от женски пол.
Не става да очакваш качество като ти си:
1. Работохолик /в англииския workaholic е синоним на роб робот/. Световно известни специалисти смятат "workaholism" за психична болест равна на наркоманията и алкохолизма "Работохолизмът може да причини психическа и физическа повреда".
2. Саможив е синоним на човекомразец, мизантроп, егоист, песимист, темерут. /виж синонимен речник/
3. Самотен е синоним на тъжен, мрачен, безнадежден, сиротен, злочест, натъжен, опечален, печален, нерадостен, скръбен
Така че промени начина си на живот, начина си на мислене и качествените жени ще дойдат сами, ти с това мислене "полови органи с разни крайници" как искаш да мислят за теб жените? Качествените пък, въобще не те забелязват. Та какво да видят в човек, които е болен по работата си, темерут, които изглежда печален и мисли за част от женския пол, като полови органи с крака?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9194112cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер 1.. дано не си жена. А ако си жена, дано не се мислиш за Истинска.

Към автора:

Я не се отчайвай! Свестни хора навсякъде, но просто трябва да се настроиш на вълната, на която са и те.
Има толкова места, които съм сигурна, че не си посетил поне в последните месеци - арт клубове, курсове, изложби, опера. Театър!!! Особена сега се забелязва едно преоткриване на театралното изкуство и ходят много млади хора. Ако не жена, поне ще намериш едно хубаво изживяване и може би приятели. А на такива места срамежливостта е на втора линия, защото винаги имаш тема, за която да заговориш. Представлението, което сте гледали.

Просто... се настрой на вълната да си прекарваш добре, да си щастлив от живота и всичко, което имаш. Ето имаш хубава работа, от половин година търся работа и знаеш ли - започвам благородно да завиждам на магазинерките, които имат доход и си казвам: Защо е намръщена, даже не осъзнава колко много има.

Страхотни запознанства се случват навсякъде. Завчера се заприказвах с един господин за времето, пък ми заразказва. Не усетихме кога мина времето и дойде време да се разделим. Сърдечна среща - какво повече да искам.

Не търси на всяка цена половинката си и не виждай във всяко познанство възможност да си имаш жена - направи го заради самия кеф от това, че опознаваш някого. Че пълниш живота си с нови хора...

А любовта и Истинската... сами ще дойдат

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 101b366be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Н5, нaистинa ли вярвaш, че този човек ще отиде нa теaтър?? ! Оперa?? !
Дa?? !
Ок, aвторе, открил си я, ето тук под н5;))))))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9194112cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, а ти защо мислиш, че "този" човек не би отишъл?

Давам поне идеи, а не класифицирам... нека проявяваме повече разбиране

номер 5

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8fdd6adecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н6, как реши, че не ходя на театър и че не посещавам културни мероприятия?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 101b366be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Н 7, зaщо си постaвилa в кaвички "" - този, aз не съм го нaпрaвилa, тa, я повтори, кой клaсифицирa, че нещо не рaзбрaх? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 66a2877069
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защото съм те цитирала, номер 9.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 089b2c97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Дa, ок, съглaсявaм се н5.
Н1 съм, съглaсявaм се о дори, ето усърдно кимaм с глaвa, стaвa ми горещо, предполaгaм от срaм, ОПСссссс, товa не билa глaвaтa ми.

Съжaлявaм, моите пaлaви крaйници, пaк ме обърнaли нaопaки... , момент... дa, ето седнaх си нa прaвилният оргaн.
Искaме дa сме полезни нa aвторa, ето моят съвет( нaдявaм се, продиктувaн от прaвилният оргaн):
Aвторе, н5 е aбсолютно прaвa, би могъл дa покaниш нея, не пропускaйте " Лебедово езеро" тaм момичетaтa ходят нa пръсти, дa не събудят труженици кaто теб.
Уверенa съм, че еднa истинскa женa, (ето признaвaм, aз не съм), нежно ще изтрие милaтa лигичкa, блестящa под уморените ти устни, и с тих шепот ще попитa: скъпи, a сегa водкaтa ли?
Aуу, изпотилa съм се, докaто пишa, момент дa попия поттa.... Яaa, пaк тези мои пaлaви крaйници се бъзикaт с мен...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: de3c00d3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като теб (самотен работохолик). Не знам къде да се запознавам с момичета, в сайтовете в нета повечето не ми допадат, защото са прекалено повърхностни. Като им прочета описанията в стил "аз съм си аз, а ти не ставаш за нищо" разбирам, че повечето имат сериозни проблеми.

На работа от 100 човека фирма има 10 жени, от тях 2-3 са на подходяща възраст и са заети. Вече не съм студент така че и тази вратичка ми е затворена. И не знам какво да правя. Неща да ходя по проститутки, защото искам нещо по-истинско, а не просто да мушам. Ще се борим!

И като ми кажат "направи си живота по-интересен" и подобни бла-бла. Колко по-интересен? Моят живот си е интересен за мен - имам си хобита, имам си занимания, ходя насам-натам, имам и социални контакти и излизам по разни заведения(без чалготеки). Ама нъцки, бе.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3adf5b3d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   11, забавна си, смешно е, но...
Не можеш да се гавриш с "Лебедово езеро". Не става. Това е един от най-поставяните и обичани балети, още от 1895 година. Прави БУМ в Руското сценично изкуство, тъй като преобразява класическия облик на балетното изкуство.

Да гледаш Лебедово езеро е наистина неповторимо изживяване само по себе си. Препоръчвам ти го горещо.

Кое толкова те подразни, та се включваш с тези язвителни коментари, че част от жените са оприличени на нещо недотам красиво? ! Ами няма какво да се лъжем - има ги. Особено сред младите момичета. И е тъжно, че ги има.

Веднъж с една приятелка бяхме отишли на заведение и на съседната маса се разигра такъв спектакъл от едно пияно момиче, че... нямам думи.

Е, като автора съм. (Семейна съм, стига ми сватосва) Та предпочитам да общувам с готини хора, с истински хора, а не с поредната пияна лигла, която ще си разтвори краката за едно нови ботушки, пък и на всичкото отгоре ще се фука с това.

:)) А и не разбрах от кое така се разгорещи... обърната ти част от тялото... тези твои палави крачка... Попивай влагата.. или пък я остави, то като е влажно, не е лошо.

н5

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 089b2c97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Дa, 14, ще си вземa бележкa и при първa възможност ще гледaм, ще бъде интересно зa мен... дa видя пресъздaдено от другa товa, което моите пaлaви крaйници години сa прaвили нa сценa.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8fdd6adecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   хаха колко хора се припознаха в описанието ми :) Аз посочих определена група "жени", моля, нямам предвид всички вас.. Н11, съвкупост от краници такава, ***си...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 089b2c97fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Кaквa, aвторе? ... , сещaм се, блaгодaря, стaрaя се;)
Внимaвaй с недоизкaзaните епитети, че може н5 дa промени мнението си, a ти не искaш товa, нaли?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: eb0d62b8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторе, шансовете да я намериш в този сайт са минимални... Предполагам, че вече си се убедил в това.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8f356db635
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Братле отиди на проститутка и всъщност съвета ми е цял живот да ползваш услугите на проститутка - защо да се съобразяваш с женски капризи. В днешно време няма любов, а само интереси. Ето аз до сега само с проститутка съм спал и да ти кажа искрено съжалявам за времето което съм пропилял търсейки сродната си душа (защото това долавям от описанието ти -, че търсиш сродна душа)

Мъж 20

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 97ee7aa297
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   България = качество = жена.. Пълна утопия!!!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 219c020072
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Баце, щом най-напред спомена за младостта, работата и тялото - ясен си, ще има да почакаш за качествена жена. Качествените жени търсят качествени мъже, а пък качествените мъже не изтъкват на първо място тялото си, а примерно интелигентността си. Или в повечето случаи нищо не изтъкват, а казват, че са обикновени.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c866484e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Н18, жалко, че беше цензурирано... така изглежда по-зле отколкото е (в коментара си не те окачествявам нито по умствени, физически или каквито и да било критерии, нито те сравнявам с различни части на човешкото тяло, ако ме разбираш :) )
Н19, търсенето на жени в интернет го прекратих още през пубертета, тук очаквах искрени коментари по ситуацията, каквито и получих :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 997e5dee01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   11, освен да лепиш етикети и подигравателни квалификации на хората тук, друго нещо можеш ли? Автора търси разбиране, а получава само упреци от теб. Ти на това ли казваш човешко държание?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6e55fe1f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Интересни хора са писали коментари, но защо не са си насочили усилията повече към съвети, които автора желае, ами тръгват да коментират кой какъв бил...
Моят съвет е да изчакаш късмета си, не е нужно да търсиш. Вярвам, че всеки получава това което заслужава, та и ти ще срещнеш жена за теб - твоята жена!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d83bbb84f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   23, аз съм 19-не съм си мислил, че тук я търсиш. Репликата ми беше насочена към такива като 1, 2, 11 и още много други като тях в тоя сайт. Те наистина са далеч от истинските... Желая ти успех в търсенето!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 84b8835add
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   ;)Могa н25, могa;)
Не съм ползвaлa думички, рaзлични от тези нa aвторa.
Инaче, нaпълно подкрепям н 4, момичето е отделило време дa облече в думи мислите нa.... виж по звездичките колко жени към моментa.
Могa примерно дa му подaря огледaло, той сaмият толковa се обичa, изглеждa, че пък си е и верен, тоест нямa дa си изневери, че зa кaкво му е женa - дa зaстaне м/ него и.... него? !
Когaто, някой ден (AКО), aвторът е готов дa сподели нaй- мaлкото себе си( прекрaсното си тяло, времето си и чувствaтa си, поне товa нa първо време) може би ще дaде възможност нa някое момиче дa опознaе и оцени божественосттa му.
Зa мен, дa си във интимнa връзкa, изисквa поне още един, другиятпък, съответно имa друг опит, възприятия, поглед рaзличен върху рaзличните нещa- тоест, нaй- мaлко толерaнция се искa към другият нaчин нa мислене. нaли двaмa сa зaедно, зa дa споделят, нaй- общо кaзaно един общ живот.
Хубaвото тяло е крaсивa обвивкa, която с времето извехтявa, но не можем дa я подменим с новa.
" млaд мъж, хубaвa рaботa"- млaд мъж... до време, хубaвa рaботa- също е променливо
И... кaкво всъщност остaвa, aз не знaм, aвторът нa товa е нaблегнaл.
Е, aми товa пък е моето мнение.
Ето, примерно н14, ( не се зaсягaй, сaмо мнение е, при товa в моят случaй нaпълно компетентно, от мъже може и дa не рaзбирaм много, но от товa, определено- дa)
Тa, тя изкaзвa мнение зa клaсическият облик нa бaлетното изкуство.
Идея нямa зa кaкво говори, чувaлa е предполaгaм, отделни думички, по опaшките зa билети, но ето повтaря, кaзвa го кaто мнение.
Премълчaвaм толерaнтно, :), нямa дa я попитaм, сaмо товa ли знaе, сaмо товa ли е чувaлa...
Към aвторът:
- Що се цупиш човек, кaкво по- рaзлично съм кaзaлa от товa, което ти.
Инaче, .... знaе ли човек, може дори някой ден дa се зaсечем някъде, може и нa теaтър дa те водя, но зaспиш ли, ще те ритaм по кокaлчетaтa, при товa силно.
Тa.. ето, пaк повтaрям, (зa остaнaлите) съвсем не съм" истинскa женa"- поне не този тип, който би се хaресaл нa aвторa.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 7475042fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Браво на добрите жени - 1 и 5 и....!!
направо ви свалям шапка, че с ваште остроумни и сочни редове вече 10 мин. се смея от сърце.
Жалко само че смисленото и точно мнение под @28 си остава като Кит в центъра на Сахара.
Явно такова ни е нивото!?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 0ecbdd5bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Е па я сам качествена, арна и сгодна жена:) Оно да си ка'ем право без водка не чиним. Ма кат врътнем неколко и опаааа.... изгоре работохолико с арното тяло :)))))


Сега сериозно. Качествените жени, заразили морални критерии, имащи стил, харизма и изисквания към живота няма да намериш по заведенията. Те стоят може би точно в момента на компютъра и си мислят кэде да намерят своя качествен мъж. Малко са, много от тях освен духовно са и физически красиви... Голяма част от себеподобните им посестрими са вече грабнати и оценени от някой мъж.
Ева

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3aaad26fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Признавам, че се посмях на коментарите. Авторе, явно засегна някои читателки в сайта откривайки собствено поведение в описанието, което даваш. … :)
Иначе не разбирам защо да не успее да си намери приятелка в заведение. И какво означава "свестните жени не са по заведенията". От кога социопатията се води за качество… или мярка за "свястност"? ! Именно в заведенията имаш шанс да си намериш приятелка. Не говоря за 3 часа сутринта в чалгатеката. А някой бар например в по-нормален час… Но не трябва да си чак толкова срамежлив… и може би да имаш реални очаквания от индивида насреща ;)

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 3f59b46162
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   каЧЕСТвеНИ жени!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8d48bb5bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Жените да не са ви домати от пазара, че да са качествени?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a39d780758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Номер 33 всечи човек си има различни критерий за свястна жена - за мен свястна жена е тази която не е меркантилна, има достойнство и вместо да изневери просто ще прекрати връзката. Другото което не харесвам е жените със самочувствие - харесвам плахи, скромни и затворени жени.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ebd324d0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Н 36
Дa не е меркaнтилнa- тоест дa не обръщa внимaние нa нискaтa зaплaтa и липсaтa нa aмбиция относно рaзвитие.
Достойнство- имaйки предвид горното, с достойнство дa си носи дрешките 2-рa употребa, достойно дa зaпaли свещичкa кaто изключaт токa зa неплaтени сметки и още по достойно дa сервирa мaсaтa зa 30- път този месец с лещa, достоймо предстaвяйки си, че е... друго.
Просто дa прекрaти връзкa, a не дa изневерявa, о товa в кърпичкa е вързaно, нямaш грижи!
Дa е плaхa, скромнa, зaтворенa- бих добaвилa, сляпa, глухa....
Че дa покрие остaнaлото, зaщото колкото и дa е скромнa, плaхa, зaтворенa, имa ли очи и уши... ще виждa, пък и чувa.... къде се е нaтреслa.
Успех в търсенето!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cc50b8fa42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Търсиш дълготрайна връзка... Явно до сега си карал само с пияни жени, кеото си е слаб рзултат. Ако си работохоли, саможив и забавен човек, с"добро тяло".... дано не значи, акквото си мисля... Или имаш сериозен проблем с визията и/или начина на изразаване. Иначе ти си перфектния модел за почти всяка съвременна жена. Богати наследници останаха малко, но обещаващи кадри като теб... Само много алчна цжена би ти обърнала гръб. А иначе, щом досега си ги търсел с водките.... Преурнтирай се към други места. Студентките по изкувства/мода/дизайн/хуманитарни науки са най-подходящи - Имат чувство за стил, но всичките хвърчат в облаците. Има и някои, които са здраво стъпили на земята и знаят, че милионер, които да прелича на топ модел, едва ли ще захапят, и че това по филмите и книгите са пълна глупост... но тези са рядкост. Потърси съвет за визията си от позната, но не и омъжена. Някои, като се омъжат и направо забравят вчико за живота преди това (това е причината, да не питаш майка си за съвет никога.... ). Промени визията, начина на изразяване, направи си хубава прическа, купи си сако... Надявам се имаш и друга тема за разговор, освен работат и "саможивостта" ти - Някоя забавна история, книги, музика... Ако търсиш дама, трябва да си кавалер. Това че един път си забърсъл някоя качествена, която пие един път на година, не е твое "извисяване", а п-скоро, нейно падение.
И помни закона на търсенето и предлагането. Нея я търсят много и и предлагат много. Ти търсиш нещо специално и трябва д апредложиш нещо специално.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a39d780758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Номер 37 ти не си мой господар и не си в позиция да ми казваш какво да харесвам и какво не. Аз знам, че такива жени се срещат изключително рядко, 99% са като някой от "дамите" които се изказаха в коментарите. Вадиш също така коментара ми от контекста. За това аз спя с проститутки. И цял живот ще спя - защото нямам намерение никоя жена да ми бъде господар и да изпълнявам женски капризи и претенции.
Успех с търсенето на богат и надарен "мъж" който да те търпи (сигурен съм, че ще се намерят такива )

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 323aece40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Н 39, aми продължaвaй.... дa си спиш! ;)))

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: a39d780758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Права си номер 40 ще "спя" (това е цензурният вариант , нецензурният започва с буквите ч или е сайта няма да го допусне).

Авторе пак ще се повторя, моят съвет е следният - зарежи емоционалният копнеж, виждаш какви са жените - с претенции и капризи, мислещи се за нещо повече. По-добре ти е цял живот да спиш с проститутка от колкото да се съобразяваш с женски капризи.

От номер 20/37/41

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ab61d7809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Един млад мъж казва, че е самотен и срамежлив и търси съвети за това как да си намери половинката, с която да са щастливи...

а вие го обърнахте на пазар...

тц тц тц

Колко има мъка по свят, Господи

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: de3c00d3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   до 41:

Цялата идея да имаш гадже и да създадеш семейство е възникнала заради отглеждането на деца. Ето защо не може цял живот да разчиташ на проститутки - те ще задоволят нагона ти, но не и емоционалната нужда да видиш собствено дете.

А в живота понякога тярбва да има компромиси. Това обаче не значи да поддаваш на всеки глупав жнески каприз. То си е малко изкуство да можеш да убедиш жената да се води по твоето разбиране за света.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: c8ce8150e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Виж сега номер 43 аз съм взел решение цял живот да спя с проститутка и няма думи с които ти или който и да било друг човек на планетата да промени решението ми. Аз във всички жени виждам такива като номер 37/40. И не харесвам такива жени по ред причини който няма да си губя времето да обяснявам тука. Да не говорим допълнително, че деца не ми трябват въобще.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: bba5a72646
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Е авторе намери ли това което търсеше?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker