Кисели краставички, нещастни девойки и още нещо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кисели краставички, нещастни девойки и още нещо
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 3164 пъти
Мривет!

Напоследък съм станала крива и злобна, и съм почнала да губя чувството си за хумор, което допълнително ме вкисва (вече конкурирам киселите краставички). Та гореспоменатите са причинени от това, че се чувствам адски самотна и отхвърлена от всички.

С приятелките ми се виждаме рядко, а и доста се дърлим като разфучали се котки и се чувствам нещастна в компанията им (средностатистически изчислено на всеки 2 от 3 мои реплики, те заедно почват да спорят с мен - а все си мислех, че сме пораснали и че всеки има правото да си се заблуждава както си иска...).Обичам си ги, не ме разбирайте погрешно, просто вече не мога да се забавлявам с тях, нито пък да споделям, както едно време. Но пък мога да се похваля, че съм кошчето за душевни отпадъци (голямо постижение, няма що)...
Старая се да не бъда злобна спрямо хората (както приятели, така и познати), да бъда услужлива и внимателна, но продължавам да бъда отхвърляна отвсякъде, не мога да си намеря място под слънцето и това е, няма го и приятелското чадърче, под което да стоя (за което пееше Риана). Това чувство, усещането за излишен, ме убива.

И в любовта съм пълен карък - за не чак толкова скромните ми 19 години, никой не се сети да ме изведе на среща (НИКОЙ!), камо ли нещо повече - можете да предположите какъв прекрасен оттенък на зеленото придобивам от яд, като видя 13-годишна с батко, а аз си кисна като последния идиот сама (понякога наистина се чувствам като хапсолютен идиот, понякога, понякога... кажи-речи 99% от времето). Не съм чак непоносима, 50 кила на ръст 170см, но все пак никой не ме ще, което ме Отчайва с главно О.

Много се сдухвам и има дни, в които седя и се тръшкам, че ще си остана стара мома, гледаща много котки. Моят идол, Бриджет, би казала: "Ще си умра като стара мома и ще ме намерят след 2 седмици, наядена от немската овчарка..."

Понеже не бих отишла сама на дискотека (само момиче, не обичащо чалга на дискотека) бях стигнала до там в отчаянието си, че помолих някои от най-близките си хора да ме запознаят с някой техен познат свободен симпатяга, ама си останах с надеждите. Явно съм толкова ужасна, че никой не иска да ме натресе на главата на някой свой приятел... К'во да се прави.

Извинете за дългата изповед (ако съм отегчила някого - съжалявам, рисковете на такива истории) и ако някой има съвет (или Tuborg :D), ще съм му безкрайно благодарна. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1e7d51ae7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега
Това за приятелките ти, донякъде е нормално. Хората се променят, променя се начина им на мислене, ценностите и т.н. Така че, не се кахъри.
За другото, ти си на 19 все пак, не си на 49 да казваш, че се се пропиляля младостта. Казваш, че изглеждаш добре, 1,70 / 50 килца си звучи мнооого добре (повярвай ми така е, аз самия съм 1,90 и по- високите момичета правят впечатление). Чак пък никой да не те ще, не ми се вярва нещо. По- скоро прекалено много се притесняваш. По- добре си избий всички тея мисли от главата, мушни един Tuborg Green и гледай позитивно на нещата.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 2d98da4946
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахаха луда кака .. Не си загубила чувството си за хумор спокойно! Докато четях историята ти постоянно се усмихвах.
Ако не ти е комфортно със старите ти дружки просто не излизай с тях. Отиди на бар сама (там не пускат чалга) и все с някой ще си намериш да си полафиш,пък и да ти кажа с хора които не познаваш е много по-добре и по-спокойно да си говориш отколкото с някой познат (аз поне така мисля,може и да греша).
Ако и сама не ти се ходи на бар .. хайде с мен на рокфеста лятото :))) И не се стягай за глупости .. мъже колкото искаш,за всеки влак си има пътници ;))) Хайде всичко най!

Една на 18

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 040a959944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много добре е ,че си висока и слаба,но не това е най-важното при общуването с хората.Хората харесват лъчезарни,позитивни приятелски настроени хора.Никой не харесва скандалджии,които държат да налагат мнението си на всяка цена.Ако искаш да промениш ситуацията,започни първо от себе си.Това не значи ,че "ще предадеш себе си",а че ще се усъвършенстваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c3c64850e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В твоя град явно са събрани най-големите слепци в цяла България. Защото да не забележиш такъв забавен човек като теб е трудно.Дори и най-тъпият поне ще се впечатли от посочените от теб 170 см/50 кг..Значи явно живееш в Града на Слепите.Впрочем кой е този град?
П.С. Продължавай да си толкова забавна!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: faa745e361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мацка могат да те офертирам с един Tuborg :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6d0606b880
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Супер много ме кефиш:) Аз мога да ти предложа вино (много е хубаво), червeно домашно, помага:)
Много готино си го разказала, въпреки, че самата случка и събитията не са никак забавни.

И аз се чувствам като теб и те разбирам напълно.Разликата при мен е обаче, че аз имам приятел, но все едно нямам.....Знаеш ли какво разбрах....по-добре е да бъдеш сама, отколкото да се чувстваш сама с някого.По-добре да си нещастна сама, отколкото да си нещастна с този до теб и да се измъчваш непрекъснато с въпроси от рода на "къде греша"...

Относно приятелите....не се ядосвай за това.Има и такива моменти.Между другото понякога търси вината и в себе си, не само в тях.и аз като теб все мислех, че мойте са виновни, но като помислех малко, разбирах, че никак не съм права и започвах да се чувствам тъпо.

И бъди сигурна, че не си никак"ужасна", както ти сама си мислиш.Готино момиче си и всичко ще си дойде на мястото и то точно тогава когато най-малко го очакваш:)
Много успех ти пожелавам!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 9129d37684
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт автора:
Към 1, прав си, страшно се притеснявам.

2, На Сонисфиър ли? С най-голямо удоволствие (стига да се сдоби по някакъв начин със 60 лв, то има 2 начина, де - П.П. или П.П.П, в превод Пести Повече или Прави Повече Пари ... ) Ако искаш, можем да се уговорим ? (скайп, мейл, че телепатията не ми е голяма сила да си призная ;) ) Ако знаеш колко ме е яд, че Skunk Anansie отпаднаха...

3, наясно съм с това, че междуличностните отношения са от първостепенна важност. Все пак съм расла сред хора и забелязвам какво се цени и какво не, никой не обича да му се цупиш насреща и да му разваляш кефа, да? Колкото до това за налагането на мнението, ще цитирам себе си: "всеки има правото да си се заблуждава както си иска..." ;)
И не е като да не търся грешките в себе си.

4. Зависи, по-скоро градът, където имаш ли самочувствие трептящо около точката на замръзване, то хората те принизяват до "иуууу, нещо мръсно, залепнало на подметката ми", но пък навсякъде другаде сигурно също е така ;) Аз съм срамежливо дьети и се притеснявам, че градът не е толкоз огромен, както и че някои познати четат в тоя сайт, та току-виж някой си ме познал :D

5. Супер! The fun starts here!

6. Благодаря за предложението *изчервява се като млада девица пред ерген-убавец с по делийски накривен калпак :D *
Надявам се, че и при теб нещата ще се оправят!
Иначе съм далеч от мисълта, че само те са виновни. Знам, че най-малкото нося 50% вина във всеки спор, щото ако бях света вода ненапита, щях да кажа: "добре, тъй е." и да не многознайствам много-много (обмислям прилагането на този принцип, при евентуален успех, шъ си го патентовам и ще стана великаааа - мечти, мечтииии).

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6364cbca6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сам/а не значи самотен/на! Щом си на 19 всичко ти предстои. Мислите, които сподели си ги избий от главата. Имай предвид, че всяко нещо повторено (дори на ум) 10, 100 или 1000 пъти накрая става истина. Следователно повтаряй само неща, които искаш да се случат :) Смятам, че Вселената, Големия разум, Бог или каквото е там иска за нас това, което и ние искаме. С всички сили се старае да изпълни желанията ни. И когато нещо, което искаме не се случва, то или не е дошъл подходящият за това момент или ние не го искаме достатъчно силно. Това е най-общо. Бъди сигурна, че късметът сам ще те намери :)

И накрая един съвет ако ми разрешиш: За да не скучаеш докато си сама ( а не самотна) използвай времето за самоусъвършенстване (най-общо казано). Бъди практична! Научи нещо ново, запиши някакъв курс, учи език или каквото се сетиш. Защото когато се появи твоят човек ще искаш да си колкото може повече с него и ще късаш време от всякъде, а това значи, че времето няма да ти стига. Късмет и не киселей! Усмихвай се!
wanderer

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9129d37684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   8. Проблемът е, че почвам дълбоко да се съмнявам дали "моят човек" ще се появи ;( Толкова ме е страх и въобще не ме успокояват околните с това тяхното "ама то е въпрос на време" ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b0c2ed5f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке и мен много ме е яд за тях .. Обаче съм се прелъгала и за друго нещо (само,че е 55 кинта,ха сети се за тях :D) Пиши ми на мейла kamikadzeivka@abv.bg,че тука много народ за скайп (не,че някой се е засилил да ме търси ;)))
Айде :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: b8951db6a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж моме с това, което казваш за мерките си 170см/50кг - ми не е кой знае какво.За мен си дръглива не красива.
Иначе успех ти желая!! Без лоши чувства ти го казвам това за теглото и височината, просто не мисли, че всички харесват супер слаби момичета.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: fb90ac20d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страхотно чувство за хумор и самоирония. Поздравления! Просто се чудя като си толкова забавна (наистина прочетох написаното с усмивка и ми беше забавен стилът ти) как не си успяла да грабнеш вниманието на някой интелигентен мъж. Беше пусната наскоро една тема за пайнерките. Що не вземеш малко да се понаправиш и ти- явно мъжете това харесват -лустрото.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0f1eaf3270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11. Никъде не съм казала, че съм красива, дори напротив. Просто отбелязвах, че не съм слоница (да закривам слънцИто). ;) Явно нещо се е загубило у превода. :Р

12. Ами вече мога да отговоря как - когато харесам човека, с когото съм излязла (боже, и на мен ми се случи да изляза с някого... вече водя 11 годишните с 1 точка, хахахахха), се държа като пълно дърво (какво ти дърво, пън направо...) и така прецаквам цялата работа. А колкото до лустрото - аз обичам да си се глася, ама нещо... нещо, абе, единствената причина да не съм шампион по отблъскване на мъжко е това, че все задминавам себе си. В най-добрия случай ме възприемат като един от тях и ник'ви "романтични" (и недотам романтични) интереси. Няк'ва глупава въртележка се получава и вече ми се повръща от толкоз' возене на нея.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 9113bfb92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе, жена, много си готина. Що не се забавляваш, без да ти пука какво ще стане (говоря за срещите)? На теб ти отива да си спонтанна. Не му мисли много, бъди такава, каквато си тук!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9129d37684
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Йоу!
Ми... не знам какво толкова намирате у мен. Другите ме имат за пълна досада и само като ме видят бягат като дявол от тамян... Дали не трябваше да сваля блЯк-метълския грим от онуй парти ;) Ма бягат си 'ората.

Сериозно почвам да се замислям над иначе толкова интересния въпрос дали човек разбира, когато откача. Какво е чувството да изперкваш? Ако ми остане малко здрав разум, може и да напиша книга по въпроса (ше стане бестселър и най-накрая няма само за вампири да слушам, имам чувството, че и морковите ще вампирясат скоро... :D)

И тъй... Социалният ми живот вече е по-зле и от на 70-годишна баба, пробвах съветите ви - нагласих се,ходих на бар сама, пробвах да бъда малко по-спонтанна, нищо не сработи. Ще си каже човек, че са ме урочасали с нек'ва черна магия(тия друго багрило нямат ли? ще им купя кутия с боички вече), или че съдбата е е**си и садистката, ама ще види тя, само да се наведе...
Кат (авторката)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker