Музикалният ми вкус - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Музикалният ми вкус
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1752 пъти
Здравейте! Аз съм писала и друг път, но модераторите не са публикували историята ми. Та, тази е за моя музикален вкус.
Всичките ми съученици и познати слушат чалга или поп, рап и т. н. или така наречената съвременна музика. Но на мен не ми допадат и слушам диско... Няма песен, която да не знам и да е диско. Слушам всякакви изпълнители CC Catch, Bad Boys Blue, Modern Talking, Sandra, Sabrina, Samantha fox и др. Никой мой познат не слуша такава музика и съм пращала някои от любимите ми песни на най-близките ми приятелки и те са ми отговаряли с, , О, боже! ", , Ти луда ли си, бе?? " и тем подобни. Сега ще кажете, че не са ми истински приятели, но аз знам, че те са прави. Все пак тази музика е била на мода през 80-90-те.
Моля, ако има някой, който има подобен проблем да коментира!
Благодаря предварително на модераторите!
Момиче на 13

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: e350889ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Музиката от '70-те и '80-те (особено точно диското) е най-добрата музика. Това че не е модерна сега не променя този факт. А приятелите ти или нямат вкус или не смеят да признаят, колко е хубава тази музика, за да не изглеждат "старомодни" (замисли се за второто).
П. П. : Понеже не ги видях в "списъка" ти – аз много харесвам БониМ /BoneyM/ :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ae22cf4a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Привет, мило момиче. И аз съм със подобен проблем - примерно слушам немски групи, само Рамщайн е известна в България, другите малко ги знаят, не съм фен на чалгата. Не трябва да търсиш вината само в себе си, просто в днешно време изкуството като цяло е кич - пее се за пари, жени и секс, , , Клати го клати за бати", . Слава Богу, има и хубави парчета - напр. на Графа, но са по-малко. Младото поколение много затъпя. Може би трябва да потърсиш във фейсбук някакви групи, както има за рок и метъл и за рап.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9ee89bd553
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами нормално така да реагират. Аз например преди малко за първи път чух диско песен и направо припаднах. Нямам думи, но това си е мое мнение. Но щом ти харесва си слушай, но не се хвали много много.
Чуй някой дъбстеп, метъл(мерилин менсън), рок, к-поп(EXO), виж и групата neighbourhood и Artic monkeys!
Не може да не ти харесат!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 502fa4be2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А защо очакваш приятелите ти да харесват същата музика като теб? Защо пращаш песните въобще за одобрение?
Истинският приятел не е длъжен да харесва точно това което и ти. Той не е длъжен да лицемерничи за да те се хареса. Мисля че тези които са ти писали "О, боже! " всъщност са ти истински приятелки.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b5ee145a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има един израз... ''Good music has no expiration date''
Слушай си каквото ти е кеф на душицата.
И в модата и в музиката "всичко ново е добре забравено старо"...

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cc0f1620a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората са различни и харесват различни неща. Представяш ли си колко щеше да е скучно ако всички харесваха една и съща музика, носеха едни и същи дрехи, забавляваха се по един и същ начин... ужас! Така, че няма какво да се притесняваш, че музиката, която харесваш е различна от музиката, която харесват приятелите ти. Напротив, гордей се, че си уникална и имаш собствен вкус и стил, а не си част от тълпата. А това не ти пречи да дружиш с хора с различен вкус, нали? Просто всеки от нас е уникален. И това е най-хубавото!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f83d2a7e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз слушам главно рок музика от едно време. Харесвам всичко от Елвис до Аеросмит, от Куин до Бон Джоуви, до Оейзис и обратно. Падам си и по метъл и Майкъл Джаксън е един от любимите ми музиканти. Днес имам две или три "модерни" групи, които харесвам, защото просто не мога да попадна на нещо хубаво. Но да.

Днес смешници използват компютри за да правят електронна "музика", която наистина не разбирам защо всички харесват (хаус, техно, дъбстеп и др. ). Рап музиката е мъртва, а истинските рапъри се пенсионираха отдавна. Ако Лил Уейн и Ники Минаж са рапъри, аз съм Дядо Коледа. Поп музиката обаче е под всякаква критика. Всичко е аутотюн. В днешния поп и рап се пее се главно за коли, секс, пари и жени - за материалното. Дори когато се пее за "любов", отново става дума за секс или пари. Едно време тези стилове са имали смислени текстове и хубави песни. Дори Мадона, която винаги е била тотална к*рва, е имала поне малко талант за да успее. Майли Сайръс и Кеша не могат да се похвалят с това.

Дори няма да коментирам колко деградираща е чалга "музиката" и "култура". Няма да ми стигне мястото :)

Имам теория, че музиката умря заедно с Кърт Кобейн през 1994. В същата година е родена и Джъстин Бийбър. След 1994 музиката започна да тръгва надолу и надолу, а днес можем да се похвалим с Майли Сайръс, Лил Уейн, Уан Ерекшън и прочие. За хубава музика дума да не става. Мислиш ли, че теорията ми е вярна?

Поздрави :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: cb3b6d7b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз имам подобен"проблем", момче съм на 17. Да, малко е странно да кажа на някой съученик, че много обичам да песните на Си Си Кеч. Но дори да не споделят вкуса ти, приятелките ти би трябвало да бъдат толерантни, а не да те наричат луда. Отстоявай себе си. А и кой знае, може да си промениш донякъде вкуса, все пак си на само 13. Аз лично постепенно открих и други жанрове, и от по-модерна музика, които да ми харесват. Но това не означава, че не трябва да слушаш диско! Слушай това, което ти харесва, но все пак от време на време пробвай и нови, току-виж си открила добри песни и от други стилове.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: affd3ce3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от всяко време има хубава музика, а защо реагират твоите приятели така ли, ами защото се придържат към модата за да са готини, дори и да им хареса някоя стара песен няма да си признаят ще скрият за да са модерни и готини, но не се замислят че един ден и тази музика ще остарее и сегашните модерни момченца и момиченца ще станат бабки и дядковци, всяка музика остарява но ние трябва да помним хубавото и качественото, все пак ти не си в чак толкова лошо положение тези групи които слушаш ги ватът постоянно по радиата, аз слушам и по стари които отдавна не са на този свят като кажа че слушам Елвис или Франк Синатра следва шок, да не говорим за класическата музика от която ни делят векове, все пак хората са се потрудили направили са хубава музика и не бива да ги забравяме заради модата

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3cd2ab0f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе вие да не сте по един калъп изляти? Я всеки да си слуша каквото му харесва и да не се занимава с вкусовете на другите!
Руснаците имат една поговорка: "На вкус и цвет товарищей нет!" (На вкус и на цвят - няма приятели!).
Диското, макар и елементарна, е все пак доста интелигентна музика, за разлика от съвременните циклежи и най-вече - чалгата, която е пълна, дебилна отвраат...
Ето тук човека много хубаво си го е написал: http://spodeli.net/3/story-52369.html#comment14

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 392a9be50b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички много за мненията! И №1, БониМ също много ми харесват, просто съм ги пропуснала :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker