Бежанци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бежанци
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2046 пъти
Най после и богатите европейски държави официално се съгласиха да приемат сирийски бежанци.
Германия 10 000
Франция 500
Англия около100 но още не са решили окончателно, може даже и 200
Испания 30
Бедна България - около 5 000 до сега и броят им расте непрекъснато.
То и сега си имаме окло 1 000 000 нашенски цигани които трябва да храним и обличаме и с тези новите - Господ да ни е на помощ!

Не случайно толкова много се говори за разпадане на ЕВРОСЪЮЗА. Хората искат сами да контрлират границите и държавите си а не някой бюрократ от Бруксел да им диктува какво да правят.
Стадо без кучета - няма никакв и шансове за оцеляване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: f152b7ab36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Грешни са ти данните. Може би си взел само данни за сирийски бежанци, но миналата година само Германия е дала визи на над 70 хил. бежанци от различни държави.
Бежанците нямат нищо общо с ЕС, а с войните, който се случват в другите държави, а в ЕС бягат хората, защото при нас е сигурно. Просто не си осъзнал, че „бедна“ България е много добро място за живот, не си оценил това. Има 3 милярда души на тази планета, които биха искали да са на твое място, защото нямат дори чиста вода за пиене. Още 1 мил. са жертви на разни войни и конфликти. България и преди е приемала доста бежанци - от Виетнам, Афтика и така нататък, просто не се е тематизирал въпросът. От Армения само 90-те години приехме много повече бежанци...
Единственият проблем е, че сегашните конфликти са в мюсюлмански държави и много от тези хора няма да могат да се интегрират, но този проблем имат и държавите, извън ЕС.
Прави разлика м-у Шенген и ЕС! ЕС е предимно икономическо пространство и не е Шенген (то ние и без това не сме в Шенген - Великобритания също). В най-лошият случай просто държавите в ЕС ще опънат пак граничните бразди и толкоз - ЕС като икономическо пространство ще си остане.

Съветвам те да прочетеш какво значат понятията „Европейски съюз“, „Шенген“ и “Евро съюз“, защото това са три различни неща!!!! Не всички държави в ЕС са част от Шенген и обратно, а валутата „Евро“ имат само страните от Евро съюзът, които са членки на ЕС, но не всички членки на ЕС са част от Евро съюза и Шенген!!! (например Великобритания, България, Румъния и т. н. )

Най-малкият проблем на България са 5 хил бежанци!
Имаме да хрантутим 1 мил. малцинства 2 мил. червени бабички и дядковци и още 1. 5 мил. деца.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 97b6b8b3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво номер 1! Абсолютно вярно.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dc71dc237e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   ДО 1

Само да те поправя, че Евро съюз и Европейски съюз е едно и също. А това, което си писал, че е Евро съюз, се нарича Евро зона.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 23ea623694
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 официално България се води като най-беднта държава в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Нали всички западно европейски държави се бият в гърдите че са богати и преуспели и се подиграват и подцняват тези които са по-бедни. Защо само Германия взема с хиляди бежанци а другите се услушват! Правят го, защото много добре знаят че мюсюлманите са голям проблем.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c4bb42ea56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Браво на N1
рядко се намират такива интелигинтни хора като Вас, незнам ако автора е ходил в някой лагер на тези бедни и страдащи души, нека да ходи да види как живеят в палатки и в сгради без прозорци, и ако знаеш какво ядоха до преди да престигат европейските помощи едвали щеше да пишеш тези думи. ти за това ли ги ненавиждаш!!!
още нещо половината са напуснали страната ни към запада и останалите скоро ще ги следват всеки го знае, никой от тях не иска да живее тук в палатките, както и нащете трегват на запад и те на там отиват. едно разбери храненто на тези хора е от парите на EC и от помощите на много благородни хора от България, кой колкото може но хората даряават и това е хубавото, но такива като теб само драматизират нещата и ръсат омраза между нас не ти говори добро.
направи добро и ти и сигурно някой ден току виж си станал като N1.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 23ea623694
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До учения №1
Много от нещата които си писал са пълен буклук.
Казваш че България е приемала бежанци от Виетнам и Африка, което изобщо не е вярно.
1. Виетнамците които Народна Република България прие тука, бяха само веменно с цел да се помогне на тези изстрадали от войната хора. Работиха тук и с парите си които успяха да спестят, купуваха лекарства и като се върнеха, след като ги продадяха, ставаха богати хора там. Огромната част от тях се завърнаха обратно в родината си с изключение на мого малък процент, които се ожениха тук и напъло се интегрираха. За разлика от други нации, не мога да кажа нищо лошо за тези хора.
2. Африканците за които говориш, им дадоха само безплатно образование, не и жителство и това че някои безмозъчни същества народиха деца от тях и сега си бият гавите в стената, като гледат не само как българите, но и други националности третират децата им като буклуци, си е тяхна работа.
3. Колкото до арменците, ако не си забелязал са християни и тяхната култура е мого подобна на нашата и че никой от тях е не дошъл тука с цел да танцува на гробовете на нашите деца, за разлика от последователите на една "религия".
А иначе, ако провериш ще видиш че моите данни са много верни и че ти си този кото трябва да се коригира

От Автора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: b00f686614
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Въпроса номер 1 е , че хората не желаят нито бежанците нито членство в Ес

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 3c910b1d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Авторе, това което ти го искаш, в България на този етап не е възможно. Ние сме най-тъпия народ, който не мрази никой, а приютява, за да се хареса на всички. Ще ти дам пример - ние, 'дето трябва да мразим на турците на 100% заради историята ни - какво правим?? ! Гледаме по цял ден турски сериали, а в една нормална държава това е НЕДОПУСТИМО!!!! Независимо дали сме 21 век или много по-напред. ИСТОРИЯТА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ! Трябва да сме първи врагове с Турция, а в България е пълно с турци. Трябвало е да се забрани емиграцията на турци в държавата ни. Вземе пример от премиера на Великобритания, на който му писна от българи и румънци, никъде не ни искат. Вземе пример от македонците, 'дето ни мразят... поне имат причина да ни мразят. Питайте някой македонец/сърбин или к'ъвто ще да е 'кой е най-тъпия народ'.. и ще ви каже БЪЛГАРИЯ!!!
Няма какво да се противите на бежанците и циганите в БГ, че ви взимали от паричките... ние сме най-мазния народ, който може да е беден, но има хляб и за бежанците. И вземете пример от Украйна и вижте как се правят протести. Тука на никой не му пука дали студентИТИ са окупирали университетите и протестират, на никой не му пука, че има 100 човека пред парламента, дето просто си седят там да им светят. Вижте какво правят в Украйна... има стрелби, има кръв, насилие... така се прави. Хората са казали - бий за да те уважават! Тук никой не ще да си цапа ръцете.... единствения, жертвал се за нашата държава е бил Васил Левски, но за жалост историята ни е забравена и погребана отдавна, така че трябва да се появи някой нов Дякон, който да я възроди, за да се сетим с кой сме първи врагове и накъде ще се развива нашата държава. Само като видя усмихнатите лица на някои хора на протестите, ми иде да счупя телевизора.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 15bd3e4028
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам какво му е толкова интелигентното на №1... Доста неточности има в коментара му. И за виетнамците, и за африканците, а за арменците е толкова глупаво, че е смешно и тъжно едновременно. Не е Евро съюз, а е Еврозона. Доста общо имат бежанците с ЕС-войните са само повод за увеличаване на бежанците. И без война те бягат към по-доброто, но да го получат НАГОТОВО, а не да участват в строежа му и да го пазят. Не напразно много хора ги сравняват с нашите цигани, защото са с близък манталитет на готованци-консуматори. А това, че не всички бабички и дядовци са червени, че и децата са "хрантутени", говори, че и възпитанието му куца... Прав е автора. Не са добре нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 23ea623694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До №1, 2 и 6
Виждам че мого сте се загрижили за така наречените "СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ". Казвам го това, защото по-глямата част от тях избщо не са от Сирия. Щом толкова много ви е грижа и така сте шокирани от условият в които живеят, защо не вземете по няколко от тях в домовете си да живеят с вас? Може също да да вземете и някой и друг български пенсионер, който за разлика от тези бежанци, не взема по хилядарка като тях на месец, а трябва да стои на студено защото с пенсийката си от стотина лева не може да си позволи отопление. Европейския съюз ни дават тези пари за да може тези бежанци да стоят тук в България а не да ходят в тяхните държави, защото не ги искат.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1878739c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   до номер 11

аха, значи седиш си вкъщи пред тв и критикуваш протестиращите, че не протестират както на теб ти се иска. Колкото до това, че тр да мразим турците, днешните турци нищо не са ни направили, че да ги мразим за събития, които са се случили векове преди тяхното раждане. И кога точно е имало "емиграция на турци в България"? Те са били тук много преди освобождението, когато българска държава не е имало, история да си чел случайно? А това че в нормални държави се мрази не е истина, явно не си излизал от България. Отиди в Андалусия и виж как испанци празнуват празниците на султаните, под чиято власт са били. Бъди малко по-запознат, преди да пишеш гръмки и откровени неистини да не кажа друга дума. А, да - и излез малко от селото си, за да си отвориш мирогледа.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 667815b3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   15, турци на територията на България, когато още не е съществувала като държава, е нямало. Може да е имало хора, дошли от територията на днешна Турция, но те не са били турци. Откъде идват турците в Турция-ТИ трябва да прочетеш повечко... Това, че ти си излязъл физически от селото, и си ходил в Испания, не значи, че ментално си излязъл от селото. В нормалните държави има немалко хора, които не харесват други етноси и групи хора. Затова връщат някои наши съграждани, затова и не приемат в ЕС някои "велики" държави... Не приемай желаното за истина, ако обичаш... Не съм 11.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 23ea623694
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   №15
Казваш "А това че в нормални държави се мрази не е истина". Очевидно е че ти си този който не е излизал от селото си. Ако беше ходил в Германия и съседните им държави щеше да видиш колко МНОГО "обичат" турците. Тях и арабите направо не могат да ги понасят и ги наричат -тураб- която е обидна дума. На хората там им е дошло до гуша от манафските им изпълнения и от циганията им. Запомни, че да обичаш или мразиш някого или нещо, винаги си има добра причина за това.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: dc71dc237e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   до 16

т. е. турците не са ни завладели, а са дошли като емигранти? хахаха Прочети малко какво си написал. Успех с прочитането на историята!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 667815b3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Прочети си хубаво коментара под №15. Освен на уроците по история, май си пропускал и тези по български език и литература... Повече няма да се занимавам с теб.
16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker