Проблем с приятелка лепка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с приятелка лепка
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2647 пъти
Здравейте! Моля за съвет, защото в чудо се виждам с една приятелка. Значи нашето приятелство датира от близо 2 години, като след първата година аз бях доста разочарована от нея по ред причини.

От тогава започнах да се сблъсквам само с лошите и качества, злобата, интригите. Няма да ви казвам колко и какви неща тя направи, но последствието беше пълно разочарование.
Така, от тогава аз се опитвам всячески да и покажа, че отношенията ни няма как да са същите. Първо бях тактична и внимателна. После станах по-груба. Дори на моменти съм и го казвала очи в очи, но не знам прави ли се, че не разбира и не ме оставя на мира.
Имали сме хубави моменти и не искам да приключим завинаги все едно не сме се познавали, гадно е. Аз нямам против да изляза на кафе някой път с нея, или на фитнес, но нищо повече. По точно за мен тя е позната вече, не е приятелка. И искам да сме такива.
Кажете ми как да го постигна, защото втора година вече- тя звъни всеки ден. Аз никога не и звъня. Когато тя звъни, често не и вдигам. Една година сме така- тя ме кара да излизаме казвам, че имам други ангажименти, че не ми се излиза.

Минават ми през главата няколко тактики.
Първата е да седна и да поговоря с нея надълго и нашироко. Да кажа така и така с това и с това си ме обидила, наранила, разочаровала. Искам да се виждаме рядко, защото за мен не си вече приятел. Знам, че няма да разбере много от нещата. И някак си мисля, че доколкото я познавам ще ми отмъсти подобаващо с куп интриги и клюки, в които безпорно е ненадмината.
Втората тактика е да продължавам така да не и вдигам, да я отбягвам, да не искам да излизаме.
Тя постоянно разпитва общи познати дали излизам с други хора, какво правя. Постоянно все всичко трябва да знае за мен. Аз спрях да и споделям за любови, приятелства, както и за работата ми. Спрях да споделям всичко общо взето, само общи приказки говоря, или мълча.

Кажете как е най-нормално да постъпя, моля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9d09ae8792
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очи в очи си поговорете и това е.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 569b17cecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Енергийният вампиризъм в днешно време е широко разпространено явление. Точно по това се познават - постоянен негативизъм, склонност към клюки, сплетни и манипулации, обсебване, постоянно търсене и привличане на внимание...

Затвори й кранчето! Престани избобщо да се чувате и да се виждате. Нека минат така поне няколко месеца, ако не и година-две, след това и да се видите, нещата няма вече да бъдат същите и всяка жаба ще си знае гьола.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ab0f5f2bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом не те кефи, и за позната я махни, пълно игнориране :) живей си живота с хора, които те кефят :))) махни я тая досадница

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5b31e7939e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз сщо имам приятелка лепка. Ужасно е! Притеснява другите ми приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ce7b6abe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нямаш ли черен списък на телефона блокираш, ако имаш просто и блокираш номера и няма повече да те безпокои. Махаш я от скайп, фейсбук и още където се сетиш. И аз имах преди този проблем, като я махнех си правеше нови профили за да ми досажда. Е вече сме големи и няма време за подобни глупости тя едва завърши аз в момента следвам и нямаме особено време за глупости.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: fad3e44b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   УЖАСНО познато ми е! Имам една приятелка която постоянно не ме оставя намира! Винаги иска да сме заедно, иска да правим всичко заедно, а когато откажа или просто го направя с някой друг се започват едни къвги и разправии. Също като при теб тя е много отмъстителна и винаги държи да знае всичко, а на мен лично не ми е приятно! Единственият съвет който мога да ти дам е да я изолираш или да намалите контакта! Нуждаете се малко от индивидуално време. Опознайте нови хора и се постарай тя да си намери и други приятели, за да не търси и да не зависи винаги само от теб. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: afce9541e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам такава приятелка, която постоянно е с мен и най-добрата ми приятелка (истинската, защото въпросната '' лепка '', си мисли, че трите сме най-добри приятелки, но не е така).. И да... Та можеш внимателно да я отблъскваш чрез избягване или намеци, че искаш да останеш сама или просто без нея за конкретния момент. А ако не схване, тогава внимателно й кажи, че искаш да не сте толкова близки вече, тъй като искаш да общуваш и с други хора или просто самата тя те е обидила с нещо и така... Дано съм помогнала! :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 99ce3bbd66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти лесбийка ли си? Защото тази "лепка" със сигурност е!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 88173d12f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Срещнете се и й кажи, че си влюбена в нея, но я отбягваш защото се притесняваш че може да си лесбийка. Кажи че много я харесваш като момиче и искаш да бъдете интимни. От реакцията й ще разбереш къде е проблема. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 2346c5e5b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лошо е така игнорирай я според мен за теб ще е по добре!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d9a1de74cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преминах през подобна на твоята ситуация. Моята позната също ме атакуваше и ежедневно обсебваше съзнанието ми. Тактиката, която ми помагаше, беше да не вдигам, колкото и да ме натиска, докато сама не я потърся. Проработи, но до време. При една от поредните и атаки пак така не вдигах (7. 00ч. сутринта в неделя), но тя не се отказа, звъня на всички телефони, които ми има - в родителите ми, познати и т. н. Тогава й казах повче НИКОГА да не ме търси. Буча, буча, обсипваше ме с обвинителни есемеси и в един момент затихна. Струва ми се, че колкото по-навреме изкараш от живота и съзнанието си подобни познати, толкова повече неприятности и нерви ще си спестиш. Най- сигурно е да не реагираш по никакъв начин- нито на обаждания, нито на разговори за нея. Приемеш ли веднъж, че е вън от ежедневието ти рано или късно и тя ще свикне с това. Всичко е в твои ръце!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cfa2a309bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трябва да бъдеш откровена говорете на 4 очи и и кажи всичко и късмет :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker