Вечният Самотник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Вечният Самотник
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1683 пъти
Много се извинявам, но просто няма с кого да споделя и искам да драсна "няколко" реда. Аз съм си типичния самотник. На 25 год. без никакви приятели и връзки. Цял ден седя вкъщи. Единственото ми занимание е фитнеса(3 пъти седмично). Сигурно причината е в мене. Не мога да си направя компания, тъй като нито пуша, нито пия(дори и не съм опитвал а и нямам интерес). Интересното е, че като дете имах много приятели(наистина), но после какво стана, така и неразбрах. Родителите ми постоянно ми повтарят: "Учи, учи, учи... "(сигурно Ви е познато). Но толкова ми е тъпо това четене, че понякога... Завърших Гимназията с отличен( заради родителите) и в университета заради тях се записах ( успеха ми отново отличен) и тази година завършвам( живот и здраве). Но не съм щастлив! А и да кажа, че съм голям работяга. Обичам да бачкам и да си изкарвам пари(без значение какво), 4 години ходя на бригади, като за последно бях в Сащ. Винаги съм искал да се занимавам със спорт, но нямах никаква подкрепа. След 7-ми клас най-добрите ми приятели заминаха да учат в спортни училища, а аз си останах в малкия град. Може би това бе началото на самотата, продължаваща десетилетие. Чудя се дали мога да се развия в обществото или е късно. Ако някой по-опитен чете нека сподели мнението си. Извинявам се отново, малко разпокъсано пиша, но нещата са доста комплексни. Пожелавам Ви успех в живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8ee7120af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да се „развиеш в обществото“, но ако спреш да чакаш „подкрепа“ и обществото да се развива според теб, което няма как да се случи.
Важно е и да се еманципираш, да се отделиш от родителското тяло. Не пишеш, какво завършваш, но задължително търси практика по специалността. Задължително напусни малкия град, в който се задушаваш. Приятели лесно се намират в големите градове, често съм се местила и ми трябват към 2 седмици, за да си намеря познати и приятели на новото място, но аз съм много контактна личност. Ако не си контактна личност ти препоръчвам да станеш част от някаква инициатива - например „Да почистим нашия град“ - просто се явяваш на мястото и в деня и почваш да раоботиш с другите доброволци, почват закачки и разговори. Или, ако обичаш животните можеш да станеш доброволец там, ако си привърженик на партия или отбор - стани член на клубовете им. Друго събитие, в което се случват запознанства са всякакви протести, в БЧК можеш да станеш доброволец.... дори можеш да се запишеш доброволно в армията или в някой аматьорски футболен отбор.... изобщо там, където се събират хора с определена цел или интереси се случват запознанствата.
Също можеш да почнеш курс по готварство, език, градинарство, да отидеш в някое читалище и да видиш какво се случва там като самодейна дейност (театър, рецитали, писане на стихове) и така нататък...
За лятото, ако няма какво да правиш, отиди този път на работа на нашето Черноморие - там е весело. Ако те интересува спорта още не е късно - можеш да станеш фитнес треньор, има си курсове....
Изобщо има много възможности

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: eacdc32e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все едно аз съм го писал. И аз съм на 25, но от София.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 5537d34c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Същата история и при мен, само че съм момиче. Никой не ме търси, кисна си сама по цял ден. Преди търсих проблема в другите, но осъзнах, че е в мен. Явно не съм достатъчно интересна или красива, или каквото е там. Осъзнаването на това те кара да се затвориш още повече, за да се предпазиш от поредното разочарование в отношенията си с хората. Запълвам празнотата, купувайки си дрехи и скъпа козметика. Трагедия.
Наскоро реших, че ще направя това, което е писал N1. Просто не виждам друг начин, а и не пречи да пробваш. Съветите са добри. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ff34bfa0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм момиче, завършвам тази година университет и аз съм пускала тема тук. Аз съм като теб - нямам почти приятели и не мога да си намеря, не се задържат около мен, тъпо ми е така, искам да общувам със свястни хора на моята възраст, не изполвачи и несериозници. Може би именно, защото сме по - различни сме неразбрани и самотни, не съм намерила отговор до сега... Тук ми хрумва една идея, но не знам дали модераторите ще я публикуват. Защо вместо да си пилеем времето в напразни размишления, не се запознаем със себеподобни. Иска ми се да направя примерно група във фейсбук с оптимистично заглавие и да ви я предложа тук да се запознаем и обсъдим. Идеята ми дали е добра?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 137e64bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здрасти. И аз в детските си години винаги имаше с, кого да изляза. Сега тези хора ме забравиха и даже не ме поздравяват. И аз бях дълги години, като теб. Сега има трима с които излизам. С единият ми приятел се запознахме в Фейсбук. Приятелка още нямам, но ще се надявам в скоро време да открия.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 137e64bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 3

Понякога и ако си много красива може да отблъсне другите. Ще ги е страх, че не няма да си допаднете и ти да ги харесаш.

Дали си интересна няма значение. За едни ще си интересна за други ще си скучна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 137e64bf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 4

И аз тази година ще завърша. Ще намериш. За Фейсбук ще ти кажа, че повечето имащи снимки където са сами и то много такива може да са, като теб.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8ca6c1b6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 20 съм и също ходя на фитнес и имам само познати, нищо повече.... Но пък за сметка на това искам да постигна нещо в този живот и се нахъсвам да правя това, което ми харесва а не да мисля дали има с кой да излезна или не... Приятелите са рядкост и са тези с които си отраснал ( в повечето случаи... )

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: baccce960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, здравей :) и аз се чувствам като теб и повярвай знам колко е ужасно... Мен много хора ме нараниха и предадоха по брутални начини и отгоре на това в семейството ми никога не е било стабилно и за капак на всичко съм и грозна и хората постоянно ме отхвърлят където и да отида. Това нещо с гоните малко по малко убива и се чудя още какво ми дава сили да живея понеже съм в много гаден град-имам предвид хората тук са с ужасно селски и лицемерен манталитет, дай им само клюки и интриги или да се изкарват повече от теб. Като изляза гледам само едно и също. Нямам и възможност да се махна, ти поне казваш, че си излизал навън, мен това ще ми остане несбъдната мечта, а така искам да се разсея, но е така като нямаш приятели и родителска подкрепа е и пари естествено. Не искам да се оплаквам и да те занимавам със себе си, просто по написаното от теб ми се струва, че съдейки по мен си има и по-зле от теб. Много пъти съм си задавала въпроса наистина ли всичко вече е само материално и във хората умря човешкото, аз само това виждам накъдето и да се обърна и не намирам смисъл в моя живот, човек колкото и да се преструва и да полага усилия идва един момент когато наистина писва. Само дето при мен е от много дълги години и не се случва нищо хубаво, макар и да правя всичко по силите си. Дано при теб не е точно така и да е временно. Желая ти от тук нататък да срещаш повече добри и истински хора и щом си работлив можеш само да се радваш! Но трябва да излизаш, не се затваряй и не се отдавай на депресивни мисли или поне гледай да ги прогонваш както ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 25e46701cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е от това, че не пушиш и не пиеш, не е и от ученето. Причината е, че хората не са ти интересни. Ти искаш компания самоцелно, просто за да си имаш и да отметнеш едно тикче на списъка на живота. А реално не си открил човек, който да ти е приятен и да имате причина да сте приятели. Като намериш такива хора, които предизвикват поне малко емоция в теб и ти е наистина приятно да излизаш с тях - ще имаш приятели. Дотогава - преструвки само. Въпросът е - ти влагаш ли смисъл в отношенията си с хората или ги виждаш просто като необходим аксесоар около тебе?

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: bbd9db4773
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автора:
Номер 10, повярвай ми ако ги правих тези работи, щях да имат 100-компании. Просто все като се опитвам да се сближа с някого момче или момиче, винаги ми казват: "аре да се направим довечера" и след като им отговоря, сещаш се. Това е проблема, че аз не търся хора за интерес, искам истински приятели(каквито имах, като малък). Просто съм демоде. Всеки ми вика ти не пиеш, не пушиш, за какво живееш, какво да направя такъв съм си. Аз не мога да се променя, за да се харесам на някого.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: d7cec2cbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Айде бе направете групата в ФБ както предложи момичето. Всички дето сме "Демоде" да се съберем там :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: da4f5693e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз наистина мисля да направя само, че трябва да измислим име и не знам дали ще позволят тук да я публикуваме :) Пишете за идеи :)

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e1b8999ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Името за този клуб, предлагам да е:"Клуб на смачканите хуйове".
Напишете и вие някакво предложение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker