Ах, любов! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ах, любов!
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3029 пъти
Случам Una Amore Grande. И си мисля за абстрактната любов, която всички ние търсим, която всички ние гледам епо филмите, четем по книгите, слушаме от приятели на приетели на приятелите си... А всъщност е толкова субективно! Може би единственото общо са няколко основни грешки, с които всеки един човек си пречи.

1. В старанието си да се "представи добре" започва да играе роля, която или го поглъща и той забравя себе си, или му омръзва след известно време и от тази любов остават само лъжи и неприятни спомени.

2. Вживяваме се толкова много в ролите, които ни опредеят медии и по-специално чалга-културата, че вместо да създаваме близост, създаваме пропаст между половете. Мъжете започват да се правят на недостъпни, жените започват да се предлагат. Всеки изменя на ролята си в природния баланс. Броят на хора с хомосексуални наклонности се увеличава с всеки изминал ден и как няма?! Че аз срещам доста повече мъжки качества у мои приятелки(които, повярвайте ми, са много "яки каки"), отколкото у някои "як" "мъж".

3. Представете си, че виждате някое много готино момче/ момиче по улицата. Нещо повече - вие искате да осъществите контакт с обекта. Какво ще направите? Ама честно? В 99% от случаите ще се подминете дори без усмивка. Защото? Защото или се срамувате, или се правите на надути, или на интересни... Не казвам да му скочите на врата, а просто погледнете хомосапиенса срещу себе си. Вижте човешкото същество, което събужда интерес у вас!

ПС1: Да си дама означава да се държиш достойно и на положение, а не превзето и същевременно леко!
ПС2: Да си мъж означава на първо място да си активен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 857a53b0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това ,от което всеки се нуждае е любов несъмнено. Но това , което е грешка при много хора е , че търсят страстта много повече отколкото истинската любов. мислят егоистично.

трагичен е фактът, че днес хората са толкова гладни за близост , но в същото време се страхуват да се посветят един на друг. Те търсят близост без посвещение и приемливост като отново и отново получават опустошителни резултати в живота си.

надявам се да съм ти бил полезен :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 71ca40e99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми с последното изречение трудно ще се съглася. Обичам аз да съм активната, да набелязвам, да се приближавам , да съблазнява - доставя ми удоволствие.

Има ужасно разкрепостени хора, излизащи от нормите има таква, които са силно морални, има по-смели и активни, по-пасивни, по-комплексирани или по-освободени от комплекси и задръжки, но в крайна сметка за всеки влак си има пътници, за всеки!
Ако някой се чувства доре в ролята на чалга звезда - нека. Няма индивид , който се е изградил сам по себе си като такъв. Живеем в общетво, биваме възпитавани, обучавани как да се държим социално-приемливо.
Иначе можеш да вземеш пример от Диоген Киника и да се обявиш с/у обществените норми

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 048e3ae6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре всички говорят за любов, а всъщност съществува ли!? Това което мислим за любов, всъщност е привличане.

Относно втората тема, че жените се държат като мъже, а мъжете като жени - в нашето поколение вече е така, момичета без задръжки и същевремено без ценности и високомерни, добре изглеждащи момчета, които едва ли не трябва да умоляваш за разговор или нещо повече.

Относно третата тема, това се отнася за по затворените хора. Както казах и по-горе няма задръжки и ако много го/я хареса ще го/я спре! Но сигурно сте забелязали, че всеки човек харесва не подходящия човек. Човек, който няма да откликне на чувствата им. И винаги харесваме външността на човека, а не неговата същност.

Това, което си написал просто отговаря на времето, в което живеем!

Ж-15

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3527a8b57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта за разлика от абстрактната обич, е порив към непосредствена обвързаност между двама души – мъж и жена. Тя е влечение на душа към душа и на тяло към тяло. Една душа обича друга душа и едно тяло обича друго тяло. Но тези две отношения не са разделени. Душата търси другата душа в другото тяло и другият привлича със своето телесно излъчване. Тук специфична ценност се отдава на докосването между телата.

Любовта е толкова силно, уникално и богато чувство, че последиците от него са твърде различни. Ако чувството за уникалност се докаже от преживяването, любовта преминава в желание за съвместен живот и създаване на семейство. Ако преживяването не е така убедително, възторгът на чувството стихва и се превръща в приятелство или добронамерено познанство.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f4e764022e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Относно: "Ми с последното изречение трудно ще се съглася. Обичам аз да съм активната, да набелязвам, да се приближавам , да съблазнява - доставя ми удоволствие.

Има ужасно разкрепостени хора, излизащи от нормите има таква, които са силно морални, има по-смели и активни, по-пасивни, по-комплексирани или по-освободени от комплекси и задръжки, но в крайна сметка за всеки влак си има пътници, за всеки!
Ако някой се чувства доре в ролята на чалга звезда - нека. Няма индивид , който се е изградил сам по себе си като такъв. Живеем в общетво, биваме възпитавани, обучавани как да се държим социално-приемливо.
Иначе можеш да вземеш пример от Диоген Киника и да се обявиш с/у обществените норми"
Съгласих се:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker