Моля някой да ми помогне... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Моля някой да ми помогне...
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5365 пъти
Напоследък мисля само за едно как да си отида от този свят..... сигурно си мислите "тази се е побъркала, сигурно е на възраст и децата не я искат", това е нормално да си го помислите, но не е така истината е друга.... аз съм младо момиче на 25 мислещо за самоубийство ще се запитате "защо" мхм истината е че и аз не знам защо, защото аз нямам проблеми, които биха ме подтикнали да го направя, истината е, че проблемите ги създам аз.

Мразя себе си, мисля че съм нищожество, не трябваше да се раждам, не заслужавам да живея на тази земя, срамувам се от себе си, ненавиждам се, аз съм зло, създавам проблеми и на себе си и на околните, не зная какво да правя, но се чувствам зле, как да се променя, как да променя мисленето и постъпките си, как да стана по-добра, към кого да се обърна, някой ще ми каже ли каква е алтернативата в този случай, заслужавам да горя в ада така се чувствам.

Добре ще ви кажа от къде идват тези мрачни мисли. Не ми върви, просто не ми върви в живота, нито в работа, нито в училище, нито в любовта. Когато ви разкажа сами ще се убедите в това и сами и ще се съгласите че е по-добре да ме няма на този свят само вредя, от мен нищо не става. В продължение на 4 години аз кандидатствах в един и същ университет и чак на 5-тата година ме приеха, това е не само смешно, но и трагично, очаква се да завърша на 28, а моите наборнички са завършили преди 3 години и са вече семейни и майки са станали, това е едно от нещата, които доказват, че съм тъпа.

Другото е че до сега не съм се задържала на нито едно работно място където съм работила, от всякъде ме гонят, защото съм некадърна и неспособна, как ще си вадя хляба за напред, и как ще живея с тази мисъл, полагам усилие, старая се да се харесам на шефа, но не става защо? къде е проблема?.....незнам. Другото което е досега никога не съм имала сериозна връзка с момче, защото винаги те са тези, които ме зарязват защо? къде е проблема? незнам...Всичко това ме кара да стигам до отчаяние и агресия.

Най-лошото от цялата тази работа е че си го изкарвам на семейстото. СЕМЕЙСТОВОТО? Да. Те са единствените хора, които ме обичат и търпят, а аз се отнасям зле с тях и търся виновни, а единствната виновна в цялата тази ситуация съм аз. Майка ми, която ни е изгледала САМА с брат ми с толкова много обич,посветила е живота си на нас, знаете ли тя е най-добрата майка на света, обичам я до болка, а и причинявам толкова много страдание, защо го правя, тя не заслужава това, напротив трябва да и помагам, да я подкрепям, да я обичам и уважавам, но немога, защото първо трябва да помогна на себе си. Аз и се възхищавам и искам да съм като нея, може би и завиждам, но истина ли е това може ли едно дете да завижда на родителя си?

Тя е силна справя се с трудностите, не се отчайва, винаги намира изход от проблемите, бори се с живота и гледа напред, кадърна и способна е, до сега където и да е работила хората винаги са били доволни от нея от нейното отношение и работоспособност, в любовта тя нямаше късмет с баща ми той се оказа лош човек, но се намери друг, който я уважава и обича, така както тя заслужава, но тя не се омъжи за него, защото аз съм против, защото аз я ревнувам от него, попречих на нейното щастие и продължавам да съм против. Когато са заедно аз страдам срамувам се от това, но въпреки всичко не мога да прекрия страданието си.....БОЖЕ ПРОСТИ МИ, аз не съм човек аз съм чудовище.....искам да умра няма за какво да живея.....помогнете ми моля ви какво да направя как да постъпя, ще взема ли правилно решение ако се самоубия от мен нищо не става правя нещастна себе си и околните........

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 601f334027
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Всеки е на тази Земя с някаква цел- успокой се и помисли над това. Ти си само на 25, може би още не е дошло времето да намериш сериозна и постоянна работа. Нищо друго не можеш да направиш, освен да продължиш да се стараеш! Знам, че е трудно, представям си колко е неприятно да те уволнят, и да трябва постоянно да търсиш нещо ново, но спокойно! Все ще се намери нещо, което и на теб толкова ще ти хареса, че ще влагаш цялата си енергия там! Не се отчайвай и за любовта, и аз в момента се чувствам сама, не знам как и кога ще намеря някой, който да ме обича истински, както и аз него, но вярвам!

За съжаление, всички хора сме така устроени, че нараняваме най- близките си... не знам защо е така. Не се обвинявай, а просто го промени- започни с това да кажеш на майка си всичко хубаво, което си написала тук. Пробвай да и споделиш колко самотна и нещастна се чувстваш... Бъди по- близка с нея, и преди да си го изкараш на нея следващия път, опитай да се замислиш какво правиш...

Дано да съм помогнала поне малко, ако имаш нужда, пиши пак! Само не мисли за самоубийства и т.н. Помисли колко болка ще причиниш за пореден път на тези, които те обичат. Това не е начин да се справиш с проблемите. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 37e718cbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ей, горе главата :) Аз съм на 19 (и малко отгоре) и имам подобни моменти на слабост.Моменти в които се депресирам и се мисля за най-некадърният, най-неможещият, най-грозният, най-лошият.
Вземи се в ръце.Сигурен съм че има работа в която усилията ти ще дават резултат.
За всеки влак си има пътници - да, звучи изтъркано, но ме крепи когато се затворя в себе си.Някъде там има някой, които може би ще се окаже любовта на живота ти.
Най-важното - не мисли за самоубийство.Млади хора сме и в живота има и ще има още много възможности.

*Syndrome

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: b67595fec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Ще направиш грешка и то много голяма ако решиш да се самоубиеш.....затова не го прави просто......има смисьл от това да живееш и каквото и да става и каквато и да си никога не забравай само, че Господ те обича и приема независимо от всичко..... и желае да вижда това как успяваш и не се предаваш вьпреки проблемите, които по един или друг начин ги има......това го пиша като човек, на който сьщо му е много трудно по един или друг начин, но Бог ми помогна в много неща и сьм сигурна в това, че и на теб е помагал и ще помага и за напред до края на живота ти....може да изглежда прекалено странно и всичко, но аз не вярвам в хора по много причини както и нямам и намерение да те обеждавам в това да ми вярваш на мен за това, че всичко в живота ти ще е наред и ще се оправи.....но просто знам, че има Бог и се обедих в това.........Господ да те благослови и всичко най-хубаво ти желая само без значение от това което става, защото то не трябва да се гледа, а просто да се продьлжи вьпреки него и най-вече винаги ;( :)
d22

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: af6c734a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Здравей! То и аз не съм цъфнала и вързала никак, но не съм тръгнала да се самоубивам. Мислила съм си го, но в крайна сметка стигнах до извода, че се обичам. Харесвам себе си, ценя се, просто не са се намерили хора, които да ме оценят такава, каквато съм. И аз съм причинявала много болки на близките ми. И аз не съм имала серозна и дълготрайна връзка. И мен все ме зарязват. Дори истински приятели нямам. Завърших висше с отличие, специалност, която аз исках...Но от 7 месеца не мога да си намеря никаква работа. Обличам се малко по-неглиже и по-шарено и си мислят, че като не съм някоя костюмарка не мога да върша работа. За капак само ми се лепят някакви психопати, от които не мога да се отърва... Така че, няма смислъл да се самоубиваш. Те тези неща си се случват... И на нашата улица ще попадне някой слънчев лъч. :)

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 03772aac1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Какво да кажа аз, дето съм на 19, дето нямам приятели , личен живот нищо. Идва ми се да се самоубия в нищо не намирам смисъл. Всички си правят купони изилат, на кафе. А аз няма с кого да излеза. НИкой не ме слага в сметка. Все едно ме няма на този свят. Ще умра като отшелник и дивак. Седя по цял ден в къщи, защото знам ,че няма смисъл в този умрял град.

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e7762f640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   ТИ НАИСТИНА СИ ЧУДОВИЩЕ.ОСЪЗНАВАШ ВСИЧКО И ПРОДЪЛЖАВАШ И НЕ ТИ СТИГА АМИ И ЖИВОТА НА МАЙКА СИ СЪСИПВАШ И ТО СЪВСЕМ УМИШЛЕНО.ПОМИСЛИ КЪДЕ ГРШИШ И КОРЕГИРАЙ ГРШКИТЕ СИ, ВМЕСТО ДА МИСЛИШ ТАКИВА ТЪПОТИЙ ЗА САМОУБИЙСТВО.КОЙ УМЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН, АМБИЦИОЗЕН....ЧОВЕК ШЕ ИСКА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ???Я СЕ СТЕГНИ МАЛКО.ПОСТАРАЙ СЕ ДА СЕ ХАРЕСАШ НА ШЕФА НА КОЛЕКТИВА В КОЙТО РАБОТИШ, ЧОВЕК ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА Е ГЪВКАВ И СТИГА С ТИЯ ГЛУПОСТИ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: baee330eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всичко е в главата ти. Ако искаш живота ти да е различен, трябва да започнеш оттам. По начина, по който пишеш имам чувството, че си интелигентно момиче, затова помисли. Сигурна ли си, че просто не ти е по-лесно да се смяташ за неспособна, допускаш ли изобщо оптимистична гледна точка. Не си ли съгласна, че толкова черно нищо в живота не може да бъде. Ти като че ли сама се навиваш и търсиш доказателства, за вече създадени от теб заключения.

Отчаяна си, защото няколко години подред не са те приемали в университета. Не е ли прекрасно въпреки това, че накрая са те приели и не си се отказала?

Казваш, че ще завършиш чак на 28, а вече колежките ти имат деца и семейства. Какво те кара да си разочарована от този факт??? Аз следвам в чужбина и тук е пълно с хора, които започват образование от 25тата си и по-нататък година. Имам приятелка, която на 28 тепърва започна с висшето си образование и забременя. Но въпреки това не се отказва. Имам колежка, която е с две малки деца и е на 27, тоест животът за нея е доста труден на този етап от, но тя също реши да започне да следва. Имам колега на 29 години, който досега се е занимавал с каква ли не хамалска работа, но на тази възраст решава да кандидатства и да стане студент. Отначало ми беше странно, но с времето виждаш, че такива неща са абсолютно маловажни и че това са хора, от които струи сила и щастие - и то не защото са особено успешни в живота, а защото са избрали да гледат позитивно на него.

Гаджетата ти винаги са те зарязвали?? А ти смяташ ли, че може би не е грешката в тях. Защо не допуснеш варианта, че просто си избирала неподходящи за теб момчета, които не са отговаряли на твоите потребности. Аз имах 6 неуспешни и кратки връзки, преди да срещна сегашния си приятел, с които вече сме заедно от много дълго време и силно се обичаме.

Нараняваш майка си? Че кой не го прави. Децата винаги нараняват родителите си, защото родителите са склонни да мислят повече за децата, а децата за себе си.

Всички тези неща НЕ са НИТО повод нито ПРИЧИНА за самоубийство. Това определено би било най-голямата глупост, която можеш да свършиш. Представяш ли си тогава колко много ще нараниш близките си. Щом казваш, че обичаш майка си не можеш да и причиниш такова нещо. Какво постигаш с едно самоубийство? Нищо, край, мрак и тъмнина. Няма да имаш даже шанса да разбереш, дали всичко това няма да се промени. Ами ако след 2 години срещнеш любовта на живота си? Ако животът е приготвил прекрасни неща за теб, ако имаш още търпение?

Всички тези неща са ПОВОД и ПРИЧИНА да потърсиш нови гледни точки. Да се погрижиш за себе си. Да спреш да се критикуваш. Да обърнеш поглед към другите. Да започнеш да уважаваш себе си и личността си. Ти си тази, която избираш да си.

Опитай се да си припоминш всички моменти, в които си се чувствала силна в живота си. Това си истинската ти. Просто трябва да я извикаш отново на повърхността. Бъди решителна и смела, и живей! Ще се справиш. Забрави негативните мисли и негативните мнения. Ти си тази, която си и щастието ти зависи от теб и само от теб. Ако ти нямаш воля обаче това вече е друг въпрос. Замисли се дали искаш да съсипеш всичко заради липса на воля за промяна.

Когато при мен нещата отидат твърде на зле понякога се поглеждам в огледалото и си казвам - Време е нещо да се промени. И започвам битка със себе си. Повярвай ми, проблемът не е в ситуацията, а в мислите ти. Аз имам добро семейство, добри доходи, успешно студентство и хубава връзка, но въпреки това ми се случва да изпадна в депресия и да се чувствам отчаяна.
Всичко идва от нас. Човек винаги иска повече отколкто има!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f14e6dc194
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ако си купиш необзаведен апартамент, това означава ли че нищо не става от него? Оправи си живота момиче! Просто го подреди. Късмета идва когато го заслужиш.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f4b314f6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бе я се стегнете бе хора...Ма то това вашето проблеми ли са? Ма това е живота, дори много по-труден може да бъде. Просто на някои хора им тежи в повече. Самоубийството не само, че ще е най-голямата глупост а е и признак на слабост и на егоизъм. А как ще се почувстват най-близките хора които ще се съсипят от мъка.

А за авторката- какво значение има на колко години ще завършиш, важното е,че все пак учиш! Аз имам познати които учат и на над 40 години. Горе главата, работа все ще се намери. Близките ти са добре. А и любовта ще те намери, но първо се успокой, усмихни се, излизай с приятели и най-важното мисли позитивно. А дори и човек да изпадне в депресия, не е срамно да потърси лекарска помощ, и на мен лично ми се е случвало. Бори се, прави добро и ще ти се върне! Една жена.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9fab0e02ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Проблемите, както казваш, си ги създаваш сама. Просто още от самото начало си тръгнала с такава нагласа, нагласа, която вече е малко трудно да промениш.Трудно, но не невъзможно.

Първото нещо е кандидатстването.....ми то всичко си зависи от теб.Ти не си си стегнала "г*за и за това не са те приели.И мен не ме приеха веднага ама това не еповод за притеснение.
Просто моят съвет е да промениш негативното си мислене, не е трудно, просто трябва малко усилие.

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: cc86e4d6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Моля те прочети това внимателно.Най-голямата грешка която правиш е че търсиш вината само в себе си.Не прави така това е забранено.Погледни нещата от друга страна.Не си виновна ти!Не си,не си, не си!Много се издигаш в ерархията.Други са виновни и още как.Кандидатсвала си 4 пъти.И какво от това.Прави ти чест
,че не си сменила учебното заведение с едничката цел да си студентка.Ти си упорита и знаеш какво искаш.Други на твое място ще кандидатстват на 4 различни места само и само да следват някъде без значение къде.Браво на теб.Това е мног рядко качество.Не се задържаш на работа никъде.И това ще ти обясня.Пак не си виновна.Просто можеш и знаеш по-вече от другите.Ако ти не го разбираш,то те много добре го разбитат и го усещат.Ти си заплаха за тях,защото на фона на твоята личност цяла банда некадърници изглеждат като малоумни.Тогава защо да те задържат?Лесно е просто да се одтърват от теб!

Това че нямаш постоянна работа не е трагедия.Просто се опитай да не се подмазваш на шефа и да се впишеш в обстановката,независимо колко е елементарна.Старай се да бъдеш като околните.Не им показвай,че ги надвишаваш и те ще те приемат бъди сигурна.Колкото до мъжете и това ще ти кажа:предполагам каква е причината все да си зарязвана.Най-вероятно ти им показваш колко са важни за теб и колко държиш на тях.Така е нали?

Ето това е единствената ти съществена грешка.Никога ама никога не показвай на мъж,че си му в кърпа вързана!Измисляй си от време на време причини да закъснееш,да отложиш среща,или да пропуснеш купон независимо че ти се ходи.Не му прави комплименти,но не го и критикувай.Просто бъди по малко безразличана в умерена доза.Но това не значи да си скучна.Постарай се можеш го.После пиши пак в сайта и ще видим.

И последно но не и по важност.Мислиш ли какво ще причиниш на майка си ако се самоубиеш?Тя заслужава ли го!Майка ти била силна,ами зайнати се и ти!Светът не свършва с няколко работни места и няколко момчета.Той светът де,е там навън и там има милиони мъже,всякакви по визия,характер,финанси и разбирания!Вярвай ми поне двама от тях са твой!Нали нито една жена не може само с един мъж.Така е!

Спокойно и без паника!Ти си на 25 по дяволите!Имаш още два пъти по толкова поне.Дай шанс на света да те опознае и ти него.Успех лейди и горе главата.На тебе нищо не ти пречи просто да се изправи с лице към живота,а не в ембрионална поза.Пиши ми!Бих си поговорила с теб с удоволствие!Ти си много интересен човек.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6a08c4070c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   ДОКАТО ТАИШ ТОЛКОВА ЕГОИЗЪМ В СЕБЕ СИ, ЩЕ БЪДЕШ НЕЩАСТНА...

Защо, пиленце, не държиш сметка на баща си с кого живее и има ли право на щастие? А го правиш спрямо майка си....
Внимавай да не те застигне същата съдба, тогава ще запееш друга песен...

Искаш ли да ти кажа защо животът ти е скапан- защото мислиш само за себе си....
Ти си ужасна егоистка и лекът за такива хора е само един- страдание, самота, страдание и изпитания....ЗАПОМНИ ДОБРЕ ТЕЗИ ДУМИ....ЗАПОМНИ ГИ!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9d5de2d24e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Дотук както и да е - връщане няма. Мисля, че за да излезеш от тази депресия е добре да се понатовариш с отговорности - учи и работи едновременно, отдели се на квартира, поеми живота си в твоите ръце. Просто си се отпуснала и потъваш. Помогни си сама, за да ти помогне и Господ.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5ee90a8041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Само помисли, какво ще причиниш на майка си и брат си!!!!!
Каквато и да мислиш, че си(а това е само в твоята глава), за майка си ти си най-ценното на света. За брат ти си най-близката роднина след майка ти. Ако направиш тази глупост, все едно ще убиеш и тях. Стиска ли ти да го направиш? Толкова ли нямаш капчица воля да живееш, да намериш смисъл в живота си? Ако поговориш със смъртно болен, преборил се със смъртта, ще разбереш, колко красиви неща има в най-обикновените такива. Събуждай се с мисълта, че си посрещнала новото утро и още един ден благословен със здраве живот. Без здраве всички изредени от теб неща не струват нищо.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: e7762f640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Майка ми, която ни е изгледала САМА с брат ми с толкова много....... ЕЙ ЕГОИСТЧЕ ТАКОВА! КЪДЕ Е БАЩА ТИ, НЕ Е ВИНОВНА МАЙКА ТИ, ЗАЩОТО СЕ Е МЪЧИЛА И Е ПОСВЕТИЛА ЖИВОТА СИ НА ВАС, ЗА ДА И ПРИЧИНИШ ТАКАВА БОЛКА.КАКВО КАТО СИ КАНДИДАТСТВАЛА 4 ПЪТИ, ГОЛЯМА РАБОТА, НАЛИ ВЕЧЕ СИ ПРИЕТА. ЖИВЕЙ ЗАРАДИ МАЙКА СИ СЕГА И СЕ РЕВАНШИРАИ. И НАКАРЙ НЕСРЕТНИКА БАЩА ТИ ДА СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА ЧЕ ВИ Е ИЗОСТАВИЛ, НАМЕРИ СИ СМИСЪЛ В ЖИВОТА.ЖИВЕЙ ЗА ДА СИ ПОДКРЕПА НА МАЙКА СИ, НА БРАТ СИ, ЗА ДА ЗАВЪРШИШ, АМБИЦИРАЙ СЕ, СЪЗДАЙ СЕМЕЙСТЕО ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТВОЕТО.......ТОЛКОВА ЛИ СИ ГЛУПАВА, ЧЕ ДА СЕ ОТКАЖЕШ.САМОУБИЙСТВОТО Е ГРЯХ И САМОУБИЙЦИТЕ ГОРЯТ В ПЪЙАЛА, ПИШЕ ГО В БИБЛИЯТА

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7ff63ecd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Хора, благодаря ви за всичко, накарахте ме да се погледна отстрани и виждам отчаяние и болка и виждам едно глупаво момиче. Това за самоубийството беше глупава идея просто моментен изблик, нищо повече, дано успея да намеря смисъл в живота, но много болка съм събрала в себе си и за това съм станала злобна и пълна с омраза. Много обичам майка си и когато я наранявам, наранявам и себе си, за да не се получава така ще се опитам да бъда по-заета, а що се отнася до баща си не си мислете че го щадя, към него съм безпощадна и ще отмъстя за това, че съсипа живота на майка ми. Искрено ви благодаря дори и за лошите отзиви.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 52678ee70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   БАЩА ТИ Е СЪСИПАЛ НЕ САМО ЖИВОТА НА МАЙКА ТИ , НО КАТО ГЛДАМ И ТВОЯ, ЗА ДА ТИ МИНАВАТ ТАКИВА МИСЛИ ПРЕЗ ГЛАВАТА. ДАНО ПОСЛЕДНОТО КОЕТО СИ НАПИСАЛА НАИСТИНА ГО МИСЛИШ, ЩЕ СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ.ИМАШ ЕДИН ЖИВОТ И ЕДНА МАЙКА.УСМИХНИ СЕ, ЗАПОЧНИ ОТНАЧАЛО И ПАЗИ МАЙКА СИ, ЗАЩОТО НЕЗНАЕШ КАКВО Е БЕЗ МАЙКА, НЯМАШ НИКАКВА ПРЕДСТАВА КОЛКО Е ТЕЖКО И ДАНО НИКОГА НЕ РАЗБЕРЕШ.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 5852e96c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Още съвети: За да премахнеш злобата в себе си, забрави за баща си. Това е за самата тебе. Няма друг път. Съсредоточи се в обичта към себе си - първо, а след това - към майка ти, брат ти и намери си приятели. Търси във всяко нещо положителното, а не се съсредоточавай в отрицателното. Идеални неща няма. Не мисли, че на другите пътят е застлан с рози. Всеки търси начин да оцелее, да игнорира стреса и да намери вътрешен мир(спокойствие)-то ни съхранява и прави щастливи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: f04967dfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   НЕ ГО ПРАВИИМА НЕЩОАЗА КОИТО ДА ЖИВЕЕШ ЩЕ ЗАВЪРШИШ ДЕЦА ЩЕ ИМАШ ДЕЦА ТЯХ ЩЕ ГЛЕДАШ ЩЕ ИМ СЕ РАДВАШ БАБА ЩЕ СТАНЕШ

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7493d6d185
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Този пост е написан преди почти 7 години... интересно какво е станало с момичето... и дали си е оправила живота :) Ако види, нека да напше.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 836f152913
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Здравейте, аз опитах да се самоубия и това беше най- голямата грешка в живота ми. Бог ме изостави. Нищо вече няма значение, живея в страх и празнина. Не се радвам на нищо, нищо не ми носи удоволствие. В душата ми има едно усещане за обреченост. Помогнете ми моля ви, как да се върна към живота?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker