За картите и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За картите и жените
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3687 пъти
Здравейте,

Реших и аз да споделя една история, или по-скоро не история ами впечатление. Играя в най-популярния бг сайт за карти онлайн, предполагам някои от вас го знаят, а други са участници в него. Както и да е... Въпроса е че аз съм мъж под 30г и в този сайт съм изумен от броя жени, които играят, а още повече броя на търсещи си мъже и/или направо секс жени. Има всякакви - самотни, женени, тийнеджърки, над 40, над 50 - изобщо вместо сайт за игра на карти, разпускане и забавление, това се е превърнало в един / за никак не малка част от играчите / сайт за запознанства!
Не че се оплаквам, но като не търсиш това понякога е дразнещо.

Друго което ми прави силно впечатление - както казах съм под 30г, ами пълно е с жени около 35-45г, които малко да им обърнеш внимание, да ги разсмееш, да им направиш комплимент и ... ами че те цъфват, дават си сами скайп, телефонни номера, идват сами да играят с мен. Не знам може да се случва на мен, не на всеки, но може и да не е така, особено гледайки колко 2ки се заключват заедно. Какво ви е мнението по темата? Толкова ли много изневеряващи и незадоволени жени на средна възраст има в БГ? Ще се радвам да прочета истории и мнения. :-)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 1003aef9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Брат, събирай се с приятели и играйте карти на живо,интернет е една простотия

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2065fcc255
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съдейки по споделените тук истории наистина има много жени, изневеряващи с лекота - на коя мъжът и в чужбина, на коя и е омръзнал един и същ, коя се чуди как да си убие времето - причини ще ти измислят бол, а целта им е една и съща, да се изчукат с когото намерят.

Има и сериозни жени, които с поведението и маниерите си ти показват докъде могат да стигнат отношенията ви и респектират, но такива са малко. Има и патки, които на 40 са разбрали някои прости истини за живота и, изтървали всички влакове, се хващат за каквото им попадне.

Вярно е, че освен многобройните сайтове за запознанства, такива услуги се предлагат в много други. Общо взето, сЛободията си каза думата - през 60-те години разводите са били 6 %, сега са над 60, ако се вярва на статистиката. СЛободен и презадоволен народ, с какво друго да си убие времето и скуката, за морал и ценности да не говорим.

Смеем се на западнярите, че се чукат по веднъж седмично, а през другото време работят, само че на фона на стандарта им голите ни задници са украсени със сребърни пищови. Впрочем в първия раздел имаше една сттистика на изневерите, там ще видиш интересни неща. Иначе и аз се дразня, когато в нета ми се натрапват сайтове за запознанства, но тя и мрежата отдавна си е комерсиална.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 200ed79514
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами от скоро и аз играя различни онлайин игри. Запали ме един колега на 42 години, който по този начин по късно си намери приятелка от другия край на България. Супер досадно е когато докато играем, повечето мъже разпитват дали съм свободна, ако не съм, доволна ли съм от секса с партньора ми в момента. Абсолютно те подкрепям. Нека тези хора не бъркат понятията и се регистрират в други сайтове, за да си търсят запознанства.
G., жена, 26г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9305916005
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз пък съм жена на 33 и се очудвам от това колко мъже постъпват така, както ти казваш. Напълно съм съгласна с госпожицата от пост 3. Аз не играя карти, но ми се е случвало по друг начин. Уж е сайт за нещо друго, а помежду другото всеки гледа да чукне нещо. Ами не само в интернет, но и в работата ми се налага да контактувам с хора и ми става адски досадно когато вместо да се говори служебно, въпросният господин почва да ме разпитва за семейно положение, с кой живея и т.н. Да ти кажа нямам никакво желание да се занимавам с някакви самотници. Имам си сериозна връзка и съм щастлива. Никога не съм търсила внимание, дори преди тази връзка, когато бях сама 3г. Просто изчаках точния човек.

Един приятел така се запозна с една от интернет уж само за секс, тои беше на 24, оная на 40. И тя като видя, че той ще я разкара, почна да го лъже, че е бременна, правеше му истерии. Знаеше, че той споделя с мен и му беше научила паролата за скайп, влизаше оттам и ме обиждаше. Така че внимавай да не си навлечеш беля:).

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7b083563f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да. Прав си. Те на работното си място, на "приятели" не отказват, та в един анонимен сайт ли?

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7814671533
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз играя в сайтове за табла от доста години, спокойно мога да потвърдя, че в тези сайтове масата от хората влизат точно за такива запознанства като съотношението мъже/жени е направо еднакво. Истинските играчи са една шепа, така че направете си извода. И какъвто и сайт за игра да се направи ще бъде превзет от такива "търсещи". Това е положението или не играйте повече с тях или се примирете. Споделям само каква е реалността. Единственото място за игра, независимо на какво, където няма досадници било то мъже или жени е играта на реални пари))))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: aa4015ae93
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така както си го написал излиза, че жените над 30 са супер незадоволени и налитат на всичко що мърда из сайтовете. Обаче грешиш. Тенденцията е всеобща. Дори по-дразнещо и плашещо е поведението на децата около 12-14 години. Може би имаш късмет, че не играят карти и не са те намерили. От друга страна, защо жените? Какво да кажем за мъжете. Пак същото. С две думи интернета вече е мястото за най-лесното намиране на партньор и май никой не подбира. Няма значение в какъв сайт си попаднал.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c0a4a1f143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравейте. Аз съм една 30 годишна, необвързана жена. Влизам в интернет главно по работа- търсене на информация, поща и т.н. ..Не влизам в сайтове за запознанства и за онлайн игри, но имам достатъчно наблюдения и мнения на мои приятели, а те потвърждават мнението на автора. Масово около мен жените но около 40-50 години/ почти всички семейни/ са вманиачени по това интернет общуване. По всевъзможни начини търсят малко внимание и секс, но главно от по-млади мъже. Не съм от хората, които обичат да обсъждат и осъждат поведението на другите, но тези жени погледнати отстрани са направо жалка и смешна картинка.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 37295c1c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сгласна съм с №7. Тенденцията е всеобща. Аз съм на 42
/ и между другото си изглеждам точно на толкова/
и често ми се случва да получавам такова внимание от
по-млади мъже без да съм го искала. Просто се пробват
може би водени от всеобщото мнение, че на тази възраст
сме незадоволени. Ами задоволена съм. И смятам, че мога
да получа мноооого добър секс от един мъж на моята възраст. И не ме ласкае, че някой младок ми се е пробвал
само за да види как е с по-възрастна.
Между другото, жалка и смешна картинка са ми точно тези
момчета, също и възрастните мъже, които са с 20 год.момичета, а също и самите момичета. И въобще: всеки
човек, който не държи на собственото си достойнство.

Така че, МОЛЯ не ни слагайте под "масов" знаменател!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 99b7805697
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Алооо..в 21 век сме!! Дали в сайт, в клуб или дискотека хората навсякъде сме еднакви да не мислите, че тези, които влизат в интернет идват от друга планета? В западния свят запознанството по интернет е нещо нормално и никой не изпада в истерия просто при тях има правила, култура, обноски, които тук липсват. Време е тези които "не влизат в сайтове за запознанства" да престанат с това лицемерие. Цял свят се забавлява по този начин но те -"о,.. нееее не бих паднал толкова ниско..." Смешници!! Стойте си в миналия век!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker