Опомнете се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Опомнете се!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3336 пъти
Много харесвам този сайт, понеже тук всеки може да си каже мнението в сянката на анонимността, без да се притеснява, но не може да не сте забелязали колко е клиширано мисленето на моменти... Поне 100 пъти- "Ще ти дойде реда и на теб", "Ти си млада"...а Ти като си била млада, това случайно да ти е помагало!?...Както и да е-всеки си има начини, но като не знаеш какво да кажеш защо не пробваш да си замълчиш, като искаш да се включиш-изпрати една усмивка-СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ! Конструктивни съвети им трябват на хората...е да, понякога и някой-друг деструктивен не е излишен ;) А случайно да сте забелязали, че мъжете дават по-практични съвети от лелките с дългите фусти и плетените пуловери? Защо ли...

Половината жени тук имат деца и са минали по пътя вече- а вие с дъщерите си говорите ли? Или те нищо не ви казват и вие с това си измивате ръцете...Имам една позната, всеки път когато дъщеря й излиза с някое момче, тя я заплашва, реве на вратата и крещи: "Ще умра, ще умра и ти ще си виновна!" (детето е на 21) "Детето" само се обръща и казва-"Ами давай-умри, поне тогава да знам защо си ми крещяла..." Доста грозно, но пък жената още е жива-да е жива и здрава :)

Хора, опомнете се! Ако търсите подкрепа и удобрение, то вие просто самите не сте убедени в себе си и в това, което сте на път да направите-дали е погрешно или правилно. Тук може да попаднете на свестни хора и те да ви посъветват правилно, но ако животинското у вас зове, вие ще прочетете всички останали коментари, не и техните, за да намерите "подкрепата" и да се успокоите, че "...и по-зле има" и "...няма да съм само аз". Вярвайте в себе си и МИСЛЕТЕ-бъдете критични, защото ако сами не се защитите, никой няма да го направи вместо вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 21c29ff228
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано, разочарова ме това, което прочетох. Първо, упорито подчертаваш, че си млада, различна от озлобените лелки, които пишат деструктивно и т.н. Второ, личи силната доза озлобление у теб. По-добре напиши срещу кого и защо се надъха така. И накрая, за да не си губя времето с теб, мисля че написа тая боза, за да провокираш отделни типажи, пишещи тук към поредната комфронтация.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5a97ad19ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мерси за поучителната реч. Много полезна беше.
Оффф, що ми се доспа?...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e0163f23c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   :) Благодаря, че изрази мнение. Потвърждаваш написаното от мен...коНфронтация :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: a48a4bd656
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 дамата не е толкова млада.Убеден съм.Колко пъти тук в този сайт се среща-"изглеждам добре","доста съм хубава" и т. н.Искам да попитам авторката-тя сто прощента ли вярва в себе си и тогава трябва да е някой ангел небесен?Мисли с главата си и хората който имат проблеми според нея не мислят и я дразнят.Мила авторке чувала ли си тази приказка от времето на баба си "Една патка мислила,мислила и...умряла".Заслужи си го момиче или госпожо.Слесващия път пиши конкретно и ако тук в този сайт не ти е интересно не влизай!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 097f2bedca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А дали ти би могла да дадеш един адекватен съвет?
Какво те възмущава в реплката- "Ти си млада...." Това може да го каже не само лелка с дълга фуста и плетен пуловер , а разумен млад човек. Хем се възмущаваш хем си тук в сайта. Ами просто не влизай, но май имаш сериозен проблем и вероятно се успокояваш когато четеш, че има и по зле от теб. Направо ми е жал за теб, още повече че си МЛАДА, както каза.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cbc90561ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами, мила авторке-нещата стоят така: 25лв. на час за психотерапевт и още не знам си колко за атидепресанти. Хората имат нужда не само да разберат, че 'има и по зле от тях', но и нужда от подкрепа или порицание, или просто да споделят. Живота е гаден и нечестен, а взаимопомоща, съчуствието и сътрудничеството още не са изчезнали напълно от българския речник. Може би човекът, който пише историята просто има нужда да знае, че все още съществуват хора, които да притежават нормално мислене, които се интересуват от сериозни теми и неща в живота, че българското общество може да се измъкне от моралната деградация, към която се е насочило. Дано да ме разбираш-ако има повече такива сайтове и повече хора, които да споделят, това което никъде другаде не могат да отразят, може и да се измъкнем от моралната криза и да развием определени ценности, които като че ли днес са малко позабравени. Няма правилни или грешни мнения, има само инакомислещи хора, които не разбират смисъла на казаното правилно. P.S. НЕ "удобрение", а "Одобрение"...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3a144f561e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "аНтидепресанти"
"...ЖивотЪТ е ..."
"взаимопомощТА"
"съчуВствието"
...които да споделят, това (запетая) което..." и т.н.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cbc90561ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има разлика м/у технически грешки и неграмотност, ако сте тук да си поправяте грешките, основете си група. Не знам въобще защо публикуват такива истории. Ако не искаш да пишеш тук, просто не го прави, никой не те задължава, но и нямаш право да съдиш хората, които пишат.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 21c29ff228
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, смешно е да пишеш злобни постчета, след изповедта, в която вменяваш вина на всеки, споделил лично мнение, различно от твоето. Май не си от най-позитивните и добронамерените?
P.S. Дано не съм допуснала правописна грешка, че пак ще ти отворя работа...;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker