Да се правиш на велик - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да се правиш на велик
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3493 пъти
Защо се правиш на велик? За да се докажеш, че си над другите, че си повече от другите? Да тъпчеш всичко живо, за да постигнеш целта си. Защо? Защото само ти заслужаваш това ли? Не ти не си достоен. Закопаваш другите без да се замислиш, обиждаш и тъпчеш наред. Ти си боклук, ти си идиот, ти не заслужаваш нищо! Не ти пука за никой и нищо, и си достоен да живееш? Помагат ти, а в другия момент го пре*баваш и му се подиграваш. Мислиш, че си идеален, не не си! Ти си всичко друго, но не и това. Защо всички на днешно време се мислят за перфектни и недостижими? Защо като сгрешиш ти се присмиват? Защо? Защо всички са такива егоисти? Кух в главата и въпреки това се гавриш с другите. Какво печелиш? Извинете, ако съм ви отегчила, но съм ядосана много. Мога и още да пиша, но ще е дълго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 83a64ad899
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да!
Защо ли?...Защото истинските хора вече са твърде малко.... Всичко друго е измет...Жалко е, че добрите хора попадат все на такива!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5100bc2cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е бъди малко по-оптимистична. :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 642b9b9a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Има такива хора и всички сме се сблъсквали с тях в ежедневието. Минават през теб като валяк (ако им го позволиш), безскрупулни, нагли, безпардонни, в повечето случаи с по-малък интелектуален багаж от самият теб. Но в повечето случаи успяват, за съжаление. Не мога да ти кажа да ги избягваш, защото са навсякъде - в службата, в автобуса, на опашката в магазина...просто ако можеш не ги игнорирай.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: ba5f09d0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупост е това!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4e05136f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Това са комплексирани хора. Основно мое правило, изведено от горчив практически опит: където има много налягане, причината е многото въздух отдолу. Обикновено агресивното демонстриране на величие се дължи на осъзнаването за въпросния въздух, т.е. човекът си знае, че нищо не струва и че ако случайно остави околните замалко без да демонстрира величие, те ще вземат да се усетят колко е празен. Още по-лошо - и той ще го усети. Не зная какъв е конкретния случай, който е предизвикал гнева ти, но такива хора винаги ще има и най-лошото е че не са малко.

Вместо да се ядосваш за грешките на другите, прави това, което можеш - живей своя живот, забавлявай се, доказвай и усъвършенствай себе си. Важно е, обаче, да различаваш истината и да осъзнаваш стойността си, без да се комплексираш от чуждите сценки и фасади. Има разлика между това една жена да е гримирана и това да е красива, между това един мъж да е агресивен и това да е силен, между това един професионалист да е надут и това да е компетентен, между това един човек да е богат и това да се перчи с парите си...вярно е, обаче, че малко хора правят разликата или дори да я правят, придпочитат да влизат в тона на другите... Все-пак всичко е въпрос на житейски избор и самочувствие. Кое ти е по-необходимо -да имаш скъпа кола или да се влюбиш:)?

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 090bb70af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз бих могъл да изпиша много за тях,но няма смисъл.Ще кажа само,че има една група,наречена "по-съвършени и от Бог".Те са в центъра на света,Земята се върти около и заради тях,всички са им роби,но още не го знаят... Нищо добро не очаква всеки,който по един или друг начин е допуснал до себе си такъв човек!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 20f26ffb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Величието на един човек не е в това колко богатство той придобива, а в неговата цялост и способността му да повлияе на тези около него положително.

~Makaveli

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker