Kое се цени, възприема и харесва повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Kое се цени, възприема и харесва повече?
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3798 пъти
Аз съм момче на 20 години много хубаво ,сладко , сексапилно мило и добро , възпитано и интелигентно а и чуствителен както ме описват приятелите -това последното лошо ли е ? но за него може и да не отговаряте .
Въпроса ми е кое се цени, възприема и харесва повече?

Не разбирам защо жените обръщат повече внимание на мъже , който са пълни селяндури , простаци хора които знаят само да критикуват и обиждат да говорят само глупости , неприлични ,первезни и гнусни неща .
Такива които се правят на големите мъже а всъщност са една нула , пълни въздухари .

И след всичко което написах , защо тези мъже се вписват по-дообре в компании и привличат голямо внимание спрямо жените , защо те а не Аз ?
Такъв ли трябва да стана и аз , за да ми се обръща поне малко внимание ? Това ли е по-доброто за вас жените ?

Защо такива мъже едва завършили средно образование работещи в цехове , хамбари или като таксиджии ( голямата гордост) , не казвам че за любовта е важно какво, как си завършил и работиш , но като гледам търсенето няма как да не задавам тези въпроси !

Аз се описах що за човек съм , но къде да намеря момиче което не се впечатлява от такива селяни за мен поне ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3d9feb02c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момко, сериозните, възпитани и интелигентни момичета обикновено са заети с образование, работа / или с двете едновременно / и най-малкото няма да ги откриеш в средите, в които се движиш. За съжаление, простащината и селяндурщината заливат държавата и се прокламират и рекламират и от медиите. няма какво да очакваш от една сива маса, която слуша чалги, гледа турски помии и се впечатлява от Биг Брадър и други простащини. Хубаво е, че има и такива като теб, затова ти пожелавам успех в търсенето.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b5c1f03832
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласна! Такива мъже ги харесват посредствени жени, същите като тях.Умно и интилигентно момиче няма да обърне и грам внимание на такъв простак.Щом жените са с такива мъже значи и самите те са като тях-въздухарки

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c1e23f6d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен жените са причлечени от такива мъже защото не спазват правилата и всичко става на подсъзнателно ниво един вид ги кара да ги чувстват истински мъже

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 16e2daf844
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брато и аз сък като тебе същия, аз пуснах темата какво искат и харесват жените, ако искаш я прочети, заедно с коментарите и ще разбереш, че за жените външния вид, как се обличаш, телосложението, възпитанието, да ли си мил с тях , не е от голямо значение.

И на мене като тебе ми писна как някакви "манекени" се разхождат със супер момичета. И не е вярно, че само такива момичета като тях се интересуват от тях, познавам много интелигентни момичета, но ако знаеш с какви ходят, да ти си доплаче. Имам един познат, който е супер невъзпитан и груб, но постоянно е с някоя мацка, това момче беше ми комшия и знаеш ли как поздравява момичетата: КАк си курво мършава? а те му се усмихват.... КАкво е това по дяволите???? Незнам но ако продължава така, аз лично цял живот, ще съм сам...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0d33cd50e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз като жена,тоест като една тийн ,че ти кажа ,че в България е пълно с такива селяндури. Не ставай такъв,защото има и такива ,който не се впечатляват от такива питове.Може да са малко ,но все пак ги има.

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e5a764f6e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Точно така. Номер 3 е прав. Аз съм жена и за мен по-самонадеяните типове изглеждат привлекателни.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: aae09816d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СЕГА ЩЕ ТИ КАЖА ЗАЩО. . ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ОКОЛО ТЕБ СА СЪЩИТЕ СЕЛЯНДУРКИ КАТО МЪЖЕТЕ, С КОИТО СЕ СВЪРЗВАТ. тЕ СЕ ТЪРсяТ

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3aacad09ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На всички им се иска да си намерят такава половинка-умна, интелигентна, чувствителна... Вярно, че един мъж не е особедно приятно да бъде някой простак, който стои по цял ден и си чеше... Но и прекалено чувствителните мъже също не са добра компания.

Жените имаме нужда да бъдем разбирани и подкрепяни, а не ние да разбираме и подкрепяме. В любовта има страшно много критерии и много трудно може да си намериш своята истинска половинка.

Комплекса от чувства, химия, дори и финанси трудно можеш да ги съчетаеш със същите такива на друг човек. Затова има толкова много нещастни хора. Не се отчайвай ще намериш някого с когото да се чувстваш добре и да споделяте общи интересни.. Търси и не се отчайвай!
90

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 775a1a7c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Смени средата..... Ти не си на мястото си там, където си сега. Иначе нямаше да мислиш така.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a986700dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с номер 2,всичко казано от нея/него си е точно така. Рядко са днес хората,които не се правят на голяма работа и на много отворени. Отбягвай ги и не ставай като тях,прекалено много са - запази се такъв,все още има добри,умни и красиви момичета,които си търсят момче точно като теб.
Сиво

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5a49eea1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много точно казано от номер 3 – добрите момичета са привлечени от лошите момчета. Аз съм на 26 години и за това време съм срещала малко мъже, които да съчетават всички качества, които ти си описал, че притежаваш. Сериозна връзка съм имала с 3ма такива и мога да кажа, че всички тези качества не ги бяха предпазили от това да са егоисти и да мислят само за себе си, което беше основния проблем при първите двама. Не гледай какво става около теб. Не те интересува масовката от момичета. Бъди верен на това, което си като личност и не се променяй. Търси същото у човека до теб и не се задоволявай с по-малко, защото просто няма да си щастлив после.
Успех и търпение и се надявам търсенето ти да намери обекта си.
G.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2fff5cf7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, не си такъв каквто се представяш.Не знам кой критикувал и обиждал,но ти в момента правиш същото спрямо тях.А по въпроса за едвам завършеното средно образование на 'онези' мъже -пак не знам,но май от твоето средно образование правописа не си го прихванал...

Смени си средата,гледай повечко себе си.Не,недей става като тях.По-добър си от тях-възползвай се.
П.П. Съжалявам ако съм бил груб!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 15ae6a12b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Как може на 20 години да наричаш себе си сладък?
Явно още не си мъж щом се описваш с тази дума.Сладък.Смешно е.Жените търсят мъже не сладки момченца.Сладките ги търсят малките момиченца на по14-15-16 год.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d5fbc9b76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Само на мен ли ми направи впечатление гениалното начало? "Аз съм момче на 20 години много хубаво ,сладко , сексапилно мило и добро , възпитано и интелигентно а и чуствителен"
Първо, с това изказване оставяш читателите с впечатление, че това огромно надуто самочувствие не е с особено покритие. И най-вероятно е така.

Второ, почти никоя жена няма нужда от "мило и чувствително" момче. Важното в един мъж е да дава сигурност на жената, разбира се, да я обгражда с внимание, но да не прекалява с нежностите и въртенето на китките. Мъжът трябва да по-строг, по-суров, да не е чак толкова чувствителен, да е по-разумен.

За жалост, в днешно време трудно се намират такива индивиди и по тази причина, по-простите момичета залитат по описаните от теб мъже. Защото той може да й каже "курво" (и със сигурност не сериозно), но тя знае примерно, че може да разчита на него във всеки един момент или се чувства добре или кой знае какви хиляди причини, поради които е с него.

А ти може би наистина си внимателен, възпитан и добър човек, но такива хора в нашето грубо съвремие трудно се лансират. Или ще си намериш някоя мадама с по-тежък характер или вечно ще си задаваш въпроси защо селяни и простаци си имат приятелки, а ти не... Бъди малко по-твърд, никоя жена не иска да бърше сополите на мъжа си!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cf8130055d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   "Аз съм момче на 20 години много хубаво ,сладко , сексапилно мило и добро , възпитано и интелигентно а и чуствителен както ме описват приятелите -това последното лошо ли е ?"

Не е лошо! Трябва ти един готин и улегнал приятел, като мен, който да ти оправи малко самочувствието и мирогледа, и да ти намери подходящо момиче.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker