Да изглеждаш като пайнерка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Да изглеждаш като пайнерка
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 7213 пъти
Темата ми е свързана с живота днес на нас-младите момичета и по-точно за перфектната визия, към която всички се стремим. Какво е красотата за нашето поколение? Как определяме дали едно момиче/жена е красива или не? Наблюдавам какво се случва по местата, където повечето от нас разпускат вечер. На най-голяма популярност се радват онези момичета тип "фолк певица". Много грим, прикачени изрусени коси, мигли, ноктопластика, устни, цици, дрехи..а бе сещате се.

И по улиците е така, има много естествено красиви, но мине ли някоя супер изкуствено направена обира всички овации. Мога и по себе си да съдя. Имам самочувствието, че изглеждам добре, но през деня излезна ли ненаправена рядко някой мъж ми обръща внимание. Всичко се обръща вечер, щом претърпя метаморфоза пред огледалото и сложа някои от тези неща по себе си, споменати по горе. Мислела съм много и стигам до извода, че това ни е наложено от медиите, с цел-пари. Пластичната хирургия, козметичната индустрия процъвтяват благодарение на всички онези обикновени момичета, мечтаещи да изглеждат като кукли барби.

Но нужно ли е всичко това, да се променяме до неузнаваемост ,за да бъдем популярни и харесвани?Наистина ли мъжете харесват грима, дрехите и косите пред естествено изглеждащите жени? Аз за съжаление не правя изключение, и аз следвам този идеал. Но все пак си мисля, че това е сериозен проблем, за който рядко някой говори. Излиза, че колкото повече пари имаш да се направиш на това, което не си ,толкова по-красива ще бъдеш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 14 години, 2 месеца
hash: bae5180a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Много правилно си го написала. Тези биха са класирали за най- красиви травестите :д Да махнем 1 тон грим и изкуствените коси и са разбере наистина, колко са красиви. Но за съжаление повечето са така, което си е грозната истина.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9a6109ed9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз ще ти кажа, че не си права. Мъжете много повече предпочитат естественото, говоря за стойностните мъже, а не някакви селяци и простаци, които слушат чалга. Мен лично един мъж, който слуша чалга би ме отблъснал и едва ли бих му обърнала капка внимание, затова и не ми се иска да ме заглеждат такива мъже. Мъжете, с които аз контактувам не обичат изкуствени жени, казвали са ми го много пъто. Лек грим, ноктопластика, ок, но да не е прекалено шарено. А аз лично като видя по улиците силиконови устни и ми се повдига! Наистина не знам какво са тези идеали сега, не ме и засяга, но не е нужно да се правиш на нещо, което не ти се иска да бъдеш, само за да се харесаш на някой. Какво като не се заглеждали? Ти откъде си сигурна, че те гледат защото те харесват? И аз ги гледам тези по улиците с изкуствените мигли, коси, силикон и си мисля "Боже, тая на какво плашило се е направила!".
Така че сама си реши, но според мен това, което се налага като идел за красота е пълна простотия!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ac2db7308e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила разбирам те отлично !! И аз съм забелязала , че момчетата доста се заглеждат по тоя вид момичета - кукли барби . Повърхностни и тъпи . Но си го обяснявам , че може би ги харесват , с цен да спят с тях ... еднодневки . Или от къде да знам и аз също се стремя да изглеждам добре и го постигам , но не мисля , че е нужно да се слага толкова много грим , изкуствени коси и прочие ... не знам как да ти помогна до сега не съм се замисляла . Бих се радвала да чуя мнението на някое момче :)) Успехи за напред !!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не следвам тоя идеал и не ми липсват обожатели. Няамам намерение и да се променям,който ме иска,ще ме хареса такава,каквато съм. просто твърдо отказвам да се преобразявам на фолк певица...

Мила

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 620c58bd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това да се гримираш и да си оправяш косата - не означава да изглеждаш като фолк "певица" ... Пък да се опитваш да ги копираш си е друго нещо :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cad49966d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз изобщо не харесвам тоя тип "госпожици", който описваш! Най-малкото защото коефицента им на интелигентност се равнява на този на амебата (макар и да можем да поспорим, защото изглежда че дори и амебите са по умни от тях) С какво ще ми бъде интересна някоя от теб описаните? С външен вид? Ще се погледаме погледаме и ще ми омръзне? Няма ли я и вътрешната красота, значи няма нищо! За мен винаги е било чудно, защото девойките полагат неимоверни усилия да изглеждат възможно по-възрастни, често достигайки вида на "дърти пачаври" ще ме извиниш за израза, но си е точно така!

Красивото момиче за мен е онова с леко детски черти, изглежда някак невинно и е без 4-5 слоя грим. Да, слага грим, но съвсем лек, които само подчертава иначе красивото и лице, например!

А това, че мъжете обръщали внимание на заводско конвейрната продукция (защото една майка да ги беше раждала, нямаше толкова еднакви да бъдат) си е въпрос по скоро на гледна точка и много зависи от прослойката към която спадат въпросните мъже. Щом има търсене има и предлагане, зависи обаче таргет групата! Но "Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало сещай се кое!

И все пак, казваш че се водиш по тези тенденции. Лошо няма, въпросът който обаче следва да си зададеш е: Какъв е шанса някой да те забележи сред морето от клонинги, приличайки на една от тях и какъв е шанса да бъдеш забелязана, ако не приличаш по нищо на тях?

И отново! Въпрос на вкус и личен избор...

М 24

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4a6d89a073
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно се съгласяеам с твоето мнение, само не разбирам едно, щом критикуваш това защо следваш този идеал.Ако не го правиш мислиш че няма да се харесаш на мъжете ли?Тъкмо обратното , ще разбереш кой те цени истински и не е с теб само заради атрактивната ти визия.Може да са рядкост тези мъже , но така и ти ще разбереш кой е Истинския.Аз не одобрявам този модел на подръжание и за това и не изглеждам по този начин.Но не се оплаквам , че не съм харесвана, даже напротив , има и такива мъже които обичат естествената , а не кукленската , да не кажа к.....ската хубост. Късмет!
Анна

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 049fd112e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами написаното е факт! И да не ни харесва - това е реалността!
Все пак смятам, че наистина свестните и интелигентни мъже не си падат по изброеното от теб.
Жените, които описваш са "желани" в най - мръснишкия смисъл на думата, без мисъл за нещо истинско. По - скоро е възприемано за "купена услуга"... И това за по питие, вечеря...Убедена съм, че повечето от тях не са били обичани истински, но и как да бъдат, след като те самите са флашиви?! Нямам предвид само външноста. Нея човек си я има "от горе", а кой как ще я преобрази - това е негова си работа.
По - лоши са фалша в отношенията, копирането на поведение и угодничеството. Тези неща са навсякъде около нас и болшинството бива повлечено в същото поведение...
В няколко теми вече се споменават "изкуствените" и меркантилни жени, богатите и повърхностни "Чичко Паричковци", разменят се реплики, дуплики....
Истината е, че те едни - други се наложиха като "идеали" за мъже/жени. След време, като всяко друго "фйешън" течение, ще се забрявят. Истниското, обаче, е непреходно!
Към автора - звучиш като умно и "с пълнеж":) момиче и това, че използваш повечко грим не е проблем! Остани вярна на себе си, това е най - важното!
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: fc4b1ec56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Човек не може цял живот да носи маска, рано или късно тя пада ... А щом двама души държат един на друг макиажа няма роля... и нали знаеш за всеки влак има пъници ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cf9b2ffc1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичко това е една пълна простотия! От много години (може би откакто съществува чалгата) младите момичета се стремят да подражават на фолк певиците. И днес това не е изключение, само дето не знам от къде ги измислиха тия тъпи изкуствени коси и всички други глупости, дето си слагат. Отвратителни са! То погледнете и момчетата - прекарват повече време пред огледалото, отколкото момичетата! И логично е такива "женствени" момченца да си падат по многото грим и изкуствените коси...

Аз подкрепям Мила, всеки си има място под слънцето, но ако си естествен и не приличаш на чалгар, обожатели пак няма да ти липсват.
Въобще не понасям напудрените момиченца, които ме гледат надменно и се мислят за нещо повече от другите, само защото са си сложили 2 метра изкуствена коса и един тон грим. А и всички са еднакви. Но щом така им харесва... няма лошо, просто нямат моето одобрение.
Всеки трябва да се чувства добре в кожата си, тогава няма да му липсва внимание от страна на другия пол, поне аз така си мисля.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 00c4e7ac78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Какво като приличат на фолк певици? Ролята на фолк певиците е да си изпълняват песните и ние да ги слушаме как пеят.Но те са това - един глас.Другото не е важно(освен за богатите им гаджета,към които аз не принадлежах при последната проверка).Разликата с имитаторките от ежедневието е,че повечето от тях не могат и една нота да изпеят правилно - тогава за какво са ми? Затова слушам оригинала по Планета,но в всички останали случаи избирам естествените.Да си търсиш момиче по описания от авторката начин е същото както момиче да си търси приятел,който да прилича на герой от Twilight! И кой е измислил заблудата,че всички,които слушат чалга,са селски идиоти с промити мозъци?
М 22

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ff43b75700
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11 хората, който слушат чалга найстина са селачани с кухи кратуни.ВНИМАНЕ, СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪЩА В ШИБАН ИДИОТ!!!
Пайнерките са далеч от красивото.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9fb5f1e8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Тъпата чалга наложо този модел на визия и поведение. Лично на мен всичко това ми е адски противно. Момичетата са се превърнали в някакви клонинги. Приличат по-скоро на проститутки, отколкото на барбита. И колко елементарен трябва да си, че да се обличаш и държиш по този начин?!

Моето мнение е, че всеки трябва да подчертава индивидуалността си, а не да се уеднаквява с другите. Аз си се обличам с дрехи, които ме карат да се чувствам себе си. А това тяхното е някаква изкуствена същност. Едва ли всички тези "пайнерки" се чувстват себе си с този имидж. Но чалгата наложи този модел и всички те си мислят, че са много вървежни с този имидж. Пък и тях ги заглеждат само празноглави и елементарни мъже. Един истински мъж не би се впечатлил от такава позьорщина.

И аз съм горда със себе си, че мъжете, които проявяват интерес към мен (макар и малко) са стойностни мъже. За мен това е хиляди пъти по-важно, отколкото да ме заглежда всеки срещнат и да се чувствам като на пазар, на който аз съм стоката. Е, не благодаря! Трябва да бъдем себе си и дори от целия свят само един човек да ни оцени такива, каквито сме, то този човек ще бъде с "ен" пъти над всички останали. И който казва, че чалгата е хубаво нещо - живее в огромна заблуда. Какво е чалгата - елементарни и еднообразни текстове, курвенско поведение, курвенски имидж, кич, деструктивни ценности. Тази музика служи само и единствено за преброяване на дебилите. Вижте по стадионите. Кефят се чалгаджиите, че напълнили стадиона с фенове. Ама я вижте с какви фенове? И щом това е кеф, да дойдат всякакви олигофрени да ти припяват малоумния текст и да ти зяпат напомпания бюст... Пък и за нейните си ценители чалгата е по-скоро за гледане, а не за слушане.

Ж24

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d70d0b4b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе то и в природата е така. Шареното оперение привлича...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dde1d8a48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към номер 11: чел ли си четирилогията, защото не мисля, че сравнението е уместно! Не виждам нищо лошо или срамно да мечтаеш за човек, който олицетворява съвършено съчетание на физическа красота, извисеност на духа, пълно себеотрицание и липса на всякакъв егоизъм. А фолк куклите какво олицетворяваха, че не мога да се сетя...?

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cc5f8ea332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   АВТОРКАТА: Моля ви,нека темата не преминава в съвсем друга.Дали чалгата е хубава музика или пълна простащина е тема,раздувана много пъти.Въпрос на вкус е винаги,за едни ще е хубаво,за друг не.Мисълта ми е,че "вървежните" мацки са именно онези,изкопирали до последния детайл видяното по Планета.Яд ме е,че има естествено красиви момичета,неоценявани.Не казвайте,че не ви интересува дали ви харесват или не,това е лъжа и вие го знаете.Не става въпрос за мъж,който ще ви оценява заради това което сте.Става дума за самочувствието,как ще го имате ако хората не ви забелязват.

Признайте си как ви се вдига настроението,когато събирате всички погледи ,щом влезете някъде.За това говоря!Всяка има нужда от мъжко внимание.Става ми лошо,като видя момиченца,накипрени до неузнаваемост,абсолютно изкуствени да ми пушат цигарките Мерилин (сещате се от къде са го видели,нали).Мъжете ги издигат едва ли не в култ като най-готините.Защо и аз следвам този модел ли?Ами защото и аз като всяка искам да бъда забелязвана и харесвана.Природата ме е дарила с естествена хубост,но никой не я забелязва,всеки търси някоя натруфена, с мръснишко излъчване.Щом се направя и аз като излязла от чалга клип даа.. тогава съм най-великата,вляза ли някъде ми се редят на опашка.Но трябва ли така да е,не виждат ли,че естествената красота е по-ценна от тон грим + яки парцали.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e319ed7495
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Плюете ги фолк певиците, а в същото време им завиждате. Кое им е пошлото сега? Повечето певици, дори са супер стилни.

Аз слушам чалга, обличам се модерно, имам екстейшън, слагам си изкуствени мигли, силиконови цици нямам, защото нямам нужда. Не се гримирам силно, дори и вечерта.

Винаги ме заглеждат различен тип мъже. Между тях има и селяци, и тъпаци, и комплексари, и сериозни, и интелигентни, и умни, и красиви, и грозни, и симпатични, и богати, и бедни, и образовани, и необразовани, и малки, и големи и т.н. Внимание никога не ми е липсвало, където и да отида.

Постоянно общувам с различни мъже и много пъти сме обсъждали именно тази тема. Всички до сега са еднодушни- жената трябва да се поддържа и винаги да изглежда перфектно.

Аз нямам комплекси и харесвам как изглеждам, колкото и нескромно да звучи. Но се харесвам 100 пъти повече с всичките тези неща изброени по-горе (екстейшън, мигли..)

Коефициента ми на интелигентност, няма нищо общо с музиката, която слушам. Писна ми да чета всякакви такива глупости.

Искате да си наложите тезата, че няма красиви и умни, но добре знаете, че не е така. Друго, което се опитвате да наложите е, че мацките с екстейшън са ку***, но това отново не е така. Казвате, че тези момичта не ги вземат на сериозно и само селяците им обръщат внимание, но това отново и отново не е истина. Аз съм живото доказателство, че не е така ;))) Заобикалящите ме мъже са все сериозни, интелигентни и умни. Естети!

Не се опитвам да твърдя, че само външния вид е от значение-напротив. Но трябва да признаете, че е от огромно значение!

П.П. Забележете, че никъде не ви нарекох "задръстенячки", "грозотии", или "комплексарки", за разлика от вас, които ни наричате- "ку**и". Опитайте се да свикнете с идеята, че няма жена, която да е по красива, когато е естествена. Колкото и да е красива, ако има грим ще е още по красива.
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 16ada25c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Envy me, поста ти лъха на комплекси.
дамата, която описваш никога не би се изразила по подобен начин..
хубаво е, че имаш изграден образ как трябва да изглежда една стилна и класна жена, пожелавам ти някой ден да го постигнеш!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 92aaac3a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 18 ме разби, евала за коментара!!!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e319ed7495
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Грешиш много, номер 18!
Комплекси нямам изобщо. Не се опитвам да се изкарам супер-жената, просто се стремя да изглеждам така, че да се харесвам и да съм харесвана и мисля, че съм го постигнала. На този етап съм доволна от цялостната ми визия, но аз съм много самокритична и винаги искам повече. Не съм спряла да се грижа за външността си, защото съм на мнение, че за да достигна крайната си цел, няма място за почивка и отпускане.

Не знам дали ме разбирате правилно, но аз се опитвам да ви кажа, че жената е тази, която трябва винаги да изглежда добре, да е красива и поддържана.

Мили дами, не разчитайте само и единствено на природните ви дадености- те са до време. Грижете се за своя външен вид:))) Когато видите добре изглеждаща жена, не бързайте да я наричате с нецензурни думи, а се замислете, че тази жена преди всичко уважава себе си и дори понякога с цената на много неща, тя отново изглежда перфектно.
Envy Me

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ама аз погледите ги събирам... описвам ти един мой ден: излизам от вкъщи,както винаги музиката в ишите,спира джип,и пича вътре ми подвиква,че съм готина,правя се,че не го чувам,имам и оправдание(музиката в ушите), това става на няма и една пресечка от вкзщи... пресичам булеварда,докато чакам ми се подсврква,бибипка и подвиква... почвам да се изнервям... продължавам да вървя, двама са седнали пред едно кафе,наблюдават ме как се приближавам,усещам погледа им забит в гърба ми... и това е на една трета от пътщ,по който минавам... нито съм изрусена,нито имам ноктопластика,нито съм прекалено слаба... т.е. по нищо не приличам на фолк певица... За това казвам,че не ми пука дали някой ме харесва или не,просто понякога ми идва в повече...

Мила

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ec02d78ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И тук медиите, като четвърта власт, си казват думата - образът на пайнер пачаврите се налага от телевизиите и става пример за подражание, слава богу, не от всички. От позиция на житейския си опит ще ви кажа, че и това е временно, докато се изтърка и се появи друга търговска примамка за малоумниците.

И като мъж над 40 ще ви кажа, че съвсем не е задължително да се издокарвате като пристанищни проститутки, за да ви заглеждат с едничката мисъл, че сте леснодостъпни за една вечер. Умните жени разчитат на природната си красота и ум и ако се гримират, то е колкото е необходимо. Жалкото е, че като се огледам, виждам много непълнолетни пикли с изхвръкнали сланини и мазни лица, напудрени, нацапотени и рошави, киснещи в кафенетата и пушещи с отегчение - в стремежа си да приличат на чалга иконите са заприличали на бостански плашила.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f51a43bf99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Сега ние трябва ли да кажем на Envy me,че е ГОЛЯМА КРАСАВИЦА и не пропуска повод да го спомене?Смоням си,че така се опита да нареди Чили веднъж,но не й се получи.Сега доказа,че Чили е била права и за още нещо,че Envy me наистина е нарцис.А какво ли компенсира с това няма никога да си признае,щото е 'перфектна';)

Колкото и да е красива жената,чуждата за мъжа й ще е по-интересна.Доказват го сума ти мъже с красиви жени,но влюбени до лудост в по-грозните си любовници.А ние се контим само за чуждите мъже след няколко годинки съжителство.Но малките 'красавици' са още много далеч от истината.Животът за тях е чалга клип.Няма страшно,скоро ще усетите шамарите на живота по нагримираните си бузки.Тогава ще ви дойде акъла.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 41dea83b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Номер 11 към номер 15 - не бъдете толкова скромни.Направо си търсете клонинг на Господ или поне на Иисус! Като те слушам как говориш за прословутия филм,направо ми иде да изляза от стаята.Това и ще направя,защото подобен род коментари за мен са меко казано смешни и нелепи.Но преди това...

Едно е да мечтаеш за "такъв човек",а съвсем друго да зарежеш или да не дадеш шанс на друг заради някой,който бил копие на твоята мечта.Говоря за второто.Жени - мечтайте си ако искате и за Брад Пит,но бъдете наясно,че сте гадже на Пешо от Първомай например.

А чалгаджийките олицетворяват същото каквото която и да е друга певица.Това за малоумните текстове е мантра на такива,които не са слушали тази музика поне 10 години,но се имат за експерти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cad49966d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Номер 23, направо цепиш мрака! Много си прав в коментара си!

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: e319ed7495
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Ок, мили дами. Ясно е, че вие просто не искате да ме разберете. А и как да се защитите, освен да ми изопачите думите?!?

Нито съм перфектна, нито пък Нарцис, а и никога не съм се опитвала да ви убедя в това.
Много певици, подражават на Виктория Бекъм, която пък е модна икона и така се получава една верига.
Поп-фолк музиката и стилът на повечето певици от този бранш, нямат нищо общо с 90-те години. Има голям прогрес.

За мен лично би било голям комплимент, ако някой ме сравни визуално с Глория. И тя използва всички онези изброени неща, но пък кой ще отрече и ще си обърне езика да каже, че е грозна и че не е стилна?!?
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ще ме прощаваш,ама Глория въобще не ми харесва..току що ? видях снимки... и като говорим за Виктория Бекъм,тая жена не съм я виждала нито с екстеншъни,нито с изкуствени мигли...Тя си се поддържа и гладува,а половината от нашите фолклорни кралици са...двойно колкото Виктория...но всеки си има вкусове...

Мила

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 85cccc3a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Да, може би наистина си права, че повечето фолк-певици са доста по пълни от г-жа Бекъм, но това е защото тя е анорексичка.
А що се отнася за тези, наистина закръглени певици, мисля, че на тях никой не се опитва да им подражава;)

Това, че на тебе Глория не ти харесва, не я прави грозна, както и обратното- това, че на мен ми харесва, не я прави красива. Но когато тя е модел на подражание на голяма част хора и е призната, като една от най-красивите жени в България-това вече е друго.
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d0c84c7fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Envy Me със същата сила това,че ти се смяташ за красива,не значи че си.Нали така?А и тези от рода "нямям никакви комплекси" не ни минават.Всеки си има някакви.Ако пък няма значи наистина е нарцис.Ще престнеш ли да си противоречиш или пак ще кажеш,че ти изопачаваме думите?Или пък ти завиждаме?
Една евтина руса!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d96d4fe5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   И от кого пък е призната Глория за една от най-красивите жени? От жълтите вестници и пъпчивите тинейджъри ли? ХАХА!!По-тъпо нещо не бях чувала скоро. Истината е, че тя е една добре изглеждаща жена и това е. Толкова е просто!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 85cccc3a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Номер 31, напълно си права, че само моето мнение не е достатъчно, но нали споменах, че когато доста хора са на това мнение-вече се получава друго.
Сигурно имам някакъв комплекс, но едва ли е от чак такова значение, щом не се сещам в момента.
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: cad49966d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Envy Me, нали се сещаш, че по принцип и Антония Петрова ("мис България 2009") е "...призната, като една от най-красивите жени в България...", но реалността далече не е такава ;)

Според мен, повечето коментирали тук, нямат нищо против поп-фолка като музика, а по-скоро имат против начинът на живот, моралните ценности и възпитанието които изпълнителите принадлежащи към този жанр демострират. Музиката си е музика и всеки има право на вкус и право на това да избира, какво да му харесва или не! Въпросът обаче е дали поп-фолк изпълнителите оставят на хората това им изсконно човешко право или ни навират насила един стереотип, изкуствените си гърди, изкуствените коси, тоновете грим и т.н. в лицата ни!

Вярно е, че винаги ще има хора с лабилна психика, които възприемът всичко, което техният идол им предлага, като нещо добро и нещо хубаво. Но никога, не мога да приема факта, как една от "красавиците" на която хиляди момичета подражават твърди, че : "Те, изпълнителите имат огромна отговорност, защото влиаят с поведението си на подрастващите и трябва да дават положителен пример!" а същевременно си "развява" голата гръд "насам и натам" и вярвам почти няма човек в България, който вече да не я е видял.

Не мога да пренебрегна и факта, че една от известните поп-фолк певици споделя, че тъй като в момента поп-фолка е най-платения жанр, е нормално тя да пее точно този стил музика. Ако друг стил бил по добре платен, тя щяла да се преорентира.

Може би, грешката е в мен! НО! Аз продължавам да смятам, че когато човек се занимава с изкуство, преди всичко той трябва да се опитва то да се хареса на хората, да е качествено и т.н. и чак най-накрая, след всичко останало, да гледа от комерсиалната гледна точка на нещата.

Да се придържам към темата все пак! Ще ме прощаваш, но никой няма нищо против подържаните жени. НО! Едно нещо е подържана жена, съвсем друго е "пайнер пачаврите", надявам се правиш разлика. А колко са стилни поп-фолк изпълнителките, може много да поспорим по този въпрос! Да, поп-фолка прогресира и се разви, като жанр от 90-те насам, но манталитета на изпълнителите никак не е мръднал и с крачка и с ден дори.


Към АВТОРКАТА: Мила, според мен ужасно много грешиш с коментара с под номер 16-ти. Самочуствието, не трябва да е въз основа на това дали другите те забелязват или не и какво внимание ти обръщат. А точно заради това което си! Всички знаем поговорката: "По дрехите посрещат, по ума изпращат" съпостави я със себе си и сама си извади поуки. Ти се дразниш от "момиченца,накипрени до неузнаваемост,абсолютно изкуствени" и същевремено си една от тях и подражаваш на техните идоли е това ако не типичен оксиморон! С една дума дразниш се на себе си и същевременно говориш за самочуствие. Приличаш ми на всички онези, които упорито твърдят, че мразят циганите и турците и същевремено поклащат в такт хълбоци, коремчета и бедра, точно под звуцте на тяхната музика. Някак това е прекалено преувеличено за да е истина! "Аз мразя шоколад, но обичам шоколадова торта"

Все така М 24 :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 85cccc3a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   34, интересен обект за дискусии е Антония Петрова. Да, абсолютно съм съгласна, че тя не просто не е красива, ами даже напротив-грозноватичка си е. Но...има едно огромно "НО", защото случая с Антония Петрова предизвика куп негативни емоции и обществото се вдигна на бунт. Нейната "победа", беше гавра с красивите български жени. Но, както и да е, това е съвсем друга тема:)

Наистина можем доста да поспорим по въпроса, че стила на фолк-певиците не се е променил. Просто погледни снимките от 90-те год. и сегашните (няма как да отречеш прогреса) Тогава наистина изглеждаха евтини.

Споменаваш за често срещаната голота, но това е нормално и неизбежно. Те са артисти. И това, че по клипове и медийни изяви са облечени по този начин, не означава, че и в ежедневието изглеждат така.
Един прост пример- Мадона! Певица от световен ранг! Във всякаква светлина сме я виждали. Има доста еротични музикални клипове и не винаги естетиката е била доминираща.

Според мен, основния проблем на нашите певици е във вулгарното им и евтино начало на сцената. Колкото и да се опитват да изчистят името си, голяма маса хора са афектирани още от старта им.
Нали знаете поговорката- "Веднъж кажат ли, че сестра ти е курва, иди обяснявай, че нямаш сестра"
Envy Me

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 42b474e9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Момичета, замисляли сте се какви мъже подсвиркват след жени и ги гонят? Знаете какво става когато минете сами покрай строеж нали? :) А тези от джиповете обикновенно са шофьори или охрана на някой. Още по зле, защото тези от строежите имат поне занаят. А иначе по въпроса, да, харесваме подържани жени, както и вие поддържани мъже. Но, на мен ми става гнусно от силикони, мигли и тн. Въпрос на вкус :)
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3b4c340cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Женките веднага се скараха коя е по-красива и се измести въпроса..
а красотата е толкова субективно понятие. за всеки влак си има пътници, няма кой да ме убеди в противното!
харесвате се налепени и нагримирани и напомпани - ходете си така и на вас ще ви се отвори парашута и на по-грозноватите и на много, много, много грозните. вие се мислете за хубави, важно е да синосиш багажа със самочувсвие

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4d2c81cdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Номер 38, и аз ги гледам как се сдърпаха :)) Напълно съм съгласен с теб. Я кажи сега кой е по-красив Димитър Бербатов или Дейвид Бекъм? хаха И кажи по колко мадами те заглеждат на ден? :)))) Ооох, да им имам проблемите. Но не им е лесно и на тях де.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ралф,просто трябва да го напиша...за пореден път ме радваш изключително много с коментара си :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Предният коментар беше мой...
Мила

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 4d2c81cdd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Мила, симпатията е взаимна. :))) Спокойно мога да кажа същото и за твойте коментари. Има хора в този форум, които наистина са ми симпатични и бих се радвал да познавам лично. По принцип винаги съм харесвал хора с ясна позиция и без комплекси..независимо дали мнението им съвпада с моето или не. Отивам да си хвърля един душ и лягам, че утре трябва да карам пепси на ескимосите. Което, прави мекото кацане наложително. Стига за днес. Ако от сподели.нет публикуват и този "съдържателен" коментар, значи им е време да си вземат почивка. Ама какво да се прави, нали всеки трябва да си сподели мъката. Ама, ей на,ако си кажа проблемите хората си мислят, че се бъзикам.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dfb2c717e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Pалф.. събирай им мейловете на тея натегачки и с най-красвите дайствай.направо ме побъркват такива еФтини женки. в една тема си се изпуснал какво работиш и после си е е***ло мамата. тея ще се изядат само и само някой да ги издърпа от тинята. пробват си късмате и тука. не ви ли е срам бе женички. хората тука си споделят мъките вие седите и се сваляте на пичагите. минавай ги всичките бе брат, душманската !

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b734da3500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Номер 43, не зная кой визираш, но ще те информирам, че АЗ-нито съм евтина, нито очаквам някой (точно в този сайт) да ме издърпа от тинята!
Изобщо не ме интересува, какво работи Ралф, или който и да е друг.
Достатъчно умна и превликателна съм, за да разчитам на някой да ме издърпа от където и да било.
Мъжът от който аз бих се заинтересувала, едва ли седи по цял ден и пиши коментари в Сподели.
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4b2042ac8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Envy Me, пак правиш нещата, за които скачаше върху Чили,а? Ами значи ти си с комплекс за малоценност,щото смяташ,че света се върти около теб.Нали така?Все по-ясно става колко точно струваш,продължавай да се самоизтъкваш.Ходи си пооправи грима и екстейншъните и се замисли кой пък мъж ще те вземе тебе,щото ти си тази,която постоянно 'пишИ' в Сподели.И колко пък да си умна,че не схвана?Номер 43 визира Мила.И разбираемо,тя навсякъде прехвалва Ралф и му се слага.Пък в няколко коментара и тя колко простичка се показа, мале,мале!Но самочувствие не й липсва,както и на теб.Хубаво е,че вие поне си вярвате,щото ние не!

Една евтина руса

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: be75e8a3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   46 и 43, много сте ми забавни такива,които си правят заключения без да познават хората... Ако вие тънете в тиня, покрай мене няма такива неща и никой не ми трябва да ме измъква от където и да е... последните поне 8 години съм се оправяла сама и то достатъчно добре,че да не ми липсва каквото и да е.46, не давай определения моля те за това колко съм умна и колко не,а като не ти е харесал мой коментар, имаш правото и мястото да посочиш какво не ти е харесало и да изложиш аргументи в защита на тезата си. Изказвания,които не са подкрепени с доводи, просто ги подминавам.

Мила

П.С. Ако ти така си сваляш мъжете,това е отделен въпрос,аз изразявам мнение и не виждам нищо лошо,че чести съвпада с това на Ралф.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7b30a50417
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   До евтината руса: И по какъв начин се самоизтъквам, не можах да разбера?!? Може би, защото казах, че не съм евтина ли?!? Ако за теб това е самоизтъкване, за мен е много жалко, тъй като смятам, че това да не изглеждаш евтино е просто ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и не подлежи на хвалене.
Не бери грижа, кой ще ме вземе мене. Кандидати много...

Е чак пък постоянно да пиша в Сподели-не. Влизам на седмицата 1-2 пъти:))) А и този сайт е пълен с женски глупости и не е толкова стряскащо, че жените го посещават:) Но виж, при мъжете вече ситуацията е съвсем различна!
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9742f5c313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Envy Me, да остане само женски тогава сайта? :)
Ралф

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 665e47e9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Xаха изяжте се !!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7b30a50417
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Ралф, мисля че отлично разбра какво имам предвид. Който иска да го посещава, аз само казах какво е моето мнение;)))
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f1477017e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   :))) Добре, ще го имам в предвид.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: de9c50df03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   Аз лично мисля за ТЪПАТА ЧАЛГА,че е много тъпа,ама много тъпа,само умствено ограничени могат да я слушат постоянно.после за облеклото,ми всеки да се облича как ще,ама после да няма ''ама аз не исках точно така да стане........''и тем подобни.жената трябва да се поддържа за да бъде жена,но не и да подръжава до припадък,защото тогава някой наистина стават смешни,слагат си неща дето....ама хич не им прилягат.просто бъдете себе си,а не да се огледаш в огледалото и да видиш някой непознат от среща,важното е като се огледаш да видиш себе си и да се зарадваш.

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 4d5f587d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Номер 54, имаш ли представа, колко елементарно "разсъждаваш"...?!?
Envy Me

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker