Като открехнахме темата.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Като открехнахме темата..
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3085 пъти
Имаше тема за това, че свестните момчета са (сме) на изчезване. Искам да попитам в същата насока.. такива момичета има ли?
Защото каквото и да си говорим, е вярно, че една голяма част са к***и, другите са просто прости.. и т.н. НЕ казвам, че всички са такива. Има и много нормални момичета, но те пък, честно казано май не ме интригуват много. Гадно звучи, но са ми скучни.

Явно трябва да се перефразира идеята на темата - не дали има нормални момичета, а такива, "интересни", силни характери, как да се изразя..
и все пак да ти допадат и външно, и вътрешно. Хем да са умни, хем с чувство за хумор, хем сериозни когато се налага. Да се занимават със спорт, да четат книги, да имат различни интереси, да си градят сами живота.

Абе аз май голяма простотия написах, все едно съм направил описание на перфектното за мен момиче.

Все пак ако някоя реши да пише (няма какво да го увъртаме, нека бъде момиче), да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9fea6d2251
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка казва за мъжете така : Свестните мъже или са отдавна заети или имат някой огромен кусур заради, който никоя не се е прежалила ... та така и за жените предполагам :)

Хубавите ябалки прасета ги ядат.... та така :) Успех

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f96d3dde6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоето описание на момичето, което търсиш е точно описание на едно нормално момиче, според мен."Хем да са умни, хем с чувство за хумор, хем сериозни когато се налага. Да се занимават със спорт, да четат книги, да имат различни интереси, да си градят сами живота"
Аз съм точно такава- нормално момиче, притежаващо тези качества.Но както ти сам казваш, на теб нормалните не са ти интересни, така че ще съм ти скучна.Мислех да си оставя скайпа, но скритата оксиморонност на написаното от теб ме разколеба:)Успех все пак!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хаха знаеш ли може пък точно в това да се крие истината - доста отблъсквам хората с думите си:)
Но ако искаш, представи си, че оксиморонността я нямаше и всичко беше написано по по-приятен и негаден начин ;п

..авторът бях аз

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d80606e907
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 - бахах едно нормално момиче.От онези със самочувствието до небесата нали? Същите, които пишат "кво" с Ф? И дето обикновенно носят очила по-големи от главите им и на всяка втора снимка си чекнат джуките като прасета.
Ами сигурно е така...


*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9e3b3046b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4: Много ми е интересно дали след като си написал поста си си го прочел? Не само заради правописните грешки, но и с цел да го осмислиш? Лъха такава враждебност и ненавист, че е неприятен за четене (не мога да си представя какво е да напишеш такива жлъчни думи).

До автора: Има всякакви хора измежду двата пола. Да намериш някой, който да ти импонира и да те допълва, е трудно. Трябва малко късмет и много оптимизъм, за да не се откаже човек, след като попадне няколко пъти на пълни дървета.

Както светът наоколо е пъстър, така и хората са най-различни. Търси и ще намериш!

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c457efd9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   *Syndrome, как така реши, че момичето е такова? А колкото до теб авторе, ако съм на мястото на номер 2 няма да си дам скайпа, за да се научиш да се изразяваш "по-приятен и негаден начин". :))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора: Номер 6, мерси за съвета към момичето, много ми помогна! ;Д

Но не вълкът козината си мени, но нрава никога, т.е. може и да започна някога да се изразявам по-тактично, но това няма да отговаря на истината много:)

Номер 5 - то вярно че е пъстър света, но засега съм срещнал може би само 1-2 момичета, които наистина са страхотни хора и сме в приятелски отношения.
сега се усещам как пак ще кажа някоя простотия за интересността на хората..:Д напира в мен просто!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9d041079a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хей :) Аз съм момиче на 16 години и исках да ти кажа да не си поставяш като за цели момиче със всички тези качества,защото може да се влюбиш във всяка една (не че ще се влюбваш във всички,но е възможно да се влюбиш във всеки тип момиче) Имам в предвид да не търсиш момиче и то като че ли с обява...Просто ходи на прятни места с хубави компании,казвай им да водят приятни хора,запознавай се и рано или късно ще намериш някоя,която да ти допадне...Няма да стане с една "обявичка" в такъв сайт и то насляпо,просто се излизай,зарознавай се и бъди себе си! :) Това е моят съвет...Ще продължавам да следя темата,така че ако има критики,мнения или каквото и да било относно моя коментар,ще се радвам да ги чуя,все пак няма какво да се сърдим :D

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d1e458608a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз пък друго не мога да разбера, момчетата (мъжете) все търсят свестни момичета...с много търсене и усилия ги намират, после ги прецакват, после следва оправданието -"Прекалено добра си за мен"...Тогава защо изобщо ги търсите като бързо губите интерес?

Е аз съм от типа, който ти описа... само че честно казано и така не стигам далеч.Вече почвам да се чудя каква изобщо трябва да съм ,че да съм щастлива? Мислех и разбрах-няма такова нещо като идеални и свестни, просто най-добрите са тея, който ви се "водят по свирката", връзват ви се на акъла и просто не задават много въпроси...Това е формулата, всичко друго са празни приказки.
* едно момиче *

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така, първо да кажа: не съм дошъл тук, за да си търся приятелка.

Едно момиче, .. абе имаш право донякъде. Но, това, което си мисля е, че всички все някога биват зарязвани или пренебрегнати. Независимо дали са добри, лоши, тъпи или умни. Така че и някоя от тях може да се обади и да каже "ами ние също сме недоволни от мъжете, защото ни зарязват, прекалено тъпи/умни сме били за тях"
А за формула - далеч не мисля, че има такова нещо. Всъщност, като се замисля, има. Момче съм все пак и ми е ясно. Но не трябва да се слагат всички под общ знаменател.

Друг е въпросът, че в различни етапи от живота си, хората искат различни неща - било то самота, неангажираща връзка или сериозна такава. Затова един човек може да ти се стори добър в един момент, лош в друг. Това се дължи на незрялостта на хората. Ама не можеш да ги виниш за това де.

Абее какъв философ съм само!!!



Та:

Перефразирам отново.

Идеята е не за гадже, приятелка, любов. А просто, ако щете, да можеш да изпиеш една бира с момиче на някой хълм и да водите интересен разговор. И да усещаш, че тя е личност. Което само по себе си те кара и ти да бъдеш такава.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c3ca08efd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Пак съм аз .. номер 1.
Авторе.. те милите такова желание имат да ги пробват :Д ... Стига сте манипулирали момчето с дежурните реплики от сорта... "Аз съм различна, знам че е банално но найстина е така " ...
това се превърна в обява за запознанства .. чесно казано силно се съмнявам момчето да търси сродната си душа тук и сега:)Приемете, че понякога човек споделя ..излива си душата на момента без да търси изгода :)
Авторе, поправи ме , ако греша ;)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, познаваш, ама имам едно наум, че не си познал/а съвсем. Защото написах същото нещо в 10-ти коментар:) От време на време си "изливам душата", в резултат на което се получават такива объркани истории.

"Авторе.. те милите такова желание имат да ги пробват :Д ..." - как да ги пробват точно.. сериозно питам, не разбрах какво искаше да кажеш :/

Номер 8, следиш ли темата още? Към теб не знам каква критика да отправя.. горе долу е вярно това, което казваш, но не е нещо ново. Хмм критика.. Не ми харесва стила ти на писане примерно:) Така че не се чувствай пренебрегната, хаха :]


PS Охо какво нещо открих в първия коментар на Номер 1:

"Свестните мъже или са отдавна заети или имат някой огромен кусур заради, който никоя не се е прежалила ..."

Значи аз съм или отдавна зает, или имам някой огромен кусур? Или изобщо не съм свестен. Абе откъдето и да го погледнеш, направо си е гавра с личността ми. Искам парично обезщетение.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c457efd9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, пак заповядай :) От номер 6 :p :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d4886e580b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 1, а после и 11 :) заинтригувана съм... определено ..но с кирилицата дето трябва да се мъча ... :) във всеки един момент очаквам някоя госпожа на средна възраст ... задължително много образована и морлна, разбира се ..заедно с още няколко подобни на нея да впрегнат бригада и да захулят правописа ми :) ..

Таа.. по темата .. относно предишните ми коментари..определено не сам имала нещо сериозно предвид... по-скоро русият ми хумор не е бил оценен от Вас, драги ми авторе :) И още едно уто1нение ... последно ..я актуализирайе обявата си запознанство .. "парично обезщетение" или "нормално момиче" кое от двете не получи за новата година, че си принуден да чакаш до следващата ... или до куковото лято :)

Надявам се да не приемеш тона ми отрицателно ..напротив .. желанието ми беше да предизвикам поне една усмивка на лицето ти ... и един савет от мене .. колкото по-рано се примирим, че шанса да намерим свестен партнор е минимален ..толкова по-добре за нашто лично спокойствие :) по-скоро с много компромиси от идвете страни се съгласяваме с даденото ни за момента, защото доказано е, че всеки следващ опит е по-зле от предходния :) Очаквам мнение по въпроса :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Така... Авторът се обръща към номера 1, 11 и 14.

Първо - не забравяй, че това би трябвало да е сайт за помагане на хората за справяне с личните им проблеми. Което значи, че се предполага, че те са доста лабилни или поне нервни. Което пък означава, че даващите съвети би трябвало да се ограничават само до даването на съвети, т.е. да не критикуват хората за техния правопис (за да не се "пречупят" от многото критика, изложена към тях за самия проблем). ТОЕСТ... ако кажеш, че имаш проблем с госпожата по литература примерно, няма да те пипнат за правописа.

Второ... ... абе не помня вече кое щеше да е първо, кое второ, така че почвам наред.
Не се засягам изобщо от нещо, което са ми писали в нета:) Така че спокойно. Самият аз съм много ироничен и саркастичен, затова хората трудно ме разбират какво искам да кажа (особено в нета пак).
И също понякога ме намразват, но това е друг въпрос :]

Обезщетението не ми е било от новогодишните пожелания всъщност. Видях възможността да изкарам пари от теб и се пробвах:] А "нормалното момиче" - и то не беше. В интерес на истината, май само здраве си пожелах тази година, защото разбрах, че това е наистина най-важното.

Ааа за "свестния партньор" - абе аз честно казано не съм много по търсенето, може би и затова не съм го намерил. Иначе, както съм казал нееднократно по-горе, не си падам по най-свестните. Хубаво е да си има странности. Ако може малко повече дори. :]

Абе като гледам и на теб мислите ти малко са разбъркани, на места не се разбира много:))


Айде пиши и ти сега, че май само това ми е радостта в живота. (образно казано)

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b093d6eb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторе .. набеждаваш ме, че мисля хаотично ли :) От обезщетен да не се превърнеш в обезщетител ..хихи ... Отивам на село .. да си почина от гадните изпити и от "предположенията" ти ...е не савсем ..защото ти ще дадеш някакви координати, така че да направиш щастливи всички ни желаещи да се покажем и докажем пред теб колко сме как беше ... следва цитат :Д : Интересни, силни характери .... цитатът продължава - нормални :) ... Е аз не съм от най-нормалните, но пък за това се имам за що годе умна ... но недипломирана студентка :) съдейки по правотиса...да ме прощава г-жа Ранкова, няма и да се дипломирам :) Тааа .... продължавам с хвалебствената част :
Разкрепостена, с чувство за хумор ... млада , енергична и самостоятелна, търси своя себеподобен .. хахах ...мисля, че доста добре прозвуча да продължим по същество - и за да бъда максималко коректна за левче на час мога да бъда каквато пожелаеш :Д:Д:Д
Ееее... ще изпусна рейса заради теб :) До скоро, авторее :П

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 5392e6a57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Pазсмя ме !
хем сърби, хем боли..
с "интересни,силни личности" трудно се създава семейство. Връзките ми с по-ексцентричните младежи са достигали до едно ниво на неопределеност и хаос, което за мен е нездрава семейна среда. Последната ми любов бе мъж, много творчески настроен към света, загадъчен, странен дори и пак не задържа интереса ми много дълго. с две думи - няма угодия

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, "обявата" ти е звучи твърде хубаво, за да е истина.. 1 лев на час? Oh, come on!
А координати защо мислиш, че ще дам (освен очевидното, да ощастливя всички момичета, следящи дискусията ;p)?

Надявам се не си изтървала автобуса, пък ако си, тъкмо докато чакаш следващия, ще си мислиш за мен и затова как аз съм причината за това нещо. И аз ще се чувствам щастлив, защото някой си мисли за мен.. независимо от причините за това :]

Другите обаче млъкнаха нещо.. тц тц, гониш ги! Така че аз сега им пиша - включвайте се де, нея я няма вече, на село отиде:] Яде сланина и пие червено вино.. така че не я мислете.

Правописа в интерес на истината ми изглежда не чак толкова зле, в смисъл, има къдъ-къде по-зле:) Така че горе главата, има реален шанс да се дипломираш ;р

Аз трябва да отивам да ям, а после да се чудя какво да правя. Това в случай че загрижи къде съм изчезнал.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Бел. авт. - "..в случай че някой се загрижи.."

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f96d3dde6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   И така, тъй като аз преди малко се наядох и сега също се чудя какво да правя, реших да вляза и да видя какво се случва с темата, по която пуснах коментар в началото.И ... доста материал се е натрупал:)

Много злоба, *Syndrome!Как изобщо живееш с тази отрова в себе си ?!За моя радост изобщо не си познал за мен.Благодаря на тези,които са ме защитили:)

Номер 1, 11 и 14 -ти се опитваш да напишеш оригинални коментари, с които да впечетлиш и последния е супер, но с това "за левче на час мога да бъда каквато пожелаеш" изгуби.Много безхарактерна те показва, а това намалява шансовете ти , тъй като човек без характер не може да е достатъчно интересен за нашия автор:)(шега дано не се обидиш, аз просто си драскам размишления върху коментарите)

И така накрая, скъпи авторе, всички разбрахме какво търсиш, но никъде не споменаваш какво предлагаш?....освен бира и приятен разговор на някой хълм...:)

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторът

Номер 17, не помня да съм споменал нещо за семейство или окончателно себеотдаване. И като съм започнал, да допълня. Сериозни връзки с тея мои познати момичета, на които им казвам "интересни", са почти невъзможни за мен. Може би защото самият аз съм с гаден характер.
Но това не ми пречи да харесвам такива хора и да желая контакти с тях, също и връзка.

Тук сега смятам да въведа малко условности в обръщенията (защото получихме влкючване в нашето кънтри радио на един позабравен слушател - номер 2/20). Така че нека тя бъде Номер 20 (защото "номер 2" е все едно да е винаги на второ място за мен, хаха), а Номер 16 си остава 16.
Ако имаме още слушатели, нека се обадят и ще им измислим и на тях кодово име.

Та, номер 20, направо към твоя въпрос, прескачайки частта, която не се отняся за мен.

Ами кво предлагам.. Бирата и хълма не са ли хубави неща?
Бих се впуснал сега в някакви размишления за най-хубавите мигове в живота ми досега и с какво са свързани, но няма да се правя толкова на кретен, пък и малко ме натъжават :]
С една дума, в отговор на твоя въпрос - на импровизация карам:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 0074cb3a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   17:годинките си минават неусетно..
наслаждавай се на "интересни дами" (номер 20 ми се вижда много подходяща закачка), наслаждавай се и на контактите с по-скучните, но все пак подбирай ! И дано един ден не съжалиш. Едно е да търсиш емоция и да си я доставяш, когато живееш само за себе си, друго е да създадеш живот и да продължиш това търсене на ..усещания.
Успех

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Предполагам имаш право донякъде, но дори и за "създаване на живот", бих избрал човек, който ми харесва, а не просто този, който би бил напълно стабилен и сигурен.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 390a2b97bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   А тъкмо очаквах да стане някоя дискусия, спор, това-онова.. тц тц.. къде отидохте всички бе?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: d728440cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ще започна от първите коментари,където две момичета(или повече бяха) казаха,че няма да си дадат скайпа. Е и? Кой знае колко "много" е загубил. Някои хора просто отблъскват с думи,като мен.

А по темата-честно да ти кажа,да,голяма простотия си написал. Характер,държание-всичко да е както трябва,ама това, в следващия момент, става скучно. А кое,тогава,ти е интересно и интригуващо? Да не е долнопробна проститутка,ама по-свястната е скучна...е,такова момиче късмет да си намериш. Ни тъй,ни тъй...и твърдиш,че си свестен? По-скоро си заблуден и не знаеш какво точно искаш и ще ти харесва.
Сиво

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 41d8458bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ехо в кой век живееш? ! Искаш нещо което е било преди 20-30 год. нормално, а днес няма такова, всеки гледа да оцелее и се е захванал именно за това и не му е до толкова мн изисквания, ако искаш силен характер тя няма да те издържи с твоите хленчения и претенции. Не си написал ти какво представляваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker