Не знам как да се забавлявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не знам как да се забавлявам
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3388 пъти
Здравейте,
Пише ви момче на 19, което, както можете да се досетите по заглавието, не умее да се забавлява.
Проблемът е там, че поради разни фактори с времето станах много затворена личност. Хората, на които вярвах, винаги ме разочароваха и това ме научи, че човек не трябва да се доверява на почти никого.
Неприятно ми е обаче, че от цялата тази ситуация не съм усетил колко бързо пораснах и всъщност какво съм усетил от живота? Нищо съществено. За толкова много време така и не успях да намеря връстници, с които да се чувствам добре и да ми е конфортно, да се забавлявам. Всъщност понякога завиждам на тези, които се чувстват добре в шумна компания, да обичат да ходят по дискотеки и т. н. Ами аз не обичам, пък.
Вторият проблем е, че искам да променя нещата, но не знам как? Страшно задръстен съм. Искам да намеря приятели най-после, да се забавлявам и да усетя живота както трябва, а не да продължавам със скучното ежедневие.

Моля за съвети, предложения и всякакви изказвания.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 80791c00bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Можеш да се забавляваш и без да си шумен, без да ходиш на дискотека и т. н. Познавам човек като теб, забавлява се във фитнеса. Не се опитвай да си като другите. Бъди себе си и се уважавай. Не се задръстен за това че не обичаш да ходиш на дискотека, аз не обичам също.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: bfb0a57636
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно съм съгласна с номер едно! Прави нещо което те прави щастлив. Приятелка можеш да си намериш и във фитнеса не само в дискотеката някоя пияна шматка. Когато подражаваш на хората и искаш да си като тях ти губиш своята същност. Ставаш като другите овце. Като за начало почни да излизаш повече. Няма как да нямаш нито един приятел. И да нямаш имаш познати. Обади се на някой не вярвам да ти откаже. Късмет :)
П. С. Аз съм на 23 години и също не ходя по дискотеки и т. н. Много дълго подръжавах на хората и исках да съм като еди кой си, че в един момент незнаех аз коя съм! Съжалявам за което. Сега си гледам мен си. Спортувам даже ходя сама не ме интересува изобщо. Развивай себе си. Понякога ми е кофти. Аз имам приятелки, но те не са много и си имат гаджета други имат деца вече и не е същото като преди години. Те си имат задължения живота ги е затиснал. Мъчно ми е, че нямам никакви нови приятели, но и това ще стане. Въпроса е да се съсредоточиш върху това което имаш за да може живота да ти даде повече. А не да страдаш постоянно както нямаш, защото няма и да имаш. С каквато нагласа си, това привличаш. Затова смени лентата. Кажи си, че си благодарен на това което имаш, че си жив и здрав и гледай напред. Късмет! :)
Дони 23

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ad55200fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Спокойно не е нужно да си като другите ще ти кажа едно във приятелството има винаги предателства лъжи и всичко е до едно време приятелите са за момента, но след време изчезват.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1a5f0d7bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   ---- АВТОРА -----

Коментарите ви са наистина страхотни! Очаквах някакви нападки, а вие наистина ми давате съвети. :)
Определно идеята да се запиша на фитнес ми допадна. По принцип вкъщи тренирам, бягам от време на време... ами време е за фитнес!
Надявам се наистина в нова среда да срещна и нови хора. Трудно се доверявам, тъй като бързо си правя преценка за хората.

Благодаря ви и ще продължавам да следя мненията по въпроса.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 66ae59b84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Давам ти един не много добър съвет, но вземи започни да пушиш трева примерно, хората които я пушат в нашата страна са адски много и се познават всичките, така малко по малко ще навържеш цифра познати, ще ти е вечно забавно и ще ти се ходи на партита и ще си избухваш и ще се забавляваш, принципно не смятам че човек има нужда от медикаменти, за да се забавлява, но в твоя случай е различно.

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 04a396b5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към 5- Въобще не е различно в неговия случай, номер 5 е поредният манипулатор.
Авторе, няма нищо лошо в това че си по-затворен, характера на човек трудно се променя. Промени го дотолкова че това да не ти пречи в работата, познанствата и общувай с хората без да се тревожиш излишно. Не е нужно да фамилиарничиш с тях. То такъв човек като теб има по-голям шанс да си намери верни приятели, защото си естествен. Както казах по-горе, опитай да говориш по-свободно с другите, но не си поставяй нереални цели като това да бъдеш душата на компания от 30 човека. Важното е да имаш няколко свестни приятели около теб. И най-добре ще се чувстваш ако действително спортуваш и се занимаваш с полезни неща! Развивай личността си, научи нещо ново!
Ж, 22

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dce3150b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е стара, но се надявам моят съвет да е полезен и на други в това положение.
Запиши се на групов спорт - волейбол, или се опитай да влезеш в някоя аматьорска футболна група (тези, които се събират 1 път в седмицата и си плащат за игрището). Отиди на място и питай дали може да се включиш. Вземи им телефоните. При тези групи винаги има някой, който не може да отиде и търсят човек. Този начин за намиране на приятели за мъжете е най-удачен. Като цяло мъжете много по-лесно си намират приятели. Дори и с колеги за по бира след работа.
Аз съм жена и при нас намирането на приятели е по-сложно. Особено когато се омъжат, жените се покриват в дън земя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker