Купувате ли си дрехи, които после не обличате? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Купувате ли си дрехи, които после не обличате?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 2318 пъти
Здравейте! Жена съм, 28 г. Сигурно не само аз имам този проблем и просто ми е любопитно да разбера гледната точка на останалите /жените най-вече/ за това. Вчера влязох в един магазин за дрехи и погледът ми веднага се залепи за една черно-бяла пола с висока талия, много хубава на пръв поглед. Пробвах я, огледах се, хареса ми и реших да си я купя. Прибрах се вкъщи, веднага я пробвах пак и установих с ужас, че всъщност не ми стои толкова добре, даже ми е малко голяма, и имам само една блуза с която мога да я съчетавам. И друг път ми се е случвало това - гледам някоя дреха в магазина, харесва ми, а прибера ли се загубвам всякакъв интерес и се ядосвам, че съм похарчила напразно парите си, които мога да дам за нещо по-хубаво. Все си казвам, че повече няма да правя така, че ще мисля хубаво преди да си купя нещо, но не винаги успявам, защото с това премисляне съм изпускала и хубави неща, които после ги е нямало като се върна. Общо взето от рафта ми в гардероба, не нося и половината дрехи регулярно. Защо по дяволите съм ги купувала?? Не мога да си отговоря на този въпрос. Иска ми се да си купувам само дрехи, които после със сигурност ще нося, но не се получава. Споделете ми и вие какво мислите и правите по този въпрос, ще ми е интересно да узная :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 58c4d36e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ние жените с по-ограничени финанси го премисляме много пъти преди да си купим нещо...
1. Гледаме дали си заслужава парите
2. Гледаме с какво можем да го съчетаем
3. Къде можем да отидем с него

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 211f1c4e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А на мене ми се иска да имам пари за дрехи, които да нося. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d4cb071162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Случвало ми се е няколко пъти. Една от причините, които установих са огледалата в магазините. Прави ми впечатление, че слагат такива огледала които те издължават и правят по-слаба и като се видя на тях с някоя дреха се харесвам, а след като се прибера вкъщи изобщо не се харесвам. Даже наскоро се обличам в нас, и изобщо не се харесах като се погледнах в огледалото, защото бях напълняла. Отидох в един магазин, взех да пробвам една блуза и като се погледнах на огледалото в магазина изглеждах поне 5 кг по-слаба. В други случаи бързам да купя някаква дреха, защото имам нужда и в бързината не се заглеждам толкова много каква е, а после като се прибера виждам, че не е това което съм мислела. Причини много. Даже понякога се получава да си харесаш нещо наистина, но да е по-скъпо и да си вземеш нещо по-евтино, тоест компромисен вариант, което после не ти харесва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 70809a81bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Случвало ми се е преди години, защото тогава купувах нещо, защото наистина ми трябва. Например имах ежедневни дрехи като дънки и тениски, ама нямах никакви малко по-елегантни (не официални, но все пак елегантни) дрехи като за работа или интервюта и т. н. И когато бързо търся нещо правя компромиси и после не съм доволна от направените компромиси. Затова спрях да купувам, когато имам нужда - купувам нещо, когато видя, че цената е добра и ми харесва как ми стои без да гледам сезона и дали нямам 2 подобни вкъщи (така съм си взимала лятна рокля посред зима - половин година седя в гардероба, ама после много често през лятото я носих). Все пак една жена трябва да има дрехи за различни поводи - един мъж с дънки и риза винаги изглежда добре (хем спортно, хем елегантно, но не официално, а и за заведение става). Искам да кажа, че едно съчетание при мъжете върви за много поводи, а при жените почти всеки повод изисква различен стил дрехи.
Иначе дрехи, които не бих облякла и не харесвам почти нямам, тъй като не ми се дават излишни пари за нещо, за което знам, че дори и да намеря повод, няма да го облека, защото не ми допада.
Ана

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 9df086bd63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм на мнението и принципа, че като една дреха вече не ти харесва и не искаш да я носиш вече дай я на човек, роднина приятел който няма възможност да си купи дреха. Няма смисъл от това трупане на дрехи в гардероба. Иначе така е и с дрехите и в живота преследваш нещо и го искаш
, но стане ли твое ти омръзва.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b26c3bd1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това с дрехите се случва на жени с излишни пари.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker